Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ellenére, (79 db)

2negatív teszt ellenére lehetek terhes lassan?

A párommal nem védekezünk..Október 1.én volt meg utoljára...6 napig tartott..Múlt hónapba vártam hogy megjöjjön, de semmi.A melleim feszülnek, fájnak, fel vagyok puffadva, néha hányingerem van, de semmi más.Az elmúlt napokba már 2szer álmodtam olyat hogy van egy lányom.Furcsa álom volt, de tetszett nagyon! Január végére kaptam id? pontot a n?gyógyásznál, de engem ez nagyon irritál hogy így jártam.2TESZT negatív, de mégis úgy érzem hogy terhes vagyok.Vagy cisztám lehet szerintetek??! Tudom hogy nem vagytok orvosok, de segítsetek.Írjátok le hogy nektek milyen tapasztalaitok vannak ilyen téren, és hogy mit gondoltak az én szituációmról.Köszi el?re is!

Legjobb válasz: *2 negatív teszt ellenére lehetek terhes? (így szólna a kérdés.)

A kérdező hozzászólása: *2 negatív teszt ellenére lehetek terhes? (így szólna a kérdés.)
Ha okt. 1-én volt meg utoljára, akkor már a második menszid marad ki. Nem valószínû, hogy terhes vagy, mert azt már kimutatná a teszt, és valószínûleg már kezdene látszódni is, de ne várj január végéig a dokival, keress másik dokit korábbi idõponttal, vagy menj oda sürgõsségivel!
Január végér már akár a 3.hónapban is lehetsz :-D Én elmennék más orvoshoz. Ha nem védekezel simán lehetsz terhes bármikor.
A kérdező hozzászólása: Annyira parázok.Félek hogy gáz van velem!
ne feledjuk hogy a tesztek sem 100%osak.ezek a tunetek terhessegre utalnak, azonnal keressel masik orvost, mond el a problemad hogy surgos.amugy egyeb is lehet, de amig egy orvos nem lat, hiaba talalgatunk, mert azzal ugy sem mensz semmire!
A kérdező hozzászólása: Valakinek van olyan története amibe így járt valaki? vagy hogy késõbb mutatta ki a teszt a +t??? De am a mellem érzékeny..és fel is vagyok puffadva..! Ha terhes lennék akkor 8-9 hetes lennék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltok!
Én fel voltam puffadva, a melleim és az alhasam fáj, furcsa volt a mensim is ...és kiderült hogy nem terhes vagyok hanem összeszedtem egy jó kis nemibajt .... nem húzós kis antibiotikum és rendben lesz, DE ha ilyen tüneteid vannak te is menj el szépen orvoshoz minél elõbb.A nõk hajlamosak csak terhességre gondolni ha bármi bajuk van pedig sokkal komolyabb dolgok is húzódhatnak a háttérben amit kezelni kell

Lehetek terhes annak ellenére, hogy megjott a mensim? Hallottam mar ilyen esetekrol.

Nagyon faradekony, almos vagyok, esténként elojon a depis hangulat. Egyszer edeset kivanok orulten, aztan rogton sosat es igy tovabb. Gyakran kell pisilnem, faj a derekam, fejem es undorodom a fogmosastol (azaz a nyelvmosastol) meg utana is fel oran keresztul hanyingerem van

Legjobb válasz: nem írtál arról h hogyan védekeztetek. tehát nem tudom. ez sok midnen lehet.ha rendesen megjön mint mindig, hosszra, erõsségre u.olyan, akkor nem vszínû. sokan írják, h megjön mégis terhesk, de azért általában, az esetek 97%ában ha terhes vagy, rögtön utána kimarad a mens. szóval nem vagy terhes.

