Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes hogy (909 db)

Lehetek terhes? Hogyan mondjam meg a szüleimnek?

Néhány hónapja lefeküdtem egy fiúval, de élvezés el?tt kihúzta. Azóta rendszeresen megjött, nem is gyanakodtam. De pár hete mintha megmozdult volna valami a hasamban. Nagyon megijedtem. Azóta ez rendszeresen megtörténik, és ha rászorítom a kezem a hasamra, mintha szívverést is hallanék. 15 vagyok, szörnyen félek, hogy anya mit fog szólni. Ma megemlítettem neki, hogy mit szólna, azt mondta, agyon is ütne. Mit tegyek???

Legjobb válasz: Ha már mocorgást érzel, akkor a hasadon is látszódnia kéne valaminek. Viszont szívdobogást nem érezhetsz, az csak a te hasi ütõered. Nem tartom valószínûnek, hogy már több hónapos terhes vagy úgy, hogy eddig mindig megjött, de csinálj egy tesztet megnyugtatásképpen.

Ha már mocorgást érzel, akkor a hasadon is látszódnia kéne valaminek. Viszont szívdobogást nem érezhetsz, az csak a te hasi ütõered. Nem tartom valószínûnek, hogy már több hónapos terhes vagy úgy, hogy eddig mindig megjött, de csinálj egy tesztet megnyugtatásképpen.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval. Ha pár hónapos terhes lennél akkor a teszt bármely napszakban kimutatja. Vegyél egy tesztet és csináld meg! Remélem nem lesz két csíkos, szorítok neked!
Szinte kizárható, hogy terhes vagy. Elõször is csinálj egy tesztet mondjuk, és akkor minden mással ráérsz utána is foglalkozni. Ezen olyan jót mosolyogtam: "rászorítom a kezem a hasamra, mintha szívverést is hallanék" Én nem hallok a kezemmel :DDDD De vicc nélkül, egy elsõ gyerekes kismama a 18-20. hét körül érzi meg az elsõ magzatmozgást. Tehát az 5. hónapban, amikor már szemmel is láthatóan gömbölyödik a hasa. De szívverést akkor sem tudunk kitapintani, még a 9. hónapban sem. Tehát csinálj egy tesztet, és utána megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Ezen olyan jót mosolyogtam: "rászorítom a kezem a hasamra, mintha szívverést is hallanék" Én nem hallok a kezemmel :DDDD hehe :P tényleg, csak most esett le viszont a hasam nõtt egy kicsit, a mellem fáj, és rengeteget eszek (mondjuk mindig is sokat ettem). de azért nagyon köszi aztán drukkolni!!! :P
Szia! 21 éves vagyok és 16 hetes terhes. Meg nem érzem a babát mocorogni, de a hasam sem nagy meg. Olyan mintha csak jól beebédeltem volna. Vékony és pici vagyok. Lehet, hogy egy hét múlva érezni fogom mar a babát, de akkor sem lesz nagyobb hasam szerintem :) pedig én mar várnám. Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy lehetséges, hogy érezned mar a babát, de meg nem nagyon látszik a hasadon, de drukkolok, hogy a teszt egy csikos legyen! Viszont az, hogy eddig menstrualtal, hat szerintem kizarhatja a terhességet. Van olyan akinek egyszer meg megjön, vagy picit barnazik, de több hónapon keresztül menstrualni nem szoktak :) Szóval szerintem nem vagy babas. De bemesz a gyogyszertarba vagy a dm-be és 500ft-ért veszel tesztet. Sok sikert! Írd majd meg!
A kérdező hozzászólása: Ó, és kifelejtettem a szédülést és a hányingert ami reggelente a suliban kapott el, de azt szerintem nyugodtan ráfoghatjuk arra, hogy nem reggeliztem
Bocsi, korrigálom magam. Ha már 4-5 hónapos terhes lennél, amit kétlek, tényleg bármikor tesztelhetsz, nem csak reggel. És a méhen kívüli terhességnek is már sokkal korábban durva tünetei lettek volna, tehát ez kizárva, ha jól gondolom. Viszont a késõbbiekben, ha kétségeid lennének, hogy nem vagy-e terhes, már aznap tesztelhetsz (reggel), amikor a mensidnek meg kellene jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot. Eddig nagyon paráztam, de most megnyugodtam egy kicsit. :P
A kérdező hozzászólása: Elvégeztem a tesztet, és NEGATÍV lett! :) ) Köszi szépen mindenkinek. :P
Ha 1000-bõl csak egy lesz így terhes , de az az egy te vagy , akkor nem fosmindegy ? Lehetsz
nehéz lett volna kezet mosnia elõtte? amúgy az elsõ jól mondja, kicsi rá az esély, de elõfordulhat
És a kimosással SEMMIT nem érsz el.
a kimosás nem oszt nem szoroz, ha jutott be sperma (amire elég kevés az esély de nem lehetetlen), addigra már rég a méhszáj vagy a méh környékén volt.

