Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes negatív teszt után (21 db)

Lehetek terhes 2 negatív teszt után is?

nov 17 megjott!utánna csináltam egy tesztet ami negativ lett!tegnap megismételtem és szintén negativ lett!nov 11 voltam a párommal!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött,meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra,h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!

Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött, meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra, h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!
Bocsi, de nem igazán értem, mibõl gondolod, hogy terhes vagy, ha egyszer meg is jött és negatív is lett a teszt. Nézd reálisan a dolgokat, talán akkor nem fogsz csalódni!
Nagyon úgy tûnik, hogy nincs baba. Ne keseregj, legközelebb összejön!

Lehetek terhes 5 nap késésnél és 3 negativ teszt után?

Már 4 hónapja próbálkozunk hogy kisbabán lehessen eddig minden hónapban megjött 26 27 28 29 napra kb(az elmúlt fél évben)most viszont már 5 ik napja késik és nincs semmi tünetem se babára se mensire.Csináltam már 3 tesztet is de mind negativ!Reménykedjek még? pár éve volt cisztám és akkor sem jött meg lehet megint ez a baj már erre gondolok?!

Legjobb válasz: Szia! Terhes lettél végül? :-) Én nekem 2 napja késik,de én is negatívat teszteltem...és nagyon ideges vagyok :-)

Szia! Terhes lettél végül? :-) Én nekem 2 napja késik, de én is negatívat teszteltem...és nagyon ideges vagyok :-)
Sajnos öt nap késés még nem számít igazán késésnek... Ha a tesztek nem találtak hcg-t a szervezetedben, akkor lehet, hogy tényleg "nincs úton" a baba. :( Amúgy milyen tesztekkel próbálkoztál? Én ismerek egy jót, romed maria kazettás terhességi tesztnek hívják, ha gondolod, próbálkozz még azzal. Minden jót! :)
Majd mensi után tesztelj 5 nappal
Várd meg amíg késik! Aztán tesztelj! Túl korán volt még a tesztnek!
Valóban túl hamar csináltad meg. Leghamarabb a várható menstruáció elsõ napján, ha nem jön meg, de akkor is reggel az elsõ vizeletbõl, hogy elég koncentrált legyen. És ha még akkor is negatív és mégsem jön meg pár nap múlva meg lehet ismételni, és akkor már pontos eredményt mutat.
Én a mensi elõtt két nappal délután teszteltem, és már az is + lett, majd a mensi kimaradása utáni nap is teszteltem az is + lett. Ezek után döntsd el, mikor csinálod a köv. tesztet!
szerintem várj még , lehet most ágyazódik a kicsikéd! Vegyél qupidót az a legérzékenyebb teszt viszot borsos az ára 1500 1900 között mozog!Tudom könnyû mondani de légy türelemes!

1 napos mensi után a 2. nap du-i negatív teszt után vagyok 1 héttel: a melleim nagyon feszesek, ma a derekam nagyon fáj és a hasam is görcsölget. Tegnap du. hányingerem volt. Lehetek terhes?

Csak 6-ára kaptam uh-ra id?pontot, addig viszont megöl a kétség. Nagyon sokat csalódtam már, nem tudom, hogy van-e még esély, hogy babás legyek. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.

Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.
Szerintem terhes vagy, péntek körül tesztelhetsz egyet, ha már nem bírod tovább, elméletileg kimutatná.

Lehetek terhes egy negatív teszt után?

