Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes negatív teszt (195 db)

Lehetek terhes negativ teszt mellet?

Október elsején megjött tartott 4-5. éig 5.én szexeltunk .. aztán eegyütt voltunk 12.én 18.án is, ha terhes vagyok arra gondolok h a 12.ei aktusnál sikerült de viszont tegnap negatív lett a tesztem, nagyon szeretnék már teherbe esni, szerintetek lehet rá esély ennek ellenére,?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid kb: 28 vagy 34? Ha mondjuk 28, akkor 13-14-15. nap körül van ovulációd, de ha mondjuk 34, akkor csak a 20. nap körül. Ha terhes vagy akkor általában a teszt leghamarabb a 12-13. napon mutatja ki, az is lehet, hogy csak halványan, szóval tesztelj kb: 3 naponként és reggel! Majd írd meg, h mi lett. Ha elsején jött meg és 28 napos a ciklusod, akkor is peteérésed 12-18-a között lehet tehát ha 12-én esetleg teherbe estél, akkor is leghamarabb ma vagy holnap kellene h a teszt kimutassa, de ha 18-án estél esetleg teherbe akkor leghamarabb 31-én vagy nov. 1-én tesztelj, :)

Hány naposak a ciklusaid kb: 28 vagy 34? Ha mondjuk 28, akkor 13-14-15. nap körül van ovulációd, de ha mondjuk 34, akkor csak a 20. nap körül. Ha terhes vagy akkor általában a teszt leghamarabb a 12-13. napon mutatja ki, az is lehet, hogy csak halványan, szóval tesztelj kb: 3 naponként és reggel! Majd írd meg, h mi lett. Ha elsején jött meg és 28 napos a ciklusod, akkor is peteérésed 12-18-a között lehet tehát ha 12-én esetleg teherbe estél, akkor is leghamarabb ma vagy holnap kellene h a teszt kimutassa, de ha 18-án estél esetleg teherbe akkor leghamarabb 31-én vagy nov. 1-én tesztelj, :)
Hány naposak a ciklusaid? Amúgy én is a 12-ei együttlétre szavazok, ha sikerült. Mikor `` kéne `` megjönnie? Látatlanba korán teszteltél, ezért ha a baba meg is fogant még nem mutatja ki a teszt. Ha esetleg most nem sikerült volna, akkor a várt peteérésed elött, alatt és után legyetek együtt 2 naponta ( ha megoldható ). Érdemes gyertyaállást csinálnod utána...vicces, de használhat...nekünk használt ;o)
Azt nem írtad hány naposak a ciklusaid, de én a 12.-ét mindenképp korainak tartom ovu szempontból.Hiszen csak 8 nap telt el.De persze rendkívüli peteérés létezik, de általában középidõben van peteérés.A 18.-ai aktusról már jobban el tudom képzelni, hogy sikeres volt.Szerintem az esedékes menzesz elsõ napja elõtt nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h nekem nagyon változó... fél éve pár hónapig 18.an jött meg aztán pár hónapig 28.an most meg ez volt az elsõ hónap h 1.én valószínûleg most is elsején fog meg jönni úgy h ezért se nagyon tudom kiszámolni h mikor lenne a leg esélyesebb .. ti erre mit mondtok?
Kedves második! Mibõl számoltad a 8 napot? A kérdezõ azt írta 1-jén jött meg neki, tehát 12-én a ciklusa 11. napja volt. Az általános álláspont szerint az idõzítés akkor tökéletes, ha a szeretkezés az ovuláció elõtt 72 órával, illetve utána 24 órán belül történik. Vagyis 12-én együtt voltak, az ekkor bekerült spermiumok még 15-én megtermékenyíthették a petesejtet, ami akkor a ciklusnak már a 14. napja. Kedves kérdezõ! Visszamenõleg fél évvel meg tudnád írni, hogy melyik hónapban mikor jött meg?...talán adna kiindulási alapot a továbbiakban...
A kérdező hozzászólása: Fuuuu hát sajnos arra nem emlékszem.... de azt tudom h ebben a hónapban ez az elseje új mert elõtte 3-4 hónapig 18.an jött meg de h elõtte meddig jött meg és mikor azt pontosan sajnos nem tudom a lényeg h nagyon rendszertelen. ..
Nekem az elsõ negatív volt és a második pozitív :)

Lehetek terhes negativ teszt mellet?

