Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes gyógyszer (153 db)

Lehetek terhes gyogyszer mellett?

Nem egyszeri alkalommal elfeljtettm bevenni a pirulät. Multhonapban meg volt de csak barnäztam, azota mindennap mikor felkellek hänyingerem van a kävet sem iszom joizüen. Sokat järok wc-re, meg mindig ennek föleg az esti oräkban ami nälam nem szokäsos.2 hete nagyon feszültek a melleim most meg csak egy picit fäjnak a mellbimboim.meg eszre vettem ilyen halväny liläs kekes erek vannak rajta de nagyon minimälisan.

Legjobb válasz: Terhesteszt! Egyébként igen, lehetsz. Még akkor is lehetsz gyógyszer mellett terhes, ha teljesen normálisan szeded. Egy év alatt 200 nõbõl egy teherbe esik (99,5%-os a gyógyszerek terheségi indexe átlagosan).

Terhesteszt! Egyébként igen, lehetsz. Még akkor is lehetsz gyógyszer mellett terhes, ha teljesen normálisan szeded. Egy év alatt 200 nõbõl egy teherbe esik (99, 5%-os a gyógyszerek terheségi indexe átlagosan).
Szerintem csinálj tesztet. Ha nem vetted be a tabit, akkor lehet baba a dologban.
utolsó: kérlek ne vedd készpénznek h 2nap múlva lesz, de a lényeg h nincs veszve semmi! Persze h melletted vagyok és próbálom tartani benned a lelket! Én még eléggé fiatal vagyok(19) így sajna nem lehet babám, mert eltartani nem tudnám, ezért szurkolok mindenkinek, de most már fõleg neked! Szorítok érted és a 2csíkodért!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon de nem is elem bele magam nagyon mert utäna csak csalodom. nem baj az hogy 19 eves vagy mert lehet korodhoz kepest sött azt tapasztalttam az iräsaidbol hogy eleg esszerüen gondolkodsz. egyebkent en meg 22 eves leszek de mär szeretnek babät most mert vannak olyanok akik több evekik probälkoznak a nagy semmiert:( en nem szeretnek igy järni.:(
A kérdező hozzászólása: szia! at utolsonak, köszönöm hogy ennyire biztatsz nagyon jol esik, akkor megprobälom 2 nap mulva es hätha mutat mär valamit.
A kérdező hozzászólása: Szia! az utoldonak, nagyon köszönöm hogy ennyire biztatsz, es oy mellettem ällsz akkor megprobälom 2 nap mulva megint es hätha mutat mär valamit az a nyamvat tetszt:) annäl rosszabb nincs mikor egy vonalat mutat sirva fakadtam. Köszönöm megegszer es megirom hoy mi lett.
szia! utolsó vagyok! ne keseredj el, te magad írtad h lehet h nincs elég hcg a vizeletedben! Próbáld meg 2nap múlva reggel! Ha most nem is, de jön majd hozzád a gólya és viszi majd a te kis szemed fényét! Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: delutän megcsinältam es negativ lett:(:( nagyon elvagyok keseredve.
A kérdező hozzászólása: szia! az utolsonak, megvettem a tesztett de nem mertem megcsinälni ma reggel mert akkor kellt fel a pärom amikor en, de azon gondolkozom hogy most valamikor de akkor meg lehet nincs annyi hcg a vizeletemben mert ma ha 30-szor nem voltam akkor egyszer sem. De megirom meg ha nem is vagyok az:(
szia! Na mi újság?? csináltál tesztet?? drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm, persze hogy megirom csak nem elem bele magam mert mär volt olyan esett hogy beleeltem magam es negativ volt ennel rosszabb nincsen. remelem hogy jön a pici.
tesztelj holnap reggel és kiderül minden! a Párod is biztos örülni fog a picinek, sztem nincs olyan aki nem örülne neki!! Drukkolok h úgy legyen ahogy szeretnéd :D Majd írd meg h mi lett veled ha gondolod!!
Elõfordulhat. Csinálj tesztet és kiderül. A párod is biztos örülne neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi välaszokat, en mär szeretnek babät csak a pärom bizonytalan mert meg nem most akar. Ha az vagyok akkor nemtudom hogy mondjam el neki.
utolsó: ha nem szeretnél, hát nem is fogsz így járni! Sokaknak nem jön össze, és mikor már feladták akkor jön a pici, mert bele/megnyugodtak és újra tudnak örülni mindnek! És ahogy egy ismerõsöm mondja: a nyugodt gyerek alapja egy nyugodt anya! :D Azért szurkolok neked h mielõbb legyen babád!

Lehetek terhes gyógyszer mellett?