Másodikán kellett volna megjönnie, bár nekem hajlamos késni; bár az utóbbi időben viszonylag követhető volt. Igazából nem is emiatt gondolok terhességre, hanem a tünetek. Ilyen korai szakaszban lehetnek már tünetek? Leírom az enyémeket: Úgy egy másfél hete folyton émelyeg a gyomrom, de nem is csak reggel, szinte egész nap (mintha enyhe gyomorsavam is lenne). Sok kajától undorodom, nem is igen kívánok enni (általában kiszedek egy tál főtt ételt és ott is hagyom a nagyját), inkább csak gyümölcsöt, zsemlét. Kávétól rosszul vagyok, máskor minden reggel ittam tejeskávét. Ma különösen fura volt: van egy virslifajta, amit régóta eszünk, ma estére is azt ettünk a párommal és valahogy undorító szaga volt. Párom szerint viszont csak olyan, mint máskor. De a tejjel is így voltam, meg más étellel. A tünetek miatt csináltam ma tesztet, de negatív lett. Azt olvastam, van mellfeszülés is, na ebből semmit sem észleltem.

Legjobb válasz: ha ilyen tünetek vannak akkor a teszt is kimutatná.....szerintem ez valami más lesz...el kellene menned orvoshoz szerintem ha nem jön meg .....

ha ilyen tünetek vannak akkor a teszt is kimutatná.....szerintem ez valami más lesz...el kellene menned orvoshoz szerintem ha nem jön meg .....
A kérdező hozzászólása: Ha jövõ hétig nem jön meg, el fogok menni.
A teszt csak negatív irányba tud tévedni. Ha pozitív, akkor az tuti!
A tüneteid tényleg utalhatnak terhességre..Én anno kétszer teszteltem negatívat mielõtt pozi lett, nekem nagyon késõn mutatta ki.
Nálam pont a mellfeszülés hiánya és a kávétól való undorodás tette gyanússá, hogy baba lehet a dologban, több tesztet csináltam, 1 hét késés után mutatta csak ki.
Ha nem pont a ciklus közepén lettél terhes, akkor a vérzésed késhet, a teszt pedig lehet negatív. A tüneteid kicsit korainak tûnnek, de ez egyéni érzékenység kérdése. Ha pár nap múlva, még mindig se mensi, se pozi teszt, akkor irány az orvos.
Igen, lehetsz! Nekem az elsõ babánál csak 9 nap késés után lett elõször pozitív a teszt! Pár nap múlva ismételj!
A kérdező hozzászólása: Kb. mikor ismételjem a tesztet, ha tegnap volt? Nagyon ideges vagyok, mert nem jókor jönne. :(

3 negatív teszt után még lehetek terhes?

Csináltam 3 tesztet és mindegyik negatív lett, az utolsót a 46. napon csináltam. Viszont jó pár hete össze-vissza mocorog a hasam és éhségérzetem van. A menzeszem is megjött pontosan, de hamarabb elmúlt, mint szokott, rendesen véreztem, de mégis nem a megszokott volt. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem túl lehetséges, de semmit nem lehet kizárni. Szerintem menj el minél elõbb orvoshoz. Egy kicsi esély van rá, de én nem bíznék benne... Bocsi :(

Szerintem nem túl lehetséges, de semmit nem lehet kizárni. Szerintem menj el minél elõbb orvoshoz. Egy kicsi esély van rá, de én nem bíznék benne... Bocsi :(
Nem. Ha háromszor is negatív akkor tuti nem vagy terhes. Azt hogy éhes vagy és mocorogsz az nem a terhesség jele. Az elsõ hetekben még tünet sincs.
kizárt. most azért mert éhségérzeted van? áhh... ennyire nem lehetsz rápörögve... lazíts!
Bocsi de én kizártnak tartom a terhességet.Ha negatívak a tesztek és még meg is jött akkor nem sok esélyt látok.:( Azért drukkolok neked!
Kizárt.
nem hiszem hogy az lennél! a teszt már mutatná ha baba lenne. a mocorgás tuti nem baba, egy 4-5 hónapos terhességnél érezni a baba mozgását, a mocorgás amit te érzel csak a beleid. az éhségérzetet meg bármi okozhatja, nem csak terhességet jelenthet
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igazából nem is lenne most alkalmas, úgyhogy nem vok elkeseredve. :)

Lehetek terhes két negatív teszt után is?

