Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes két (158 db)

Lehetek terhes? Két hete lefeküdtünk a barátommal, és először gumi nélkül kezdtük el, de kb egy percig sem tartott, abbahagytuk. Pár napja meg kellett volna jönnie, de nincs semmi.

(kb pont a két menzeszem között volt, a ciklus naptáram szerint néhány nappal utána lehetett az ovulációs napom)

Legjobb válasz: Ez a ciki nem a fa láb... Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...

Ez a ciki nem a fa láb... Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...
A kérdező hozzászólása: de cuki vagy, köszönöm:) és jobban vigyázunk ezentúl...
Juhéj! De ezután mindig védekezzetek! köszcsi <3
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. remélem csak az idegeskedés miatt van, mert ma nyelvvizsgáztam... ha holnapig sem történik semmi, holnap elmegyünk tesztet venni, de szerinte nem lehet baj, mert szerinte nagyon hirtelen történt és tényleg kb fél perc volt a felelõtlen része. de az biztos, hogy ebbõl tanultunk... megírom ha van valami hír, köszi mindenkinek
Hmm...csupasz merev farka...amúgy igen valakinek elég ennyi valaki meg évek óta üti a rezet és semmi eredménye. Hát itt minden lehetséges. Az szexszeljen élesbe, aki nem bánja utána a következményeket.
Igen lehetsz, nekem így jött össze a második baba.Igaz én szívem szerint már szerettem volna, ezért is vettem lazára a védekezést. A párom azóta mindig azt mondja, hogy elég rám néznie és terhes leszek...
Nem akarlak megijeszteni, de igen, már az elõváladéktól is lehetsz terhes!!!! Sajnos nagyon régen én is ebbe a hibába estem, és nekem sem jött meg, tök ideg voltam, vettem tesztet is, negatív lett, következõ napra már meg is jött. Én is azt tanácsolom, hogy 1. Ne idegeskedj, lehet hogy azért nem jön meg. 2. Vegyél egy tesztet, attól megnyugszol. 3. Beszéld ezt meg a barátoddal, és többet ne szexeljetek védekezés nélkül!!!! Ha nem bírjátok ki, és nem tetszik az óvszer, akkor meg irass fel magadnak fogamzásgátlót. 4-6 ezer Ft körül van, ha a barátod is belefizet, ez SOKKAL DE SOKKAL jobban megéri, mint egy abortusz, vagy egy nem kívánt terhesség. Na de még nyugalom, minél hamarabb teszt, ne idegeskedj!!!! Majd írj, hogy mi lett veled! :)
Vegyél tesztet, senki sem látnok.
a legutolso valaszolonak teljesen igaza van.ha a csupasz merev farka akar egy pillanatig is benned volt mar lehetsz terhes..minek jatszotok az ordoggel? vegyel tesztet, es remenykedj hogy nem vagy az.
-.- Nem tudom, miért nem lehet gondolkodni.... Aztán itt kérdezõsködsz.... Magadtól is tudnod kell - ha már szexelsz - ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Ennyi.
Ennek én is szintén örülök :) Most már akkor vegyétek komolyabban a védekezést!!! :) Nincs több kockáztatás, irány tablettáért :)

Lehetek terhes két negatív teszt után is?

Hetedik napja nem jött meg. Két tesztet csináltam, de egyiket sem reggel.Mindkett? negatív. Elvileg ezeknek a teszteknek már mindegy az id?pont, vagy be kell tartani a reggeli pisit? 2 éve mikor a kislányommal voltam terhes, akkor is este néztem meg és pozitívat teszteltem, ebb?l kifolyólag nem olvastam el a papírját, és kidobtam. Most akkor lesz kis tesó,vagy nem?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem sok az esély most rá,hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet,ha az is nega akkor nincs baba,ha meg + akkor gratula hozzá:)