90/49 a vérnyomásom és nagyon rosszul érzem magam vannak tüneteim is amik a terhességre vallanak ...

Legjobb válasz: 2 hónapja nem jött meg és még negatív a teszt? Ez esetben mégsem ártana valahogy elvonszolni magad orvoshoz.

2 hónapja nem jött meg és még negatív a teszt? Ez esetben mégsem ártana valahogy elvonszolni magad orvoshoz.
Lehet, hogy korán teszteltél nem? Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: gumival és van mikor csak kiveszi . én 20 leszek a párom 17 igen gyilkosság ez az egész de mit tegyek senki nemtudja hogy terhes vagyok? nagyon félek lehet hogy cikin hangzik hogy 20 évesen félek de ez van ..... és mivan ha nemtudom kihordani mivel alacsony vagyok és vékony testalkatú magyarán 154 cm 45 kg
Hát, ha csak kiveszi, az nem védekezés:) Tehát a gyereket direkt hoztátok össze. A testalkaton nem múlik semmi! Ettõl nem kell félned. Egyébként én 16 évesen lettem terhes elõször. Remélem jól döntesz!
A kérdező hozzászólása: hát remélem én is :/ nem szeretnék rosszul dönteni de ez hogy mindig mindentõl hányok nem tetszik. nem hittem volna hogy durva tünetekkel jár majd ha egyszer az leszek am vakbélmûtétem volt akk abortusz nem is lehetne nemdebár??? vagy semmi köze ?
Nem tudom, miért ne lehetne abortuszod a mûtét miatt? Hát most nehogy azt mond, hogy azért ölnéd meg szegényt, mert neked nem tetszik a rosszullét! Azért ez undokság, már bocs!
A kérdező hozzászólása: jajjj neem ... félre érteette.. nem szeretnék abortuszt de jo lenne ha lenne vmi bizonyos ok rá hogy semmi féle képpen ne essek abortusz alá .. mivel lehet hogy a párom szülei azt fogják mondani mivel fital , , , :/ tehát csak elkerülni szeretném az abortuszt
Ez a te döntésed! Nem erõszakolhat rá senki sem az abortuszra. Ha betöltötted a 16 évedet, akkor már csak és kizárólag a te döntésed! Még a gyerek apja sem szólhat bele. Egyébként õ tudja már?
A kérdező hozzászólása: igen ma mondtam el neki :/ : nem tarthatjuk meg még fiatal vagyok majd 2 év múlva lehet. ez a válasz most akkor mivan ??
Az van, hogy nem az õ döntése. És szerintem ha már volt ilyen kanosmanó és nem védekezett, akkor igenis vállalja a felelõsséget!
A kérdező hozzászólása: nem tudom milesz nagyon nem akarja de én meg megakarom tartani.
Megkérdezhetem mivel védekeztetek? Én spirál mellett lettem terhes. Mennyi idõsek vagytok? Hát ezt nektek kell eldönteni, én abortuszra soha nem lennék képes. Szerintem mielött döntesz, nézz meg egy abortusz videót, mert igazából csak akkor tudod felfogni, hogy mit is jelent.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az hogy nem lett tervezve azt sem tudom hogy hogyan lettem terhes mivel védekezünk a megtartásról meg csak annyit hogy félek mert a párom fiatalabb mint én ..... nem tudom mit tegyek ??? 12hetes korig lehet az abortusz ugy tudom de nincs szivem elvetetni
Nyugi, megéri! :) Én már a harmadikat várom. Az elsõ terhességemet végighánytam, még a szülõszobán is rókáztam:D Terveztétek a babát?
A kérdező hozzászólása: eltelt egy hónap és utána csináltam de a teszt negativ ......
Dokinál nem voltál?
Lehetsz terhes, mert van a terhességnek az a nagyon korai szakasza amikor a teszt még nem mutatja ki, más kérdés hogy ilyenkor még tüneteid sem lehetnek.
A kérdező hozzászólása: dokinál még nem voltam mert sajnos annyi erõm sincs hogy ki keljek az ágyból állandóan fáradt vagyok ... hányinger hányás napi 2x fej fájás és ami a legrossszabb minden percben fáradt vagyok ! 2 hónapja nem jött igy egy hónapot vártam a tesztel. a melleim megvannak duzzadva és nagyon fájnak is.
A kérdező hozzászólása: hétfõn az lesz az 1. 100%
Akkor majd írd meg, mi lett, kíváncsian várjuk!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok. de nem értem természetes hogy ma reggel nagy volt a gyomorsavam és kihánytam ez meddig fog igy menni ?????
Gratulálok! Hány hetes vagy? Igen, természetes a hányás és a rosszullét. Van akinek a 12 hét körül elmúlik, de van aki az egész terhességet végig küszködi:)
A kérdező hozzászólása: 8hetes. nagyon félek alig eszem vmit egybõl kihányom most is fexem az ágyba és csak hányingerem van .....éhes vagyok de nem merek semmit bakapni ez az 1. hogy terhes vagyok de már most elveszi a kedvemet ennyi kínlodás...
én amondó vagyok hogy válalja a következményeket.. ha már a szexhez nem volt fiatal akkor a babához sem legyen.. most már nöjön fel.. na de ez a ti dolgotok.. de én tuti meg tartanám még ha az apja nem is lenne melletem..

