Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes mi lehet (106 db)

5 hónap után már lehet bevenni esemény utáni tabit? Vagy egy héttel a mensi után nem lehetek terhes? Mit lehet vagy kell csinálni?

és nem ment el bennem meg ilyesmi de akkor is

Legjobb válasz: Mi ez az 5 hónap? Amúgy mindig teherbe lehet esni.

Mi ez az 5 hónap? Amúgy mindig teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap telt az elsõ alkalom óta, hogy szedtem ilyen tablettát
ebbõl ne csinálj rendszert.ez nem fogamzásgátló, hanem egy erõs gyógyszer.védekezzzzz!!!!!!
évente kétszer lehet bevenni. ha jól tudom fél évente. tényleg nagyon erõs, nem szabad rendszert csinálni belõle. akkor is terhetsz lehetsz, ha nem megy el benned. az ejakuláció elõtt is 'lövell ki' spermát. illetve az, hogy mikor menstruáltál csak százalékban segít a teherbe eséshez, illetve a nem teherbe eséshez. én estem már teherbe elõtte is, utána is. bármikor teherbe eshetsz, csak kevesebb az esélye, ha nem az ovuláció idõpontja körül. inkább tényleg védekezzetek.
Nem lehet , azaz ha beveszed enyhén szólva növeled annak az esélyét hogy majd késõbb nem lesz gyereked emiatt.Nagyon szétvágja a szervezeted , inkább menj el dokihoz.Ne legyél felelõtlen.
beveheted, inkább, mint h terhes legyél. de basszus, miért nem lehet védekezni????
Ovodások miért élnek nemi életet???Anyád tud róla??
A kérdező hozzászólása: És tiéd tud róla, hogy bunkó vagy? esetleg gumikiszakadásról nem hallottál, ha már olyan csúcs vagy? a részletekbe nem akartam bele menni, de látom egy kicsit kell, mert itt rögtön osztják az észt. azt hiszem ilyesféle balesetekkel nem mi voltunk az elsõk. de az értelmes és segitõkész válaszolóknak nagyon köszönöm az válaszokat
Hajajj:D Naptár szerint. :D Tévedett a naptár. :D
a naptar miatt? ergo csak naptar-modszerrel "vedekeztek"? hat akkor nagyonis lehetsz terhes! legalabb alkalmaztatok megszakitast is? ha nem elkezdhetsz aggodni es legkozelebb ne csak igy vedekezzetek mert ez megcsak nem is szamit annak. a betegsegtol meg a stressztol viszont keshet ugyh lehet h ezuttal megusztad
Szia! Ha a gumi nem szakadt el, akkor nem vagy terhes. Ez az idõjárás szeret játszani a szervezettel, nameg stresszes is vagy, mert félsz a nem kívánt terhességtõl. Azt javasolom vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj, de hidd el nekem, nincs mitõl tartanod :)
A kérdező hozzászólása: nem gumival is és nem szakadt el...

Fogamzásgátlót szedek, épp a szünetbe voltam mikor megjött, de egy napra. Előtte pár nappal volt szexuális kapcsolatom, miért csak egy napig jöhetett meg, terhes lehetek vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Ha megtörtént ami megtörtént és bizony terhesek lehetünk, akkor mit lehet tenni? (még nem történt. De ha, akkor. )

Van olyan lehet?ség, ami esemény utáni és nem vényköteles? Mi van akkor ha letámad valaki? Mit tehetek, hogy ne maradjak terhes? olvastam itt az ecetes tampont, ami hülyeség, de valami házi dolog nincs?

Legjobb válasz: A házi dolog a hülyeség, eszedbe ne jusson. Ha van komoly kapcsolatod (ez nem feltétel:))), akkor irass gyógyszert orvossal, mi ezzel a gond? Vannak esemény utáni tabletták is.

