Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes kb. a (214 db)

Kevesebb rá az esély, de nem biztos, hogy nem lettél terhes
a ciklusod jó lenen tudni, ebbõl tudod mikor volt a peteérés, hozzá számolod a sperma meddig él, innen ahogy én számolom, nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. Fõleg aki értelmeset szólt hozzá!!!!
én értelmeset szóltam hozzá. de hát amilyen a kérdés, olyan a válasz. amúgy a 3. válaszoló "ciklusod" szavát elsõre úgy olvastam, hogy "cicusod". Nem inkább kandúrod?
Még elmehetsz 72 órás tablettáért. Azt tudom, hogy én így 19 évesen, egyetem elõtt állva tutira elmennék, mert semmi alap nem lenne a gyerekvállaláshoz, abortuszra meg ki akar menni... Szóval ha hozzám hasonlóan nagyon nem alkalmas a baba, akkor irány a doki. Ezért is találták ki ezt a dolgot, hogyha valami balul sülne el, akkor még meg tudd akadályozni a terhességet. Kicsi rá az esély, de tudod, hogy menzesz alatt is teherbe leeht esni. Én nem kockáztatnék! :)
A kérdező hozzászólása: Hát 17 éves vagyok. És még nem nagyon szeretnénk babát. De köszönöm a válaszodat. :)
A kérdező hozzászólása: Hány százalék esélyem lehet a terhességre amúgy? ( csak kiváncsiságból)
én úgy tudom hogy menszesz elsõ napjától számolva 10. napján van peteérésed akkor vagy a legtermékenyebb durván egy hétig, spermiumok meg napokig elvannak benned szóval elég nagy az esély rá hogy terhes legyél

A férjemmel védekeztünk, de kiszakadt a gumi, nem vettük észre csak akkor már amikor késö volt. De közben megjött a menstruációm is. Lehetek terhes? Kb mennyi az esélye? Van egy 6hós kisfiunk, nem szeretnénk egyenlöre még egy gyereket!

Legjobb válasz: Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél,elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama

Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél, elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama
Elõzõ válaszoló vagyok, rosszul fogalmaztam meg.Mikkor kiszakadt a gumi nem maradtam énsem terhes.Most 5 éves a kisfiam, és a másik babát várom.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjött a menstruációm közben, azóta is tart.Ez tegnap elött volt.Akkor nem nagy az esélye annak hogy terhes lettem?Vagy azért csináljak majd tesztet?Nagyon köszönöm a választ.
Elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem megnyugothatsz mert nem vagy terhes.De ha annyirra idegesít mi van csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Tuti nem vagy terhes, ha rendesen megjött! Akkor lenne gyanús, ha csak pecsételnél vagy kicsit más lenne.

Lehetek terhes ha a párom csak kb.30 másodpercig volt bennem a szex legelején?

Nem ment el, csak azért félek, mert épp peteérés környékén voltam. Lehetett el?váladék vagy az inkább kés?bb jön ki?

Legjobb válasz: 00:38: heh ez nagyon g*ci volt :)