Kb 1 éve abortuszom volt, azóta fogamzásgátlót szedek, mindennap, sose hánytam még ki és nem is szedtem antibiotikumot, tehát mindennek rendben kell lennie, de fura érzésem van. Mindjárt megjön érzésem van pedig még 10 nap van a mensiig, folyton pisilek és fáradt vagyok, ugyanazok a tüneteim mint múltkor. Mi lehet ez? Lehetséges egyáltalán hogy gyógyszer mellett baba is lett?

Legjobb válasz: Akkor most féljek vagy nem? Amúgy ha már terhes lennék akkor is meg kéne jönnie a gyógyszermentes héten a vérzésnek?

A kérdező hozzászólása: Akkor most féljek vagy nem? Amúgy ha már terhes lennék akkor is meg kéne jönnie a gyógyszermentes héten a vérzésnek?
ha rosszul szeded akkor igen.
Lehetséges igen... ismerek is egy olyan lányt, aki így járt.
Persze, hogy lehet. Én kettõt ismerek.
Rendesen szeded, tehát valószínûleg nem vagy terhes. (Az meg, hogy mindenki azt állítja, hogy gyógyszer mellett lett terhes, csak azt mutatja, hogy nem akarják bevallani, hogy rosszul, vagy nem szedték a tablettát.)
Helyes szedés mellett is lehet terhes, a tablettának van hiba %-a. De ha még 10 nap lenne a vérzésig, akkor koraiak a tünetek. Ha nem jön meg, csinálj tesztet.
En ugy tudom, hogy vannak tabik amik a megtermekenyülest es vannak amik a beägyazodäst gätoljäk....de lehet, hogy rosszul tudom.
Hát lehet, h lesz valamicske vérzésed akkor is, ha terhes vagy, a biztonság kedvéért csinálj majd egy tesztet, a legérzékenyebbek is csak a beágyazódás után pár nappal hoznak eredményt, szóval az aktus után tesztelj két héttel a biztonság kedvéért. Nagyon kicsi az esély arra, hogy terhes légy de tudod ez pont az a terület ahol minden megtörténhet és mindennek az ellenkezõje is. Én inkább egy kis felfázásra, vagy egy erõsebb peteérésre gyanakodnék. De kívánom, hogy alakuljon ugy, ahogy te szeretnéd! Részvétem az abortusz miatt, remélem túl van már rajta a lelked!

Lehetek terhes gyógyszer mellett, ha megjött, de nemrendesen, többi lent?

Gyógyszert szedek, de még volt egy bogyóm, amikor már megjött pecsételősen. Igazából 5 napig csak pecsételt, 1 nap görcsöltem meg 1 nagy tampon telt meg, de előtte utána alig valami. Sokat járok pisilni, ami előző terhességnél is volt, meg egyre többször van hányingerem. Emiatt is jutott eszembe.. Nem merek terhességi tesztet venni, mert 7 hónapos a babám:) és ... de szedhetem tovább a gyógyszert, ha mégis terhes vagyok, nem lesz baja tőle a babámnak?

Legjobb válasz: Minél hamarabb ki kell deríteni, hogy van-e baba. Tesztelj, vagy menj dokihoz. Mert ha terhes vagy, akkor a fogamzásgátlót nem szabad szedni.

Minél hamarabb ki kell deríteni, hogy van-e baba. Tesztelj, vagy menj dokihoz. Mert ha terhes vagy, akkor a fogamzásgátlót nem szabad szedni.
A kérdező hozzászólása: És ez a pecsételés lehet jel?
Igen lehet, mivel sok esetben terhesség alatt is van vérzés, fõleg korai terhesség esetén, de nem olyan intenzív, mint menszi esetén.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi.

Ugye nem lehetek terhes? Gyógyszert szedek, rendszeres vérzésem van és negatív a teszt kb 1 hónappal az utolsó együttlét után.

Legjobb válasz: Szerintem 100%, hogy nem. Biztos ír majd valaki, hogy van rá példa, ennek ellenére is trehes volt valaki. Én azt mondom, kizárt, úgyhogy ne aggódj:) Nekem az együttlét után a 14. napon a HCG vérvételem 410 U/l lett, 1 hónap után meg még sokkal több a HCG, ha abból nem mutatná ki a teszt, elég furcsa lenne:)

Szerintem 100%, hogy nem. Biztos ír majd valaki, hogy van rá példa, ennek ellenére is trehes volt valaki. Én azt mondom, kizárt, úgyhogy ne aggódj:) Nekem az együttlét után a 14. napon a HCG vérvételem 410 U/l lett, 1 hónap után meg még sokkal több a HCG, ha abból nem mutatná ki a teszt, elég furcsa lenne:)

Lehetek terhes gyógyszer mellett? (Nem dohányzom)

El?z? két havim rendesen megjött.(8 hónapja szedem a f.gátlót) Az utóbbi két hónapban feszül a mellem most pedig alhasi görcseim is vannak. Igaz most influenzás vagyok, mindenem fáj, de kb 1-1,5 hónapja úgy szeretkeztem a párommal, hogy el?tte elég sok fájdalomcsillapítót kellett szednem, és rá a 7. napon szeretkeztünk.

