Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ha a párom az (29 db)

Lehetek terhes ha a párom úgy ujjazot meg hogy lehet hogy sperma volt az ujján?

Ilyen 10 éves trollok kíméljenek:)

Legjobb válasz: Van rá sanszod igen..

Van rá sanszod igen..
Kicsi de van rá esély
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem leszek :)
attól függ melyik likadat ujjazta
spermiumok hamar elhalnak. Kb 0, 005 az esély a terhességre.
nagyon kicsi rá aze sély, de ajánlatos kezet mosni elötte. A spermiumok egyáltalán nem halnak el hamar. Szabad leegõn pár órát elélnek, a méhben petevezetõkben akár 3-4 napot is igy be tudják várni a peteérést. 29/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó te valami biológus szerûség vagy?szóval most kicsi vagy nagy rá az esély?

Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.

Legjobb válasz: Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.

Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.
Beléd élvezett?
IGEN!!! Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább! Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e? Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszõhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran. Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém. Állítása szerint elõváladék sem valószinû hogy volt. Ez a ciklusom 7. Napján volt. 26-27 napos ciklusaim vannak általában. Köszöm.
A kérdező hozzászólása: Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük elõtérbe. Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedûvel a méhedben? Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes elõbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Az, hogy a barátod 2 perc alatt elment, gáz, de ha benned ment el, akkor nem fontos, meddig tartott, lehetsz terhes.
Az elõváladékot nem mindig lehet érezni, viszont sokszor jön. Gyakorlatilag mindig, ha történik valami izgalmas, csak nem folyik ki azonnal az elején. Elõször még meg kell töltenie a húgycsövet. Aztán, ha lelohad a szerszám, a fele kifolyik közben belõle.
Nagyon kis idejig. !!!!! Hát magyarul se tudsz. Értelmetlen kérdésre vársz értelmes választ??

Lehetek terhes akkor ha a párom az előnedves kezével húzta fel az óvszert?

A párommal szeretkeztünk és kielégítettem a kezemmel.Szerintetek baj ha a nedves kezével húzta fel az óvszert?Kérlek segítsetek ...

Legjobb válasz: Nem valószínû, mert bár az elõváladékban is lehet sperma, a levegõt nem szeretni... De sztem csinálj azért terhességi tesztet.

Nem valószínû, mert bár az elõváladékban is lehet sperma, a levegõt nem szeretni... De sztem csinálj azért terhességi tesztet.
Az esély bár igen kicsi, csodák történnek. A kezére került sperma rákerül az óvszer feléd esõ részére, akkor lehet baba, de kicsi eséllyel. A 72 órás még rendelkezésedre áll, ha biztos tutira akarsz menni Vigyázni kell a fránya elõváladékkal is.-(

10 hónapig szedtem egyfajta fogamzásgátlót (Diane35) és ugy 2 hónapja hagytam abba. Most még lehetek terhes ha óvszer nélkül szexelek? Mert azt hallottam hogy kell egy idö mig visszaállnak a hormonok, és még 1 pár honapot nyugodt lehetek. Vagy nem?

Legjobb válasz: ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.

ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.
Ehhez már IQ kell... ne szaporodj, kérlek!
Ne írd ezt, mert a végén még valaki elhiszi! Vajon miért van ott a leírásban, hogyan kell pótolni akár fél nap kiesést? Viccbõl? Ja: hogy a leírást el is kellene olvasni? De aki nem tud olvasni, az kérdezheti az orvost is. Azért van.
Ha abbahagyod, EGY nap múlva terhes lehetsz!!! Kivéve, ha beszeded a levelet, mert akkor még a 7 napban véd. Ha elkezded az újat, ki kell várni az idõt, amíg véd. Amit olvastál, az meg arra vonatkozik, hogy 1-2 hónapig még jobb, ha nem esel teherbe, mert árthat a babának (segítség: addig GUMI!) TÉNYLEG NE SZAPORODJ!
Itt is a 1, 25 ös szabály érvényesül. Vagyis ha 10 hónapig szedted, akkor 12, 5 hónapig véd a gyógyszer.
Na azért hülyeségeket nem kell beszélni, 1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes, azért kell a szervezetnek idõ míg kiürül a gyógyszer és visszaáll a régi rend. de persze azért két hónap nem kell hozzá.
"1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes" 1 nap alatt a petesejt kezd el érni, aztán 1-2 nap múlva lesz terhes az életben maradó spermiumokkal. Ha abbahagyja a gyógyszert, akkor 1 napja van, amíg még védett. Több nincs.
természetesen beleszámítottam, hogy a spermiumok akár 5 napig is eléldegélnek, és ezzel együtt mondom, hogy több mint valószínû hogy akkorse fog már rögtön az elsõ héten teherbe esni. nekem egy sürgõsségi tabi bevétele után 3 hónapig nem volt peteérésem. tudom az keményebb hormon, mint az antibébi, de azért mindkettõ káros hatással van a késõbbi petetermelésre. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen "petétnehezentermelõ", de szentem másoknak is kell pár nap.
Igen - általában kell idõ. DE NEM MINDIG ÉS NEM MINDENKINEK! A kérdezõ - gondolom - nem akar az az 5% lenni, aki rögtön teherbe esik.

Lehetek terhes? A helyzet az, hogy ma délelőtt együtt voltunk a párommal és kiszakadt a gumi. Ma fog megjönni. Lehetek terhes, ha elment bennem?

Ebben az évben a 2.-jára járunk így és már egyszer bevettem a 72órásat kb.júl. Környékén. Légyszi írjatok!Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: lehetsz, de kevesebb rá az esély, mint a ciklusod egyéb napjain. menj el dokihoz, õ tudná megmondani mi legyen most.

lehetsz, de kevesebb rá az esély, mint a ciklusod egyéb napjain. menj el dokihoz, õ tudná megmondani mi legyen most.
Hát ha benned ment el természetesen minden esély meg van rá, hogy terhes lehetsz. Nem tudom, bevehetsz e most még egy 72 órásat, errõl remélem majd ír valaki, de ha igen akkor mindenképp. És legyetek óvatosabbak, hisz ez már nem az elsõ eset. Szedj inkább tabit és akkor nyugodtan elmehet benned a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindenkinek mindent! Nem rég értem vissza a kórházból nõgyógy.sürg.amb.-ról.Azt mondták nem kell a gyógyszer.Még csak nem is indokolták meg...de azért egy kicsit megkönnyebbültem.További szép napot mindenkinek!
Igy nem lehetsz terhes, mivel a peteérésed már kb két hete meg volt, és a napokban kell megjönnie. Persze ez csak akkor van igy, ha rendszeres a menzeszed. Szóval nyugi, a 72 órás tabletta most felesleges.
A kérdező hozzászólása: Igen!Magjött néhány órával ezelõtt. Akkor biztos, h nem szükséges a tabletta?Mert az igaz, h nem szívesen adom ki érte a 4500Ft(Rigesoft), de ha kell akkor inkább az mint az abortusz. 2.válaszoló=>Amúgy egyikõnk sem így akarta a dolgot, de természetesen igazad van!Már nem ártana feliratni a fog.gátlót. Köszönöm, h írtatok!(lassan 19 éves lány)
A kérdező hozzászólása: *Megjött

Ha a páromnak és nekem összeért a nemui szervünk, attól még nem lehetek terhes, igaz? Õ csupi volt rajtam volt egy bugyi de csak ilyen csipke, ettől nem lehet semmi baj? ! Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Habár a kérdés sem túl értelmes de azért válaszolok. Akkor lehetsz (mert még akkor sem 100%) terhes, ha a párod a puncidBA élvez. Tehát ondónak kell jutnia a puncidba (mérsékelten sok mennyiségnek)