00:38: heh ez nagyon g*ci volt :)
már van egy gyerek, de még mindig nem vagytok képben a védekezéssel? legközelebb egy aspirint vegyél be szex helyett.
a barátod teljesitményétõl függ hogy mikor jön az elõválladék, amugy elég valószinütlen a terhesség ha nem el...
persze hogy lehet :) hát nem tök jó?:D
Az ilyenek szaporodnak - a rendes emberek meg nem mernek gyereket vállalni. IGEN - LEHET! Peteérés környékén különösen izgalmas! Kisebb az esélye, mintha egy jó adagot belédlõtt volna... de nem nulla. Azért jó, hogy egy gyereked már van, de ezt még nem tudod.
Szerintem nem nagyon.... Mi gyakran gumi nélkül csináljuk, csak akkor veszi ki, amikor menne el. Már több éve... és nem estem még teherbe.
erre a kérdésre nemlehet válaszolni :D
lehet kiírta az összes kommentemet ez a ge-ci rendszer:D de eccerûbb lett volna ha kiírja amit írtam, akkor nem írtam volna ide 200szor :D
A kérdező hozzászólása: Kösz, inkább ne is írjatok, ha nem tudtok értelmes választ adni. 13 évesek hülye beírásaira nem vagyok kíváncsi.
Nem sokan vannak akik ilyen intuíciós képességekkel rendelkeznek hogy megállapítják a válaszadók életkorát, közben meg ekkora ökörségeket kérdeznek. Nem is tudom, hogy ennyire egyszerû ember hogyan tudja használni az internetet. Faszkorbács!
Nem tudom mért nem lehet értelmesen válaszolni...Teljesen megértem a kérdezõt. Senki nem ismeri a körülményeket, szerintem ez elég sok emberrel megesik, ami veled is. Én nem hiszem, hogy aggódni kéne. Sok nõ még attól sem esik rögtön teherbe, ha elmegy benne a srác. Nagyon kicsi az esély, hogy ettõl teherbe ess.:)
Ja hogy ez már ilyen régi kérdés...bocsi, nem néztem a dátumot :S
Nem olyan könnyû teherbe esni. 6 éve gumi nélkül szexelek és egyszer bennem élvezett az expasim. Zuhanyrózsa fejét letekertem, erõsebb sugárral kimostam magam. 2 hónapja voltam dokinál és közölte, hogy valamit nem termel a szervezetem és ettõl szinte biztos, hogy nem lehet gyermekem (gyógyszeres kezelésre lesz szükségem)......21L
Ja, hogy aki eleve meddõ, az nem esik teherbe... hát igen. Kérdezõ, te meg megírhatnád, hogy mi lett.
szeretnék ide írni. de nem tudok.
mért nemtudok ide írni?
A kérdező hozzászólása: Hát ez annyira nem "tök jó", mert van egy 1 évesünk már és most egyenlõre nem tervezünk a férjemmel gyereket. Most az egyszer csináltuk így pár másodpercre, de nagyon megbántam...most izgulhatok...
A kérdező hozzászólása: "Az ilyenek" - mintha ismernél. Nem ismered a körülményeket. Nem ítéletet kértem, hanem tanácsot. Azt hittem, hogy ezen az oldalon lehet kérdezni.
Sztem nagyon pici az esélye, az elõváladék is inkább már a pasi teljes felizgulásánál szokott jönni!!!De mivel neked már van baba ezért már ugymond nyitva áll a zsák szája ezért hamarabb eshetsz teherbe!!!Úgyhogy vigyázzatok legközelebb!:)
ha fickó nem spriccelt abból nem lesz gixer
Ne haragudj, de hogy lettél terhes és szültél gyereket, ha még csak elõször csináltátok ezt? Nem értem.
biztos kényszerhelyzet volt. ne ítélkezzetek hisz nem ismerjük a körülményeket. lehet hogy éppen egy repülõgéprõl estek le és csak egy ernyõ volt de csak úgy tudtak összekapaszkodni hogy gumi nélkül összepasszintották ami volt. nagyjából 30mp alatt leértek a földre és megmenekültek. így már egészen más a helyzet nem? :D:D
nem, deha 31 mp-ig lettvolna benned, akkor már terhes lennél. máskor stopperral csináljátok, mert már elég közel jártatok ahhoz h teherbe ess.
nem, deha 31 mp-ig lettvolna benned, akkormár az lennél. legközelebb stopperral csináljátok, mertmár igen közel jártatok a bajhoz.
Ja, az elõváladékhoz még le se kell vetkõzni. Jön az már akkor is, amikor ruhán keresztül megfogja a melled, vagy te megérinted õt. Mire levetkõzteted, már csöpög. Azért ELÕváladék, hogy a hüvelybe már ne kerüljön pisi. A feladata az, hogy addigra már mindent megtisztítson. Az meg, hogy 30 mp-ig volt benned... gondolod, hogy utána visszaszívta, ami kijött belõle? Vagy esetleg az ott maradt benned? Na nem az idõk végezetéig... csak max. 9 hónapig.
Szia! Igen:) ezis egy jel h babás lehetsz!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ mert naon várjuk és igy kimutathatja már a teszt?
A kérdező hozzászólása: már komolyan nem tom mit tegyek?
rendben lesz, ne izgulj.. gumiszakadás??
A kérdező hozzászólása: Igen:S
na, volt velem is ilyesmi.. és elmentem az orvoshoz, és azt mondta, ha bevettem a tabit, és meg is jött, akkor nem lehet gond :)
A kérdező hozzászólása: remélem mert hát vannak rémhírek, hogy valaki még akkor is menstruál, amikor terhes.... de próbálom nyugtatni magam, hogy hát akkro már nem igazán termékeny az ember, meg hát bevettem....:S
igen, de az akkor van, amikor nem védekezik, és nem vesz be 72 órásat..
A kérdező hozzászólása: meg a betegtájékoztatón az állt, hogy a gyógyszer nem befolyásolja a menstruációt...vagyis akkor a hormonok miatt nem jöhetett meg... meg elvileg a terhesség alatti menstruáció másmilyen.
ne parázz már.. mikor volt ez? csinalj 1 tesztet, reggeli, elsõ pisilésbõl..
szerintem terhes vagy
Csinálj egy tesztet és megnyugszol (ha már legalább két hét eltelt az aktus óta).

Lehetek terhes? Kb 3 hete mikor eggyüt voltunk a párommal megszakitással védekeztünk és nem biztos hogy elég gyors volt.

Már 2 hete meg kellet volna jönnie de a mult hónapban is késett 1 hetet szoval nemtudom hogy most mit gondoljak van már 1 kisfiam ö 15 honapos és még szoptatom tehát elvileg nehezebben esek teherbe.Puffadt a hasam meg multhéten még volt derékfájás is meg höhullám de ezen kivül semmi.Nem ez lenne az elsö szülés ota hogy kimarad 1 honap de a kisfiamnál sem vettem észre a terhességet a 8. hétig.Szerintetek teszteljek és ha igen mikor?

