Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes mellett (85 db)

Lehetek terhes fogamzásgátló mellett?

Minden honapban megjon csak lehet mindig hallani kiveteleket...

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes fogamzásgátló mellett is. De ha rendesen szeded, erre nagyon minimális az esély. Én szörnyen feledékeny és szétszórt vagyok, szóval nem valami szabályosan szedtem a gyógyszert egy évig, és nem lettem terhes. Ha nem jön meg, menj el dokihoz (a teszt hormontartalomból ítél tudtommal, és van amelyiket a fogamzásgátló meghülyít), de szerintem ha rendesen szeded, nyugodt lehetsz. Ha nagyon félsz használjatok mellette spermicidet, pesszáriumot, óvszert, ami tetszik.

Persze hogy lehetsz terhes fogamzásgátló mellett is. De ha rendesen szeded, erre nagyon minimális az esély. Én szörnyen feledékeny és szétszórt vagyok, szóval nem valami szabályosan szedtem a gyógyszert egy évig, és nem lettem terhes. Ha nem jön meg, menj el dokihoz (a teszt hormontartalomból ítél tudtommal, és van amelyiket a fogamzásgátló meghülyít), de szerintem ha rendesen szeded, nyugodt lehetsz. Ha nagyon félsz használjatok mellette spermicidet, pesszáriumot, óvszert, ami tetszik.
ha rendszeresen szeded általában ugyanabban az idõpontban akkor nagyon kicsi az esély rá.
Ha rendszeresen szeded, nem iszol alkoholt, nem hányod ki 4 órán belül, akkor nem fogsz teherbe esni.
Szia! Én 10 évig szedtem a fogamzásgátlót, de egyszer sem lettem terhes a 10 év alatt. Eleinte én is nagyon féltem mertt nem mindig ugyan abban az idõpontban szedtem be, de késõbb oda raktam az éjjeli szekrényre, hogy ha lefekszem aludni akkor bekapjam a soron lévõt tabit.
Az alkohol nem befolyasolja a hatását, még a dohányzás se, de ez utobbi nem ajanlott.

Mennyi idõ után hat a fogamzásgátló? Lehetek fogamzásgátló mellett terhes?

Fél évig Jangee-t szedtem,25.-én abbahagytam,27.-én megjött a mensim és 1.-jén kezdtem el szedni a Gestomixet.. Szóval már 12 napja szedem a Gestomixet,a barátom ma bennem ment el,lehetek így terhes??Elvileg 1 hét után hat a tabletta.Kérlek segítsetek minél elõbb,fontos!!

Legjobb válasz: 2 tablettát próbáltam, mind a kettõ a levél elsõ szemétõl hatott.. igen, mindegyik módszer mellett lehetsz terhes..

2 tablettát próbáltam, mind a kettõ a levél elsõ szemétõl hatott.. igen, mindegyik módszer mellett lehetsz terhes..
A kérdező hozzászólása: bocsi este van, szóval a 2 tabletta között eltelt 1 hét
A kérdező hozzászólása: 25.-én hagytam abba az egyiket, utána 1.-jén kezdtem el az újat, szóval eltelt azóta majdnem 1 hét!
Akkor kezdted el amikor az elõzõ tablettamentes periódusod lejárt, ergo végig védett voltál. Mellesleg ha tablettát szedsz NINCS CIKLUSOD, ez a fogamzásgátló tabletták lényege.
A kérdező hozzászólása: Csak ennyit ír, elvileg azt irja, ha a ciklus 2-5.napon kezdi el akkor 7 napig védekezni kell.Nos mi a 13. napon vagyunk
A kérdező hozzászólása: Ha egy másik kombinált hormonális fogamzásgátlóról vált át: A Gestromix szedését elkezdheti, amint az elõzõ tabletta tablettamentes periódusa lejárt
A kérdező hozzászólása: Ha a Gestromix szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben.Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5.napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést kell alkamaznia.
Vedd ki szépen a dobozból a tájékoztatót és olvasd el. Nem tömítõanyagnak teszik bele.
Ha a betegtájékoztatóban az van leírva, hogy egy hét után hat, akkor egy hét után már biztosan hat is a tabletta. Ettõl függetlenül tabletta szedése mellett is teherbe lehet esni, de a rendeltetésszerû használat mellet ennek igen kicsi a valószínûsége.
Lehetsz bizony. 2-3 nap múlva tudsz tesztelni, az mond biztos választ...
Ha úgy szedted tovább a gestomixet, mint ahogy a Jangeet (21 szem + 7 nap szünetes?) kellett volna, akkor más a neve, de a hatás ugyanaz. Magyarul nem vagy terhes ha tényleg bevetted, pontosan szeded, nem szedsz antibiotikum éppen, stb.

