Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes a hőm (114 db)

Holnapra nem várom. Ma banáztam. Ettől függetlenül lehetek terhes? A hőm 36, 6.

Legjobb válasz: 1 napi hõ nem mond semmit, az egész hónap hõgörbéje kellene, az ad információt. a barnázás miatt elég gyanús, hogy meg fog jönni.

1 napi hõ nem mond semmit, az egész hónap hõgörbéje kellene, az ad információt. a barnázás miatt elég gyanús, hogy meg fog jönni.
sziA!csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: b 10hónapja van.Nincs semmi gond a hormonokkal.Csak nem így szokott lenni, ahogy most.:S Én is úgy érzem, hogy meg fog jönni, de bízok, amíg nem...
:( szerintem is meg fog jönni :( barnázás mindig van? nem csinált a nõdokid egy hormonvizsgálatot? lehet, hgoy érdemes lenne.
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa, míg máskor elkezdek barnázni, erõsödik és 2-3nap múlva megjön.Most meg tegnap is meg ma reggel is csak a WC papír volt olyan 1x 2x.
A kérdező hozzászólása: Én is tarok tõle, de míg nem jön meg reménykedem.
Szerintem sikertelen a hónapod, meg fog jönni.Sajnálom...:( 31 h.km.
A kérdező hozzászólása: Jól van, akkor megpróbálok várni.Csak ne lennék ennyire türelmetlen.:)
talán..de inkább reggel kellett volna..én a helyedben megvárnám a holnap reggelt! türelem..
A kérdező hozzászólása: Ha most tesztelnék egy 10es teszttel, már kimutatnál?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy szurkoltok.:)
Szerintem nem baj, mivel bõven alaphõd felett vagy! :) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Az nem baj, hogy így leesett?
Hát, ha így szépen fennt marad, akkor van rá esély..szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864..
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kellett.:( Ma reggelre megjött. De új hónap, új remény!

Lehetek terhes? A hőm két napja reggel 36, 8, első nyálból a mikroszkóp reggel teljesen páfrányos. Nem peteérés, mert 27-én kellene megjönni!

Legjobb válasz: Szia! Nekem 31-én kellene nem megjönnie.28-án már tesztelni szeretnék.Nekem is magas a hõm. Itt a hõm:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b316cf16f976b09df72b57.. Tiéd milyen nem teszed fel?

Szia! Nekem 31-én kellene nem megjönnie.28-án már tesztelni szeretnék.Nekem is magas a hõm. Itt a hõm:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b316cf16f976b09df72b57.. Tiéd milyen nem teszed fel?
Nekem is 36.8 , 36.9 volt a hõm és nem voltam terhes :( Drukkolok neked!
Én is elõre néztem a páfrányokat. Bejött. Drukkolok :) Szerintem simán lehetsz terhes. A hõ nem számít, mármint így hasból megmondani, hiszen 05-1, 5 fok is eltérõ lehet az egyes emberek átlaghõmérsékletét tekintve. A mostani hõd a ciklus elejéhez képest milyen, az a lényeg... Írd majd meg!
A kérdező hozzászólása: a ciklusom elején 36, 2-36, 5 között ingázott!!! De igazából nekem ezek a páfrányok érdekesek. Voltam már terhes, csak amikor megvettem, akkor már terhes voltam, és akkor is páfrányokat mutatott!!! Nézegettem napközbe, mindig volt benne elrejtve, de már tegnap és ma reggel is, csak páfrányokkal volt telítve a mikroszkóp!!!
A hõ minden egészséges nem terhes nõnél a ciklus második felében magas! Ha az alaphõ pl. 36.5, akkor gyakran 37-re is felmegy, terhesség nélkül. Ez a normális! Mire a hõn bármi látszódna addigra már kiderül, hogy nem jön meg és a teszt is pozitív.
Megnéztem neked nem elsõ nyálból, 34 hetes vagyok és tiszta páfrány a mikroszkópom, szóval ez akár még jót is jelenthet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kismamának köszönöm, hogy megnézte, és jó egészséget kívánok nekik. Ja és persze könnyû szülést!!!

8 napja késik. Ma egy picit barnáztam. Most akkor nem lehetek terhes? A hőm egy hete 37 felett van.

