Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ha a (988 db)

Lehetek terhes ha a tesztem negatív? Szédülés, émelygés mellfeszülés megvan. Folyásom is, igaz mensim megjött, bár csak egy napra.

Legjobb válasz: Hányadik ciklusnapodon tartasz? Mert ezek a tünetek ovulációtol is lehetnek. De ha közvetlenül az 1 napos mensid után vagy, akkor ilyen tünetekkel igen, lehetsz terhes is, de akár még ciszta is okozhat rövid mensit és ilyen tüneteket. Szerintem tesztelj pár nap múlva újra!

Hányadik ciklusnapodon tartasz? Mert ezek a tünetek ovulációtol is lehetnek. De ha közvetlenül az 1 napos mensid után vagy, akkor ilyen tünetekkel igen, lehetsz terhes is, de akár még ciszta is okozhat rövid mensit és ilyen tüneteket. Szerintem tesztelj pár nap múlva újra!
A kérdező hozzászólása: Mensi után vagyok 6 nappal. 4 napon teszteltem.

Lehetek terhes ha a barátom megujjazott és kinyalt?

Tudom hülye kérdés mivel nem.. de már kb egy hete késik és nem tudok másra gondolni csak arra hogy terhes vagyok. Nem történt semmi különös csak a barátom megujjazott és kinyalt ugye nem lehetek terhes? Viszont nekem minden menzesz el?tt ilyen sárgás folyásom van. Na ez a folyás már egy hete van de nem jön meg.. mi lehet az oka?

Legjobb válasz: nem vagy terhes.csak késik nyugi majd megjön.ettõl nem lehetsz terhes.akkor már minden lány/nõ terhes lenne ennyitõl :)

nem vagy terhes.csak késik nyugi majd megjön.ettõl nem lehetsz terhes.akkor már minden lány/nõ terhes lenne ennyitõl :)
*késhet
Ha még csak elõször ujjazott, akkor az miatt is káshet, de lehet a stressz miatt, vagy sokat sportolsz...stb...
Attól függ! Ha tud az ujjából vagy a nyelvébõl spermát spriccelni, akkor simán! Amúgy viszont nem lehet, hogy csak folyásod van? És az idegeskedés miatt nem jön a vérzés?
akkor lehetsz terhes, ha elõtte kiverte és spermás lett a keze...
esélytelen!!! ne legyél undok vele nem vagy terhes nyugi!! szegényt kínzod.mivel nem volt szex és nem került beléd sperma ezért nem vagy az!!
miért ne mondanád? kettõtökre tartozik. azért kapcsolat.
Lehetsz, csak nem attól! Idevaló klasszikus: - Lehet-e azon az ágyon teherbe esni, amelyen elõtte szexuális életet éltek? - Lehet, de nem az ágytól.
mégis szerinted mitõl lehet teherbe esni??????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat (: Szóval akkor esélytelen? amúgy hagy kérdezzek már még egyet... ez miatt a barátommal undok vagyok mindig kérdezi hogy mi bajom van én nagyon jól tudom hogy ez.. (hogy nem jön meg) szerintetek elmondjam neki?
ha a barátod kezén maradt egy kis sperma és úgy ujjazott meg akkor lehetsz, de nem valószínû. ennek nagyon kicsi az esélye
Simán lehetsz. Sõt, ha elmész vele vásárolni, vagy egy kocsiban utaztok, attól is terhes lehetsz!!!
igen ha nem védekeztetek szerintem igen
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat szeretem volna kapni. !
Van 1 jó tipp ha nem akarod hogy terhes legyél, bár elég nehéz:S : 1. Öld meg a szomszéd kecskéjét 2. Belezd ki 3. Öltözz be Lady Gaganak 4. Forduly hármat 5. És ugorj ki az ablakon Ha nem sikerült akkor kezd elõröl egy másik kecskével.
És ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Ha ilyen baromira tudatlan vagy, miért nem elõbb kérdezel?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Szóval igen gond lenne ha terhes lennék.
Nem vagy terhes ne agódj. Ha mégis terhes vagy akkor vedd ugy hogy hazudtam.
Lehetsz. Viszonylag kicsi az esélye, de közel sem lehetetlen. Ha nem akarsz gyereket, akkor MINDIG védekezni kell.
Sajnos nem kizárt. Gond lenne a baba egyébként? Egyébként fura ez a mostani hónap. Április 4-5re vártam a vérzésem és még mindig sehol.Pedig én biztosan nem lehetek terhes és sosem késett még ennyit, szóval passz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. És nem védekeztünk..://
lehetsz, még akár mensi közben is, csak kisebb az esélye
én meg nem normális választ akartam írni!...