nem írtál arról h hogyan védekeztetek. tehát nem tudom. ez sok midnen lehet.ha rendesen megjön mint mindig, hosszra, erõsségre u.olyan, akkor nem vszínû. sokan írják, h megjön mégis terhesk, de azért általában, az esetek 97%ában ha terhes vagy, rögtön utána kimarad a mens. szóval nem vagy terhes.
Én is szoktam ilyen lenni. Mi védekezünk, tehát egyértelmû h nem lehetek terhes, de ezek a tünetek nálam is elõjönnek kb 3-4havonta. Ha védekeztetek, és biztos vagy abba h nem volt gixer, akkor nem vagy terhes. Csak a hülye nõi hormonok szórakoznak.:D
Ez lehet valami más is. Ha tudod, hogy nem lehetsz terhes, akkor nincs miért aggódnod. De ha elõfordulhat, hogy terhes vagy, akkor tesztelj. A mesni nem jelent semmit, egy csomó nõnek megjön akkor is ha terhes.
A kérdező hozzászólása: nem vedekeztunk. a mensi elott egy csomo alkalommal probalkoztunk. maskor amint megjon kicserelodom. nincs etvagyam, vidam vaok, semmi sem bant es van hangulatom is, most meg tipikus ellentéte

Erős menstruációs görcsök ellenére lehetek terhes?

Nem védekezünk, kb 3-4 hónapja nem híztam egy dekát sem. És most megnőtt a hasam, teszt nem mutat semmit (negatív). Legutolsó mesnim 1 hetet késett, akkor csináltam tesztet, ennek 2 hete kb. 24/N

Legjobb válasz: A késõi terhességnél a teszt nem mutat semmit. (negatív) Ha viszont minden hónapban normális mennyiségben, görcsökkel megjött a mensid nem valószínû, hogy terhes vagy, de ha nem védekeztek akkor bármikor teherbe eshettél. Érdemes lenne minél elõbb felkeresni az orvost. Ha nem jársz terhes gondozásra még pénzt sem fogsz kapni.

A késõi terhességnél a teszt nem mutat semmit. (negatív) Ha viszont minden hónapban normális mennyiségben, görcsökkel megjött a mensid nem valószínû, hogy terhes vagy, de ha nem védekeztek akkor bármikor teherbe eshettél. Érdemes lenne minél elõbb felkeresni az orvost. Ha nem jársz terhes gondozásra még pénzt sem fogsz kapni.
Hát ilyet még nem hallottam, hogy hasüregben kihordta, de akár lehetséges is, de ez esetben egészen biztosan sok gyógyszert, sok vizsgálaton, állandó megfigyelésen kellett részt vennie. Méhen kívüli terhesség legkésõbb a 10 héten kiderül, mert szét szakítja a petevezetéked és akár bele is halhatsz, illetve ha szét szakítja nagy eséllyel 1 órán belül meghalsz. Ha úgy érzed terhes vagy egy ruti ellenõrzés a dokinál nem fog ártani, lehetõleg minél elõbb.
Valóban vannak néhányan ( talán 3-4 esetet ismernek) a világon, akik hasüregben hordtak ki egészséges magzatot. Szóval ez ritka mint a fehér holló. Ráadásul a méhen kívüli terhesség gyanúját az uh-képen kívül az szokta erõsíteni, hogy a teszt pozitív, a méh nagysága viszont semmit nem változik, épp azért mert az embrió nem méhen belül tapadt meg. Nálad épp fordítva lenne, ha terhes lennél. Szerintem amúgy nem vagy terhes, de ha biztosat akarsz tudni ismételd meg a tesztet, (ilyenkor már biztos eredményt mutat ) vagy menj el orvoshoz. Nem tudom mennyire szeretnél teherbe esni, néha a baba utáni vágy is okozhat ilyen "tüneteket". Ha egyértelmûen kiderül számodra is, hogy nem terhesség okozza, magától elmúlik néhány nap alatt.
A kérdező hozzászólása: Hirtelen hizas miatt gyanakszom és a mensi alatt hanytam is. Nem fér bele a hasam szinte egyik naciba sem...
A kérdező hozzászólása: És, ha méhen kívüli? Egyik ismim kihordta a hasüregébe, azért kérdem.

Lehetek terhes több negatív terhességi teszt ellenére?

Mostanában nagyon sokat n?tt a hasam, állandó vizelési ingerem van és néha szédülök is. Ezért csináltam több tesztet is, de mindegyik negatív lett. Szedek fogamzásgátló tablettát is és eddig mindig rendesen megjött, ahogy ebben a hónapban is. Szóval ezek mellett semmi okom nem lehetne gyanakvásra. Vagy létezhet ilyen? Ráadásul a párommal még a gyógyszer mellett megszakítással is védekezünk, hogy biztosra menjünk.