Lehetek terhes negatív teszt ellenére?

Tüneteim vannak, a h?m tartósan magas, már 6 napja késik, feltételezett fogamzáshoz képest már a 20. napon vagyok. A teszt mégis negatív. Létezik, hogy még ilyen kés?n sem jelzi a teszt, de mégis terhes vagyok? Megyek dokihoz, de addig is érdekelne hogy hallott-e valaki ilyenr?l!

Legjobb válasz: Persze, hogy van ilyen! Van akinek a szervezete csak késõbb termel annyi hcg-t amit kimutat a teszt! Meg attól is függ, hogy milyen érzékenységû teszttel teszteltél, a legérzékenyebb a 10-es érzékenységû!!!

Persze, hogy van ilyen! Van akinek a szervezete csak késõbb termel annyi hcg-t amit kimutat a teszt! Meg attól is függ, hogy milyen érzékenységû teszttel teszteltél, a legérzékenyebb a 10-es érzékenységû!!!
Szia! Van ilyen. Nagyon sok függ a teszt érzékenységétõl is, illetve hogy mikor, melyik napszakban végezted el! A legjobb a reggeli "mintavétel" , mert akkor a legmagasabb a hcg hormon!
A kérdező hozzászólása: 25-ös a teszt, amit csináltam. Tudtommal ez viszonylag jó. Azzal is tisztában vagyok, hogy lehet korai a teszt, de ahogy írtam: már a 20. nap után vagyok a feltételezett megtermékenyüléshez képest. Ez nem túl sok már ahhoz, hogy a teszt ne mutasson semmit?
A kérdező hozzászólása: Ja, és reggel, elsõ vizeletbõl teszteltem.
Hát elvileg már ki kellene mutatnia, de nem vagyunk egyformák és hallottunk már olyat hogy a teszt negatív volt és mégis terhes volt a kérdezõ. Én kívánom hogy az legyél! Ha nem jön meg, akkor a jövöhéten menj el dokihoz. Ebbõl még bármi lehet. Drukk hogy baba legyen!!