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetek terhes, ha a barátommal pettingeltünk, és csak hozzáért, de nem rakta be?

Kérlek segíts. 17/L

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S

Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S
1.) A petting szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. (Ha egyáltalán érted a szavakat...) 2. Mihez ért hozzá és mivel és mit nem rakott be és hova? 3. Van-e a lakóhelyeden iskola, vannak-e emberek a környezetedben, van-e villany, vezetékes víz? Van-e kis hazánknak olyan tája, ahol egy 17 éves lány ilyen sötétségben él? Remélem, nagyon kevesen vagytok, különben jaj nekünk!
8. osztályos biológia tananyag
17 évesen felmerül benned ez a kérdés?
"kössz szépen..." igazán nincs mit ;)
Ugyan mitõl lennél terhes??
A kérdező hozzászólása: kössz szépen...
A kérdező hozzászólása: Igen, de látom itt nem kapok rendes választ... Nem értem, ez az oldal nem erre való? Akkor viszont hatalmasat tévedtem...
Erre való ez az oldal, de olyan butaságot kérdeztél! Ha be sem rakta akkor mitõl lennél terhes?

Lehetek terhes ha a menstruációm utolsó napján belém élvezett teljesen?

Azóta terhességi tüneteim vannak!! Ez 3 napja volt érdemes tesztet csinálni?kimutatja?

Legjobb válasz: szerinted?? persze, h lehetsz terhes.. ha nem védekezel, akkor lehetsz.. miért nem vettél be 72 órás tabit?