A házi dolog a hülyeség, eszedbe ne jusson. Ha van komoly kapcsolatod (ez nem feltétel:) )), akkor irass gyógyszert orvossal, mi ezzel a gond? Vannak esemény utáni tabletták is.
nagymami módszere, de csak ha már terhes vagy, bõ forró vízbe kell csücsülni órákat. Én mondjuk nem merném bevállalni. Mamám szerint neki mindig jó volt. De ha lehet, inkább gyógyszer vagy gumi. Ne nagyon higyj a házi praktikákban.Akkor mindenki azt csinálná, ha jó lenne bármelyik is.
Ecetes tampon és forró fürdõ?Ezek semmit sem érnek! Ha megtörtént a baj, van lehetõséged : 72 órás tablettát kell íratni és kiváltani (receptköteles), el kell menni a sürgõsségi ambulanciára vagy a tiniambulanciára és majd ott felírják; az ára 5500 Ft körül mozog. Minél elõbb be kell venni!

Ma lefeküdtem egy sráccal de nem volt gumink így mielőtt elment "kivette". Lehet hogy előtte még történt valami? Lehetek terhes? Mit tegyek? SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Igen lehetsz, de kevés esély van rá. Elég felelõtlenül csináltad, de legalább így gondolom tanultál belõle. Kezdj el többet megtudni a szexrõl, és ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne menj bele.

Igen lehetsz, de kevés esély van rá. Elég felelõtlenül csináltad, de legalább így gondolom tanultál belõle. Kezdj el többet megtudni a szexrõl, és ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne menj bele.
Ha megjött, akkor nem valószínû a terhesség! Mondjuk van olyan ismerõsöm, akinek a 6. hónapig megjött. (Ezt csak zárójelben jegyzem meg, nem akarlak ijesztgetni :) ) Legközelebb légy figyelmesebb és vigyázz jobban!
A kérdező hozzászólása: szerintem nincs így para
A kérdező hozzászólása: ma megjött.. akkor nem lehet gond nem?
Lehetsz terhes! Az elõnedv is tartalmazhat már spermiumokat. Ha 72 órán belül vagy még, akkor mindenképp eseményutáni sürgõsen! Ha kifutottál az idõbõl, akkor imádkozz. Vegyél tesztet és menj el nõgyógyászhoz. Valamint nem ártana elgondolkodni egy megfelelõ védekezési módról!
Még nem vagy érett a szexre, ha erre a kérdésre nem tudod a helyes választ! Elõbb kérdezni kellett volna, és csak utána szexelni!
Fogyatékos vagy.Szerintem a nemibetegségek miatt is aggódj, ne csak a gyerek miatt!
Van. Nem árt esemény utáni, na meg ezek után LEGYEN NÁLAD GUMI, VAGY NE LEGYEN KUFIRC!!!
Mi az hogy mit tegyél? meg miben segítsünk?? Ha védekezés nélkül dugdosta beléd egy csávó a f/\szát, akkor nyilván van esély. Egyébként ez közben meg sem fordult a fejedben? Csak így utólag a fejedhez kaptál hogy "júúúj a védekezést elfelejtettem.."?
Szia! Nem szeretnék következtetni, dee... szerintem nem állsz készen a nemi életre, mivel nagy felelõtlenséget csináltál.. Nem vagy még elég érett, hogy nagy döntéseket hozzàl !
Igen, viszonylag kevés. De ha teherbe estél mit sem ér, hogy ezt mondtuk.
A kérdező hozzászólása: de kevés esély van rá nem?
Te is okos vagy 3-as.
ha nem elvezett beled nem tudom mit parazol
Igen esély van rá! Minek kell gumi nélkül? Jó elcseszni az életed pár percért? Eseményutánni esetleg?
A kérdező hozzászólása: csináltam ma tesztet semmi baj nnincs :)

Szeretném meg tudni hogy elvetélés után mikor lehetek terhes? Sajnos meg halt a kisbabám a vércsoport összeférhetetlenség miatt, a párommal szeretnénk, egy közös babát. Az orvos szerint 4hét után lehet nemi életet élni.4hét után terhes is lehetek?

Legjobb válasz: Mûszeres befejezés esetén nem 4 hanem 6 hét a javasolt várakozás, mint az ülõ fürdõt , mind nemi életet beleértve! Az orvosom szerint nem szükséges hónapokat várni ha minden rendben van és a mûtétet is kellõ odafigyeléssel végezték el, nem megsértve bent a dolgokat. Mi olyan jó 2 és fél hónapot vártunk, mégsem maradt meg a baba. Nálad mûszeresen kellett befejezni vagy természetesen zajlott le minden?

