Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes 4 napja késik és (26 db)

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik, 20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Legjobb válasz: Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.

Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Szió, én a Romed teszteket ajánlanám neked. Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam. Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
szia énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következõ tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!

Lehetek terhes ha 4 napja késik és semmi mensis tünetem nincs?

ma vagyok az 4 napon hogy késik a mensim.hétf?n hányingerem volt reggel. valameiknap nem tudtam az oldalamon feküdni úgy hogy félig a hasamon mert nagyon fájt, szurkál a hasam mellem megvan fesz?lve. 17-én kellet volna megjönie elötte 1 héttel derekamfáj hasam görcsöl most nem volt. peteérésem után 5 nappal feküdtünk le a párrommal. Lehetek terhes? meik teszt a legjobb? ha szombaton csinálok az nem korai?

Legjobb válasz: tesztelj.

tesztelj.
A kérdező hozzászólása: melyik tesztet ajánlod? írtam hogy ha szombaton tesztelek az nem korai és hogy milyennel?
Ha szombaton tesztelsz, az nem korai. Elvileg akkor már ki kell mutatnia a terhességet. Bármilyen patikában vásárolt tesztcsík jó, de kérdezd meg a gyógyszertárost, hogy melyiket szokták többen vinni, melyiket ajánlja. Arra figyelj oda, hogy reggeli elsõ vizeletbõl kell tesztelni.
A kérdező hozzászólása: köszike szépen, nagyon félek hogy pozítív lesz mert még korai lenne nagyon
Csinálj egy tesztet! Ha 4 napja késik, akkor már kimutatja a teszt.
Ha nem akarod, és + lesz a teszt, akkor csak orvos segíthet abban, hogy "ne legyen".
Én is így lettem terhes...
A kérdező hozzászólása: megvettem a tesztet, reggel megcsinálom. A doki meg tudja majd mondani, ha az vagyok, hogy mikor estem teherbe?
A doki az utolsó mensid elsõ napjától fogja számolni a terhességet, ha pozitív lesz a teszt.
Szia! Ha négy napja késik , nem kell megvárnod a reggelt már ki kell mutatnia, nekem is kimutatta délután 5-kor is.

A párommal menzesz elõtt 4 nappal voltunk együtt, és nem jött meg, már 4 napja késik, csináltam tesztet de negatív. Lehetek terhes ilyenkor is? Várjak még a tesztel? Szeretnénk amugy babát!

Legjobb válasz: Együttlét után 8 nappal egyik teszt sem fog pozitívat mutatni még akkor sem, ha közben terhes vagy. Egy hét múlva tesztelj újra, addigra már 100%, hogy kimutatja ha ténykeg sikerült.

Együttlét után 8 nappal egyik teszt sem fog pozitívat mutatni még akkor sem, ha közben terhes vagy. Egy hét múlva tesztelj újra, addigra már 100%, hogy kimutatja ha ténykeg sikerült.
Egy évig próbálkoztunk hiába. A menzeszem 4-dik napján voltunk együtt, aztán egész hónapban nem. Sajnos haláleset történt a családban. Abban a hónapban maradtam terhes. A doki szerint erre szinte 0% az esély, nekünk mégis így jött össze a kisfiúnk :) Vannak napok, amikor kisebb az esély a teherbeesésre, de olyan nap nincs, amikor biztos nem eshetsz teherbe!
Második vagyok. Várj még pár napot. Egy hét múlva már biztosat mutat a teszt. Most még korai, lehet fals negatív is.
tehát 8 nappal ezelõtt voltatok együtt? Jól értelmezem? Mert ha igen és megtermékenyült a petesejt, akkor az még nagyon be sem ágyazódhatott. Ilyenkor még teszt se tudja kimutatni. Várj még a teszteléssel. De menszesz elõtt 4 nappal szerinted lehetett neked peteérésed? Általában középidõben szokott lenni, azaz menstruáció elsõ napjától számított 14. napon. De ez általában 28 napos ciklusokra jellemzõ. Ettõl függetlenül lehet spontán peteérés vagy történhet késõbb is. Nekem 17. napon szokott lenni a peteérés, a ciklusom is hosszabb volt mindig.
A kérdező hozzászólása: Nem rudom hogy volt e peteérésem. Amugy általában 30 naposak a ciklusaim, ez már a 35. Nap. Valamiért viszont nem jött meg. Azért kérdeztem azt hogy lehet e ilyen hogy menzesz elõtt mégis terhes lehetek, de ha nem ágyazódott még be, akkor hogyan nem vált még le a méhfalam amitõl menstruálok? Mert ugye az távozik vérzéssel. Szoval nem értem, ezért tudok csak erre gondolni hogy lehetett egy kósza peteérésem és most lehet megtermékenyült. Mindegy azért várok egy hetet még és tesztelek újra, de az is lehet addig megjön, csak épp a nagy meleg miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Megjött, tárgytalan minden! :(

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?

