Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ha a párom (127 db)

Lehetek terhes ha a párommal megszakításosan voltunk együtt, aztán közvetlenül utána gumit húzott és folytattuk?

Így utólag visszagondolva, jó nagy hülyeség volt így a részemről, hogy hagytam. Lehetséges h a kezén maradt sperma és ahogy felhúzta a gumit az is olyan lett? Vagy ha levegővel érintkezik akkor elpusztulnak? Csak mert már több mint 2 hete késik, és tagnap előtt elkezdett fájni a torkom, megfáztam, folyamatosan hőemelkedésem van, és olyan meg akar jönni érzésem de nem jön meg!!! Még nem teszteltem. 22 /L

Legjobb válasz: Mi honnan a fenébõl tudjuk,hogy terhes vagy e??? TESZTELJ!!!2 hete késik,már biztosat mutat!! És akkor nem kellene itt kérdezõsködni!!!

Mi honnan a fenébõl tudjuk, hogy terhes vagy e??? TESZTELJ!!!2 hete késik, már biztosat mutat!! És akkor nem kellene itt kérdezõsködni!!!
Hát lehet, de ezt csak egy teszt fogja neked megmondani! Gyógyszertárban kazettásat vegyél, az általában nem mutat hülyeséget.
Nem az a fõ baj, hogy esetleg spermás kézzel húzott gumit, hanem hogy a megszakítás nem védekezési módszer. Vegyél tesztet, már kimutatja, ha terhes vagy.
22 éves fejjel ennyi eszed van. Szívbõl gratulálok neked. Még ha egy 15 éves írja ki ezt a kérdést, na de egy 22 éves? Mondd csak te burokban nõttél fel? Tudod mire való a koton?
haggyátok már! hülyeséget csinált! ezt már õ is tudja! nem pusztulnak el ha levegõvel érintkeznek - gondolj a spermadonorokra... igen lehetsz terhes! csinálj minél elõbb tesztet!, egyébként meg ha volt pici vérzésed- akár pár pötty, vagy barna valami pici úgy 7-12 nappal az eset után akkor - abból kiderül"het" hogy ott történt a beágyazódás!
ÖÖ, én nem értem a sztorit. 2-szer voltatok együtt egymás után, elõször megszakítással, aztán gumival? Kicsi az esélye, hogy terhes legyél megszakítás mellett, de azért van. Jelentem, nekem is sikerült. Influenza-szerû tüneteket produkáltam a beágyazódás körül. Vegyél tesztet, drogériákban is kapsz, legalább 2-3 db-ot vegyél, kettõt csinálj meg holnap, 1-et holnapután. 2 hetes késésbõl már a drogériás tesztek is mutatnak egyértelmû eredményt. És ha most nincs baba, legközelebb okosabbak legyetek. Írj majd, hogy mi az eredmény.
Kedves kérdezõ mi lett az eredmény? Utolsó válaszoló neked hány napig tartottak az influenza szerû tünetek?és mit éreztél???én ugyanabban a cipõben vagyok most és érdekelne hosz neked milyen volt?

Lehetek terhes ha a párom úgy ujjazot meg hogy lehet hogy sperma volt az ujján?

Ilyen 10 éves trollok kíméljenek:)

Legjobb válasz: Van rá sanszod igen..

Van rá sanszod igen..
Kicsi de van rá esély
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem leszek :)
attól függ melyik likadat ujjazta
spermiumok hamar elhalnak. Kb 0, 005 az esély a terhességre.
nagyon kicsi rá aze sély, de ajánlatos kezet mosni elötte. A spermiumok egyáltalán nem halnak el hamar. Szabad leegõn pár órát elélnek, a méhben petevezetõkben akár 3-4 napot is igy be tudják várni a peteérést. 29/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó te valami biológus szerûség vagy?szóval most kicsi vagy nagy rá az esély?