Spirál mellett lehetek terhes? Lehetséges, h megbetegszek is?

Legjobb válasz: Édesanyám spirál mellett lett terhes még régebben.Szóval az õ történetére alapozva igen,de szerintem nagyon kicsi rá az esély.

Édesanyám spirál mellett lett terhes még régebben.Szóval az õ történetére alapozva igen, de szerintem nagyon kicsi rá az esély.
lehetsz!

Lehetek terhes gyogyszer mellett?

Nem egyszeri alkalommal elfeljtettm bevenni a pirulät. Multhonapban meg volt de csak barnäztam, azota mindennap mikor felkellek hänyingerem van a kävet sem iszom joizüen. Sokat järok wc-re, meg mindig ennek föleg az esti oräkban ami nälam nem szokäsos.2 hete nagyon feszültek a melleim most meg csak egy picit fäjnak a mellbimboim.meg eszre vettem ilyen halväny liläs kekes erek vannak rajta de nagyon minimälisan.

Legjobb válasz: Terhesteszt! Egyébként igen, lehetsz. Még akkor is lehetsz gyógyszer mellett terhes, ha teljesen normálisan szeded. Egy év alatt 200 nõbõl egy teherbe esik (99,5%-os a gyógyszerek terheségi indexe átlagosan).

Terhesteszt! Egyébként igen, lehetsz. Még akkor is lehetsz gyógyszer mellett terhes, ha teljesen normálisan szeded. Egy év alatt 200 nõbõl egy teherbe esik (99, 5%-os a gyógyszerek terheségi indexe átlagosan).
Szerintem csinálj tesztet. Ha nem vetted be a tabit, akkor lehet baba a dologban.
utolsó: kérlek ne vedd készpénznek h 2nap múlva lesz, de a lényeg h nincs veszve semmi! Persze h melletted vagyok és próbálom tartani benned a lelket! Én még eléggé fiatal vagyok(19) így sajna nem lehet babám, mert eltartani nem tudnám, ezért szurkolok mindenkinek, de most már fõleg neked! Szorítok érted és a 2csíkodért!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon de nem is elem bele magam nagyon mert utäna csak csalodom. nem baj az hogy 19 eves vagy mert lehet korodhoz kepest sött azt tapasztalttam az iräsaidbol hogy eleg esszerüen gondolkodsz. egyebkent en meg 22 eves leszek de mär szeretnek babät most mert vannak olyanok akik több evekik probälkoznak a nagy semmiert:( en nem szeretnek igy järni.:(
A kérdező hozzászólása: szia! at utolsonak, köszönöm hogy ennyire biztatsz nagyon jol esik, akkor megprobälom 2 nap mulva es hätha mutat mär valamit.
A kérdező hozzászólása: Szia! az utoldonak, nagyon köszönöm hogy ennyire biztatsz, es oy mellettem ällsz akkor megprobälom 2 nap mulva megint es hätha mutat mär valamit az a nyamvat tetszt:) annäl rosszabb nincs mikor egy vonalat mutat sirva fakadtam. Köszönöm megegszer es megirom hoy mi lett.
szia! utolsó vagyok! ne keseredj el, te magad írtad h lehet h nincs elég hcg a vizeletedben! Próbáld meg 2nap múlva reggel! Ha most nem is, de jön majd hozzád a gólya és viszi majd a te kis szemed fényét! Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: delutän megcsinältam es negativ lett:(:( nagyon elvagyok keseredve.
A kérdező hozzászólása: szia! az utolsonak, megvettem a tesztett de nem mertem megcsinälni ma reggel mert akkor kellt fel a pärom amikor en, de azon gondolkozom hogy most valamikor de akkor meg lehet nincs annyi hcg a vizeletemben mert ma ha 30-szor nem voltam akkor egyszer sem. De megirom meg ha nem is vagyok az:(
szia! Na mi újság?? csináltál tesztet?? drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm, persze hogy megirom csak nem elem bele magam mert mär volt olyan esett hogy beleeltem magam es negativ volt ennel rosszabb nincsen. remelem hogy jön a pici.
tesztelj holnap reggel és kiderül minden! a Párod is biztos örülni fog a picinek, sztem nincs olyan aki nem örülne neki!! Drukkolok h úgy legyen ahogy szeretnéd :D Majd írd meg h mi lett veled ha gondolod!!
Elõfordulhat. Csinálj tesztet és kiderül. A párod is biztos örülne neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi välaszokat, en mär szeretnek babät csak a pärom bizonytalan mert meg nem most akar. Ha az vagyok akkor nemtudom hogy mondjam el neki.
utolsó: ha nem szeretnél, hát nem is fogsz így járni! Sokaknak nem jön össze, és mikor már feladták akkor jön a pici, mert bele/megnyugodtak és újra tudnak örülni mindnek! És ahogy egy ismerõsöm mondja: a nyugodt gyerek alapja egy nyugodt anya! :D Azért szurkolok neked h mielõbb legyen babád!

