Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes clostival (14 db)

Lehetek terhes? Clostit szedtem ebben a ciklusban is, 13. cnapon 22mm-es tüszök voltak - 2db, de nov 8-n megjött

nem voltak benne olyan kisebb szövetdaradok, mint mindig, es kevesebb is volt sokkal. nov.20-n megyek dokihoz, mert 13.ciklusnap lesz megint. De most olyan furcsa az alhasam... Most szedjem a clostit 5.cn-9.cnapig, vagy sem. Tudtok segiteni?

Legjobb válasz: Akkor vegyél egy másik faluban vagy közeli városban egy tesztet. Ha bizonytalan vagy és úgy gondolod, lehetsz terhes, akkor mindenképpen meg kell csinálni, mert ha terhes vagy a clostit NEM szedheted!!!!!!

Akkor vegyél egy másik faluban vagy közeli városban egy tesztet. Ha bizonytalan vagy és úgy gondolod, lehetsz terhes, akkor mindenképpen meg kell csinálni, mert ha terhes vagy a clostit NEM szedheted!!!!!!
én is pont igyvagyok énsem merek itt tesztet venni nehogy rájöjjenek, és én is aztmondom hogy most még nemakarunk:(ûtudom milyen érzés. mérd meg a hõdet. ha fent van inkább neszedd be a clostit. bár nekem aaztmondta a dokim hogy a closti megvékonyitja a méhnyálkahártyát
Szia! Én ugyanígy jártam az elmúlt hónapban, megjött (ja Clostit szedek 3.hónapja), de nem úgy volt meg, és alig volt vérzés (2 napig) én elmentem vettem tesztet, több fajtát is, és elmentem nõgyógyászhoz is, mert ultrahanggal azért célszerû, ha ilyenkor megnéznek. Mindenképp konzultálj dr.-al, legalább telefonon, mondjuk nálam az okozta ezt a kevés vérzést, hogy a Closti elvékonyította a méhnyálkahártyát! sajnos ahogy olvastam, több Clostit szedõnél vannak ugyanezek a tünetek, mint nálad is, és nálam is voltak, mert csinál szép tüszõket, de a vékony nyálkahártya miatt nem tud beágyazódni, ha sikerült is esetleg a megtermékenyítés! azért én drukkolok Neked, kitartást!
szia na milett veled?
Csinálj egy tesztet és ha pozitív, hívd fel az orvosodat, hogy mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: a teszttel az a baj, hogy egy patika van, kicsi falu, mindenki ismer mindenkit, nem akarom, hogy tudjanak arröl, hogy nem/nagyon nehezen tudok teherbe esni. ez nekem nagyon faj, azt mondjuk, ha kerdeznek, hogy most nem tervezzük, Pedig 2, 5 eve nem sikerül... :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm Nektek!
A kérdező hozzászólása: nem tudom, csütörtökön van elvileg a 13.napon, van idöpontom is a dokimhoz, aki azt mondta, hogy ne szedjem ebben a ciklusban a clostit. Remenykedem egy picit..., de nem tesztelek, mert mär sokadjära csalodnek, inkabb lefoglalom magam addig amig biztosat nem tudok

A ciklusaim 33-34 naposak voltak, amióta Clostit szedek. Ez a harmadik adag, és most a 35. napon vagyok. 3 napja olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de aztán semmi. Lehetek terhes?

Holott idáig, ha ilyet éreztem, kb azon a napon meg is jött.A pé-m után amúgy jókor voltunk együtt. Más tüntetem nincs...Tudom, teszteljek... De nem merek, mert már hónapok óta csalódás ér csak. Inkább kivárom, hogy megjön-e vagy sem. A leírtak alapján lehetek terhes szerintetek?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem simán lehetsz terhes, fõleg ha tettetek is az ügy érdekében. Nekem a Clostitól sajnos mindig megjött 28-29 napra. De ha már a 35. napon jársz, akkor ez elég bíztató!:)

Szia!Szerintem simán lehetsz terhes, fõleg ha tettetek is az ügy érdekében. Nekem a Clostitól sajnos mindig megjött 28-29 napra. De ha már a 35. napon jársz, akkor ez elég bíztató!:)
Nem tudom õszintén. De várnék még egy hetet és ha még mindig ilyen érzésem van csinálnék tetsztet. Én valahogy tudtam, hogy babát várunk, az elsõ pillanattól. De meg nem tudnám fogalmazni miért.
szia, akár csak én írtam volna!nekem a második adag, ma van a 32.napom!de egyszerûen rettegek tesztelni!semmi tünetem nincs ami babára utalna, csak reggel volt egy kis mensis görcsöm, de azóta semmi!meg fehér folyásom van!azt gondolom ha baba lenne, legalább a mellem fájna de semmi!nagyon rossz érzés, egész nap ezen jár az agyam!bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam!