Lehetek terhes negativ teszt ellenere? (nem a korai tesztekre gondolok)

Sziasztok! Tobb mint 10 napja kesik a menstruaciom, pontosan nem tudom kiszamolni mert nem egyformak a ciklusaim. Utoljara aprilis elejen jott meg. Aprilis vegen nagyon enyhe halvanyrozsaszin folyasom volt, aztota semmi.. viszont szurkal a hasam, elkezdtek fajni a melleim is. Ma sajnos negativat teszteltem,pedig elvileg mar mindenkepp ki kellene mutatnia ha baba lenne. Volt valaki terhes negativ teszt ellenere ennyi ido utan? Lehet meg remenykedni?

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz még. Tesztelj még1-szer és ha az is negatív, akkor szerintem menj dokihoz!

Szerintem reménykedhetsz még. Tesztelj még1-szer és ha az is negatív, akkor szerintem menj dokihoz!
Szia! 10-es teszttel lehet érdemes lenne megpróbálni 2 nap múlva! Drukkolok!

Lehetek terhes negatív teszt esetén is?

8 napja késik a menzeszem és ma is negatív lett a tesztem. Kb az elmúlt egy évben óramű pontossággal jött meg 28 napra, vasárnap reggeli ébredés után. Cirka 2-3 hete émelygek és sűrűn van enyhe hányingerem, a melleim feszülnek és megnőttek, erősen érzem a szagokat. Még a méhem is feszült még a menstruációm esedékessége előtt egy héttel, kb egy hétig. Valamint bő hüvelyváladékom van, nem kóros, de megváltozott az illata. Illetve sokszor van görcshöz hasonló érzésem és a jobb petefészkem fáj. Néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Még csak most kezdtünk el próbálkozni a második babával, tehát nem görcsöltem rá a kérdésre. De nagyon idegeseít, hogy minden jel babára mutat, azonban több teszt is negatív (25-ös tesztek). Remélem, nincs semmi gond... Az előző babánál a kimaradt mensi utáni 12. napon teszteltem pozitívat.

Legjobb válasz: Nyilván ezek a jelek egy jól irányzott terhességre is utalhatnak, de bármi mástól is lehetnek. Az is lehet, hogy 1-2-t érzel (pl. émelygést, hányingert, szagokat) és a többit jelet hozzá "érzékeled"/társítod. Ha az elsõnél is 12. nap után teszteltél pozitívat, akkor várj még egy kicsit. Sok sikert. :))

Nyilván ezek a jelek egy jól irányzott terhességre is utalhatnak, de bármi mástól is lehetnek. Az is lehet, hogy 1-2-t érzel (pl. émelygést, hányingert, szagokat) és a többit jelet hozzá "érzékeled"/társítod. Ha az elsõnél is 12. nap után teszteltél pozitívat, akkor várj még egy kicsit. Sok sikert. :) )
Én nem bírnék várni, elmennék dokihoz. 8 napos késés amúgy rendszeres menstruáció esetén már elég ahhoz, hogy õ lásson valamit, vagy vérvétellel meg lehessen állapítani. Jobban aggódnék, hogy valami bajom van. :-(
8 napos kesesnel elvileg mar ki kene mutatnia mindenkepp, hacsak nem nagyon keson volt a peteeresed.de menj dokihoz o tobbet tud mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A tüneteket nem képzelem hozzá :) )) ezek egészen mások, mint normál esetben vagy szülés után. Szerdáig várok, aztán irány az orvos!

15 napja kellett volna megjönni, de semmi. A teszt negatív. Hányingerem van és méhtágulást is érzek. Dokihoz kedden megyek. Lehetek terhes a teszt ellenére?

kettöt csináltam és negativ.