Mit tegyek? Szedem a gyógyszert már január óta, de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nem lehetek terhes, mármint ezt úgy értem, hogy állandóan stresszelek, hogy mi van ha mégis teherbe esem. Amúgy ennek mennyi az esélye fogamzásgátló mellett?

Legjobb válasz: a rendszeres és elõírás szerinti szedés mellett a mostani fogamzásgátlók jócskán 98% feletti biztonságot nyújtanak. 100%-ot egyik fogamzásgátlási módszer sem garantál (kivéve a mûtét). én nem ismerek senkit, aki fogamzásgátló mellett teherbe esett volna. nyugodj meg, mert ha emiatt görcsölsz, eltolod a szexuális életed. megpróbálhatod a tabletta + óvszer kombót, de szerintem az már túlzás. inkább kérdezd meg a nõgyógyászod, aki felírja a gyógyszert, hogy a többi esetleg általad szedett gyógyszerek nem csökkentik-e a hatását.

a rendszeres és elõírás szerinti szedés mellett a mostani fogamzásgátlók jócskán 98% feletti biztonságot nyújtanak. 100%-ot egyik fogamzásgátlási módszer sem garantál (kivéve a mûtét). én nem ismerek senkit, aki fogamzásgátló mellett teherbe esett volna. nyugodj meg, mert ha emiatt görcsölsz, eltolod a szexuális életed. megpróbálhatod a tabletta + óvszer kombót, de szerintem az már túlzás. inkább kérdezd meg a nõgyógyászod, aki felírja a gyógyszert, hogy a többi esetleg általad szedett gyógyszerek nem csökkentik-e a hatását.
Ha rendesen szeded a gyógyszert, miután bevetted, nincs hányásod vagy hasmenésed és odafigyelsz rá, hogy ha mást is szedsz, az csökkenti-e a hatását, akkor nem lehetsz terhes. 99% a hatása. Amúgy meg az újak egyre jobbak, egyre kevésbé terhelik a szervezetet és egyre biztonságosabbak is. Csak nyugodj meg.
Ha terhes akarsz lenni akkor ne szedd a gyógyszert.
Nyugodtan bízhatsz a gyógyszerben - de, ha mégis félsz, akkor használd a naptár módszert IS mellette: vagyis kerüld el azt a pár napot, amikor fogékony lennél. Olyankor is sok mindent tehetsz - csak AZT nem... Ne hagyd magad, mert ez tönkreteheti a szexuális életedet.

Fogamzásgátló szedése mellett h lehetek terhes? Ha elkezdem rendszertelenül szedni az segít?