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted a tablettát nem.

Ha rendesen szedted a tablettát nem.
Becsúszhat van ilyen. Ha antibiot. szedtél az gyengíti a fog.gátlót.
gondolom megbeszélted a háziorvosoddal, aki felírta az antibiotikumot, h szedsz fogamzásgátlót, és elmondta a lehetséges mellékhatásokat, vagy veszélyeket. Mindenesetre sztem vegyél egy tesztet.
Lehetsz! Én is így lettem terhes, rendesen szedtem pedig.
Igen, gyógyszer mellett is teherbe lehet esni. Ha nem figyeltél a gyógyszerkölcsönhatásokra vagy nem rendesen szedted.

Lehetek terhes gyógyszer mellett?

1,5 hete kicsit "barnáztam", és észrevettem, hogy kimaradt egy szem gyógyszer(nem tudom mikor, pár nappal el?tte). Bevettem az elmaradtat is és végigszedtem a levelet (még 6 szem volt). Meg is jött, de csak gyengén, és 5 helyett csak 2 napig tarott. (kicsit szédülök,fáj a hasam, és a mellem,de lehet, hogy ezt bebeszélem magamnak)Lehetek terhes??

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, az megmondja.) Elõfordul sajnos, ott a 0,01 % esély rá. De ha igen, akkor sem a kimaradt bogyó miatt lesz, fõleg nem, ha már több hónapja szeded. Ha biztosabbnak érzed, inkább menj el egy orvoshoz, hogy megnézzen és minden tuti legyen!

Csinálj egy tesztet, az megmondja.) Elõfordul sajnos, ott a 0, 01 % esély rá. De ha igen, akkor sem a kimaradt bogyó miatt lesz, fõleg nem, ha már több hónapja szeded. Ha biztosabbnak érzed, inkább menj el egy orvoshoz, hogy megnézzen és minden tuti legyen!
Sajnos a fogamzásgátlók sem 100%-ig megbízhatók. Mindenképpen menj el dokihoz, õ majd biztosabbat mond!
Megesik, de nagyon ritka.Viszont a rövid megjövetel, az lehet a duplán szedett bogyesz hatása is. Nekem pl az elején terhességi tüneteket produkált a tabi:) Csinálj egy tesztet, és ha negatív nincs baj, ha poz, menj el dokihoz.
Szia!Lehetsz babás, spirál mellett is maradt már valaki terhes, és egészséges babát szült.Sajnos a 0, 01% már nem helyt álló, általában 5 %ot adnak annak, hogy valaki a gyógyszer mellett terhes marad.Várj még pár napot, tesztelj, ha nega, akkor a gyógyszer csinálta, hogy poz.akkor irány a doki.Egy(24 éves)öreg róka

Én 9 hónapig szedtem a Lindynette 20-at. Ebből a hónapiból csak 13 szemet vettem be, már 3 napja nem szedem a gyógyszert, de minden nap szeretkezünk igy lehetek terhes? Meddig van még bennem a gyógyszer hatása?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes,bár szerintem hogy nem szedted be az egész levelet csekéj az eséje.Az a legbiztosabb,ha a gyógyszer abbahagyása uta´n 3 hónapig másként védekezzetek,amíg kiürül a gyógyszer a szervezetböl.Ezt minden orvos ajánlani szokta.

Lehetsz terhes, bár szerintem hogy nem szedted be az egész levelet csekéj az eséje.Az a legbiztosabb, ha a gyógyszer abbahagyása uta´n 3 hónapig másként védekezzetek, amíg kiürül a gyógyszer a szervezetböl.Ezt minden orvos ajánlani szokta.

Lehetek terhes? Haspuffadás és fehérfolyás és másfél hónapja szedek gyógyszert, szal, ha terhes lettem, akkor még előtte.

másfél hónapja szedek gyógyszert, de azóta is még használunk óvszert, el?tte sztem 1 hónap nagyon körültekint?ek volunk(óvszer és megszakítás), persze el?tte is védekeztünk.a gyógyszert, mikor elkezdtem szedni teljesen rendesen megjött.de mostanában megn?tt a mellem, és elég gyakran felhújodok, igaz, hogy az emésztésem pocsék és régebben is volt ilyen.és folyásom is van, olyan, ami tabi el?tt szokott lenni mensi el?tt és után.holnap reggel akarok tesztezni, de nem szeretnék babát.szóval az lehet, hogy nálam majdnek 2és fél hónapos terhességnél ilyen jelek vannak "csak"?mikortól kezd el n?ni amúgy a has??