Lehetek terhes ha clostival 28 napos volt a maenszi abba hagytam gyogyszer nélkűl meg késik? ma vagyok 29napos. vagy ez normális?

Legjobb válasz: Én az elsõ terhességem elõtt gyógyszerrel védekeztem, a nevét már nem tudom, de a lényeg, hogy az elsõ mensim 9 napot késett, azt hittem már terhes vagyok. Szerintem csak a gyógyszer miatt késik, de ha 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet. Vagy ha az megnyugtat akkor csinálj most tesztet.

Én az elsõ terhességem elõtt gyógyszerrel védekeztem, a nevét már nem tudom, de a lényeg, hogy az elsõ mensim 9 napot késett, azt hittem már terhes vagyok. Szerintem csak a gyógyszer miatt késik, de ha 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet. Vagy ha az megnyugtat akkor csinálj most tesztet.

Closti után a 26 napon vagyok. Mesimet keddre vártam. Hétfő óta barnázok mindennap egyre jobban, ma reggel darabos sötét színű vér volt, azóta meg semmi. Igy nem lehetek terhes?

Orvos még nem tud mit mondani, nem lát még semmit. És még a következ? Clostit sem kell elkezdenem?

Legjobb válasz: Persze, hogy nem lát semmit, ilyenkor még nem lehet. Nekem még az 5. héten is csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott az orvos, pedig félidõben volt ovum, nem késõn. Tesztelj. Lehetett vérömleny is az a darabos vérzés.

Persze, hogy nem lát semmit, ilyenkor még nem lehet. Nekem még az 5. héten is csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott az orvos, pedig félidõben volt ovum, nem késõn. Tesztelj. Lehetett vérömleny is az a darabos vérzés.
Szia! Vannak olyan tesztek, amelyek pár napos terhességet is kimutatnak. Szerintem próbáld meg. Nálam is a 6. héten petezsákot látott az orvos (de, mondta, uh. elõtt ), hogy lehet, hogy nem is fog látszani)és a 8. héten volt szívhang. A clostyt.- nem tudom, mert amióta terhes vagyok nem volt semmilyen vérzésem, de nekem, ha jól emlékszem a menstruáció 3. napjától kellett szednem. Amíg nincs meg a teszt eredménye sztem. ne szedd. Üdv: egy 36 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Most estée is lett de megint csak darabos. Nekem 7, 5mm hnyh most pedig 6mm volt. Akkor inkább mensi?

Clostit szedtem ebben a hónapban. Szerintetek lehetek terhes? Görbe csatolva

különösen nincsenek tüneteim.. csak nagyon fáradt és szokatlanul éhes vagyok mindig.

Legjobb válasz: Szerintem a 14. napon volt a peteérésed úgyhogy még korai lenne tesztelned.

Szerintem a 14. napon volt a peteérésed úgyhogy még korai lenne tesztelned.
Nagyon szép a görbéd. Tudom, hogy nagyon nehéz kibírni, de én a helyedben szombaton reggel tesztelnék. Drukkolok Neked! Írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy nagyon félek várni is, mert nagyon alacsony a progeszteron szintem és félek, ha nem veszem idõben észre hogy terhes vagyok akkor nem marad meg a pici, ha nem kapok valamilyen magzatmegtartó gyógyit...
Szép a görbéd, de ne tesztelj még! Ráérsz a nemvárt napján. Nekem is így alakult a clostis görbém, de sajnos baba nem lett belõle...:( Remélem neked nagyobb szerencséd lesz! Drukk! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: nem igazán tudom mikorra ne várjam, mert eléggé rendszertelenek voltak a ciklusaim a múlt hónapban pl 24 napos volt meg elõtte is
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló neked is sok kalappal
azt kell nézned h mikor volt a PÉ én Neked a 15.-16 napra tenném onnan számold a 14 nap luteáris fázist. ( bár nem ismerlek lehet h Neked rövidebb , de a 14 nap jó lenne ha meglenne ). Én a helyedben ha nem jön meg a 29-30.napig akkor tesztelnék. Elõzõ ciklusod closty mentes volt nem ? a closty kitolhatja kicsit a ciklusodat!
Szerintem attól még lehetsz babás!!!Nekem is cs 9 napi késésel mutatta ki, pedig minden nap teszteltem!