Legjobb válasz: Azért vannak ezek a tünetek, mert bebeszéled magadnak azt, hogy terhes vagy. Ha rendszeresen szeded a gyógyszert, akkor nagyon csekély annak az esélye, hogy terhes lennél.

Azért vannak ezek a tünetek, mert bebeszéled magadnak azt, hogy terhes vagy. Ha rendszeresen szeded a gyógyszert, akkor nagyon csekély annak az esélye, hogy terhes lennél.
bebeszéled a tüneteket
A kérdező hozzászólása: De a barátom is mondta, hogy nõtt a hasam.
A negatív terhességi teszt csak akkor ér valamit, ha elég idõt vártál, mielõtt megcsináltad (és a köztes idõben se szexeltetek). Minimum 2 héttel aktus után lehet érdemlegesen tesztelni. DE igen, ahogy az elõttem írták: normál tablettaszedés mellett (nem hagytad ki, nem volt hányás, hasmenés...) kicsi az esély a terhességre. + nem a hasnövekedés a legeslegelsõ tünet.
Szia! Nem hiszem, hogy terhes vagy, de egyébként a kolléganõm második gyermeke fogamzásgátló mellett lett. Azonnal meglátogatta a dokiját és számon kérte, mivel mikor felírták neki, akkor kérdezte a doki, hogy az olcsóbbikat vagy drágábbikat kéri és természetesen õ rávágta, hogy inkább a drágábbikat.... A számon kérésére azt válaszolta a doki, hogy csak 99%. Így lett a kislánya :-)

Menzesz ellenére lehetek terhes?

Miel?tt megjött volna, még negatívat teszteltem, de azóta kicsit furán érzem magam. Nem olyan a vérzésem, mint szokott, egyáltalán nem görcsölök, viszont a melleim továbbra is fájnak, pedig elvileg már a 3. napon járok. Ennek ellenére lehetek terhes, vagy hiába reménykedem?

Legjobb válasz: Ezzel én is így voltam...azzal a különbséggel, hogy a melleim nem fájtak. Én még reménykedtem, mert miután elmúnt a mensim, még utána is magasan állt a hõm...aztán egyszer csak leesett, de mensi után kb. még rá 3-5 napra... Szerintem ha mérted a hõdet, akkor ezáltal meg is kapod a választ a kérdésedre, ugyanis, ha leesik, akkor nem lehetsz terhes, ha meg még mindig fent van magasan és így is marad, akkor lehetsz terhes. 27/N

Ezzel én is így voltam...azzal a különbséggel, hogy a melleim nem fájtak. Én még reménykedtem, mert miután elmúnt a mensim, még utána is magasan állt a hõm...aztán egyszer csak leesett, de mensi után kb. még rá 3-5 napra... Szerintem ha mérted a hõdet, akkor ezáltal meg is kapod a választ a kérdésedre, ugyanis, ha leesik, akkor nem lehetsz terhes, ha meg még mindig fent van magasan és így is marad, akkor lehetsz terhes. 27/N
Én úgy voltam, hogy febr.3-án volt az utolsó mensi, de nem fájt semmi--pedig elõtte cataflammal kezdtem--, elég sötét, barnás volt, és 2 napig tartott. Köv. hónapban meg már nem jött meg, teszt, pozitív:) )) Azóta itt szuszog mellettem a pici babókám:) )))) Azóta pedig kiderült, hogy ez a februári már nem mensi volt, akkor már bizony ott volt a baba:) Majd írj, hogy mi lett! Szurkolok Neked!!!

A menszeszem most 23 napra jött meg, és előtte 5 nappal szeretkeztünk védekezés nélkül. Ennek ellenére, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is ,de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?

Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is , de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerettem volna terhes lenni, de akkor most ez nem jött össsze. Õszintén szólva júliusban hagytam abba a gyógyszert, és 3 hónapot kihagytunk. Jó lenne, ha minél hamarabb összejönne, de nem tudok rá semmi jó módszert! Ha tudsz, örömmel venném! köszi