szerinted?? persze, h lehetsz terhes.. ha nem védekezel, akkor lehetsz.. miért nem vettél be 72 órás tabit?
Akkor bocsi, ugy írtam hogy remélem nem lettél az :S azt hittem nem akartok babát :D
Terhességi tünetek nem lesznek 3 nap alatt. A gyakori pisilés akkor van, ha a baba nagyobb már és nyomja a húgyhólyagot. Szerintem csak beképzeled ezeket a "tüneteket". Majd menj dokihoz az a biztos.
Nagyobb az esély, hogy nem lettél terhes. Az elsö feleségemmel 10 évig mindig szexeltünk menstruáció alatt, de sosem lett terhes. Egyébként normál érési idöben az lett, ahogy akartuk is. Egy test-lapocska majd 1 hónap mulva biztos válszt ad. Ha csak 3 napja volt, menj orvoshoz, lehet, hogy ráerösítés okából még alkalmazható az esemény-utáni tabletta is.
:) Mindenki osztja ezt a szegény lányt, h miért nem védekezett, pedig már leírta, hogy szeretne kisbabát... Szerintem, semmi baj nincs azzal, hogy valaki 19 évesen már kisbabára vágyik! Hiába, a társadalom furán néz ezekre a lányokra, és jobban elfogadott, ha egy nõ 40-45 évesen szül, amikor már jobbik esetben nagymama lehetne... A másik : Nagyon könnyen lehet, hogy terhes vagy, habár, annak kicsi az esélye, hogy tüneteid legyen ilyen korán, plána a pisislési inger, mivel az akkor jelentkezik, amikor a pici már elég nagy... Szerintem, várj egy hetet, és utána csinálj egy tesztet... Eléggé megbizhatóak!! Üdv, és drukkolok, h összejöjjön a pici!!! :) 25/L
Nincs azzal semmi baj, ha 19 évesen babát szeretne.Én is annyi voltam mikor terhes lettem és terveztük.Amúgy meg nem csak akkor kell sokat pisilni mikor nagy a baba hanem a terhesseg elején is.Nem tudom ezt honnan vette aki írta! 20/L
A pisilési ingert egy nyomásérzékeny receptor érzékeli, ami ugyebár mechanikus inger (tehát pl. hormonváltozás nem okozza) A baba a 3. napon még nagyon picike kb. egy kis pötty. Ez nem okozhat mechanikus ingert. Esetleg ha többet iszol, mert jobban kívánod. De ilyen melegben ki nem?
Igy igaz!! Én irtam, hogy akkor kell jobban pisilni, ha nagy a baba!! Egyrészrõl tapasztaltam is, másrészrõl :) tanultam az orvosin :D
Anyu egy hetes terhes volt, mikor "érezte" hogy terhes... Az orvos azt mondta neki, hogy hül ye. Most vagyok 20 éves.
Persze, én sem azt mondom, hogy nem érezheti meg egy anya, egy nõ, ha terhes...még ha egy hetes is. És hiába járok orvosira, vannak dolgok, amiket nem lehet tudományosan megmagyarázni!! De, az biztos, hogy ami tény, az tény...!! :) szép napot!!
Lehet hogy az orvosin tanultad, de a terhesseég elsõ 3 hónapjában sokkal sûrûbben kell pisilni.Azt nem tudom mért de a nõk többsége így van vele.Nem akartam fikázni senkit. 20/L
Igen érezni érezheti, hogy "más állapotban" van de orvosi tüneti 3-4 nap után nincsenek. Egyébként aki babára vágyik, az akár be is magyarázhatja magának ezeket az érzéseket. Szóval a biztos a doki véleménye lesz. Arra pedig még várni kéne. 17:32-esnél azért gondolom nem hülyézte le a doki anyukádat még hetek múlva is, a sztori csak azt bizonyítja, hogy korai, hogy tünetek legyenek. :)
ez csak elmélet.. a gyakorlat mást mutat..
Attól kevesebb, hogy a mensije utolsó napjában élvezett belé a barátja.Nem mondtam, hogy kizárt a terhesség, csak hogy így kevesebb rá az esélye.Mert elméletileg ilyenkor nincs érett pete. Remélem nem lettél az :S
19 évesen babát? és nem csak az, h véletlenül besikerül, hanem akarsz???? hat, te tod..
csinálhatsz tesztet de csak 10 naposról hallottam eddig
Ha 3 napja volt nem jelentkezhetnek a terhesség tünetei te agyoniskolázott gyökér!
Lehetsz terhes, és 3 nap alatt kizárt, hogy észrevedd, ha terhes vagy :D
A kérdező hozzászólása: Tudom én is de olyan mintha meg akarna jönni meg sûrûn pisilek:S:S
ha nem akarsz gyereket, akkor minek élvezett beléd?
Miért gyökerezed le, érdekes mert én is éreztem, hogy terhes lettem és azóta van egy csodás kislányunk.27/nõ
Háát ilyen nálam is volt már, de nem lettem terhes, kevés rá az esély.És igen kaphatsz olyan teszteket ami már a beágyazódás után kimutatja az eredményt.
kevés az esély? mitõl is kevés? beleélvezett..
A kérdező hozzászólása: 27/ Nõ : Köszönöm hogy mellém álltál szerintem én is terhes lettem várok még pár napot és ha maradnak a tünetek elmegyek orvoshoz, a tesztben nem nagyon bízok akármilyen jó!
A kérdező hozzászólása: Igen belém élvezett és én babát szeretnék 19 éves vagyok de a körülmény meg lenne és már vágyok egy pici csöppségre:)
nem az, h vki melléd áll, hanem h ha nem akarsz gyereket, akkor nem vagy olyan hülye, h nem védekezel.. vagy nalatok ez nem igy van???
jó persze!! :) Maradjunk annyiban, hogy mindenki magának érzi, amikor terhes. De én nem csak tanultam, hanem mikor terhes voltam (ikrekkel) akkor csak a terhességem végén kellett nagyon sokat pisilni... De mondom, attól, hogy tanultam valamit, és tapasztaltam, még hiszek annak, aki állitja, hogy többet kell pisilni, hisz az õ teste!! :) És ugyebár, nem vagyunk egyformák...

Lehetek terhes ha a tesztem negatív lett?

A mindíg pontos mensim késik, hányinger, bizonyos ételekt?l mégjobban"hányás",fej fájás, melleim megn?ttek és eresek lettek, a bimóm pedig érzékenyek,méh tájékon szúró érzés néha,és mégis szomorúan láttam a teszt eredményét "negatív"!

Legjobb válasz: hanyadik napon vagy? mennyit késik? írj valamit errõl.... ha korán csináltad lehetsz még terhes persze!!

hanyadik napon vagy? mennyit késik? írj valamit errõl.... ha korán csináltad lehetsz még terhes persze!!
Mióta késik? Lehet, hogy korai volt a teszt.
Szerintem, terhes vagy. Csinalj tesztet a reggeli vizeletbol, es az pontos kene legyen! Viszont lehet, hogy tul koran csinaltad ahogy az elottem levo is irta.
A kérdező hozzászólása: 4 napja késik
A kérdező hozzászólása: lehet az a baj hogy este csináltam a tesztet?? "annyira izgatott voltam" :)
A kérdező hozzászólása: meddíg várjak hogy "biztos" eredményt kapjak?
Nem feltétlenül baj, ha este csinálod, mert ha már elég hcg van a szervezetedben, akkor délután vagy este is kimutatja, de lehet, hogy késõbb volt a beágyazódás és ezért negatív még. Én a helyedben várnék még 2-3 napot és utána reggeli vizeletbõl csinálnék egy tesztet. És ne kaseredj el akkor sem, ha az negatív, amíg nem jön meg a menszid normálisan pirosan, van esély. Sõt, sokaknál még utána is. :) Szorítok! Ja, 2. voltam.
A kérdező hozzászólása: ha esetleg nem lennék terhes mi okozhatja ezeket a tüneteket????