Hát szerintem nem sok az esély most rá, hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet, ha az is nega akkor nincs baba, ha meg + akkor gratula hozzá:)
Szia! Nekem kb. 2 héttel a nemvárt után mutatott pozitívat a teszt. Nem jött meg, de tesztek negatívak voltak, 2 naponta nézegettem, aztán besokalltam, gondoltam, ebben a hónapban én hoztam a profitot a terhességi teszt gyártóknak... Annyit mondogatta a barátnõm, hogy neki is így volt, mire 2, 5 hétre rá teszteltem és pozitív lett. Nem hittem el, még csináltam hármat. A dokim is megerõsítette, hogy valami késõi, kósza peteérésem lehetett, mivel hivatalosan 9 hetes, a baba mérete alapján 6 hetes vagyok. Még csak most keresünk szívhangot. Amíg nem jön meg, addig sok mindenre van esély. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon bízom benne:-)
Nekem a negyedik teszt volt pozitív. Drukkolok!:)
Hello! én úgy tudom h a menstruáció nem negatív teszt....
Bizony, attól, hogy megjött, még lehetsz terhes, bár kicsi az esély. Inkább csinálj egy tesztet. Talán nem így kellene védekezni, már ha ezt annak lehet nevezni.
Volt egy pasi akivel csak szexeltünk, és sose volt hajlandó gumit felvenni, ugyh mindig hamarabb kivett. Nekem szerencsém volt mindig:) Sztem nm vagy terhes, de ha nyugodtam leszel akkor inkább csinálj egy tesztet.
az én anyukámnak is megvolt a menstruációja, amikor már ott növekedtem a pocakjában.
Tényleg nem 100%, hogy nem vagy terhes. Mielõtt összehoztuk volna a bébinket(akartuk), azelõtt másfél évvel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Nekünk bejött:)

November hónapban kb. egy hetes késés után két-három napos picike véres-barnás "mensi" volt, émelyegtem is, rosszullétek is jelentkeztek. Két tesztet is csináltam, negatívak lettek. Lehetek terhes ennek ellenére?

Két tesztet is csináltam azóta mindkét - volt.A h?m viszont mindig 37 vagy a fölötti, nem vagyok megfázva vagy ilyesmi,nem érzem magam betegnek. ha jól számolom most, ha terhes lennék akkor 7. hetes. Létezik, hogy még 6 hetesen a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.

Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.
Szerintem is menj orvoshos, akármi is áll a háttérben... Drukkolok!
Elõfordulhat, hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben. Menj el dokihoz. Picike véres-barnás miki is jelenthet menstruációt. És ha nem vagy beteg, a hõd sem esett le, akkor elviekben babás vagy. Hacsak nem szedtél össze valami fertõzést.
VAn akinek még 7 hetesen sem mutat +at a teszt, ezért mindenképp menj orvoshoz!!
Nem, de máskor több eszetek legyen!
most nem, de ha sûrûn csináljátok, elõbb-utóbb összejön
Nem tudhatod biztosra, hogy az elõváladék "beléd ment-e". És egyébként igen, lehetsz terhes, teherbeesés után is jelentkezhet még vérzés, általában tévesen menstruációnak hiszik a nõk.
Miért nem veszel egy tesztet? Néha elgondolkodom, hogy ezek a kérdések komolyak-e. No comment.

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.

Ha febr 18 felé voltam együtt valakivel, rá két hétre megjött. és msot április elején kellett volna, de két hetet már késett, mellfeszülés, hasfájás megvan, amikorra megkelett volna jönnie, akkor nem lehetek terhes ugye?

Nekem mindig rendszertelen ..nagy ritkán jött emg pontosan, általában 2-3 hetet csúszik...de valamikor csak 5 napot, legutóbb úgy volt..

Legjobb válasz: Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.

Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
én azért helyedben vennék egy terhességi tesztet!!!!!! Van amikor még egy két alkalommal kevés vérzéssel megjön! és mégis terhes!!!!!! Fogamzásgátlás?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, de már bevagyok parázva, mert nem jól számoltam, most pénteken már harmadik hete..bár nekem sokszor késett ennyit..de akkor is:( Nem védekeztünk , de nem élvezett belém, remélem nem lett bajom, többször biztos nem csinálok ilyet:(
Ha netán újra "bûnbe esel" lehet kapni esemény utáni tablettát a gyógyszertárban. De vigyázz ez olyan dúrva szer, hogy könnyen felborítja a hormon háztartást és nem fogod tudni miért van annyi problémád. Tehát csak óvatosan az alkalmi partnerekkel. Ráadásul, ugyan csak sok nemi betegséget, fertõzést lehet összeszedni

4 hete a barátom megujjazott, én meg kivertem neki. és rá két napra hamarabb megjött a menstruációm. és rá két hétre megint megjött. Ugye nem lehetek terhes? Félek:$. Ja és még szüz vagyok csak nem tudom h átszakadt. -ea szűzhártyám. :$:S