4 napja késik a menstruációm. a barátommal kb. 2 hete szeretkeztünk. egy ideig gumival, aztán levette és úgy hatolt be. Ettől lehetek terhes?

a hasam püffedt már napok óta, viszont semmilyen alhasi fájdalmam nincs, csak er?sebb folyás. nem élvezett belém.

Legjobb válasz: Hát, két hete lehetett kb. az ovulációd, úgyhogy van rá esély... Ha nem akartok még babát, akkor ne csináljatok olyat, hogy "csak úgy leveszem az óvszert", mert megvan benne a kockázat! Tudom, hogy nem az igazi óvszerrel, de akkor miért nem szedsz gyógyszert? Hátha most csak spontán késik, esetleg azért, mert izgulsz miatta. Tesztelj szerintem.

Hát, két hete lehetett kb. az ovulációd, úgyhogy van rá esély... Ha nem akartok még babát, akkor ne csináljatok olyat, hogy "csak úgy leveszem az óvszert", mert megvan benne a kockázat! Tudom, hogy nem az igazi óvszerrel, de akkor miért nem szedsz gyógyszert? Hátha most csak spontán késik, esetleg azért, mert izgulsz miatta. Tesztelj szerintem.
Lehetsz terhes simán. A koleganõm kislánya most 8 éves ezzel a védekezési technikával. Az elõváladékban is elõfordulhat ondó sejt és neked egyetlen fürge ondócska elég ahhoz, hogy teherbeess csak egy érett pete kell hozzá és kész. Ha nem jön meg a szokott idõben akkor tesztelj!
minden esély megvan rá hogy babát vársz!ilyen az ha levesszük a gumit!
Attól még lehetsz terhes, mert az elõváladékban is van sperma. Tesztelj!
A kérdező hozzászólása: azért nem szedek gyógyszert, mert anyum sajnos nem hagyja... tudom, hogy felelõtlenség volt, éppen ezért izgulok és egy életre lecke volt. egyébként nem tartanám meg, de 17 év múltával is szülõi beleegyezés kell hozzá?
a gyógyszert kiválthatod anyu nélkül is , legalábbis régen felírták. Viszont anyukád elég buta felfogású, de ülj le és beszéld meg vele, hogy kapcsolatod van és szükséged lenne szedni, mert jobban jár mint egy abortusszal, ezt beláthatja, mert ugyis fogtok szexelni nem?
A kérdező hozzászólása: tudom, éppen ezért rengeteg vitánk volt már ebbõl. viszont azt a gyógyszert is fizetnie kell valakinek... a világnézetét pedig sajnos nem tudom megváltoztatni:(
Ez nem csak a te felelõsséged meg anyukádé hanem a pasidé is. Õ hány éves? Van saját keresete? Mert ha van õ is nyugodtan kifizetheti, ugyanis a terhességhez 2 ember kell! A védekezés nem úgy mûködik hogy a pasi gondoskodik, hogy legyen gumi a nõk meg a gyógyszerrõl, szerintem mindkettõre vonatkozik. Ugyanúgy ahogy egy nõ is megveszi a gumit.... Beszélj vele! Vagy dobjátok össze. Anyukád meg igazán komolyabban is vehetné ezt a dolgot ha nem akar még unokát vagy abortuszt!
A kérdező hozzászólása: a teszt negatív...

Teszteltem, és negatív lett. Viszont már 4 napja késik. Lehetek terhes?

az aktus január 16-án történt, és azóta semmi tünetet nem tapasztaltam. nagyon nem szeretnék még babát. :S

Legjobb válasz: Szerintem nem valószínû,h terhes vagy.Sok más dolog van amitõl késhet.