Fogamzásgátló

Legjobb válasz: Miért akarsz tabletta mellett teherbe esni?:SSSS

Miért akarsz tabletta mellett teherbe esni?:SSSS
ha egyáltalán ne szeded, az segit. Összevisza ne szedd mert csak felboritja a hormonokat. Vagy szedd vagy ne. Ha gyereket akarsz hagyd abba. Ha igy akarod megfogni a párod és ö nem akar babát akkor jobb ha tudod hogy az esetek nagy %-ban nem vállalják az apaságot vagy ha vállalja a férfiak 99%-a nem marad együtt a nõvel.
Ha babát akartok, minek a fogamzásgátló? Ha rendszertelenül szeded teljesen felborítja a hormonháztartásod, és felborul a ciklusod. Akár egy hónapon belül többször is menstruálhatsz, vagy kimaradhatnak a ciklusaid. Nem ajánlom. Ha babát akartok, akkor egyszerûen ne védekezzetek.
Magad mellé akarod láncolni a pasit a gyerekkel, ezért megpróbálsz tabletta mellett teherbe esni? Gratulálok. Ne legyen igazam...de ha így van, ritka nagy féreg vagy. És ezt nõként írom.
Szedje a párod! :D
Úgy õszintén: te normális vagy? Így akarod a pasit megtartani? Nem fog sikerülni. Amit a kérdésed alapján tenni akarsz, az az egyik leggerinctelenebb dolog, amit egy nõ tehet egy férfival. 31/N

Fogamzásgátló mellett ugye jó eséllyel nem lehetek terhes?

Szedem a tabikat rendesen, de az nagyon legyengíti a hatását ha néha beveszek egy Algopyrint?

Legjobb válasz: Tesztet... Great, remek. Figyelj, fogamzásgátló mellett szinte lehetetlen teherbe esni. De ha ennyire aggódsz, akkor a tabletta mellé használjatok óvszert, na az már über biztonság és nem lesz több aggódás.

Tesztet... Great, remek. Figyelj, fogamzásgátló mellett szinte lehetetlen teherbe esni. De ha ennyire aggódsz, akkor a tabletta mellé használjatok óvszert, na az már über biztonság és nem lesz több aggódás.
Az antibiotikum gyengíti. Kérlek, ha már szexelsz, gyógyszert szedsz, legalább olvass már utána kicsiszivem !! http://fogamzasgatlas.hu/3_tabl.php
Az Algopyrin nem antibiotikum. De miért is szedsz te algopyrint? Mert ugye az vényköteles gyógyszer, nem véletlenül lett azzá.
Valakinek csak az algopyrin veszi ki a fejfájást. Ja és az algopyrin nem antibiotikum, vényköteles is csak azért lett, mert az aspirin mellett a legnépszerûbb fájdalomcsillapító Mo.-n, a gyártó pedig osztalékot fizet a dokinak, ha felírja, és a vényekkel sokkal egyszerûbben nyomon követhetõ, hogy tényleg felírta-e a doki.
Márpedig általános fájdalomcsillapítók közül is vannak olyanok, amelyek csökkenthetik a fogamzásgátló hatékonyságát: ez attól függ, milyen hatást gyakorol a májmûködésre. Tehát bizony vannak olyanok, amik csökkenthetik és az Algopirin speciel pont ilyen, nekem ezt orvos mondta meg több helyen is olvastam. Ilyen fájd. csillapító még a Rubofen, Nurofen, Saridon. Amik biztos nem csökkentik, azok az iboprufen hatóanyagúak, pl Advil, Algiflex. Én csak e kettõt szoktam szedni...

Lehetek terhes tabletta mellett?

A párom fogamzásgátló mellett fogant én is szedem rendszeresen egy éve.Mennyire befolyásolja ez?Nagyobb esélyem van hogy tabletta mellett én is teherbe esek?

Legjobb válasz: Mennyiben befolyásolja a te teherbeesésed az, hogy a pasid tabi mellett született? Gondolkodj már el:D A tabi nem 100%-os, szóval igen, teherbe eshetsz mellette. De az egyik legbiztonságosabb módszer, szóval kicsi rá az esély.