Mûszeres befejezés esetén nem 4 hanem 6 hét a javasolt várakozás, mint az ülõ fürdõt , mind nemi életet beleértve! Az orvosom szerint nem szükséges hónapokat várni ha minden rendben van és a mûtétet is kellõ odafigyeléssel végezték el, nem megsértve bent a dolgokat. Mi olyan jó 2 és fél hónapot vártunk, mégsem maradt meg a baba. Nálad mûszeresen kellett befejezni vagy természetesen zajlott le minden?
7es vagyok, Gratulalok!:)
A kérdező hozzászólása: már 2hete kellet volna megjönnie. De már mind1 : ) ma csináltam tesztet : ) pozitiv
A kérdező hozzászólása: Állítólag vércsoport össze férhetetlenség esetén az elsõ injekció után meg marad a következõ. Az elsõ menstruációs ciklus körülbelül mikorra várható?
Pont ma olvastam, hogy veteles utan azonnali teherbeesest javasolnak az orvosok. http://gondoskodo.hu/magazin/read/3381/veteles-utan-erdemes-..
En is elveteltem mar ketszer, de nem lettem terhes utana rogton(1, 5 ev volt mire sikerult ujra, o is elment..).En is azt gondoltam hogy konnyen osszejon utana..Nekem 2 evembe telett mire feldolgoztam, es 2, 5 evbe hogy vegre terhes lettem mert akkor mar nem gorcsoltem ra.Sok sikert nektek!31hkm
A kérdező hozzászólása: Értem. És az elsõ ciklus kb. mikor jön meg a vetélés után???
Ilyenkor az elõ ciklust meg kell várni... minimum! Nekem azt mondta a dokim, hogy vetélés után a szervezet fogékonyabb a terhességre, így nagy valószínûséggel hamar teherbe lehet esni!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem lehetne, de mi élünk nemi életet, de 2hetet azért vártunk minden esetre. hisz vérzés se volt már a mûtét után. És ezért gondolunk arra, hogy babánk lesz. Reggelenkénti hányinger meg van, de a teszt negatív. Akkor esetleg terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: Mûszeres be fejezés volt. és 3hónapos voltam.
Attól is függ, hogy hány hetesen ment el a baba. - elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Menstruáció kimaradásnak milyen okai lehetnek? 2hónapja nincs mensije. Uh on semmit nem láttak. Azt reméli hogy terhes szerintem 2 hónap alatt már látszana az uh on. Irták a papirján, hogy méhen kivüli terhességröl felvilágositva. Mi lehet vele?

tegnap kis barnás folyása volt talán az idegességtöl.10nap múlva kell visszamennie.miért nem vizsgálták meg nögyógyászatilag is?

Legjobb válasz: Okok lehetnek: hormonális, ehhez vérvétel kell, ciszta, ezt uh-n látják. Késhet, kimaradhat a stressztõl, kezdõdõ klimaxtól, nagyobb lelki traumától, durva fogyókúrától, önsanyargatástól, fizikai megerõltetéstõl, mint pl. túlzásba vitt sport, és kimaradhat azért is, mert az ember nagyon szeretné ha kimaradna és terhesség lenne az oka. Vagyis a babára vágyás is okozhat ilyet. Ezek jutottak most eszembe.. És jól gondolod, nyolc hetes terhesség már látszik ultrahangon, a méhen kívülit pedig sajnos érezné már más formában. Ha nincs hcg a vérében, akkor nem terhes... Nem tudom, miért nem vizsgálták meg manuálisan, kellene a teljes képhez.

