Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes két teszt (17 db)

Lehetek terhes két negatív teszt után is?

Hetedik napja nem jött meg. Két tesztet csináltam, de egyiket sem reggel.Mindkett? negatív. Elvileg ezeknek a teszteknek már mindegy az id?pont, vagy be kell tartani a reggeli pisit? 2 éve mikor a kislányommal voltam terhes, akkor is este néztem meg és pozitívat teszteltem, ebb?l kifolyólag nem olvastam el a papírját, és kidobtam. Most akkor lesz kis tesó,vagy nem?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem sok az esély most rá,hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet,ha az is nega akkor nincs baba,ha meg + akkor gratula hozzá:)

Hát szerintem nem sok az esély most rá, hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet, ha az is nega akkor nincs baba, ha meg + akkor gratula hozzá:)
Szia! Nekem kb. 2 héttel a nemvárt után mutatott pozitívat a teszt. Nem jött meg, de tesztek negatívak voltak, 2 naponta nézegettem, aztán besokalltam, gondoltam, ebben a hónapban én hoztam a profitot a terhességi teszt gyártóknak... Annyit mondogatta a barátnõm, hogy neki is így volt, mire 2, 5 hétre rá teszteltem és pozitív lett. Nem hittem el, még csináltam hármat. A dokim is megerõsítette, hogy valami késõi, kósza peteérésem lehetett, mivel hivatalosan 9 hetes, a baba mérete alapján 6 hetes vagyok. Még csak most keresünk szívhangot. Amíg nem jön meg, addig sok mindenre van esély. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon bízom benne:-)
Nekem a negyedik teszt volt pozitív. Drukkolok!:)

Egy kis segítséget kérek, 28 napos ciklusaim vannak, május11-én megjött rendesen, elötte május elsején voltam együtt a párommal, nem védekeztünk lehetek terhes? Mjár két hét eltetlt azóta a teszt mutatna biztos eredményt?

Legjobb válasz: szia. a teszt legkorabban azon a napon mutatja ki mikor meg kell jojjon. elemetelig nem pont felidoben voltatok egyutt de majdnem, abbol lehet meg baba. viszont ha megjott akkor nem valoszinu hogy terhes vagy. ha megis akkor azt most kimutatna a teszt mar. altalaban az egyik legelso "tunet" hogy nem jon meg. a magad megnyugtatasara vegyel egy tesztet, ha babas vagy mar barmelyik kimutatja.

szia. a teszt legkorabban azon a napon mutatja ki mikor meg kell jojjon. elemetelig nem pont felidoben voltatok egyutt de majdnem, abbol lehet meg baba. viszont ha megjott akkor nem valoszinu hogy terhes vagy. ha megis akkor azt most kimutatna a teszt mar. altalaban az egyik legelso "tunet" hogy nem jon meg. a magad megnyugtatasara vegyel egy tesztet, ha babas vagy mar barmelyik kimutatja.

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.
Miért nem nõgyógyászhoz mész?????
A kérdező hozzászólása: Holnap délután megyek a nõgyógyászomhoz!Remélem szolgál jó hírekkel!

Álladóan szurkál a hasam alja meg a köldököm környéke. Két teszt is negatív lett, 14 én kellett volna megjönnie. Lehetek terhes?

A teszten olyan szellemcsík féle volt,ezt az alatt értem hogy nagyon,nagyon halványan látszik a második csík is.Valaki volt már így?

Legjobb válasz: Köszönöm évi a válaszodat nagyon aranyos vagy.Hát az elsõt 15-én délután csináltam a másodikat meg tegnap kora reggel.Én úgy gondoltam ha nem jön meg akkor vasárnap vagy hétfõ reggel csinálnék még egyet.Mindenképp megírom mi lett.egyébként már a második gyerek lenne és nem tervezett,mert van egy 21 hónapos lányunk és vártunk volna még,de ahogy azt szokták mondani egyszer voltunk együtt úgy gumi nélkül és hát lehet hogy "becsúszott".