Hetedik napja nem jött meg. Két tesztet csináltam, de egyiket sem reggel.Mindkett? negatív. Elvileg ezeknek a teszteknek már mindegy az id?pont, vagy be kell tartani a reggeli pisit? 2 éve mikor a kislányommal voltam terhes, akkor is este néztem meg és pozitívat teszteltem, ebb?l kifolyólag nem olvastam el a papírját, és kidobtam. Most akkor lesz kis tesó,vagy nem?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem sok az esély most rá,hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet,ha az is nega akkor nincs baba,ha meg + akkor gratula hozzá:)

Hát szerintem nem sok az esély most rá, hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet, ha az is nega akkor nincs baba, ha meg + akkor gratula hozzá:)
Szia! Nekem kb. 2 héttel a nemvárt után mutatott pozitívat a teszt. Nem jött meg, de tesztek negatívak voltak, 2 naponta nézegettem, aztán besokalltam, gondoltam, ebben a hónapban én hoztam a profitot a terhességi teszt gyártóknak... Annyit mondogatta a barátnõm, hogy neki is így volt, mire 2, 5 hétre rá teszteltem és pozitív lett. Nem hittem el, még csináltam hármat. A dokim is megerõsítette, hogy valami késõi, kósza peteérésem lehetett, mivel hivatalosan 9 hetes, a baba mérete alapján 6 hetes vagyok. Még csak most keresünk szívhangot. Amíg nem jön meg, addig sok mindenre van esély. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon bízom benne:-)
Nekem a negyedik teszt volt pozitív. Drukkolok!:)

Két hét késés és negatív teszt után, lehetek mégis terhes? Tuti nincs baba?

Már nagyon félek,hogy baj van.Ma megyek az orvoshoz.

Legjobb válasz: Ne félj.Lehet baba,csak keve´s a hcg szint,de lehet ma´s oka is.Az orvos megmondja.

Ne félj.Lehet baba, csak keve´s a hcg szint, de lehet ma´s oka is.Az orvos megmondja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:) Nekem ez már a harmadik terhességem lenne.De mindig tudtam, hogy mi van és a teszt is mutatta.Most nem tudom:(
Szerintem se aggódj, az orvos megmondja mi lehet a gond! Remélem olyat mond, aminek örülni fogsz.:-) Írd majd meg mi a helyzet!!! Én is 9 napos késésnél teszteltem negatívat, holnap megyek orvoshoz.
Reméljük megvan az a babóca, csak valóban kevés Hcg van a szervezetedben. Ne aggógj, az se neked, se az esetleges terhességednek nem tesz jót! Remélem az orvosod jó hírrel fog szolgálni!!! Szorítok!!!
sajnos nekem is 2 hét késés és 3 negativ teszt után és persze egy jo adag gyogyszer után megjött!! már ki kéne mutatnni a tesztenk, sztem menj el dokihoz h irjon fel gyogyszert!!
Nekem is volt ilyen, sajnos nem volt peteérésed, és ez miatt nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ez zavar a legjobban, hogy valószínûleg volt pé., a 14.napon.A ciklus.hu oldalon a rendszer is erre a napra tette a vonalat és a mikroszkóp is páfrányos volt.

2 negatív teszt után lehetek terhes, ha csak pár húzás volt a tus alatt, úgy 5-10?

Legjobb válasz: Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.

Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.
Gondolom a húzás a lökések száma lehet... Nos, amennyiben az elõváladékból már jutott a hüvelyedbe, és éppen az ovuláció szakaszánál tartasz, akkor a válaszom: igen, bizony, lehetsz terhes. (Hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat) Ám annak, hogy ez a kettõ feltétel egyszerre teljesüljön, elég kicsi a valószínûsége. Javaslatom: legközelebb ne is kísértsd a "szerencsédet", és inkább védekezzetek, hogy utána ne kelljen találgatni!

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!