Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes kb. 2 (70 db)

Menstruacio elott egy par oraval szeretkeztunk, lehetek terhes? Kb 2 hete tortent es most iszonyuan emelygek, hanyok

Legjobb válasz: Lehetséges, ha kitolódott a peteérésed. Tesztelj egyet, ha babát vársz abból az aktusból, már kimutatná. Egyébként az émelygés és hányás lehet vírus vagy gyomorrontás is.

Lehetséges, ha kitolódott a peteérésed. Tesztelj egyet, ha babát vársz abból az aktusból, már kimutatná. Egyébként az émelygés és hányás lehet vírus vagy gyomorrontás is.
Nagyon korai lenne még ez a tünet.Sztem is inkább vírus.De tesztelj a biztonság kedvéért.Majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!
Menstruáció elõtt egy pár órával??? Akkor gondolom ez azt jelenti, hogy pár órára rá megjött a menstruációd... és azóta két hét telt el... Szerintem lehetetlen, hogy terhes vagy!
Lehetséges, hogy terhes vagy, de ezt a teszt még min. 2 hétig nem fogja kimutatni. Én a menstruációm 3. napján estem teherbe, amikor azt hittük, nem lehet, és nem védekeztünk. Most vagyok 24 hetes terhes... de a teszt nekem is csak az 5. héten mutatta ki. Úgyhogy türelem, és ha a következõ mensid nem jön meg, akkor csinálj tesztet. Bár ha az elõzõ vérzésed nagyon erõs volt, akkor valószínûleg nem maradt meg.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer nem egész 1 évig szedtem csak!
Lehetsz
Igen, van rá esély.
Persze hogy lehetsz.
Lehetsz, de még korai erre bármit mondani....
Szia! Igen:) ezis egy jel h babás lehetsz!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ mert naon várjuk és igy kimutathatja már a teszt?
A kérdező hozzászólása: már komolyan nem tom mit tegyek?

Lehetek terhes? Kb 2-3 napja vettem észre, és úgy hallottam, hogy terhesség elött előfordult már ilyen.

Soha nem szokott s?r? fehér folyásom lenni!

Legjobb válasz: Mikorra várod a menszidet?

Mikorra várod a menszidet?
hát ez még tényleg korai lene. de miért is ne. lehet hogy baba. dde sajna beléd nem látunk nemtudunk bisztosat mondani de szerintem mindkettõ lehet.
A kérdező hozzászólása: De már most meg fog jönni érzéseim vannak!!! Pedíg van még egy hét, és mióta elvették a babát, és meg jött azóta meg se érzem hogy mikor kellene, prdíg elötte már egy héttel szokott lenni has fájás, mell feszülés, De azóta semmi.
Várdd meg a mensid, és ha akkor sem jön meg, akor teszteljj.
szerintem már szombaton is tesztelhet valami nagyon érzékeny teszttel.:)
A kérdező hozzászólása: Csak azért félek, mert most lehetett elöször próbálkozni a mised ab.om után. És nagyon jó lenne ha az elsõ hónapba össze is jönne, de a folyás nem tudom mitõl lehet!
ha netàn az elsö teszt azt mutatja hogy nem vagy terhes, vàrj 2-3 napot és probäld meg ujra.nekem is igy volt..:) .kisfiam most 8 hos..:)
már akár szombaton is.de a vasárnap, és ami a legtutibb a hétfõ biztos:) sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, nagyon hosszú, de nem élem bele magam, mert nem akarok csalodni, inkább legyen meglepi! De ha netán nem jön meg, akkor vasárnap már tesztelhetnék???
hú, az még több, mint 1 hét. Szerintem még korai lenne bármit is mondani. hallottam arról, h terhesség ideje alatt szokott testápoló szerû folyás lenni. Szeritnem még egyáltalán ne éld bele magad semmibe. 1 hét még hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: Szia! Jövõ hét szombat!
Mensi elmaradasa utan tesztelj. Nekem is ugyanigy volt, annyi hogy pe-m korul 2 napig barnaztam, utana 1 hetig gorcsolt a hasam (ami elmult mensi elott 4 nappal.) Erre azt a valaszt kaptam itt nehany embertol, hogy csak bekepzelem, meg be se agyazodhatott meg ilyenek... Most 6 hetes terhes vagyok!:) Igaz 5 nap kesessel megjott, de csak 3 napig volt meg, es ezek utan is negativat teszteltem, de mivel picit dudorodott a hasam alja(nagyon vekony testalkatu vagyok) elmentem a dokihoz. Menstrualtam, negativat teszteltem es megis ott a baba. Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Nem, de máskor több eszetek legyen!
most nem, de ha sûrûn csináljátok, elõbb-utóbb összejön
Nem tudhatod biztosra, hogy az elõváladék "beléd ment-e". És egyébként igen, lehetsz terhes, teherbeesés után is jelentkezhet még vérzés, általában tévesen menstruációnak hiszik a nõk.
Miért nem veszel egy tesztet? Néha elgondolkodom, hogy ezek a kérdések komolyak-e. No comment.