Okok lehetnek: hormonális, ehhez vérvétel kell, ciszta, ezt uh-n látják. Késhet, kimaradhat a stressztõl, kezdõdõ klimaxtól, nagyobb lelki traumától, durva fogyókúrától, önsanyargatástól, fizikai megerõltetéstõl, mint pl. túlzásba vitt sport, és kimaradhat azért is, mert az ember nagyon szeretné ha kimaradna és terhesség lenne az oka. Vagyis a babára vágyás is okozhat ilyet. Ezek jutottak most eszembe.. És jól gondolod, nyolc hetes terhesség már látszik ultrahangon, a méhen kívülit pedig sajnos érezné már más formában. Ha nincs hcg a vérében, akkor nem terhes... Nem tudom, miért nem vizsgálták meg manuálisan, kellene a teljes képhez.
A méhen kívüli gyakran jár vérzéssel, akár barnás pecsételõs, akár normális mennyiségû menstruációs vérzéssel. Görcsös, szúrós fájdalom alhasban, olyan, amitõl kiegyenesedni is alig lehet, aztán derékfájdalom, végbélfájdalom, ájulás-érzet.. emellett viszont ugyanazokat a tüneteket adja, mint egy normális terhesség, vagyis mellfájdalom, alhasi húzó érzés, émelygés, satöbbi.
A kérdező hozzászólása: sajnos úgy néz ki nem maradt meg a baba ha lett is volna, mert vérzett és darabok is jöttek meg a hasa is fájt.
Amúgy milyen hosszú a ciklusa? Mert már látni kellett volna 27-én a zUH-n valamit, ha 28 nap körüli a ciklus. Azóta nem tesztelt? Ha még mindig negatív, akkor, lehet hogy hormonvizsgálatra fogják küldeni. Bár azt a ciklus meghatározott napjain kell, uh azt nem tudom, hogyan oldják meg. Nem mostanában hagyta esetleg abba a fogamzásgátló szedését? Néha elõfordul, hogy nem áll helyre a hormonmûködés ilyenkor. Erre tablettát szoktak adni, ami meghozza a vérzést. De hogy milyen vizsgáltaok vannak elõtte, azt nem tudom. :( Majd írd meg, mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: szeptember elején volt az utolsó mensije és most ment 27én uh ra.legközelebb 8án megy vissza.mert nem láttak még terhességet nála.
Ha az elsõ mensi kimaradásakor tesztelt negatívat, és utána egy héten belül elment ultrahangra, akkor elõfordulhat, hogy annyira pici volt a baba, hogy még nem látszott, és túl korán tesztelt. Ilyenkor általában az ember két-három naponta ellõ egy újabb tesztet, ha nem jön meg a mensese. Ha három hete pozitív lett, akkor most már látszania kell valaminek ultrahangon. :) Majd írjátok meg, mit láttatok. :)
A kérdező hozzászólása: idöpontot kértem neki a nögyógyászhoz terhesség gyanúja miatt külömben csak januárra adott volna.de csak ultrahangra irták be.tesztet csinált 3hete az pozitiv lett.az elsö amit októberbe csinált negativ.mondtam neki hogy csináljon még egyet
demért nem csinál egy terhességi tesztet? abból kiderülne h terhes e vagy sem. ha nemterhes, de nincs menzesze akkormeg mértnem megy nõgyógyászhoz?
A kérdező hozzászólása: igen én is ezt olvastam a méhen kivüliröl.ezt uh al nem látják?tegnap nála is volt pici barnás folyás.szokott szúrni is a hasa de ezt a rendes terhességnél is van azt mondja görcs nem volt.
És a méhenkívüli terhességnél ugyanúgy pozitív lenne a teszt, vagyis van HCG a szervezetben.
engem csak az erdekel ne hogy hogyan leheterezni a méhen kivuli terhesseget????...mik a jelei?????
Nagyon sajnálom. :( De ne adjátok fel! Legközelebb sikerülni fog!

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.

A menszeszem öt napja késik, de ma valami olyan folyásom van mint ami a menszesz végefele (barnás valami) de nem görcsölök. Mi lehet a baj? Ettől még lehetek terhes?

eddig a teszt negativ lett.

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy terhes vagy csak a hCG szint még nagyon alacsony. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még mensiznek és nem is tudják, hogy terhesek. Szerintem várj még pár napot /persze csak ha nincs görcsölés/ és tesztj még egyet. Ha nagyon bizonytalan vagy keress fel egy dokit.