A kérdező hozzászólása: Köszönöm évi a válaszodat nagyon aranyos vagy.Hát az elsõt 15-én délután csináltam a másodikat meg tegnap kora reggel.Én úgy gondoltam ha nem jön meg akkor vasárnap vagy hétfõ reggel csinálnék még egyet.Mindenképp megírom mi lett.egyébként már a második gyerek lenne és nem tervezett, mert van egy 21 hónapos lányunk és vártunk volna még, de ahogy azt szokták mondani egyszer voltunk együtt úgy gumi nélkül és hát lehet hogy "becsúszott".
A kérdező hozzászólása: Évi, Bocsi kis betûvel írtam a neved!
Én azért még nem adnám fel a helyedben!A halvány csík is csík!!!Nem tudom mikor csináltad a teszteket, de én még csinálnék egy-két nap múlva (és mindenképpen reggeli vizeletbõl).A szúrkálások is utalhatnak arra, hogy valaki van odabent:-)Sógornõmnek a 4.teszt lett pozitív.Tudom, hogy ilyenkor nehéz, de még egy kicsit légy türelemmel.Hátha meghozza a gyümölcsét.Szorítok(bár azt nem írtad, hogy tervezett baba-e)!Ha lesz kedved írd meg az eredményt, mert érdekelne.:-)Évi
változás van ??
A kérdező hozzászólása: Szia Évi!Tegnap csináltam egy tesztet és azon már erõsebb volt a két csík, most már szerintem 90%, hogy terhes vagyok. Még nem jött meg, de dokihoz csak szerda délután tudok menni.
Szia!Hát biza ez a csöppség úgy néz ki, hogy becsúszott.:-)Sebaj, kicsi lesz a korkülömbség és jobban ellesznek egymással.Én már csak tudom, mert a bátyámmal 15 hónap van köztünk.Akkor óvatosan még, de gratulálok.Legyen szép és boldog a karácsonyotok!!!Jahhhh és hát persze egy nagyon boldog új esztendõt kívánok nektek, dehát nektek már tuti az lesz a kisbabócával:-)Évi

10 nap késéssel megjött, először barnázás, majd kb. Egy napig gyenge vérzés, ma pedig már semmi. (összesen két nap volt) Előtte teszt nagatív volt. Azóta nem csináltam. Lehetek terhes?

Tüneteim vannak, bár mióta megjött a mellem kevésbé fáj, viszont még mindig émelygek, és fel vagyok puffadva nagyon, még akkor is, ha nem is ettem semmit.Ma szúrásokat éreztem baloldalon. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: szerintem tesztej még egyszer, ennyi idõset már kimutatna.

szerintem tesztej még egyszer, ennyi idõset már kimutatna.

Lehetek terhes ha két teszt is negatív? (nem jött meg)

Sosem volt pontos a mensim. Van már két gyerekem,így védekezünk(gumival) és most kb.8-10napja késik. Már csináltam két(különböz? márkájú) terhességi tesztet és negatív. Most miért nem jön meg? Lehetek terhes ha két teszt is negatív?

Legjobb válasz: Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Rendszeres a mensesed? Menj dokihoz szerintem.

Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Rendszeres a mensesed? Menj dokihoz szerintem.
Én is ebben a cipõben járok!2.tesztet csináltam meg, negativ, reggeli elsõ vizeletbõl!Egyre többször hallom hogy nem lehet a teszteknek "hinni"!Egész napos hányinger, befelé fordulás!Nem vettél észre valamit hogy kilyukadt volna a gumi vagy valami?Örülnél neki ha baba jönne?
Lanyok, a mostani tesztek marpedig megbizhatoak. Alpozitiv elofordul, nem megfelelo hasznalat, elkenodott tesztcsik miatt (megfolyik a festekanyag a kontrollon stb) de alnegativ NINCS. Ha negativ, akkor az negativ. Max. koran tesztletel, de az elmaradt menzesz elso napjatol mar ez sem all fenn. Egy egeszsegugyis
Az elõttem szólóval nem értek egyet, nekem a saját nõgyógyászom mondta azt hogy a teszt nem mindig mutatja ki!Van olyan ismerõsöm akinek a 11.lett pozitiv!
8-10 napos kesesnel mar ki kene mutatnia, ha baba van. Az mar majdnem 6 hetes terhesseg.
Irány az orvos, õ meg tudja mondani mi lehet a bajod. :)
Szerintem lehetsz! Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra! Lehet, hogy túl korán teszteltél.
persze csak a teszt korai volt
Szia! Nekem is márc. 9-én volt mensim, de azóta nekem is van pár tünetem (mellfájás, hasszurkálás, kisebb görcsölés, hajszálnyi vér a folyásomban, de ez csak egyszer volt, a hõm mindig 37 felett van, éhes, álmos vagyok, sokat pisilek, stb...). De én is csináltam tesztet, ma is, de neg. lett. De azért még bízom:(((( Sok sikert!!!

