Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes aktus (49 db)

Esély mindig van. Szerintem várjál 1 hetet és tesztelj. Sok sikert
most negatívat mutatna, aktus után minimum 14 nappal érdemes tesztelni, de még akkor is reggeli, koncentrált vizeletbõl
De várj: most akkor megjött vagy nem jött? Mert ha nem, akkor NEM a menstruáció elõtt egy nappal voltatok együtt, hisz nyilván sokkal hosszabb ez a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: jah , igen, ez lemaradt, megjött utána, nem tartott sokáig, de alapból nem hosszú...szóval együtt voltunk hétfõ este, és kedd reggelre megjött....

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

HCG-Line-al teszteltem aktus után 15 nappal. Reggeli első vizelet csont neg. Délutánra viszont ott egy nagyon halvány rózsaszín csík ugyanazon a teszten. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.

Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.
Csinálj még egy tesztet.
Rá van írva a használati utasításra, hogy az idõn túli csíkot nem kell figyelembe venni. Ha baba van akkor azonnal kijön csík ahogy szívja fel a vizeletet a teszt. Tapasztalatból mondom mert a 2.al vagyok terhes és csináltam már sok-sok tesztet.
Azért nem teljesen igaz. Nekem sem jött ki, 10 perccel késõbb ránéztem nega volt. Este halvány, de látható csík. Rá két napra már idõn belül is ott volt! Most már 27 hetesek vagyunk!:) Nem mondom, hogy mindenkinél babát jelent az idõn túli csík, de kizárni sem lehet teljesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap veszek újabb tesztet, és holnapután reggel megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: A 38. napon megjött. Nem lett baba.
3.vagyok. Sajnálom de semmi baj, új hónap új esély! :)
Mégis így mitõl lehetnél terhes??????
Ha émelyegsz és cukor van a vizeletedben, akkor a cukorbetegség esélyesebb...
Gondolj bele milyen az ha a lufi kilyukad. Szétreccsen egybõl (jó nem pont olyan mint az óvszer, de ez is gumiból van)! Kis lyuk max csak úgy lehet rajta, ha már gyárilag lyukas, vagy a csomagolásban érte valami baj!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaid! :)
Ezt sajnos nemtudom neked megmondani, mert nekünk mikor lyukadt akkor nagy lyuk lett rajta, amúgy szerintem nem nagyon van apró, esetleg oldalt, mivel a gumi ahogy nekem feltünt, ha már kis szakadás van akkor az nagyon könnyen szakad tovább ha aktus folytatva van és nem épp akkor van vége.
A kérdező hozzászólása: és olyan van, hogy apró?
Igen ha nagy lyuk keletkezik rajta azt nagyon könnyedén észre lehet venni, pl az is megtörténhet hogy akkora lyuk lesz rajta hogyha a fiú folytatja akkor a hímvesszõ úgymond "át is csúszik" rajta.
A kérdező hozzászólása: köszi egyébként, megnyugtattál :)
A kérdező hozzászólása: Ha elszakad az óvszer, azt mindig észre lehet venni? úgy értem, akkor nagy lyuk keletkezik rajta és nem kis apró?
Sok más dologtól lehetnek ilyen tünetek, nem kell mindjárt terhességre gyanakodni!
A kérdező hozzászólása: émelygek, szédülök és cukor van a vizeletemben :S kicsit megijedtem..
Nekünk olyan is volt amikor lecsúszott, de akkor se lett semmi baj. Nyugodj meg! Én már tabbizok, de ha idegeskedem akkor nekem is késik. És a cukornak semmit köze a terhességhez, ha terhes vagy akkor HCG hormont tartalmaz a vizelet
sztem a pharmatex arra való, h nelegyél terhes. nemértem minek ide még a megszakítás is? minek kínzod azt a pasit?:D
Ha egyszer sem élvezett beléd akkor nagyon kicsi az esélye, h terhes lehetsz. Mi is szoktuk így. A kúp 4 órán át véd.
Lehetsz terhes. Több embert ismerek, aki rábízta magát a kúpra, mert az 4 órán át véd..
azért ha nem is élvezett belé a srác, elég kicsi az esélye a terhességre--- 1.hsz votlam
sokan esnek teherbe pontosan így. ha nem akarsz gyereket, akkor ne bízd magad a kúpra mert meglepõdhetsz. én biztosan nem mernék csak ezzel szexelni, bizonytalannak tartom a hatását, gondolj csak bele a megtermékenyítéshez elég egy darab ondósejt, ami túléli... szerintem váltsatok vagy használjatok ezzel együtt pesszáriumot.
Íyg, hogy volt kúp, és megszakítottátok, így nem lehet baj. ( Ha 4 órán belül voltatok).
(11:44, nem elég egy ondósejt a megtermékenyítéshez. A sperma fej részében van egy enzim, ami bontja a petesejt burkát és ahhoz, hogy bontsa, sok kell! Terméketlen pasiknál meg az a baj, hogy kevés a spermaszám és nem tudja eléggé lebontani a burkot. Csak így zárójelbe, mert ezt a baromságot valaki kitalálta és hangoztatja, pedig nem így van. Az más másik dolog, hogy egy csepp g*ciben már van elég, ami bontja a burkot...)
http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. a pharmatex a spermicid kategóriába tartozik. te is láthatod hogy ahhoz képest hogy ez elvileg egy védekzési mód, nagy a hibaarány. innentõl kezdve mindenki maga döntheti el hogy neki ez így megfelel-e. csak itt a fórumon számtalan olyan választ olvastam hogy teherbe estek mellette. én 100% hogy nem bíznám magam csak erre, ha semmiképpen sem akarnék gyereket. ezeket a termékeket pesszárium mellé találták ki, a kettõ együtt ad megbízható védelmet, magában a spermicidek nem elegek. szerintem aggódás helyett válts valami másra.
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy mást nem használtunk a kúp mellé, de megszakitást alkalmaztunk.