Legjobb válasz: de, terhes lehetsz, mert a pasid egy ufo, akinek a kis ufó spermiái az ujján keresztül, közlekednek és kis ufó-ember mutánsocskáid lesznek...jobban játfál volna, ha az ufó-fütykösét mártja meg benned, mert akkor legfeljebb beléd izzad...(-.-")

de, terhes lehetsz, mert a pasid egy ufo, akinek a kis ufó spermiái az ujján keresztül, közlekednek és kis ufó-ember mutánsocskáid lesznek...jobban játfál volna, ha az ufó-fütykösét mártja meg benned, mert akkor legfeljebb beléd izzad...(-.-")
látom téged sem világosítottak fel rendesen... terhes akkor lehet az ember ha egy csávó fogja a péniszét belenyomja a punidba és beleélvez... ujjazástól igen nehezen...
Meg azóta kétszer menstruáltál...... Gondolkodj el ezen... :DDD
Mondd, mitõl lennél terhes? ha nem az ujján át közlekednek a kis spermiumok, akkor csekély rá az esély. A menstruációd meg azért borult fel, mert a testi örömöktõl kicsit megbolondultak a hormonjaid. ne gondold, hogy itt valaki is kitalálja, mi a bajod, menj orvoshoz, nem harap.
felborult a hormonháztartásod(: ez lesz akkor is ha elveszted(: nyugi nincs semi baj.
szerintem is felborult a hormonháztartásood :) bár nekem nem volt ilyenem, de az lesz. Tuti nem vagy terhes:)

Két hét tablettaszedés után lefeküdtünk óvszer nélkül. Lehetek terhes?

Két hét tablettaszedés után lefeküdtünk óvszer nélkül. A tabi betegtájékoztatójára 1 hét van írva, de mióta megtörtént a dolog sokat rakoncátlankodik a gyomrom, de lehet csak az az oka, hogy bemagyarázom magamnak hogy teherbe estem. Van mit?l félnem?

Legjobb válasz: Nézd, ha ennyire parázol, miért nem vártad ki az 1 hónapot? Nem értelek. Én is megtehettem volna két hét után de kivártam. Ha már megtörtént, ne idegeskedj, nem vagy terhes.

Nézd, ha ennyire parázol, miért nem vártad ki az 1 hónapot? Nem értelek. Én is megtehettem volna két hét után de kivártam. Ha már megtörtént, ne idegeskedj, nem vagy terhes.
nekem is egy hét volt írva, de a doki mondta, h az elsõ levél szedése után legyünk együtt csak gumi nélkül, ha tutira akarunk menni. szerintem 2 hét után azért már megvan a védettség, és nem a gyomrod lenne az elsõ tünet terhességnél.
A kérdező hozzászólása: a hasamban is néha olyan fájdalom van mint a menstuécióm elõtt szokott lenni görcs...de ez lehet a tabletta hatása is szerintem.
én is két hét tabiszedés után feküdtem le elõször a barátommal óvszer nélkül. az én tablettám elvileg az elsõ szemtõl véd... én ezt mondjuk nem hittem, de az orvosom szerint 2 hét már elég a védettséghez. szóval nincs miért aggódnod. a hasfájás lehet mellékhatás is, el fog múlni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!

Nem védekeztünk. Februárban és áprilisban pontos volt a havim, de márciusban 9 napot késett. Két tesztet is csináltam. Negativak. Egy csík volt rajta. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ket tesztet is csinaltal, negativak lettek, haromszor megjott a havid. Vond le a kovetkeztetest. Ha terhes lennel, eleg valoszinu lenne, hogy pozitiv a teszt, es nem jon meg a havid...

Ket tesztet is csinaltal, negativak lettek, haromszor megjott a havid. Vond le a kovetkeztetest. Ha terhes lennel, eleg valoszinu lenne, hogy pozitiv a teszt, es nem jon meg a havid...
A kérdező hozzászólása: De hallottam már olyat hogy terhes volt, és meg is jött neki. De remélem nem vagyok terhes.
De ha úgy jön meg neki, akkor rövidebb ideig tart, más az állaga... és akkor valami gáz van a babával.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam. Nekem szinte minden addig tart ameddig szokott, a hasm is eléggé görcsöl, ahogy szokott, meg az állag is többé kevésbé olyan. Köszi a válaszokat.
Hagyjátok, úgyis még 9 hónapig meg lesz gyõzõdve, hogy terhes.
Én úgy tudtam, hogy vannak olyan nõk akiknél terhesség idején is van mensi, de ez nem jelenti azt, hogy a babával gond lenne. na mindegy... Szerintem nem vagy terhes, de ha nem hiszed el menj el nõdokihoz és vizsgáltasd meg magad. Vagy vegyél mér egy tesztet (másik márkát) pár nap múlva és nézd meg azzal is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!