Két csíkos terhességi teszt után mi a következő lépés? Kb.5 hetes terhes lehetek. Mikortól vagyok védett a munkahelyemen? Mikor kell a védőnőhöz, nőgyógyászhoz menni?

Legjobb válasz: Már mehetsz nõgyógyászhoz, õ megállapítja a terhességet ad egy igazolást róla és azzal mész a védõnõhöz, aki kiállítja a terhes kiskönyved, és azzal a munkáltatónál ha bejrlented hogy terhes vagy onnéttól kezdve nem rúghst ki! Ezt tedd meg migamarabb, mert ha elmondod ennek annak és a fõnök fülébe jut hogy terhes vagy elbocsáthat míg nincs kiskönyved és nem jrlentetted be!

Már mehetsz nõgyógyászhoz, õ megállapítja a terhességet ad egy igazolást róla és azzal mész a védõnõhöz, aki kiállítja a terhes kiskönyved, és azzal a munkáltatónál ha bejrlented hogy terhes vagy onnéttól kezdve nem rúghst ki! Ezt tedd meg migamarabb, mert ha elmondod ennek annak és a fõnök fülébe jut hogy terhes vagy elbocsáthat míg nincs kiskönyved és nem jrlentetted be!
Elõször is gratula a Babához! Elõször menj a nõgyógyászhoz (5 hetes és 3 napos volt a Fiúnk a terhesség megállapításakor). A nõgyógyász majd ad egy papírt, amivel igazolja, hogy babát vársz, azzal kell menned a területileg illetékes védõnõhöz. Elõtte érdeklõdd meg, hogy nála mikor van terhesgondozás (nem minden nap szokott lenni). A munkahelyeden sztem a bejelentéstõl számítva védett vagy. Nekem legalábbis nem kellett papírral igazolni, hogy várandós lettem.
a lépéseket már leírták.Tényleg onnantól vagy védett, hogy kezedben a kiskönyv és bejelented a fõnöknek. Ha van rá módod, akkor úgy jelentsd be, hogy más is hallja, legyen fültanú, így totál védve leszel, nem tudja letagadni, hogy szóltál.
Védett vagy, amint bejelented a munkahelyeden. Én is 5 hetesen voltam elõször orvosnál, de csak a 12. hét után kaptam kiskönyvet, itt ilyen a rendszer. De az orvos ad papírt a terhességrõl, védett vagy, amint teherbe esel, nem függ a kiskönyvtõl. Már mehetsz nõgyógyászhoz, õ majd megmondja, mikor hova kell menned, mikor kell védõnõhöz, stb.
6 hetes terhesen érdemes elõször orvoshoz fordulni, akkor már látszik a kezdetleges kis szív és a petezsák. Megnézi, hogy méhen belül vannak-e a dolgok, meg, hogy van-e bevérzés stb. A védõnõt pedig az orvos véleményezése után akármikor felkeresheted, ugyanis majd õ fog adni egy papírt, amiben kéri a védõnõtõl a terhesgondozásra való felvételedet. 24 hetes kismama
Én úgy tudom, hogy onnantól, hogy megfogantál védett vagy, sõt, ha elküldenek és te nem tudtad még, hogy terhes vagy, akkor vissza kell vegyenek. Ezen az oldalon láttam errõl belinkelve a pontos megfogalmazást, de sajna már nem emlékszem mikor.
Várj még pár hetet. Ha most 5 hetesen közlöd, hogy tp-re mész, és közben elmegy a baba, vagy nem fejlõdik, vagy üres marad a petezsákod, stb.., akkor vissza kell menned dolgozni, és egybõl kirúgnak. Ne haragudj a példákért! Egészséges babát kívánok!
Bakker, több, mint 3 éves kérdésre válaszoltam az elõbb!!! :D

Már 3hete nem jött meg a mensim és nincsen semmi tünetem, hogy terhes lennék. A két héttel ezelőtti teszt még nem mutatott semmit. Azért lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!

Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!
nem
Menjél dokihoz, hogy megnézze, miért nem jött meg. Szerintem nem vagy terhes.
A hõmérsékleted milyen? Magas?
Az elõzõ vagyok. Szerintem ha nézegeted a hõd, és esetleg magas, nem kell egyéb tünetnek lenni. Mindenképp tesztelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!