Szia! Lehet, hogy terhes vagy csak a hCG szint még nagyon alacsony. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még mensiznek és nem is tudják, hogy terhesek. Szerintem várj még pár napot /persze csak ha nincs görcsölés/ és tesztj még egyet. Ha nagyon bizonytalan vagy keress fel egy dokit.
Sztem is várj, ha terhes vagy egy pár nap múlva ki fogja mutatni.Remélem sikerül amit szeretnél.

Terhes lehetek? Mi lehet a baj?

5 napja meg kellett volna jönnie de még most sem jött meg és nagyon aggódok!! 2 napig tartott a menstruációs tünetek aztán elmúlott minden csak a hasam alja néha néha fáj/görcsöl több semmi!! 2 hete a szeretkeztem a párommal de nem védekeztünk kihúzta miel?tt elment volna! Talán terhes lehetek??? De semmi tünet nincs arra h az vagyok szal nem tudom h mi bajom lehet....:( Kérlek tapasztalt lányok adjatok tanácsokat!!!! ??

Legjobb válasz: Lehet hogy terhes vagy, de lehet hogy nem. Elõször is csinálj egy tesztet. Ha pozi akkor tiszta sor, ha meg negatív, akkor várj pár napot, és ismételd meg a tesztet. Ha akkor is negatív, akkor menj orvoshoz, és õ kideríti mi a probléma, pl ciszta, hormonzavar, egyéb ok.

Lehet hogy terhes vagy, de lehet hogy nem. Elõször is csinálj egy tesztet. Ha pozi akkor tiszta sor, ha meg negatív, akkor várj pár napot, és ismételd meg a tesztet. Ha akkor is negatív, akkor menj orvoshoz, és õ kideríti mi a probléma, pl ciszta, hormonzavar, egyéb ok.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm!!
Igaz, már nem lány vagyok, hanem asszony, de két gyerekkel, szóval tanácsot tudok adni :) Nem akarlak megijeszteni (ahogy látom, nem volt számításban a baba) de nekem mindkétszer így kezdõdött, mensis görcsök, aztán mégsem jött meg, és baba volt a dologban, igaz, én lestem, mert szerettük volna. Mivel 5 napja késik, ha reggel elsõ pisibõl megnézed a tesztet, ki kéne mutatnia, ha baba van. Én x-epil márkát vettem, két darab volt 600 forint körül. Majd írd meg, mi lett, és ne pánikolj.
Mindenképpen az elsõ a teszt legyen. Nagyon terhességnek néz ki. Mivel 5 napja késik, a teszt tutira kimutatja elvileg. A megszakítás nem védekezés, gondolom te is tudod. Az elõváladék is tartalmazhat már ondót. Ilyenkor 50-50% az esély. Én is így lettem terhes az elsõ gyerekemmel, de nálunk nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedvességét!!!:) Hálás vagyok!! Rendben megírom mindenképpen!!! Hát pánikolok mert éppenséggel babát nem szeretnénk még most és ez miatt is aggódom nagyon h ha még is akkor sajnos el kell h vetessem.....:( És attól is nagyon irtózok mert mindenki mond minden rosszat róla és hát õszintén nagyon félek tõle!! Esetleg kérhetek egy pár okos felvilágosítást errõl az egész elvetetéstõl h mennyibe kerül meg h fáj-e??? Lehet h elég hülyének gondol de az életem során sosem gondoltam volna h egyszer talán vetetnem is kell....:((
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm!
Elõször egy tesztet vegyél és ne gondolj még az abortuszra, csak ha biztos már a terhesség.
30ezert ft körül van. Befekszel, feltesznek tágítót (ez valakinek fáj, valakinek nem), majd ha kitágult a méhszáj betolnak a mûtõbe, elaltatnak. 15perc és kitolnak. Akkor kelsz fel. Aznap vagy másnap hazaengednek. Nem értem, tényleg. Nem mondják el az iskolákban, hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni? Meg ha nem is mondják, az ember csak rájön ha belegondol, hogy miért is kell védekezni. Remélem nem vagy terhes, mert akkor nagyon nehéz lesz, akárhogy döntesz. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!