Habár a kérdés sem túl értelmes de azért válaszolok. Akkor lehetsz (mert még akkor sem 100%) terhes, ha a párod a puncidBA élvez. Tehát ondónak kell jutnia a puncidba (mérsékelten sok mennyiségnek)
Alapvetõ biológiai ismeretekkel legyél már tisztában hát nem igaz ami itt folyik.
ez a nap kérdése..:D
Megbocsájtjuk, hogy 14 éves vagy. Azt már kevésbé, hogy minimum a suliban kellett volna errõl tanulnod, ha már a kíváncsiságod nem vezérelt. Agyilag zokni, de már a "csupi" pasijához tologatja a micsodáját...
Szerintem terhes vagy.
Ismered Anakin Skywalker és Jézus Krisztus történetét. Ebbõl kiindulva ha telefonon beszéltek, már attól teherbe eshetsz.
de rögtön kétszer
A kérdező hozzászólása: mpst volt egy hülye kérdésem.miért kell ennyire szarrá hordani?
attól 14 vagy, azért nem mentesít a marhaság alól, kérdezzél meg egy ovist, még õ is elmondja a saját nyelvén, elég értelmes a válasz
rezgést érzek az erõben
A kérdező hozzászólása: bocsánat, de 14 éves vagyok :(
az érintkezésnekmi értelme könyörgöm??:dddd én csak azért nem mondok rosszat mert én 15 éves vagyok és 14 éves barátnõmmel múlt hónapban voltunk elõször együtt mind a , ettõnknek ez volt az elsõ. De legközelebb mielõtt csinálod nézz utána az ilyeneknek...

Ha a parom belenyult a nadrag-ba mielott mugujjazot volna es lehet de nem biztos o ugyemlekszik h nemmaradt elovaladek az ujjain akkor terhes lehetek?

Nagyon izgulok mert meg nagyon fiatal vagyok...

Legjobb válasz: Éppen lehetsz terhes, de ennek kicsi az esélye!! Azért máskor vigyázni!!Kézmosás!!

Éppen lehetsz terhes, de ennek kicsi az esélye!! Azért máskor vigyázni!!Kézmosás!!
A kérdező hozzászólása: koszonom remelem is h nagyon nagyon kicsi az eseje plane akkor ha me go is ugy emlekszik h nemmaradt az uhjjan talan semmi...de az elovaladekbol nemnagyon lehet teherbeesni ugy olvatam
Kevés az esély, hogy terhes legyél, de legközelebb moson kezet! Egyébként rosszul olvastad, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!! Olvasgass itt utánna, hogy mennyi embernek lett így babája.
A kérdező hozzászólása: es meg egy kis segitseg...ez menszi utan kb olyan 1-2nappal torttent...ugy olvastam h menszi utan 5-7 napba kevesebb az esely h teherbe essunk...koszonom az eddigi valaszokat...
nemkell félni nem leszel terhes. hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: khm...en 15eves vagyok.....

Lehetek terhes, ha védekeztünk gumival, de az időközben kicsit lecsúszott (nem teljesen), aztán rögtön kimostam a hüvelyemet meleg vízzel, majd pár óra múlva szintén kimostam?

sokat eszem, (hizni nem hizok töle) most is, bár ezelött is sokat ettem de....

Legjobb válasz: Ha nem csúszott le annyira, hogy az "anyag" kiolyjon belõle- a gumiból- akkor nem kell félned, nem lehetsz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyedbe. A vízzel való kimosással viszont vigyázz, mert megjárhatod vele, kiöli a jó baktériumokat és felborítja a hüvely normális flóráját. Használj inkább tejsavbaktériumos zuhanyt helyette. Szeintem.

Ha nem csúszott le annyira, hogy az "anyag" kiolyjon belõle- a gumiból- akkor nem kell félned, nem lehetsz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyedbe. A vízzel való kimosással viszont vigyázz, mert megjárhatod vele, kiöli a jó baktériumokat és felborítja a hüvely normális flóráját. Használj inkább tejsavbaktériumos zuhanyt helyette. Szeintem.
Mi is így védekezünk. Eddig sikerült! :)
Nem akarlak idegesíteni, de ellent kell mondanom az elõttem válaszolóknak. Én ugyanis - a családi legendárium szerint - pontosan így fogantam 12 évvel a nõvérem után.
Én pontosan így lettem terhes! Vegyél egy tesztet, attól nyugodtabb leszel. Tescoban, vagy akár benzinkúton is lehet kapni.