Legjobb válasz: Azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket... Ha ma, vagy tegnap, akkor már kellett volna mutatnia valamit. A doki az uh-on mindenképp többet lát majd, van-e petezsák vagy nincs, de az is lehet hogy apró ciszták miatt nem jött még meg. Ezt tudják kezelni, ne aggódj, de mindenképp jó, hogy mész dokihoz!! Még a terhesség sincs kizárva, hiszen van akinél nagyon késõn jelez valamit a teszt, de te elvileg most már 6-7 hetes terhes kellene hogy legyél, a ciklusodtól függõen.

Azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket... Ha ma, vagy tegnap, akkor már kellett volna mutatnia valamit. A doki az uh-on mindenképp többet lát majd, van-e petezsák vagy nincs, de az is lehet hogy apró ciszták miatt nem jött még meg. Ezt tudják kezelni, ne aggódj, de mindenképp jó, hogy mész dokihoz!! Még a terhesség sincs kizárva, hiszen van akinél nagyon késõn jelez valamit a teszt, de te elvileg most már 6-7 hetes terhes kellene hogy legyél, a ciklusodtól függõen.
ha a teszt negativ nem vagy terhes mert 2 szer nem teved a teszt, es ha 15 napja kellett volna megjonnie akkor kb 29-30 napja volt peteeresed azota tehat igen magas lenne a hcg-d.a megtermekenyules utan 10-12 nappal mar 20 u/l es 2-3 naponta megduplazodik tehat ha ha az elmult par napban negativ a teszt es esetleg ma is csinalsz egyet az is negativ akkor tuti nem vagy az.sajnalom, egyebkent majd a doki is meglatja az uh-n hogy van e petezsakod vagy nincs.kivanom hogy tevedjek
Mielõtt mész a dokihoz, még csinálhatnál egy tesztet, hátha emelkedett a hormonszint. Ha az is negatív, még hátravan az ultrahang, az biztos választ ad a kérdésedre.

Terhes lehetek? Két negatív teszt de a menstruációm még nem jelentkezett. Mi a véleményetek?

A párommal 2-3 percig gumi nélkül voltunk együtt, peteérés környékén, de szerintem aznap még nem volt. A menstruációm 5. napja késik (ami egyébként nem szokatlan), az előbb említett "aktus" óta eltelt 20 nap. Semmi tünetet nem észlelek. Csináltam tesztet első vizeletből a 15. napon illetve ma reggel. Mindkettő negatív lett, viszont utána pár óra elteltével egy nagyon halvány, inkább szürkés, alig látható csík jelent meg. Itt egy kép is róla:

Legjobb válasz: Ez negatív, száradási csík amit láthatunk. 24hkm

Ez negatív, száradási csík amit láthatunk. 24hkm
Szerintem sem vagy terhes, nyugi! Már kimutatta volna a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azóta sem jött meg, de már csináltam 3 tesztet. Mind a 3 negatív lett. Azért 20-21 dpo-nál, úgy tudom, hogy már egyértelmûen látszania kéne, ha pozitív. Megijedtem, biztosan azért késik már.

Szerintetek lehetek terhes negatív labori vizelet teszttel?

Nemrég a dokim nagynehezen csináltatott egy labori vizelet tesztet ami negatív lett de én csak ugy érzem magam mibnt aki már legalább 3 hónapos terhes mert a menzeszem se normálismár 3 hónapja illetve a mellem is érzékeny és egyébb más jelek is vannak.

Legjobb válasz: Az uh-on látszott valami?