Legjobb válasz: Biztos hogy nem vagy terhes, a gyógyszer is puffaszt, és van akinek a cicit is megnöveszti a szedés alatt.Nem kell aggódni, ha terhes lennél már kerekednél!

Biztos hogy nem vagy terhes, a gyógyszer is puffaszt, és van akinek a cicit is megnöveszti a szedés alatt.Nem kell aggódni, ha terhes lennél már kerekednél!
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem!!!köszi, de azét reggel...hogy biztos legyek benne, mert gyógyer mellett még kisebb lesz majd az esély.
sztem semmi esélye, hogy terhes vagy.. a fogamzásgátlótól nõttek a cicik.. és míg hozzászoksz, felfordítja a gyomrod is, legalábbis nekem így volt
nem vagy terhes! DE a fogamzásgátló megtette a hatását. Nem kell aggodnod!

Lehetek terhes? Fogamzásgátlót szedek már kb.2-3 éve. Most a 16. napnál tartok a gyógyszerrel, és elkezdett fájni a mellbimbóm, meg sokszor van hányingerem, furcsán érzem magam.

Volt egy pár nap amikor nem id?ben,hanem kés?bb vettem be a gyógyszert,de csak pár órával. (Ja,rendszeres szexuális életet élek.)

Legjobb válasz: Ha csak pár óra eltéréssel vetted be azt a néhány szemet az a védelem szempontjából szerintem nem befolyásol. Gondolkozz el rajta hogy nem-e hánytál vagy volt-e hasmenésed a kritikus idõn belül (míg a gyógyszer nem szívódott fel), nem-e szedtél mellett valamilyen más gyógyszert, antibiotikumot amik gyengíthették a hatását. Ha nem volt semmi ilyesmi akkor nem valószínû hogy terhes vagy. Csinálj minél hamarabb egy tesztet hogy biztosat tudj.

Ha csak pár óra eltéréssel vetted be azt a néhány szemet az a védelem szempontjából szerintem nem befolyásol. Gondolkozz el rajta hogy nem-e hánytál vagy volt-e hasmenésed a kritikus idõn belül (míg a gyógyszer nem szívódott fel), nem-e szedtél mellett valamilyen más gyógyszert, antibiotikumot amik gyengíthették a hatását. Ha nem volt semmi ilyesmi akkor nem valószínû hogy terhes vagy. Csinálj minél hamarabb egy tesztet hogy biztosat tudj.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudom mi volt, de elmúlt.
Nézd. Meg. A betegtájékoztatót... A legtöbb fogamzásgátló tablettánál 3-6 óra csúszás lehet a beszedés idejében, de ajánlatos PONTOSAN szedni a tökéletes hatás érdekében. Egyébként tökéletes használat mellett is 0.3% esélye van a hibára a tablettának, ahogy te szeded több, ezer dologtól lehet hányingered, meg fájhat a mellbimbód, idõvel kiderül, hogy azért van e mert terhes vagy, vagy sem.
Egyik ismerõsöm is fogamzásgátló gyógyszer mellett lett terhes. Egészséges kisbabája született. Egyik sem nyújt 100% biztonságot! Ha nem jön meg, tesztelj!
Mi az hogy kb 2-3 éve? Nem tudod mióta szeded?:S bocs, ezen megakadt a szemem.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszadónak:köszi! A hamadik meg kapja be! Nem értem az ilyen taplókat, hallod, olvasd a szabályzatot:a kérdésre válaszolj, ott van leírva! Ha valami nem tetszik tartsd meg mafgadnak! Miért kell mindenkibe belekötni? Ha utána számolnék, akkor meg tudnám mondani mióta, de nem akartam, mert a pontos dátum nem kell, csak azért írtam le hogy kb azóta, mert nekem azt mondták, ha valaki ilyen hosszú idelye szedi akkor az a két három óra eltérés nem számít, mert már nyújt annyi védettséget, hogy ne legyek terhes!
A kérdező hozzászólása: köszi
Na? Terhes voltál?:)

Lehetek terhes ha clostival 28 napos volt a maenszi abba hagytam gyogyszer nélkűl meg késik? ma vagyok 29napos. vagy ez normális?

Legjobb válasz: Én az elsõ terhességem elõtt gyógyszerrel védekeztem, a nevét már nem tudom, de a lényeg, hogy az elsõ mensim 9 napot késett, azt hittem már terhes vagyok. Szerintem csak a gyógyszer miatt késik, de ha 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet. Vagy ha az megnyugtat akkor csinálj most tesztet.

Én az elsõ terhességem elõtt gyógyszerrel védekeztem, a nevét már nem tudom, de a lényeg, hogy az elsõ mensim 9 napot késett, azt hittem már terhes vagyok. Szerintem csak a gyógyszer miatt késik, de ha 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet. Vagy ha az megnyugtat akkor csinálj most tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!