Lehetek terhes ha a párommal le feküdtem? De utánna a mensim normálisan megjött

Legjobb válasz: kicsi rá az esély , de elõfordulhat

kicsi rá az esély , de elõfordulhat
A kérdező hozzászólása: holnap csin azért tesztet
Ha megjött rendesen akkor NEM lehetsz terhes!!! Basszus én nem tom hol él néhány ember..
akkor nagyon jó esélyel megusztad. mert a mennyiség is és az idö és az álaga (szine) is kis mértékben elszokott térni..
Ez hülye.
A kérdező hozzászólása: de normálisan megjön és ugyan olyan mennyiségü
A kérdező hozzászólása: 12hetes vagyok ha télleg az vagyok:(
igen. akár 2-3 hónapon keresztül is megjöhet. mégis 9hónap múlva kopogtat a gólya.. sipirc orvoshoz ha nem szeretnéd
Terhes vagy. -.-
Hogyan lehetnél terhes a szextõl?? Ez csak propaganda...
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk=/ akkor tehát lehetek az ha közbe menjön ugyan ugy?
Ha beléd engedte az anyagot, akkor lehetsz terhes!Ha nem akarsz babát akkor védekezz!
védekezés?
Nemed?
bátran, mert seg* hülye az elõtted szóló

Lehetek terhes ha a párom csak kb.30 másodpercig volt bennem a szex legelején?

Nem ment el, csak azért félek, mert épp peteérés környékén voltam. Lehetett el?váladék vagy az inkább kés?bb jön ki?

Legjobb válasz: 00:38: heh ez nagyon g*ci volt :)

00:38: heh ez nagyon g*ci volt :)
már van egy gyerek, de még mindig nem vagytok képben a védekezéssel? legközelebb egy aspirint vegyél be szex helyett.
a barátod teljesitményétõl függ hogy mikor jön az elõválladék, amugy elég valószinütlen a terhesség ha nem el...
persze hogy lehet :) hát nem tök jó?:D
Az ilyenek szaporodnak - a rendes emberek meg nem mernek gyereket vállalni. IGEN - LEHET! Peteérés környékén különösen izgalmas! Kisebb az esélye, mintha egy jó adagot belédlõtt volna... de nem nulla. Azért jó, hogy egy gyereked már van, de ezt még nem tudod.
Szerintem nem nagyon.... Mi gyakran gumi nélkül csináljuk, csak akkor veszi ki, amikor menne el. Már több éve... és nem estem még teherbe.
erre a kérdésre nemlehet válaszolni :D
lehet kiírta az összes kommentemet ez a ge-ci rendszer:D de eccerûbb lett volna ha kiírja amit írtam, akkor nem írtam volna ide 200szor :D
A kérdező hozzászólása: Kösz, inkább ne is írjatok, ha nem tudtok értelmes választ adni. 13 évesek hülye beírásaira nem vagyok kíváncsi.
Nem sokan vannak akik ilyen intuíciós képességekkel rendelkeznek hogy megállapítják a válaszadók életkorát, közben meg ekkora ökörségeket kérdeznek. Nem is tudom, hogy ennyire egyszerû ember hogyan tudja használni az internetet. Faszkorbács!
Nem tudom mért nem lehet értelmesen válaszolni...Teljesen megértem a kérdezõt. Senki nem ismeri a körülményeket, szerintem ez elég sok emberrel megesik, ami veled is. Én nem hiszem, hogy aggódni kéne. Sok nõ még attól sem esik rögtön teherbe, ha elmegy benne a srác. Nagyon kicsi az esély, hogy ettõl teherbe ess.:)
Ja hogy ez már ilyen régi kérdés...bocsi, nem néztem a dátumot :S
Nem olyan könnyû teherbe esni. 6 éve gumi nélkül szexelek és egyszer bennem élvezett az expasim. Zuhanyrózsa fejét letekertem, erõsebb sugárral kimostam magam. 2 hónapja voltam dokinál és közölte, hogy valamit nem termel a szervezetem és ettõl szinte biztos, hogy nem lehet gyermekem (gyógyszeres kezelésre lesz szükségem)......21L
Ja, hogy aki eleve meddõ, az nem esik teherbe... hát igen. Kérdezõ, te meg megírhatnád, hogy mi lett.
szeretnék ide írni. de nem tudok.
mért nemtudok ide írni?
A kérdező hozzászólása: Hát ez annyira nem "tök jó", mert van egy 1 évesünk már és most egyenlõre nem tervezünk a férjemmel gyereket. Most az egyszer csináltuk így pár másodpercre, de nagyon megbántam...most izgulhatok...
A kérdező hozzászólása: "Az ilyenek" - mintha ismernél. Nem ismered a körülményeket. Nem ítéletet kértem, hanem tanácsot. Azt hittem, hogy ezen az oldalon lehet kérdezni.
Sztem nagyon pici az esélye, az elõváladék is inkább már a pasi teljes felizgulásánál szokott jönni!!!De mivel neked már van baba ezért már ugymond nyitva áll a zsák szája ezért hamarabb eshetsz teherbe!!!Úgyhogy vigyázzatok legközelebb!:)
ha fickó nem spriccelt abból nem lesz gixer
Ne haragudj, de hogy lettél terhes és szültél gyereket, ha még csak elõször csináltátok ezt? Nem értem.
biztos kényszerhelyzet volt. ne ítélkezzetek hisz nem ismerjük a körülményeket. lehet hogy éppen egy repülõgéprõl estek le és csak egy ernyõ volt de csak úgy tudtak összekapaszkodni hogy gumi nélkül összepasszintották ami volt. nagyjából 30mp alatt leértek a földre és megmenekültek. így már egészen más a helyzet nem? :D:D
nem, deha 31 mp-ig lettvolna benned, akkor már terhes lennél. máskor stopperral csináljátok, mert már elég közel jártatok ahhoz h teherbe ess.
nem, deha 31 mp-ig lettvolna benned, akkormár az lennél. legközelebb stopperral csináljátok, mertmár igen közel jártatok a bajhoz.
Ja, az elõváladékhoz még le se kell vetkõzni. Jön az már akkor is, amikor ruhán keresztül megfogja a melled, vagy te megérinted õt. Mire levetkõzteted, már csöpög. Azért ELÕváladék, hogy a hüvelybe már ne kerüljön pisi. A feladata az, hogy addigra már mindent megtisztítson. Az meg, hogy 30 mp-ig volt benned... gondolod, hogy utána visszaszívta, ami kijött belõle? Vagy esetleg az ott maradt benned? Na nem az idõk végezetéig... csak max. 9 hónapig.