Az uh-on látszott valami?
London... akkor már mindent értek. :-( Sajnos sok rosszat hallottam már az ottani orvosi ellátásról, a terhesgondozásukról (vagy inkább annak hiányáról) nem is beszélve. Reméljük azért a laborvizsgálatból kiderül majd valami, bár elvileg a hormonlabor ciklusfüggõ. Azért így is jó lehet, ha hozzáértõ nézi a leletet, és tudja, hányadik ciklusnapon vették le a vért. Remélem, sikerül kideríteni mi a gond nálad!
A kérdező hozzászólása: Londonban vagyok és itt tényleg nem normális az orvosi ellátás mert itt csak a háziorvoson keresztül lehet eljutni akárhova is és ha az leszar akkor akár meg is halhatsz idekint szó szerint. Amugy ma vettek le vért hormon rendszert nézik a pajzsmiriget meg a méj mûködését meg stb. majd a jövõhét péntek körül tudom meg az eredményt.
Szia! Nem ultrahangra van szükséged, hanem vérvételre: egy rendes hormonpanelre, és pajzsmirigy értékekre. Nem tudom, merre van az az "odakint", de az orvosi ellátás nyilván nem a legjobb. :-(
A kérdező hozzászólása: néztem idekint magán ultrahangos rendelõt de idekint az drága legalább 40 ezernél kezdõdik illetve dokit meg nem tudok váltani mivel a lakókörnezetemhez ide tertozok és máshol nem vizsgálnak meg az elõzõ dokim is leszrat mikor most elköltöztünk itt már most haladok egy kicsit elõre de nem nagyon mot lesz a vérvételem és remélem az kiderít valamit. szurkoljatok :)
Ne várj tovább, sürgõsen keress másik dokit! Lehetõleg endokrinológust, ha van rá kereted, akkor magánban. Azok gyorsak és valóban foglalkoznak veled. És nem kell komoly összegekben gondolkodni, ne ijedj meg elõre!
A kérdező hozzászólása: ultrahangra az istennek nem küldenek is sajnos eddig is a 4 hónap alatt csak a labori vizelet tesztet tudtam kikönyörögni meg most hogy csináljanak vérvételt de ultrahangot nem akarnak csinálni nem tudom mi lesz ebbõl de a doki azt mondta hogy ha ez se mutat semmit akkor kivizsgálnak.
Szia! Ez a negatív teszt mégis terhesség akkor lehetne igaz, ha mostanában kezdõdtek volna a tüneteid, és még korám teszteltél volna. De ha valóban 3 hónapja vagy problémás, és azóta többször teszteltél, és mind negatív lett, akkor valószínûleg a következõ is az lesz, és nem terhesség okozza a tüneteidet. A dokid csak az idõt húzza, vagy simán nem hisz neked. A hormonlabort nem vele csináltatnám a helyedben, hanem endokrinológussal. Egyébként mit mutatott az ultrahang?
A kérdező hozzászólása: na csajok voltam ma a dokinál és azt hírt mondta hogy ttól még hogy negatív lett a vizelet lehet hogy terhes vagyok megnyomkodta a hasam de a köldököm alatt nagyon fájt mondtam i neki. és azt mondta hogy csináljak eg tesztet még meg szerdán csinálnak majd eg vérvételt amin megnézik a hormon háztartásomat.
Szia! Menj el endokrinológushoz (hormondoki), mert ha a tesztek negatívak, akkor terhes nem vagy, viszont a hormonjaid valószínûleg nincsenek rendben. A megkavarodott hormonok mindenféle tünetet tudnak produkálni. Egyébként a laborban végzett vizeletteszt semmiben sem különbözik attól, amit te otthon csinálsz, legfeljebb nem olyan érzékeny, mert sok helyen 50-es érzékenységût használnak. És a helyedben sürgõsen dokit cserélnék.
Akkor a tesztnek már ki kellett volna mutatni sajnos.
A kérdező hozzászólása: Hogy õszinte legyek junius közepe óta folyton csinálok tesztet minden héten de negatívak lettek de a tüneteim azóta is megvannak.
A tesztnek ki kellett volna mutatnia a terhesseget, hacsak nem nagyon korán csinaltak.
Hát figyelj, ha hcg nincs a vizeletedbe akkor vagy nagyon elõrehaladott terhes vagy, vagy valószínú, hogy nem vagy terhes. Ha te mégis ennyire ragaszkodsz a terhesség valószínûségéhez, akkor csak az uh. fog megnyugtatni.
Nem.
A kérdező hozzászólása: még oda nem mentem majd a dokival pénteken beszélek remélem beutal majd egy ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Remélem én is azt mondták tegnap hogy egy hét mulva meglesz az eredmény ugyhogy majd a jövõhét péntekre kérek idõpontot és majd akkor kiderül.