Mennyiben befolyásolja a te teherbeesésed az, hogy a pasid tabi mellett született? Gondolkodj már el:D A tabi nem 100%-os, szóval igen, teherbe eshetsz mellette. De az egyik legbiztonságosabb módszer, szóval kicsi rá az esély.
Ez a kérdés komoly? Nem, nem befolyásolja.A párod anyja valószínüleg nem jól szedte vagy más tényezõk játszottak közre (hányás, hasmenés, antibiotikum stb.), hogy nem hatott a tabletta és terhes lett. Ha te rendesen szeded és nem hánysz, nincs hasmenésed és más gyógyszert sem kell szedned, akkor majdnem 100%, hogy nem leszel terhes.
Cián tabletta mellett tuti nem esel teherbe!
A kérdező hozzászólása: Csak arra akarok kilyukadni hogy nagyobb esélyem van e mint másnak?
Még mindig nem érted? Ha én elvágom az ujjam, mert ügyetlen vagyok, te pedig hozzámész a fiamhoz, akkor az nem jelenti azt, hogy emiatt nagyobb esélyed lesz arra, hogy te is el fogod vágni az ujjad.Most így érted? Nincs összefüggés az õ fogantatása és a te tabletta szedésed között.
Ha csak a tabletta mellett vagy, lehetsz terhes. Szerintem szedd is be, és nemleszel az.
az õ fogantatásának édeskevés köze van a te teherbe esésedhez, max. annyi, h õ az apa, akkor kellene gondolkozz, ha a te anyukád lett volna ilyen helyzetben, de akkor se feltétlen áll fenn a dolog. a másik meg, a párod már biztosan van vagy 20éves, tehát 21évvel ezelõtt fogant, tabi mellett, belegondoltál mennyit változott azóta a technika? nem mondom, h nem esik meg, mert semmi se tökéletes, de hidd el nekem, nem kell aggódnod.
azóta hány év telt el? 20? 25? szerintem fejlõdött a vegyészet :)
Igen! Lehetsz terhes tabi szedése mellett is. Semmi nem nyújt 100%-os védelmet. Ezzel számolni kell. :) Ha a párodhoz genetikalilag nincs közöd, tehát nem a rokonod :) )) akkor az õ fogantatása rád nincs semmilyen hatással. Amúgy meg tök8 hogyan védekezünk, véleményem szerint. Ha egy babának MEG KELL fogannia, akkor meg is fog. Mindegy, hogy a számok, esély, védekezési mód, vagy az orvosok mit mondanak. A gyerkõc megérkezik. De no para. A tabi a legbiztonságosabb védekezési mód jelenleg ami csak létezik.

Spirál mellett is lehetek terhes?

Fél éve szülem.szülés után 2 hónappal helyeztek fel spirált.

Legjobb válasz: hallottam már olyat,hogy valaki spirál mellett esett teherbe, úgyhogy igen lehetsz az de nem feltétlenül, mert szülés után nem mindig szokott egybõl rendszeressé válni a menszi

hallottam már olyat, hogy valaki spirál mellett esett teherbe, úgyhogy igen lehetsz az de nem feltétlenül, mert szülés után nem mindig szokott egybõl rendszeressé válni a menszi
Igen, spirál mellett is lehetsz terhes. 00.5 - 0.1 a pearl indexe. Tehát szuper jó, de semmi sem 100%. Lehetsz te a kivétel. Mindenképp ellenõriztesd, és csinálj tesztet! Szorítok, hogy az legyen, amit szeretnél! L27
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán létezik 100%-os védekezés, sztem csak a no sex
Fogamzásgátló, hüvelytabletta+ gumi, azt hiszem 100%-os :) de így már nem lenne izgalmas a sex
Nem, nem létezik csak a kipakolás utáni implantátum, vagy a no sex. Szóval esély mindig van a teherbeesésre.

Lehetek terhes 72 órás tabletta mellett?

1 hónapja kiszakadt a gumink, de nem vettük észre:)aztán 72órás tabletta-(kb. 9 óra)múlva be is vettem, majd

Legjobb válasz: Kizárt dolognak tartom, hogy 72 órás tabletta bevétele mellett teherbe essél!!! Szerintem felborította a hormonháztartásodat és amiatt vannak ezek a tünetek!

Kizárt dolognak tartom, hogy 72 órás tabletta bevétele mellett teherbe essél!!! Szerintem felborította a hormonháztartásodat és amiatt vannak ezek a tünetek!
nem lehetsz terhes de nyugtasd meg magad és csinálj egy tesztet. de biztos lehetsz abban h vagy terhes csak h megnyudogj
Csinálj megnyugtatás képpen egy tesztet. Reggeli elsõ vizeletbõl, az biztosan kimuttaná. Az eredménytõl függetlenül mindenképp menj dokihoz. Mert bagy erhes lettél (amire kicsi az esély) Vagy pedig nagy gondokat okozott az a vacak a szervezetedben.
Elõzõ vagyok csak az utolsó linket, amint látom nem jeleníti meg, rem ez jó lesz: http://fogyasztoszer.blog.hu/2011/01/18/esemeny_utani_tablet..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!