Lehetek terhes? Elszakadt a gumi (az aktus végén vettük észre), bár egy hónapja szedem a gyógyszert.

3 évig szedtem a Loette fogamzásgátlót és 4 hónapra abbahagytam, de újra elkezdtem szedni már 1 hónapja. Párommal együtt voltam, de elszakadt a gumi és csak az aktus vége után vettem észre. Pont aznap vettem be a fogamzásgátlóm 2. havi els? szemét. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit :D Ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? :) Inkább dobjátok ki a gumikat :P

Semmit :D Ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? :) Inkább dobjátok ki a gumikat :P
ha már egy hónapja szeded akkor nincs szükség a gumira, csak ha parázósak vagytok:)
csak egyetérteni tudok az elöttem szólókkal! ha már 1hónapja szeded a tabit minek gumi?:D
Semmi szükség óvszerre
Mit szedsz amúgy? Még ha nem is a mensi 1. napján kezdted szedni, elvileg akkor is védett kell már legyél, szal szerintem nem lehet gond. Persze csak ha nem szedtél egyéb gyógyszereket, nem volt hányás/hasmenés. Ha nagyon parázol, kérdezz rá a dokidnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, így már nyugodtabb vagyok!!
A kérdező hozzászólása: Loette-t szedek, ezt írtam is. Amúgy nem volt semmi baj a szedés közben..köszi a választ!
Szerintem nem vagy terhes.De viszont azért a helyedben egy tesztet megnéznék, a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Háááááát 2 gyerek után (16 és 11 évesk)már nem nagyon tervezek.... :) fõleg a mai világba !!!!!!
Kicsi az esély rá, de mint tudjuk véletlenek mindig vannak. Igen marad a teszt egy pár nap múlva. Lehet jobb lenne valami stabilabb védekezési módot választanotok :)
Nem akarlak megijeszteni, de lehetsz terhes. Persze kisebb az esélye, de kizárni semmikor nem lehet. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó volt olvasni hogy:NEM VAGY TERHES!köszi de mibõl gondolod? Csak úgy írtad vagy tapasztalat...?A tesztet mindenképp megcsinálom kb.10 nap múlva, addig marad az ima...
Olyan nagy tragédia lenne?
Lehetsz terhes persze. Kicsit tudnánk latolgatni az esélyeket, ha 30-on felüli ciklusaid lennének, de ha pl. 28 napos vagy annál rövidebb, akkor a kitartóbb spermák élhetnek peteérésig!
A kérdező hozzászólása: Igen, a stabilabb védekezési módról:2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót(15 évig szedtem) arra várva hogyha nem lesz P3-as az eredményem elkötnek a visszeres lábam miatt.(ami a gyógyszertõl alakult ki pedig alacsony hormontartalmú volt)Ezért addig ezt a módszert választottuk.Azután már nem nem lesz ilyen gondom, mert gondom az most van...:(tömören ennyi és mindenkinek köszönöm a véleményt, bíztatást.További szép napot Nektek :)