Legjobb válasz: Szia! A leírtak alapján 50-50%. Bár én inkább a nem-re voksolok, akármennyire is nem volt gyors, jelentõsen csökkentette az esélyeket ez félig meddig megszakítás és még szoptatsz is :) Szerintem érdemes már tesztelned :) Szurkolok, hogy úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd :)

Szia! A leírtak alapján 50-50%. Bár én inkább a nem-re voksolok, akármennyire is nem volt gyors, jelentõsen csökkentette az esélyeket ez félig meddig megszakítás és még szoptatsz is :) Szerintem érdemes már tesztelned :) Szurkolok, hogy úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd :)

Lehetek terhes, ha a 35. napon negatív a teszt, kb.6 hete késik és nem érzek semmit?

Legjobb válasz: Szia! 6 hete? De mikor teszteltél? CSak a 35.napon? Azóta??? Tesztelj újra!

Szia! 6 hete? De mikor teszteltél? CSak a 35.napon? Azóta??? Tesztelj újra!
Minél hamarabb fordulj orvoshoz, mert ha nem terhes vagy lehet más ami miatt nem jön meg, akár méhen kívüli is lehet a terhességed, ami nagyon veszélyes!!!!!!
Szia! Na mi újság veled? Baba vagy más?
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer nem egész 1 évig szedtem csak!
Lehetsz
Igen, van rá esély.
Persze hogy lehetsz.
Lehetsz, de még korai erre bármit mondani....

Lehetek terhes? Kesik a mestruaciom 2 hete. A baratomal 4 es fel hete voltunk egyutt eleinte ovszerel vedekeztunk de a vegen levetuk es megszakitasal fejeztuk be. Ez kb a peteeres elott 4 napal volt.

Csinaltam 7 tesztet s mind negativ. Az utolsot tegnap csinaltam reggeli vizeletbol es az is negativ lett.Holnap megyek orvoshoz es vajon meglephet aval, hogy terhes vagyok? (nincsen semi jell arra es meg a hasam is gorcsol neha mintha megjone aztan megsem)

Legjobb válasz: Ennyi teszt valószínûleg nem téved. De ez a megszakítás baromság. Remélem tudod, hogy a hímivarsejtek akár 6 napig is életképesek benned. Ha most nem is, elõbb-utóbb teherbe fogsz esni ezzel a módszerrel.

Ennyi teszt valószínûleg nem téved. De ez a megszakítás baromság. Remélem tudod, hogy a hímivarsejtek akár 6 napig is életképesek benned. Ha most nem is, elõbb-utóbb teherbe fogsz esni ezzel a módszerrel.
holnap az orvos meg fogja mondani, de azért ennyi teszt szerintem nem tévedhet. annak viszont, hogy ennyit késik, biztos, hogy oka van. ezt a "védekezési" módszert meg fejezzétek be, de gyorsan. a megszakításos módszerrel 100-ból 38 nõ teherbe esik egy éven belül. nem a középkorban élünk...
A kérdező hozzászólása: most szeretem volna elkezdeni a gyogyszert ujbol kezdeni ha meg jott volna.
mi fél évig "védekeztünk" megszakításos módszerrel. és minden hónapban azon izgultam h most vajon megjön-e.és az egyik hónapban 1 hetet késett.tiszta ideg vtam.sírtam, h nem akarok egy kisbabát megölni a mi felelõtlenségünk miatt. de aztán végül megjött.nagyon necces. de ennyi teszt nem tévedhet, én is azt mondom.ne félj:)
Szerintem két hét késésnél már tutira ki kellene mutatnia, ha van valami, szóval ez alapján nem valószínû, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. megjott es este el is megyek dokihoz hogy mi lehet a baj. ebol tanultam az biztos. tobett ilyen felelotlen nem leszek s ajanlom minden tinedzsernek aki olvassa , hogy vedekezen egy kis oda figyeles es elkeruli az almatlan ejszakakat.
A kérdező hozzászólása: jha es nem eri meg egy kis elvezetert, hogy utana egy kis csopseget elvetetni aki meg vedekezni sem tud.

Lehetek terhes? Vagy egy hete kb rengeteget kell járnom pisilni, de nem vagyok felfázva (kb napi 15-16szor). Meg néha belenyilal a hasam aljába. Sokat aludnék. Vagy ha nem vagyok terhes, mi más lehet?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!

Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!
Én ugyanígy voltam, aztán megállapították, hogy petefészek gyulladás okozta a gyakori pisilést, és a hasszurkát.3hét fekvés és erõs antibiotikum.
Mikor kell megjönni? VAgy attól van hogy megfog jönni, vagy terhes vagy, bár ha nincs más tünet akkor nem sok esély van. Hõd méred?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!