Lehetek terhes ha a ciklus 6. napján sexeltem, de nem ment el bennem a párom (mivel nem igazán állt fel neki)?

Legjobb válasz: ha nem állt fel neki, akkor hogy szexeltetek? amúgy igen, menstruáció alatt is lehetsz terhes, és nem csak akkor, ha elmegy beléd, hanem elõváladéktól is.

ha nem állt fel neki, akkor hogy szexeltetek? amúgy igen, menstruáció alatt is lehetsz terhes, és nem csak akkor, ha elmegy beléd, hanem elõváladéktól is.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem , hogy többször ellankadt.köszi a választ.egyébként kb.32 napos ciklusaim vannak.
nincs mit :) szerintem amúgy ne túl sok az esélye, de azért lehetséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm még egyszer:) én is ezt gondolom, hogy nem lehetséges , de muszáj volt egy kis megerõsítés.
De, lehetséges. Csak az esély nem túl nagy, de azért bejöhet. Csak szólok, hogy a lottó hármasnak kb. ekkora az esélye! Fogamzásgátlásról hallottál már?

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

Lehetek terhes ha a tesztem negativ és volt havim?

Barátommal két honapja voltunk együtt. gumi ovszerrel védekeztünk, és megnéztük (vizet eresztettünk a gumiba) hogy lássuk ha ez lyukasvolt-e viszont nemlátta egyikünkse h azlett volna. lecsuszni sem csuszott, mert észleltük volna a problémát.

Legjobb válasz: a mestruáció az elhalt pete ami leválik..hogyan lehetnél terhes,ha megjött....járj utána és ha nem is lyukas nem is csuszott le ne aggódj:)))

a mestruáció az elhalt pete ami leválik..hogyan lehetnél terhes, ha megjött....járj utána és ha nem is lyukas nem is csuszott le ne aggódj:) ))
Egyáltalán nem, de miért szeretkezel a barátoddal, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal... Azután pedig várod a gólyát egy hiba miatt.... -_-
igen van olyan, hogy valaki terhesen vérzik, DE nálad ilyen elõ se fordulhat mivel, nem volt semmi gond az óvszerrel! Ennyire nem kell parázni, a gumi biztonságos védekezési módszer, csak tudni kell használni!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kedvességed azért :) utolsonak meg hát pont azért kérdeztem, mivel tudom h van akinek megjön, aznem menstruácios vérzés s tudom h mennyisége meg minõsége általában eltér:)
20:52-es. te nagy buta vagy. képzeld, van rá példa, hogy valakinek másodszorra is megjön, és közben terhes.
az egyik okoskodónak csak annyit, h ismerek pár embert, aki a terhessége alatt is menstrualt. persze, az nem menstruacios vér volt, de elõfordulhat. :S
Ne olvasd el a csomó bunkó megjegyzéseket, azért írnak neked rendes emberek is! :-) Utolsó voltam!
Nyugodj meg, 100% hogy nem vagy terhes, ne aggódj! :-) 20/L
figy, ha nem szakadt el, nem csuszott le, és nem csinaltatok gumi nelkul, akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz értelmes választ adni miért válaszolsz? annyira unod az életed? inkább neválaszoljon az aki nemtud értelmeset mondani. elõre is megköszönném.
Kérdezd meg anyukád...
A kérdező hozzászólása: másodiknak: legjobb viszont azlenne, hamár arról beszéltél, ha az olyan mint te keresne magának tennivalót, ahelyett h verje a mellét és tegye az eszét ilyen oldalakon:) de köszönöm a megnyugtató válaszodat. és a többieknek is.
20:43 ez durva volt:D:D
Nem hiszem.
Nem áll fenn, de jobb is ha az ilyen ember nem szaporodik... o.0 20f
a 22:14esnek igaza van...:) de ez elég buta kérdés szerintem.bocs. de ha védekeztetek és lyukas sem volt meg megbizonyosodtatok róla.és meg is jött akkor nem kell félned:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!