Lehetek terhes ha aktus után 1 héttel megjött?

jan. 1.-jén lefeküdtem a párommal védekezés nélkül!8-án megjött!Olyan volt mint szokott!6 napig tartott!21-én csináltam 2 tesztet!Egyet reggel egyet pedig délután!Mind a kett? negatív volt!21-én elkezdett fájni a mellem ami nekem szokott,de csak a mensi el?tt 1 héttel!Ha 3 héttel az aktus után csináltam a tesztett akkor már ki kellett volna h mutassa a terhességet?Vagy ennyi id? még nem elég hozzá?(az volt ráírva h a beágyazódás után 3 nappal már kimutatja!)

Legjobb válasz: ha rendes vérzésed volt, akkor nem hinném hogy terhes vagy. Ha a következõ mensid nem lenne rendes, akkor csinál megint tesztet és menj orvoshoz. De ha nem akarsz babát, akkor védekezz, mindig, rendesen!!

ha rendes vérzésed volt, akkor nem hinném hogy terhes vagy. Ha a következõ mensid nem lenne rendes, akkor csinál megint tesztet és menj orvoshoz. De ha nem akarsz babát, akkor védekezz, mindig, rendesen!!
Szia! Mi volt? Terhes voltál? Köszi a választ!

Utolsó menstruációm december 7-én volt, most kb 2 napja hányingerem van, fáj a hasam, meg van duzzadva a mellem. 1 hete volt szexuális aktusom. Lehetek terhes?

Létezik hogy ilyen hamar jelentkeznek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes, hacsak az elõzõ ciklusodban fogant meg, avagy, nem félidõben történt a peteérés. Azért ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor tesztelhetsz hamarosan.

Szerintem nem lehetsz terhes, hacsak az elõzõ ciklusodban fogant meg, avagy, nem félidõben történt a peteérés. Azért ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor tesztelhetsz hamarosan.
Van, aki igen korán érzi, igen, bár ritka. A beágyazódás kb 10 nap, a tünetek utána szoktak jelentkezni. De izgulunk érted és drukkolunk.-) Kellemes ünnepeket.)
Ezek lehetnek a peteérés tünetei is. Ha 7-én menstruáltál akkor normál 28 napos ciklus esetén 20-a körül van a peteérés, és ez tolódhat egy pár napot (ciklus hosszúságától függõen). A megetrmékenyülés és beágyazódás között is eltelik kb 10 nap, úgyhogy én nem lennék biztos a terhességi tünetekben. Nekem is szoktak lenni ilyen tünetek peteéréskor. Persze ezek közel sem olyan erõsek (nálam) mint a terhességi tünetek. Azért szoritok (bármit szeretnél) az legyen!!
Nope. Amúgy jó lenne ha figyelnél biosz órán...
Benne van a nevében, esemény utáni.
A kérdező hozzászólása: Bioszt nem tanulok sajnos. Barna folyas normalis 3dik nap vege fele?
mi az, hogy bioszt nem tanulsz..és a szüleid?!...csak akkor jön, meg ha nem vagy terhes még mindig...
Kedves 4. válaszoló! Nincsen igazad! Sok lánynak/nõnek akkor is megjön a menzesze amikor állapotos. Fõleg az elsõ 3 hónapban, de elõfordul hogy késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Azt en is hallottam, de amikor terhes a no es meg jon a menzesze akkor teljesen eltero a megszokotnal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!