5 napja barnázok, ma vagyok a 30. ciklusnapomon. Átlagba 32 napra jön meg, de ilyen sok barnázásom még sosem volt előtte, max. Csak 3 nap! Ja, és clostit szedek 4. hónapja. Lehetek terhes?

Tesztelni még nem akarok,mert nem is nagyon reménykedem benne,hogy sikerült!:(

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás is járhat vérzéssel, persze az 5 nap kicsit soknak tûnik, mondjuk ez a mennyiségtõl is függ!! Menj el az orvosodhoz, mert lehet ez más is!! Nehogy bajod essen!! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A beágyazódás is járhat vérzéssel, persze az 5 nap kicsit soknak tûnik, mondjuk ez a mennyiségtõl is függ!! Menj el az orvosodhoz, mert lehet ez más is!! Nehogy bajod essen!! Üdv 14 hetes kismami

Hónapokig szedtem a Clostit, és nem estem teherbe, pegig használt, volt peteérésem. Már nem akarom folytatni, meg nem is lehet. Van rá esély, hogy terhes lehetek anélkül? (PCOS-es vagyok)

Legjobb válasz: Szia Én is Pcos vagyok sajnos:( Én 6 hónapon keresztül szedtem a clostit. Most van a gyógyszer utáni 2. hónapunk, hogy nem szedek semmit. Spontán próbálkozunk. NAgyon sok fajta vizsgálaton már túl estünk. Tavaly októberben állapította meg a dokim a pcomat. Nekünk már van egy 3 éves kislányunk amikor vele terhes lettem akkor még nem voltam pcos. A szülés után lettem az. 1 éve nem jön össze a kistesó. Ha gondolod akkor nagyon szivesen beszélgethetnénk. Hisz sajnos egy cipõben járunk.

Szia Én is Pcos vagyok sajnos:( Én 6 hónapon keresztül szedtem a clostit. Most van a gyógyszer utáni 2. hónapunk, hogy nem szedek semmit. Spontán próbálkozunk. NAgyon sok fajta vizsgálaton már túl estünk. Tavaly októberben állapította meg a dokim a pcomat. Nekünk már van egy 3 éves kislányunk amikor vele terhes lettem akkor még nem voltam pcos. A szülés után lettem az. 1 éve nem jön össze a kistesó. Ha gondolod akkor nagyon szivesen beszélgethetnénk. Hisz sajnos egy cipõben járunk.
A kérdező hozzászólása: Nekem még nincs gyerekem, az elsõvel próbálkozunk. Kicsit félek, hogy kifutok az idõbõl, lassan 27 leszek. És mérges vagyok magamra amiért nem nézetem meg magam elõbb. 5 hónapig szedtem a Clostit és most befejezem. Veszek ovu tesztet és én is elhatároztam, hogy spontán próbálom meg. Remélem, mindketten sikerrel járunk. Kérem, írjon még, akinek van hasonló tapasztalata, vagy problémája!
Szia Elsõ vagyok. Lh teszt számunkra csak pénzkidobás. Mert a pcos-nál a lh/fsh arány a rossz. Azaz lh hormon termelõdésünk az a mi "sok". Én próbáltam a lh-mindig pozitívat mutatott épp ezért. Ja, és nem is volt peteérésem. Mert közben uh-ra is jártam. Én 26 éves vagyok, és tényleg hálát adok Istennek , hogy már van egy babánk. Nektek voltak már vizsgálatok? A te nõgyógyászod csinált neked inzullin vérvizsgálatot?? Mert az enyém elzárkózik tõle, hogy õ nem küldhet el. Pedig ha rossz lenne az inzuli, akkor esélyem lenne a metforminra. Vagy a másik megoldás a lapar, ahol ékreakciót csinálnak és leégetik a sok- kis tüszõnket.
lányok, kérjetek inzulin-terhelést, mert akkor ha magas, a metformin leviszi, és akkor már lesz peteérés! A másik lehetõség, hogy talpmasszázzsal csinálnak peteérést, kb 2 hónap alatt, keressetek fel reflexológust! A mûtétet ne engedjétek! fel a fejjel, lesz babánk nekünk is! EZ BIZTOS! puszik
szia, én is pco-s vagyok.3 adag clostit szedtem eddig.az elsõnél volt tüszõ, a másik kettõnél nem sikerült!nagyon elvagyok keseredve, félek hogy soha nem lesz babám!kedden mondja meg a doki, hogyan tovább!nem tudom hogy anélkül sikerülhet e a baba!de szerintem ha neked lett tüszõd, akkor sikerülhet closti nélkül is.
pcos vagyok és én is elkeseredett. jeleneg proverát szedem, majd a clostit kell 6 hónapig, és ha nem sikerül a baba, laparaszkópiára lesz szükség, ha akkor se lesz baba, akkor inszemináció. a metformint, én úgy olastam, hogy nem engedélyezik, pedig gyógymód lenne a pcosoknál.
utolsó válaszoló, elõtted lévõ vagyok.megkérdezhetem mire jó a provera?
a proveráta menstruációm kimaradása miatt kaptam. általában a pcosok menszesze problémás, így ha kimarad meg kell indítani, és egy megvonásos vérzést idéz elõ.
Akkor az ugyan olyan mint a norculot, mert én azt kaotam ha nem jött meg. Szedtem öt napig és utána megjött tõle.

