Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes Cerazette szedése (2 db)

Terhes lehetek a cerazette szedése mellett, ha már nem szoptatok, mert annyi tej nincs, de ha megnyomom a mellem, akkor pár csepp megjelenik?

véd így a cerazette, vagy inkább írassak fel rendes bogyót?

Legjobb válasz: Èn pont tegnap voltam az orvosomnál.Kérdeztem töle,ha majd nem fogok szoptatni kell másik tabi,vagy jó lesz a cerazette akkor is?? Ö azt mondta jó.De ha akarok lehet váltani is.

Èn pont tegnap voltam az orvosomnál.Kérdeztem töle, ha majd nem fogok szoptatni kell másik tabi, vagy jó lesz a cerazette akkor is?? Ö azt mondta jó.De ha akarok lehet váltani is.
Írass fel másikat inkább!Így már nem tuti!
Inkább írass másikat!
én nem kockáztatnék. Én amint nem szopizott a lányom, irattam a régit, és amint megjött, már az új, azaz régit szedtem, amit szülés elõtt
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor most elég bajban vagyok, mert a doki csak januárra adott idõpontot...addig legfeljebb nagyokat alszunk ;-)
Elõtte szedtél fogamzásgátlót? HA igen, esetleg telefonon kérdezd meg, hogy az jó-e most is, és háziorvos felírja
A kérdező hozzászólása: szedtem, a yadine-t, és nagyon bejött! lehet, hogy telefonon még szóbaáll velem a doki.... Köszönöm a segítséget!

Lehetek terhes a Cerazette szedése közben? Ha igen, azt hogyan tudom ellenőrizni? A terhességi teszt így is működik?

4,5 hónapos a kislányom, csak anyatejes, tehát folyamatosan szoptatok, amellett szedem a Cerazette-t. Elfelejtettem egy tablettát bevenni, és most aggódom. Nem is amiatt, hogy terhes lennék, mert ha még korai is a kistesó, nem vagyok ellene. Inkább amiatt aggódom, hogy nehogy valami baja legyen a kisbébinek.

Legjobb válasz: Szerintem a terhességi teszt ugyanúgy mûködik ilyenkor is, hiszen a HCG-t mutatja ki, ami minden terhesség esetén termelõdik, függetlenül attól, hogy szedsz fogamzásgátlót vagy nem. Egyébként szerintem egy tabletta elmulasztása még nem a világvége, azon kívül, ha még szoptatsz is, akkor eleve kisebb a teherbe esés esélye. Szóval szerintem ne aggódj, tesztelj a biztonság kedvéért!

Szerintem a terhességi teszt ugyanúgy mûködik ilyenkor is, hiszen a HCG-t mutatja ki, ami minden terhesség esetén termelõdik, függetlenül attól, hogy szedsz fogamzásgátlót vagy nem. Egyébként szerintem egy tabletta elmulasztása még nem a világvége, azon kívül, ha még szoptatsz is, akkor eleve kisebb a teherbe esés esélye. Szóval szerintem ne aggódj, tesztelj a biztonság kedvéért!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!