Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes aktus után (19 db)

Lehetek így terhes? Aktus után vmennyi "folyadék" kifolyik belölem.

lehet attól még hogy célhoz érnek és mennek felfelé is?mikor derül ki hogy aktus után sikerült teherbeesni?

Legjobb válasz: Hidd el, marad így is elég kiskatona a célbaéréshez:) Esetleg próbáld ki a párna a popsi alá formációt az együttlét után. Vagy gyertyaállás :) De sztem enélkül is sikerülhet :) Legbiztosabban akkor derül ki, ha nem jön meg. Akkor tesztelhetsz :)Mióta próbálkoztok? Jó babásodást!:)

Hidd el, marad így is elég kiskatona a célbaéréshez:) Esetleg próbáld ki a párna a popsi alá formációt az együttlét után. Vagy gyertyaállás :) De sztem enélkül is sikerülhet :) Legbiztosabban akkor derül ki, ha nem jön meg. Akkor tesztelhetsz :) Mióta próbálkoztok? Jó babásodást!:)
Persze hogy lehetsz! Természetes hogy kifolyik. Engem irritált hogy folyik belõlem, ezért én egybõl rohantam a wc-re. De így is elsõre összejött a baba:)
belõlem is kifolyt, én is elsõre teherbe estem

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

Mennyi az esélye h terhes lehetek hogy ha se aktus közben se aktus után nem élvezet el a párom és az aktus 10-15 perc volt?

Legjobb válasz: Mindez igaz, ám a megszakításos közösülés Pearl indexe nem csak az elõváladékos esetre vonatkozik, ugyanis a módszer legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy el kell kerülni az ejakulációt. Tehát azért ekkora a Pearl index, mert benne van az esélye, hogy a férfi nem reagál idõben. Azt is megjegyezném, hogy az óvszer pearl indexe szerint az is igen veszélyes módszer. Az elõváladékot a Cowper mirigyek termelik, csak a hugycsõben maradt esetleges sperma okozhat gondot. Ezt viszont több vizeléssel ki lehet mosni. Döntsd el, ez mennyire veszélyes, de szerintem védekezz másképp, a stressz miatt is.

Mindez igaz, ám a megszakításos közösülés Pearl indexe nem csak az elõváladékos esetre vonatkozik, ugyanis a módszer legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy el kell kerülni az ejakulációt. Tehát azért ekkora a Pearl index, mert benne van az esélye, hogy a férfi nem reagál idõben. Azt is megjegyezném, hogy az óvszer pearl indexe szerint az is igen veszélyes módszer. Az elõváladékot a Cowper mirigyek termelik, csak a hugycsõben maradt esetleges sperma okozhat gondot. Ezt viszont több vizeléssel ki lehet mosni. Döntsd el, ez mennyire veszélyes, de szerintem védekezz másképp, a stressz miatt is.
kicsi
50%.
vszeg nem estél teherbe
Ezt nevezik megszakított közösülésnek. Frászt nem érdekel, hogy nem ment el a megszakítás után sem, attól még elõváladék beléd kerülhetett... Na most: a megszakítás Pearl-indexe: 20 és 40 között van. 100 így (nem) védekezõ nõbõl egy év alatt ennyien lesznek terhesek. Ebben a statisztikában benne van az a nõ is, akinek csak egyszer kellett egy 10-15 perces a tiedhez hasonló aktus... és benne van az a nõ is, aki évek óta nem esik teherbe ilyen (nem) védekezés mellett. Hogy te melyik kategóriába tartozol... azt majd megtudjuk, ha folytatod.
Ugyanannyi, mintha 5 illetve 50 percig tartott volna az aktus... Most komolyan, ez mit számít???

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

HCG-Line-al teszteltem aktus után 15 nappal. Reggeli első vizelet csont neg. Délutánra viszont ott egy nagyon halvány rózsaszín csík ugyanazon a teszten. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.

Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.
Csinálj még egy tesztet.
Rá van írva a használati utasításra, hogy az idõn túli csíkot nem kell figyelembe venni. Ha baba van akkor azonnal kijön csík ahogy szívja fel a vizeletet a teszt. Tapasztalatból mondom mert a 2.al vagyok terhes és csináltam már sok-sok tesztet.
Azért nem teljesen igaz. Nekem sem jött ki, 10 perccel késõbb ránéztem nega volt. Este halvány, de látható csík. Rá két napra már idõn belül is ott volt! Most már 27 hetesek vagyunk!:) Nem mondom, hogy mindenkinél babát jelent az idõn túli csík, de kizárni sem lehet teljesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap veszek újabb tesztet, és holnapután reggel megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: A 38. napon megjött. Nem lett baba.
3.vagyok. Sajnálom de semmi baj, új hónap új esély! :)
Szerintem nem vagy terhes.De viszont azért a helyedben egy tesztet megnéznék, a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Háááááát 2 gyerek után (16 és 11 évesk)már nem nagyon tervezek.... :) fõleg a mai világba !!!!!!
Kicsi az esély rá, de mint tudjuk véletlenek mindig vannak. Igen marad a teszt egy pár nap múlva. Lehet jobb lenne valami stabilabb védekezési módot választanotok :)
Nem akarlak megijeszteni, de lehetsz terhes. Persze kisebb az esélye, de kizárni semmikor nem lehet. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó volt olvasni hogy:NEM VAGY TERHES!köszi de mibõl gondolod? Csak úgy írtad vagy tapasztalat...?A tesztet mindenképp megcsinálom kb.10 nap múlva, addig marad az ima...
Olyan nagy tragédia lenne?
Lehetsz terhes persze. Kicsit tudnánk latolgatni az esélyeket, ha 30-on felüli ciklusaid lennének, de ha pl. 28 napos vagy annál rövidebb, akkor a kitartóbb spermák élhetnek peteérésig!
A kérdező hozzászólása: Igen, a stabilabb védekezési módról:2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót(15 évig szedtem) arra várva hogyha nem lesz P3-as az eredményem elkötnek a visszeres lábam miatt.(ami a gyógyszertõl alakult ki pedig alacsony hormontartalmú volt)Ezért addig ezt a módszert választottuk.Azután már nem nem lesz ilyen gondom, mert gondom az most van...:(tömören ennyi és mindenkinek köszönöm a véleményt, bíztatást.További szép napot Nektek :)