Closti és bromo csinálhat ilyet velem? Vagy terhes lehetek? 2. baba lenne.

Teljesen terhességi tüneteim vannak. A méhemet érzem esténként, tegnap a csontom is fájt, úgy mint szülés után, ma már a gátsebem is fájdogál.. kívánom az almalevet, pedig csak vizet szoktam mindig inni, szorulás, puffadás (almalé nélkül is), éjszaka is kijárok pisilni és első gyereknél is FÁZOTT a hasam! Állandóan be kell takarni, mert hideg. Bromo-t a tej elapasztására kaptam...

Legjobb válasz: A clostit is szeded?

A clostit is szeded?
Hasonlókat tapasztaltam én is a bromotól
A kérdező hozzászólása: Igen, szedem, hogy "felturbózzon"....
Mi 2 évig próbálkoztunk, én akkor kaptam bromo-t (kicsit magas volt a prolaktin szintem) és closti-t. A 2. hónapban jött is a baba.:-) Szóval ha ti is babát szeretnétek, akkor persze, hogy lehetsz terhes.:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, szeretnénk! És amikor teherbe estél, kaptál valamilyen gyógyszert? Vagy szedtél bármit? Azóta megszültél vagy még terhes vagy? Milyen koraterhes tüneted volt?
Elevitet és folsavat szedtem. Nem kaptam gyógyszert. 7 hetesen elkezdtem vérezni, akkor kaptam Duphastont. Legkorábbi tünetem a mellfeszülés/fájdalom volt, de olyan erõsen, hogy tudtam, hogy terhes vagyok (még mielõtt megjött volna, de persze nem jött meg). Igen, azóta már megszületett a baba, nemsokára 6 hónapos.:-) Neked mennyi idõs a babád? Az elsõ baba spontán sikerült?
A kérdező hozzászólása: Igen, spontán. 19 hónapos Nagyfiú! :-) Sztem most se nagyon kellett volna a closti, mert volt peteérésem... mindenféle vizsgálat nélkül kaptam.Ja és új a dokim. De sajnos bárkihez megyek, nem foglalkoznak velem, így legalább történt vmi. Januárban volt egy vetélésem, mielõtt, vagy minek nevezzem..megjött pár nap késés után...S ez zavart be... mivel szoptattam még, ezzel is le kellett állni...
Ez szomorú... Hát majd kiderül, hogy baba van-e a dologban.:-) Nekem mindenesetre nem voltak terhességi tüneteim csupán a gyógyszerektõl. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!