Lehetek terhes ha a ciklus 6. napján sexeltem, de nem ment el bennem a párom (mivel nem igazán állt fel neki)?

Legjobb válasz: ha nem állt fel neki, akkor hogy szexeltetek? amúgy igen, menstruáció alatt is lehetsz terhes, és nem csak akkor, ha elmegy beléd, hanem elõváladéktól is.

ha nem állt fel neki, akkor hogy szexeltetek? amúgy igen, menstruáció alatt is lehetsz terhes, és nem csak akkor, ha elmegy beléd, hanem elõváladéktól is.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem , hogy többször ellankadt.köszi a választ.egyébként kb.32 napos ciklusaim vannak.
nincs mit :) szerintem amúgy ne túl sok az esélye, de azért lehetséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm még egyszer:) én is ezt gondolom, hogy nem lehetséges , de muszáj volt egy kis megerõsítés.
De, lehetséges. Csak az esély nem túl nagy, de azért bejöhet. Csak szólok, hogy a lottó hármasnak kb. ekkora az esélye! Fogamzásgátlásról hallottál már?

Lehetek terhes, ? Ha a menstruáció előtti napon voltunk együtt a párommal, és egész menszi alatt, és nem védekeztünk!

Legjobb válasz: az ember miért nem fogja föl h ha védekezés nélkül dug akkor 90% az esély arra h terhes lehet sõt 95% :D

az ember miért nem fogja föl h ha védekezés nélkül dug akkor 90% az esély arra h terhes lehet sõt 95% :D
ügyes vagy!
A kérdező hozzászólása: persze szeretnénk babát elfelejtettem hozzá tenni!!!!!!
nem leszel terhes, inkább a peteérésnél kéne, de nem naponta, mert megfelelõ sperma szám kell ehhez N

Lehetek terhes, ha a menzim után 1nappal ment el bennem a párom?

Legjobb válasz: Igen lehetsz. Ha 3-5 napos spermium túléléssel számolsz akkor egy kicsit korai peteérésnél simán lehetsz terhes. (Azért az esélye nem akkora mint egy késõbbinek.)

Igen lehetsz. Ha 3-5 napos spermium túléléssel számolsz akkor egy kicsit korai peteérésnél simán lehetsz terhes. (Azért az esélye nem akkora mint egy késõbbinek.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ha mégsem sikerülne, akkor rádolgozunk! :) )

Lehetek terhes, ha a menzesz utáni 2. napon voltunk együtt a párommal és nem élvezett belém?

egy kicsit félek, h egyáltalán lehetségese ha 19 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....

Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....
Azt mégis h csinálod, hogy ha a végétõl számolod, akkor 19 nap jön ki, amúgy meg 42? Ez alapján te 23 napig menstruálsz!!???
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: de ha mindig ]gz szamoltam volna akkor 42 nap jonne ki, ay meg tul sok, nem?
A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig, ami egyben egy új ciklus kezdete is. :)
még mindig 2-es vagyok. A peteérés is megindul már az elsõ nap után a petefészkekben. Tehát a mentruációs ciklus elsõ szakaszában még vérzel, de már a folliculáris fázis elindult, aminek a vége a tüszõ repedés. Ezt követi a második szakasz. Ez minden egyes ciklus alatt lezajlik a nõ szervezetében. Itt jól le van írva: http://www.babatakarok.hu/node/23
2-es vagyok. A menstruációs ciklus elsõ napját a menzesz elsõ napjától számítjuk a következõ menzesz elsõ napjáig. Így már a tiéd sem rövid. Azért van így mert az elsõ nap az mindig biztos. Az utolsó pedig nem. Van hogy 5 napig menstruálunk van , hogy 7 napig, tehát a vége változó lehet, nem ehhez kell viszonyítani a ciklus hosszát.
1. Igen, lehetsz. 2. Talán meg kellene tanulni, hogy honnan számolják a ciklust.
A kérdező hozzászólása: a 19 napot onnan számolom amikor már befejezõdött a havim, és nem mond rá semmit sem...felírt egy gyógyszert de nem vehetem be, mert allergiás vagyok rá:(
Elõször is nagyon rövidek a ciklusaid, írtad 19 naposak. Mit mond a nõgyógyász erre? Hogy számolod a ciklust? Melyik az elsõ nap? Sajna lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: régebben 35. nap után jött meg és most csökkennek a napok..:(

Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.

Legjobb válasz: Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.

Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.
Beléd élvezett?
IGEN!!! Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább! Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e? Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszõhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran. Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém. Állítása szerint elõváladék sem valószinû hogy volt. Ez a ciklusom 7. Napján volt. 26-27 napos ciklusaim vannak általában. Köszöm.
A kérdező hozzászólása: Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük elõtérbe. Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedûvel a méhedben? Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes elõbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Az, hogy a barátod 2 perc alatt elment, gáz, de ha benned ment el, akkor nem fontos, meddig tartott, lehetsz terhes.
Az elõváladékot nem mindig lehet érezni, viszont sokszor jön. Gyakorlatilag mindig, ha történik valami izgalmas, csak nem folyik ki azonnal az elején. Elõször még meg kell töltenie a húgycsövet. Aztán, ha lelohad a szerszám, a fele kifolyik közben belõle.
Nagyon kis idejig. !!!!! Hát magyarul se tudsz. Értelmetlen kérdésre vársz értelmes választ??

Lehetek terhes ha a menstruaciom 2. napjan szeretkeztunk a parommal es belem elvezett? Fontos!

Legjobb válasz: Ha nem szedsz tabit,és nem védekeztetek,akkor lehetsz,bár kisebb az esély rá,ettõl függetlenül akkor is teherbe eshetsz,nincs kizárva. Nõgyógyász lánya,12/L :P

Ha nem szedsz tabit, és nem védekeztetek, akkor lehetsz, bár kisebb az esély rá, ettõl függetlenül akkor is teherbe eshetsz, nincs kizárva. Nõgyógyász lánya, 12/L :P
nagyon kicsi az esély rá, hogy így terhes legyél
Igen, lehetsz.
Lehetsz, igen, meg van rá az esély ugyanúgy, mint tabi mellett ... van aki tabi szedése mellett is teherbe esik .. de nagyon kicsi rá az esély, hogy így teherbe ess.. hát csak várni kell rá egy kis idõt, míg bebizonyosodik sajnos ezt már vállalni kell, ha már nem védekeztetek
lehetsz
Lehetsz, nem egy emberrõl tudok akinek így jött össze a baba!!!Akkor volt a peteérése!!!!Vagy akkor is...
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy nem szedek tabit :s hath nagyon remelem h szerencsem lesz es nem esek teherbe.koszonom a valaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!