Lehetek terhes ha aktus után 1 héttel megjött?

jan. 1.-jén lefeküdtem a párommal védekezés nélkül!8-án megjött!Olyan volt mint szokott!6 napig tartott!21-én csináltam 2 tesztet!Egyet reggel egyet pedig délután!Mind a kett? negatív volt!21-én elkezdett fájni a mellem ami nekem szokott,de csak a mensi el?tt 1 héttel!Ha 3 héttel az aktus után csináltam a tesztett akkor már ki kellett volna h mutassa a terhességet?Vagy ennyi id? még nem elég hozzá?(az volt ráírva h a beágyazódás után 3 nappal már kimutatja!)

Legjobb válasz: ha rendes vérzésed volt, akkor nem hinném hogy terhes vagy. Ha a következõ mensid nem lenne rendes, akkor csinál megint tesztet és menj orvoshoz. De ha nem akarsz babát, akkor védekezz, mindig, rendesen!!

ha rendes vérzésed volt, akkor nem hinném hogy terhes vagy. Ha a következõ mensid nem lenne rendes, akkor csinál megint tesztet és menj orvoshoz. De ha nem akarsz babát, akkor védekezz, mindig, rendesen!!
Szia! Mi volt? Terhes voltál? Köszi a választ!

Középidőben történt aktus után 17 nappal a teszt negatív. Szerintetek lehetek még ettől terhes? Ma a 19. nap.

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg addig van remény. Ugyanakkor az is igaz, hogy kb. két héttel a vélt fogamzás után a teszt nagy valószínûséggel reális eredményt mutat.

Amíg nem jön meg addig van remény. Ugyanakkor az is igaz, hogy kb. két héttel a vélt fogamzás után a teszt nagy valószínûséggel reális eredményt mutat.
Igen, lehetsz meg terhes. Aktus utan 7-10 nap a beagyazodas, es beagyazodas utan kezd HCG hormont termelni a szervezeted. Hogy a teszt mikor kepes kimutatni a HCG-t a vizeletedben, az attol fugg, hogy mennyi HCG-d termelodott mar. Nekem elmaradas utan 10 nappal volt csak egy halvany piros csikom a teszten (aktus utan 1 honappal majdnem), masnap mar eros piros csikom. Szerintem meg van remeny, legy turelemmel.

Terhes lehetek-e? Nem szedek fogamzásgátlót, de az aktus után múltkor úgy aludtunk el, hogy az ágynemûn volt egy csomó sperma. Ez okozhat problémát?

Lehet hülye a kérdésem, de elég paranoiás vagyok ezzel kapcsolatban

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz baj. :) Gumit használtatok? Vagy csak petting volt? De ha ennyire parázós vagy, akkor elgondolkodnék a helyedben a fogamzásgátlón. Hosszú távon olcsóbb is, mint a gumi.

Szerintem nem lesz baj. :) Gumit használtatok? Vagy csak petting volt? De ha ennyire parázós vagy, akkor elgondolkodnék a helyedben a fogamzásgátlón. Hosszú távon olcsóbb is, mint a gumi.
terhes ettõl nem leszel, de az ágynemû büdös lesz, és foltos :D
Elvileg igen, de nem biztos.
Semmi köze hozzá! 7 nappal aktus után legalább is még semmit nem érezhetsz, aminek köze lenne a terhességhez! Lehet sima PMS tünet is.
Attól még nem biztos, hogy terhes vagy. Az, hogy fáj a melled, utalhat a közelgõ menzeszre is. Nekem mindig fájtak a melleim a menzesz elõtt már pár nappal. Mikor terhes lettem, az volt a fura, hogy akkor a menzesz elõtt nem a mellem fájt, hanem a mellbimbóm de nagyon. Akkor még persze messzemenõ következtetéseket ebbõl nem vontam le. Szerintem te se tedd, de azért drukkolok nagyon! :-)
A kérdező hozzászólása: most volt meg 1 hete és a fejem is fáj és szédülök is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!