Voltam dokinál, csinált tesztet (ez már a 4. volt), ez is negatív.1 hónapja vettem be esemény utáni tabit, akkor megjött, mégis azt mondta, h lehetek terhes mert nem biztos h kimutatja a teszt. Melleim feszülnek, 8 napja késik a menzesz. Terhes vok?

Az Utolsó menzeszem óta 1szer voltunk együtt a barátommal,akkor a megszakításos módszert alkalmaztuk, de jóval el?bb kivette miel?tt elment volna.lehet h mégis egy csepp el?váladék belém ment és nem vette észre?vagy az ilyet észre vette volna? már nem tudom mire gondoljak

Legjobb válasz: ha megjön a menzeszem és továbbra is negatív a teszt, akkor már nyugodt lehetek? biztos h nem vok akkor terhes?

A kérdező hozzászólása: ha megjön a menzeszem és továbbra is negatív a teszt, akkor már nyugodt lehetek? biztos h nem vok akkor terhes?
Szia! Lehet hogy csak a hormonjaid keverte meg az esemény utáni tabi, mivel lórúgásnyi hormont tartalmaz. Lehet hogy egy menzesz ki is marad tõle. De azért csinálj egy tesztet kb egy hét múlva!

Lehetek terhes ha megjött és a terhességi teszt is negatív lett? Mert olyan érzésem van mint amikor terhes voltam mintha mozogna bent valaki.

Legjobb válasz: Ha megjött, és a teszt is negatív, akkor nem vagy terhes.De ha az is lennél, ilyen korai terhességben még kizárt, hogy magzatmozgást érezzen valaki.4-5 hetesen olyan pici még,hogy sokszor a doki is csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát az UH-on. Nem érezheted!!Szerintem csak beképzeled magadnak.Attól függ, mikor szülted a nagyobbat.Mert a barátnõm is említett ilyesmit.Most 8 hónapos a lánya, de néha olyan érzése van, mintha még mindig mozogna a hasában.De tudja, hogy csak képzelõdik.Valószínûleg bélmozgást érzel.

Ha megjött, és a teszt is negatív, akkor nem vagy terhes.De ha az is lennél, ilyen korai terhességben még kizárt, hogy magzatmozgást érezzen valaki.4-5 hetesen olyan pici még, hogy sokszor a doki is csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát az UH-on. Nem érezheted!!Szerintem csak beképzeled magadnak.Attól függ, mikor szülted a nagyobbat.Mert a barátnõm is említett ilyesmit.Most 8 hónapos a lánya, de néha olyan érzése van, mintha még mindig mozogna a hasában.De tudja, hogy csak képzelõdik.Valószínûleg bélmozgást érzel.
szia!Akkor nem vagy terhes, én is rengetegszer jártam így szülés óta, nem tervezünk még kistesót, de egypár tesztet ellõttem már, holott nekem is megjött a menszeszem, de folyton éreztem a mozgásokat, de mint kiderült(orvos mondta), hogy ezt úgy hívják, hogy fantommozgások.Nem terhességre utal, csak rendezõdnek vissza a belsõ dolgaink.Nekem szeptemberben lesz két éves a lányom, és kb egy-két hónapja nem vettem észre, hogy lenne, csak amikor hanyatt fekszem.Játszik velünk a szervezetünk, meg ugyebár a szép emlékek. Minden jót. Üdv:egy 22 hónapos angyalka anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is gondoltam de a doki is megerõsített ebben. Az fiam 15 hónapos. Még mi sem tervezünk tesót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!