A melleimet súlyosabbnak érzem, alul mintha szurkálna valami. Ha emelek valamit, kb. 2 kg-t, akkor olyan nyilalást érzek a méh körül. Lehetek terhes?

A tesztel még várnom kell mert max 11napos terhes lehetek.

Legjobb válasz: Várd meg a mensi elmaradását (ha elmarad) és csinálj tesztet. De azért is lehetnek ezek a tüneteid mert meg fog jönni. Biztos csak akkor lehetsz a dolgban, amikor a doki is megerõsíti, hogy "IGEN ÕN TERHES". Türelem, minden úgy lesz ahogy lennie kell. Szorítok. :)

Várd meg a mensi elmaradását (ha elmarad) és csinálj tesztet. De azért is lehetnek ezek a tüneteid mert meg fog jönni. Biztos csak akkor lehetsz a dolgban, amikor a doki is megerõsíti, hogy "IGEN ÕN TERHES". Türelem, minden úgy lesz ahogy lennie kell. Szorítok. :)

Tervezzük a párommal kb.2 honapja a babát. Nekem most megjött a menstruáciom és előtte fájt 4-ja de még mindig fáj a mellem oldalt, most terhes vagyok-e vagy sem? Menstruáció alatt is lehetek terhes?

Mindenkinek megköszöném hogy erre válaszolnátok akki ilyen helyzetekben vagy hasonloan voltatok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.

Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm hogy vissza irtál a kérdéseimre. Remélem és szeretnénk hogy sikerüljön egy közös babánk, bizom benne hogy sikerül, probálkozzunk hátha.Olvastam egy pár dolgot itt fennt, és elõfordulhat a terhesség, de ritka ebben igazad van.
Rossz hír: lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: sok rá az esély?
Szerintem nem sok esélyed van arra h terhes lettél. Más sajnos hónapokig akciózik....úgy istenigazából, mégsem esik teherbe. Persze van aki 1x-i alkalomtól terhes marad. De h egy ujjazástól, és azon az ujjon "lehet" h volt sperma....nos...szerintem nyugodj meg...hosszú utat kell megtennie azoknak a spermiumoknak h célba érjenek. Sztem...max 1% esélyed van h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi. és ha megjön a menstuációm, akkor teljesen biztos lehetek benne, hogy nem lettem terhes?
Szerintem igen. De ha kételkedsz, csinálj egy tesztet akár mensi közben is...vagy mikor már elmúlt. (a 2.válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: okés, köszi. még egy kérdés: kb mennyi idõ alatt halnak meg a spermiumok az ember ujján?
A kérdező hozzászólása: és egyébként a menstuációm elött két héttel még nincs peteérés. nem?
minden lehet... ha még 1 hetet késik , akkor tesztelj :) 2 kisfiú anyuja
Csajok, teszteltetek???
Lehet, hogy korai volt a teszt.Várj egy pár napot és csinálj még egyet.Nekem dec.21.-én kellett volna megjönnie de csak holnap fogok tesztelni.
Tegnap teszteltem.Erõs pozi:)

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!