Ha pár kb 2percig óvszer nélkül volt bennem a párom (az elélvezés még messze volt) akkor van esély, hogy terhes lehetek?

6hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tablettát (mellékhatások miatt), azóta óvszerrel védekezünk. Egyszer nem volt nálunk, és nagyon megkívántuk egymást. Kb 2percig volt bennem a pénisze. Mióta abbahagytam a tabit, mindig 28-29 napra jött meg a menstruációm. Most késik már 6napja. Tegnap szeretkeztünk, és kicsit véres lett az óvszer. Gondoltam másnapra megjön. De ma sem jött meg...ma mikor együtt voltunk, megint véres lett picit az óvszer. De megint nem jött meg! Már nem tudom mire gondoljak.... kicsit félek.... ja, és nem vagyok felel?tlen, ha véletlen becsúszott a baba, megtartanánk! Csak nem tudom, hogy mire számítsak! Tesztet meg "feleslegesen" nem akarok venni, mert több barátn?mnek is lett negatív tesztje, közben meg már ott volt a baba!

Legjobb válasz: Ja és a ciklusom 16.napján voltunk együtt gumi nélkül. (ez volt az elsõ és utolsó alkalom)

A kérdező hozzászólása: Ja és a ciklusom 16.napján voltunk együtt gumi nélkül. (ez volt az elsõ és utolsó alkalom)
ma már vagy tíz kérdésbe beírtam ugyanezt a választ: 100 nõbõl, aki egy évig megszakítással "védekezik", 35 teherbe esik. (A védekezés nélküli szexnél ugyanez az arány 85%.) Majd a terhesteszt megmondja, hogy te a 35%-ba vagy a 65%-ba tartozol-e.
Ha a keresõbe beírod ezt a témát, napokig olvasgathatod a válaszokat.
Ez esetben örülök, hogy gondolkodtok, és megtartanátok. Nos a szex enyhíti a menstruáció panaszait, a vérzést csökkenti, lehet hogy ez van a dolog háttérben. Valamennyivel késlelteti is, szóval szerintem inkább errõl van szó. Minél idegesebb vagy, annál késõbb jön meg, nyugodj meg.
Az én tapasztalatom, hogyha késik a mensid és szexeltek, akkor még pár napot tol rajta.Én is voltam ebben a helyzetben.Volt egy kis vér, de közben pár napot késett, mondjuk nekem ennyit nem.Szóval most kicsit nyugi, ne szexeljetek.Aztán meglátjátok mi lesz, de szerintem nincs baba, de terhes lehetsz az ilyen alkalmaktól is, ezt ne feledd!!

Lehetek terhes, ha az utolsó menstruációm gyenge volt és pár napig tartott? Akkor csináltam két tesztet, de negatív lett. De megmaradtak a "mensi előtti" tüneteim, sőt!

Olyan, mintha meg akarna jönni, fáj a hasam, a keresztcsontom, émelygek, és harmadik hete meredezik a cicim ami nagyon érzékeny...

Legjobb válasz: Lehetséges! Csinálj még egy tesztet,de az is lehet hogy nem mutatja ki,végülis nem mindenki szervezete termel elég HCG-t. De ha így érzed,szerintem menj el orvoshoz.

Lehetséges! Csinálj még egy tesztet, de az is lehet hogy nem mutatja ki, végülis nem mindenki szervezete termel elég HCG-t. De ha így érzed, szerintem menj el orvoshoz.
Hasonlóan jártam mint Te, pár nap késéssel megjött, nem normális vérzéssel, és most a 9.hétben járok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!