Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes a hőm nem esett (2 db)

Lehetek terhes hogy a hőm nem esett le és nem vagyok beteg?

A multkor irtam,hogy tabit szedek tri-regolt és kihagytam 1 szemet . Egy nap késésell de sajnos megjött. De a reggeli h?m maradt 37.9. Nem vagyok beteg. Én ugy tudtam ha valakinek megjön annak leesik a h?je. Össze vagyok zavarodva!! Mit csináljak??? Várom válaszaitokat.

Legjobb válasz: nekem annyit modnott az orvosom, mikor felhívtam, hogy kihagytam egy szemet, hogy egy hónapig védekezzek inkább, bár valszleg nincs jelentõsége.

nekem annyit modnott az orvosom, mikor felhívtam, hogy kihagytam egy szemet, hogy egy hónapig védekezzek inkább, bár valszleg nincs jelentõsége.
vegyél tesztet mert ez a tudatlanság sem jo

Ha 4tizedet esett a hőm akkor már nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: szia sajna az mensi lesz , ne busulj majd legközellebb!!!! :(

szia sajna az mensi lesz , ne busulj majd legközellebb!!!! :(
Ezzel pont igy vagyok én is.4tizedet esett ma reggelre.Belinkeled a görbédet?
Attól függ, a ciklus hanyadik napjánál esett le. Nekem a beágyazódáskor leesett 3 tizedet, és utána szépen ment fölfelé.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..
Megkaptam az emailodat:) Megnéztem már itt is, pont azért, mert nekem is ennyit esett mára, és kiváncsi voltam, hogy hol tartasz a ciklusban.Nem nagyon értek hozzá, ebben a ciklusban kezdtem el én is mérni. Én is utánad tettem fel egy kérdést, "Miért ilyen a görbém?"kérdéssel, ott megnézheted az enyémet.Kiváncsi vagyok rá én is, csak az a bajom, h nem értek még hozzá.De már annyira reménytelen a helyzetem, h mindent kiprobálok.Szerintem ha most pénteken is megjön, akkor már veszek ovu tesztet is:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!