Úgy lehetek terhes hogy a menstruációm második napján 2x belémélvezett a pasim?

A vérzés utána még 3-4 napig tartott.

Legjobb válasz: Kevés az esélye, de lehetsz. Egyedül akkor nem lehetsz terhes, ha nem szexelsz. 100%-ig biztonságos védekezési módszer nincs. És ez a menstruáció közben szexelés se az :"D

Kevés az esélye, de lehetsz. Egyedül akkor nem lehetsz terhes, ha nem szexelsz. 100%-ig biztonságos védekezési módszer nincs. És ez a menstruáció közben szexelés se az :"D
Ha a ciklusaid 22-23 naposak, vagy rövidebbek, akkor simán... Egyébként kisebb rá az esély, de lehetséges... bármikor lehet egy nõnek spontán peteérése, és az nem kiszámítható...
Igen, lehetsz terhes. Fogalmam sincs hány %, de az Ördög nem alszik.
kérdezz meg egy orvost is
en ugy tudom hogy nem lehetsz terhes ha 2 napja mult el mert meg nem szalt le a mehbe a petesejted . de inkabb beszelj egy hozzaertovel
50 százalék. Vagy igen, vagy nem. Különben jó, hogy akkor kezdtek el ezen gondolkodni, mikor már kicsúsztatok a 72 órából, és esemény utánit se lehet bevenni. Kezdj el gondolkozni a baba nevén, meg készülj rá, hogy pocsék hónapod lesz, hogy azon kell izgulni hogy vagy megjön vagy nem.
Kevesebb rá az esély, de nem biztos, hogy nem lettél terhes
a ciklusod jó lenen tudni, ebbõl tudod mikor volt a peteérés, hozzá számolod a sperma meddig él, innen ahogy én számolom, nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. Fõleg aki értelmeset szólt hozzá!!!!
én értelmeset szóltam hozzá. de hát amilyen a kérdés, olyan a válasz. amúgy a 3. válaszoló "ciklusod" szavát elsõre úgy olvastam, hogy "cicusod". Nem inkább kandúrod?
Még elmehetsz 72 órás tablettáért. Azt tudom, hogy én így 19 évesen, egyetem elõtt állva tutira elmennék, mert semmi alap nem lenne a gyerekvállaláshoz, abortuszra meg ki akar menni... Szóval ha hozzám hasonlóan nagyon nem alkalmas a baba, akkor irány a doki. Ezért is találták ki ezt a dolgot, hogyha valami balul sülne el, akkor még meg tudd akadályozni a terhességet. Kicsi rá az esély, de tudod, hogy menzesz alatt is teherbe leeht esni. Én nem kockáztatnék! :)
A kérdező hozzászólása: Hát 17 éves vagyok. És még nem nagyon szeretnénk babát. De köszönöm a válaszodat. :)
A kérdező hozzászólása: Hány százalék esélyem lehet a terhességre amúgy? ( csak kiváncsiságból)
én úgy tudom hogy menszesz elsõ napjától számolva 10. napján van peteérésed akkor vagy a legtermékenyebb durván egy hétig, spermiumok meg napokig elvannak benned szóval elég nagy az esély rá hogy terhes legyél

Attól még lehetek terhes, hogy 25 napra (2nappal elöbb) minden tünetével együtt (kicsi hasgörcs, egész napos depi) megjön 1 max.2 napra kicsit?

Legjobb válasz: akár lehetsz is. szerintem mondjuk nem vagy, de ha szexelsz, lehetsz terhes. a legjobb lenne biztosra menni és tesztet csinálni;)

akár lehetsz is. szerintem mondjuk nem vagy, de ha szexelsz, lehetsz terhes. a legjobb lenne biztosra menni és tesztet csinálni;)
tesztelj utána, biztos, ami biztos

Attól még lehetek terhes, hogy feszül a mellem és fáj az alhasam?

Legjobb válasz: vagy terhes vagy vagy megjön. és ezzel le is fedtük a teljes palettát :)

vagy terhes vagy vagy megjön. és ezzel le is fedtük a teljes palettát :)
persze. meg nem is! :)
Ohhh de még mennyire, nekem ezek vannak nap mint nap, 5 hetes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: húú akkor még nem reménytelen :) jajj de jó
Ettõl persze lehet terhes! Elég sok idõ eltelt, tesztelhetsz szerintem!
Szia. Szerintem is tesztelhetsz már! November 21 óta eltelt már 40 nap, szóval, ha nem jött meg, lehet, hogy baba. Én amikor elõször lettem terhes, olyan össze-vissza volt a ciklusom, hogy ha nem kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön, egy évig sem jött meg. És mégis baba lett spontán. Szóval, bármi lehet. :)

Attól is lehetek terhes, hogy megeszem a spermát, vagy csak szeretkezés közben?