Legjobb válasz: a barnázást csinálhatja a bab is.. sztem tesztelj.. a höd meg jo ha fenn van., mert ha megjönne akkor leesne a höd. ir d meg mi van,, druukolok

a barnázást csinálhatja a bab is.. sztem tesztelj.. a höd meg jo ha fenn van., mert ha megjönne akkor leesne a höd. ir d meg mi van, , druukolok
Szia!Én 4 nap késés után teszteletem, délután, nagyon erõs 2 csíkos lett.Úgyhogy én a helyedben egy percet sem várnék a teszttel. Szorítok! 7+6 hetes kismami
Mindegy milyen eros a masodik csik, ha ott van, akkor az pozitiv. De jo..orulok neked!!! Ajd nekem is a ket csikodbol egy kicsit :) . Gratulalok..majd ird meg a fejlemenyeket a doki utan.
Akár ma is kimutathatja már 8 nap késés után:) )
Reggel tesztelj az elsõ vizeletbõl. Van görbéd?
Lehetsz terhes! Tesztet nem csináltál? Én drukkolok!!!
17:47 vagyok: Na így legyen ötösöm a lottón:) ))))) Szívbõl GRATULÁLOK!!!!
igen ezért látszodik halványan mer nem elég tömény a pisid. tuti teres vagy, akármilyen halványi s, ott van az a hcg:) de reggel az elsö vizeletböl biztos erös lesz. terhes vagy, de jo neked:) gratula. hányadszor probálkozás?
ez tuti baba. de jo, ugy gondoltam rá.. most akkor az van hogy terhes vagy, és az utolso mensihez képest 6 hétre menj dokihoz, akkor már látni az uh-n és lesz szivhang is a 6. vagy a 7. héten. gratulálok. de addig amig nem mész dokihoz, sokat pihenj.. de jo jo.. csak akkor menj elöbb dokihoz ha göcsöd lesz vagy vérzel, ha nem akkr ráérsz a 6. vagy 7. héten menni. de jo jo jo jo
A kérdező hozzászólása: Ez a második hónap próbálkozásunk, úgy 3 perc múlva látszott elõször a második vonal és azóta erõsödött is.Köszönöm a gratulációkat!De azért még nem merem beleélni magam teljesen.
A kérdező hozzászólása: Ja és fél óránként pisilok!Ezért lehet halvány?Hétfõn megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet.Nagyon halványan látszik a második vonal!Most akkor???
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, most vagy reggel teszteljek?
Én is gratulálok! Viszont van egy fontos dolog! A barnázás alapvetõen nem jó! Tedd meg, kérlek, hpgy holnap elmész az ügyeletre, bármilyen messze is van, és kérsz rá gyógyszert!!!! nekem is pici barnázás volt, és nem mentem azonnal... Nem lett jó vége... Erõsödött a vérzés néhny nap múlva. Ez 6. hetesen volt épp. Még 2 hétig volt velünk a baba, aztán elvetéltem... :( Semmilyen vérzés, vagy barna (ez is vér, csak gyenge, és mire kiér, addigra megalvad) nem normális a terhesség alatt. Menj dokihoz, és nyugi, akkor minden rendben lesz, csak ne halogasd!!!

Lehetek terhes? A hőm tartósan fönt van, viszont sejtésem szerint nem volt peteérésem a hónapban! Vagy lehet, hogy igen?

Mit olvastok ki a h?görbémb?l?

Legjobb válasz: A linket másoltam be! Én is próbáltam megnézni, és várni kell egy kicsit, míg beolvassa! Megnézed?????? Please!!!!