Policistas ovarium syndromam van 3 éve, de még mindig azt mondja az orvos, hogy még nem szükséges megműteni. Ennek ellenére lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia.Nekem ugyan ez volt a bajom és ugyan ennyi ideje.Amikor észre vették kb 2,5 éve, az almányi nagyságú cysta volt azt laparoszkóppal eltávolították, és utána jött a poly cystás ovárium. Ez azt jelenti hogy sok pici cystád van a petefészkeidbe, amit nem igazán mûtenek mert nagyon aprók, és sok van belõle. És hát persze lehetsz terhes, csak kicsit nehezebben, mert gátolja a peteérést. De én szedtem a mercformint, titokba egy darabig amíg rá nem beszéltem a dokit hogy írja fõl mert ettõl van peteérésem. Fõl is írta, és kb fél évre rá terhes lettem és most a 22. hétbe vagyok. És az összes cystám fõl is szívodozz.Azt hiszem ez kielégítõ és tömör válasz volt. Sok sikert

Szia.Nekem ugyan ez volt a bajom és ugyan ennyi ideje.Amikor észre vették kb 2, 5 éve, az almányi nagyságú cysta volt azt laparoszkóppal eltávolították, és utána jött a poly cystás ovárium. Ez azt jelenti hogy sok pici cystád van a petefészkeidbe, amit nem igazán mûtenek mert nagyon aprók, és sok van belõle. És hát persze lehetsz terhes, csak kicsit nehezebben, mert gátolja a peteérést. De én szedtem a mercformint, titokba egy darabig amíg rá nem beszéltem a dokit hogy írja fõl mert ettõl van peteérésem. Fõl is írta, és kb fél évre rá terhes lettem és most a 22. hétbe vagyok. És az összes cystám fõl is szívodozz.Azt hiszem ez kielégítõ és tömör válasz volt. Sok sikert

November hónapban kb. egy hetes késés után két-három napos picike véres-barnás "mensi" volt, émelyegtem is, rosszullétek is jelentkeztek. Két tesztet is csináltam, negatívak lettek. Lehetek terhes ennek ellenére?

Két tesztet is csináltam azóta mindkét - volt.A h?m viszont mindig 37 vagy a fölötti, nem vagyok megfázva vagy ilyesmi,nem érzem magam betegnek. ha jól számolom most, ha terhes lennék akkor 7. hetes. Létezik, hogy még 6 hetesen a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.

Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.
Szerintem is menj orvoshos, akármi is áll a háttérben... Drukkolok!
Elõfordulhat, hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben. Menj el dokihoz. Picike véres-barnás miki is jelenthet menstruációt. És ha nem vagy beteg, a hõd sem esett le, akkor elviekben babás vagy. Hacsak nem szedtél össze valami fertõzést.
VAn akinek még 7 hetesen sem mutat +at a teszt, ezért mindenképp menj orvoshoz!!

A párommal szeretkeztünk, kiszakadt az óvszer, másnap vettünk gyógyszert és bevettem. Meg is jött, 4 napig volt meg. Lehetek ennek ellenére terhes?

Még most is nagyon félek, hogy terhes vagyok. . lehetek terhes?Reggelente nincsenek tüneteim csak ha rá gondolok

Legjobb válasz: Ha megjött, nem értem, hogy miért aggódsz, elvégre ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem vagy terhes. Nagyon ritka az az eset, hogy valaki terhesen menstruál. Ha mégis aggódsz, csinálj terhességi tesztet, talán az meg tud nyugtatni.

Ha megjött, nem értem, hogy miért aggódsz, elvégre ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem vagy terhes. Nagyon ritka az az eset, hogy valaki terhesen menstruál. Ha mégis aggódsz, csinálj terhességi tesztet, talán az meg tud nyugtatni.
Nyugi, biztos nem vagy terhes.
Nem, nem lehetsz terhes, ne félj!
Egyet értek az elõttem szólókkal.Nem lehesz terhes.

Lehetek terhes a negatív tesztek ellenére?

10 napja késik a menszim, február elején és végén voltam a párommal többször is, nem szedek semmit, hanem megszakítással volt. Néha érzek szúró érzést a hasamnál, de mást nem vettem észre. Több tesztet is csináltam, és többfélét, de mind negatív lett. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: akkor valószinüleg valami fertözésed van de nem vagy terhes érdemes volna felkeresned a dokidat

akkor valószinüleg valami fertözésed van de nem vagy terhes érdemes volna felkeresned a dokidat
A kérdező hozzászólása: köszi, reggel még csinálok egy tesztet , majd jövõ héten így is úgy is doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!