Legjobb válasz: Ne már......ezt te sem kérdezed komolyan...... Hogyne ikreid lesznek tõle. Nem így nem lehetsz terhes, de remélem csak vicc volt.

Ne már......ezt te sem kérdezed komolyan...... Hogyne ikreid lesznek tõle. Nem így nem lehetsz terhes, de remélem csak vicc volt.
uristen amit nyelsz a nyomrodba megy
De ha lenyeled, akkor a gyerek a gyomrodban fejlõdik ki és a végbeleden keresztül szülöd meg, szóval jól gondold meg:) ))
Jó étvágyat hozzá:-P
Ha utána csókolózol a barátoddal, majd a barátod közvetlenül csókolózás után kinyalja a puncidat, akkor oda kerülhet sperma és van esély a terhességre is. Egyébként agyomrodból nem vándorol át a méhedbe, nyugodtan lenyelheted, nem leszel terhes.
:) :D
Ne akadj ki, csak szórakozik. Ma még suliszünet van, minden kis 10 éves a gép elõtt punnyad és nincs jobb dolga, mint hülyeségeket kérdezni kamuból, amit valamiért viccesnek találnak... Gyerekek, nincs házi?
Könyörgöm, mit tanítanak a suliban biológia órán??? Amúgy meg google: teherbeesés vagy megtermékenyítés, esetleg megtermékenyülés, és ha azokat elolvasod, kiderül, mitõl és hogyan lehetsz terhes. Annyi erõvel, amíg ide beírod ezt a buta kérdést, már meg is kaptad a választ a kérdésedre, és nem járatod le magad. Gyk: http://www.novedelem.hu/upload/novedelem/document/megterm_fo.. http://velvet.hu/poronty/2009/06/09/a_megtermekenyites_nem_k.. Üdv!
Sõt, ha még csókolózol is, akkor rögtön hármasikrekre van esélyed:)
Hogy birod meg enni:(ja nem vagyunk egy formak, ha meg ennyit sem tudsz, h terhes leszel e tolle , ha le nyeled, akkor mit varhatok tolled.
Nagyon vicces...
Mi baj ezzel rántotta után én is desszertnek fagyasztott felaprózott spermát eszem.. sôt néha ezt iszom reggelt tea helyett ne nevettess már -.-'

Annak ellenére lehetek terhes, hogy védekeztünk? (Több lent. )

A barátommal 2 hete voltunk együtt, védekeztünk, viszont már 4 napja meg kellett volna jönnie a menzeszemnek. Az elmúlt két napban picit hányingerem volt, és valamelyik éjjel ok nélkül belázasodtam, de lehet csak a melegtől van mindez. Nem tudom mit csináljak, nem akarok még babát, és feleslegesen se szeretnék tesztet venni (bár ebben a helyzetben talán az lenne a legmegnyugtatóbb). Mit gondoltok? Üljek egy kád forró vízbe és várjam a csodát (vagyis a mikulást), vagy szóljak a barátomnak, vagy mit tegyek? 18,5L

Legjobb válasz: Feleslegesen sem szeretnél tesztet venni? Az, hogy a negatív eredménytõl megnyugszol, felesleges? o.O Nem látom a logikát. Az olcsóbb tesztek 1000Ft körül mozognak...szerintem ennyit megér a nyugalmad.

Feleslegesen sem szeretnél tesztet venni? Az, hogy a negatív eredménytõl megnyugszol, felesleges? o.O Nem látom a logikát. Az olcsóbb tesztek 1000Ft körül mozognak...szerintem ennyit megér a nyugalmad.
Nem unjátok még hogy minden dugás után megkérdezitek, hogy nem lehettek-e terhesek? TERHES VAGY B.MEG!!! Van egy olyan orvos aki ezzel foglalkozik.Õ a nõgyógyász.Elmész hozzá aztán megvizsgáltatod magad.Vagy most milyen válaszra vársz?
Hogyan védekeztetek?
4 nap késés a világ vége? Persze, lehetsz terhes. Aki szexel, lehet terhes. Ha nem jön meg, majd vegyél tesztet, nyilván. Nincs sok választás itt...
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekeztünk, és azért kezdtem aggódni, mert rendszeresen idõben jön meg a hónapok nagy részében..
Azért azt észre lehet venni (valamint illik ellenõrizni szex után) hogy az óvszer kilyukadt-e. Ha nem, akkor nemigen van félnivalód.
Mindig lehetsz terhes, ha szexelsz, bárhogy is védekezel, bár nagyon kicsi az esélye. Én a helyedben tesztelnék! Kicsi az esélye, hogy terhes vagy, de legalább megnyugszol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!