A kérdező hozzászólása: A linket másoltam be! Én is próbáltam megnézni, és várni kell egy kicsit, míg beolvassa! Megnézed?????? Please!!!!
hát ebbõl a görbébõl semmit se , mert maga az oldal jön be, nem tudnád belinkelni magát a görbének a linkjét? Várom:)
Nekem nem jön elõ, ez nem az a link, hosszú linknek kell lenni, a hõgörbéd alatt van egy nagyon hosszú link, azt másold be:)
Nem jó a link, - én is szívesen segítenék!!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/43246f71fd42f5db9ce7e9..
Szia! Szerintem, volt PÉ-ed, és nagyjábólakkor, mikorra a ciklus.hu bejelelölte! Ebbõl viszont azt következik, hogy a mensid 3-4-5- nap múlva (nem) esedékes! Én mától számított 6. nap reggelén tesztelnék a helyedben! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
A kérdező hozzászólása: Azért nem vagyok biztos benne, mert mint látható, pont azon a napon volt a legalacsonyabb a hõm, ahol a legmagasabb kellett volna, hogy legyen, ráadásul Clostit is szedtem! Az orvosom folyamatosan figyelt, õ azt mondta, hogy vagy egyáltalán nem volt pé-m, vagy pont akkor repedt meg a tüszõ, amikor ultrahangozott, és azért nem látott folyadékot.
4. vagyok. Esetleg október 25-én nem éreztél hasszurkát? mert az még esélyes, mert onnantól csak úgy vágtázik fent a hõd...! :-) Van, hogy a closti ilyen késõi peteérést csinál, többektõl olvastam már!! drukk!
Csütörtökön kellene hogy megjöjjön neked, vagy hogy ne jöjjön meg. A hõd nagyon szépen alakul az elsõ válaszoló voltam! Írd meg az eredményed majd, nagyon kíváncsi vagyok rá!
Nekem novemberben volt így akkor megjött, decemberben ugyanígy akkor viszont nem.Már 11 hetes vagyok. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Negatív...szinte tudtam....mint mindig...
nem feltétlenül. Nekem is úgy fájt a hasam, mint mielõtt megjönne, most 7 hónapos a fiam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha igazatok lenne....holnap megírom hogy mi lett az eredmény....
Drukk a holnapi teszthez:)
hát akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet, Gábrilet, de nem szeretnék csalódni. Máskor is késett már 3-4 napot, de nem fájt 10 napot elõtte a cicim. Viszont a hõm nem emelkedik :(
Szia! A teszt mond biztosat, sõt még az sem. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj nyugodtan, és ne foglalkozz a hõddel. Hõemelkedés nem úgy jelentkezik terhesség esetén, hogy mindenképp 37 felett van, ami orvosilag már hõemelkedésnek minõsül, hanem ha például 35, 4 az alaphõd, akkor egy 36-36, 6-ra felmegy terhesség esetén. Persze vannak kirívó példák, ahol nem emelkedik a testhõmérséklet. A testhõ napi pontos méréséhez nagy önfegyelem és türelem szükséges, ezért is csalóka. Szurkolok és várom az eredményed :) :)
Tesztelj nyugodtan, bármi is legyen úgy is kiderül. Egy tesztel semmit se veszítesz. Remélem babás vagy! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, várok egy-két napot és megcsinálom a tesztet :)

Május 9. -én jött meg utoljára. Azóta semmi. Ma a hőm 36.6 volt. Lehetek terhes? A teszt már kimutatná?

Legjobb válasz: A teszt már kimutatja ilyenkor. Legalábbis úgy tudom.

A teszt már kimutatja ilyenkor. Legalábbis úgy tudom.
nekem kimutatta a nem várt elõtt 3 nappal. drukk :)
Szerintem ki megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Mit értesz azalatt, hogy szerinted kimegy a drukk?
Ha a peteérésed a 14-20 nap között volt akkor igen, kiimutatja már.
Szerintem kimutatja a teszt szurkolok. A kérdésedre válaszolva.
Nekem is akkor volt menzim és ma lett 2 tesztem is pozitív, ugyhogy csinálj nyugodtan és ird meg.
A kérdező hozzászólása: sajna negatív! :(

23. ciklusnapomon a nappali hőm 38 és 37, 1 fok között van, akkor lehetek terhes? (a ciklusaim 25-26 naposak)

Amúgy kb 36,2 szokott lenni átlagban. Vagy ez nem mérvadó?

Legjobb válasz: upsz bocsi, 36,8 és 37,1 között van a hõm ,nem 38 :)

A kérdező hozzászólása: upsz bocsi, 36, 8 és 37, 1 között van a hõm , nem 38 :)
Nem, nem jelent semmit. 1. Felkelés után kell mérni, nem napközben. Napközben MINDEN befolyásolja a hõmérsékletet. 2. Ha egy nõnek van ovulációja, akkor a ciklus második felében terhesség nélkül is magas a hõ. 3. A változás számít, nem az abszolút érték, szóval ha nem tudjuk, hogy elõtte mennyit volt, akkor egyébként se ér semmit a mérés.

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!
Csinálj tesztet, már kimutatja ha terhes vagy. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Nem merek 8honapja próbálkozunk és semmi havi 2-3 teszten túl vagyok. Ez az elsõ hónap, hogy nemfigyeltünk a részletekre és még teszte se csináltam. Köszi a szorítást. Mennyi az esélyem szerinted?
Szerintem van esélyed ha még mindig nem jött meg.21 napos ciklus mellett nem lehet, hogy nem volt pé-d? A magasabb hû is mellette szól.Tesztelj nyugodtan. Sok szerencsét:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!