Szerintem nem valószínû, h terhes vagy.Sok más dolog van amitõl késhet.
Szia! Lehetsz babás, igen..nekem sem mutatta a teszt a Kicsit.. mindvégig gyanakodtam. Aztán az orvosi vizsgálat engem igazolt.. sajnos - a Babát elvették egészségügyi okok miatt. :( Ha hétfõ reggelig semmi változás, szerintem mindenképpen menj orvoshoz, még egyszer hangsúlyozom, nekem két teszt egy hét különbséggel negatív volt. Kitartás! Ölellek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :]
Tesztelj meg. Sajnos a negativ teszt tevedhet de a pozitiv bisztos nem ugyhogy meg tesztelj. Lehet az is, hogy azert kesik mert ideges vagy ugyhogy tenyleg nyugodj meg! Ha tovabra sem jon meg es a teszt is negativ akkor menj orvoshoz.
Szia! Ilyenkor elvileg nem akkora gond, ha nem reggel csinálod, de az lenne a biztos, reggeli vizeletbõl! Mindneképp csinálj majd még egy tesztet és reggel. A másik dolog, hogy egyáltalán nem biztos, hogy baba van a dologban, de minél jobban stresszelsz annál jobban kihathat a stressz is a mensire, és ez önmagát gerjeszti. Csinálj egy reggeli tesztet és nyugodj meg! Ha pedig továbbra is negativ és nem jön meg, akkor menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és az gáz, hogy a tesztet nem reggel csináltam?:S
Ha nem jön meg hétvégén sem, akkor hétfõn reggel kezdj egy teszttel, hogy tudd mi van, vagy menj orvoshoz.
Várj még kicsit, és tesztelj pár nap múlva. Ha idegeskedsz, lehet, hogy továbbra sem jön meg. Ha nincsenek és nem is lesznek tüneteid, nem hiszem, hogy terhes vagy, de majd menj el dokihoz is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: közönök mindent, ma reggel megjött. :D
Szerintem elvileg lehetsz, holnap csinálj egy új tesztet.
A testhõdet csak akkor érdemes figyelembe venni ha több hónapja figyeled az egész ciklusod alatt. Az ad egy kiindulási pontot. Ez persze nem zárja ki, hogy terhes lehetsz-e. 2 nap múlva érdemes ismételni a tesztet ha továbbra sem jelentkezik a vérzés. De akár + akár - az eredmény, ha továbbra sem menstruálsz mindenképp keress fel egy nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetesen, ha nem fog megjönni elmegyek orvoshoz! Csak exenlõre korainak tartom, mert ha terhesség van a háttérben, még az nem látható szerintem!
A kérdező hozzászólása: vérbõl néztünk hcg-t, az 1 alatt volt, akkor a terhesség kizárt?
Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes.

Ha az utolsó menzim előtt egy nappal barnáztam, aztán kb.4 napig tartott, és most 1 hete késik lehetek terhes?

Ezekhez hozzátenném, hogy nemrég hagytam abba több év után a fogamzásgátló gyógyszert. Enyhe tüneteim vannak.(mellbimbóm körül fehéres dudorok, mellfeszülés, kaja utáni hányinger, nehéz székletelés, picit dudoros hasfal)

Legjobb válasz: Akkor lehet, hogy már a múltkori mensidnél se ártott volna egy teszt :) . TEszteltél már???? Mostmár ,ha baba van akkor ha most megcsinálod a tesztet olyan erõs pozitív lesz, hogy csak na. Ja és ,ha pozitív, akkor irány az orvos uh-ra kiskönyvért meg ilyenek. De tesztelj akár most is!!!!Aztán írj, hogy mi van :) !!!

Akkor lehet, hogy már a múltkori mensidnél se ártott volna egy teszt :) . TEszteltél már???? Mostmár , ha baba van akkor ha most megcsinálod a tesztet olyan erõs pozitív lesz, hogy csak na. Ja és , ha pozitív, akkor irány az orvos uh-ra kiskönyvért meg ilyenek. De tesztelj akár most is!!!!Aztán írj, hogy mi van :) !!!
Ja , és ha baba van , akkor ezek simán a terhesség tünetei, mert ezek kb. a negyedik hétnél kezdõdnek, fõleg a hányinger... 1. válaszoló
Nyomás tesztért!
Húú, nagyon nagy türelemmel rendelkezhetsz... :) Én nem tudnék várni. Biztos, hogy mennék az orvoshoz, jobb mint a bizonytalanság :) ! Ja meg minden nap tsztelnék :) !!! Fõleg azért mennék az orvoshoz, mert lehet, hogy a múlt hónapban is már babaás voltál, majd más fajta tesztet vegyél.
Sajnos nem csak baba miatt lehet az, hogy nem jött meg, elõfordulhat egy fertõzés vagy gyulladás is. Vagy esetleg ciszta, ezek mind kezelhetõek , ezért is lenne jó, ha meglátogatnád az orvost.Illetve õ csak többet tud mondani , mint mi :) . Sok sikert, hogy baba legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi ari vagy, de kedd reggel csináltam egy tesztet és negativ lett. :( Még várok egy hetet és majd ha már belépek a 2.hétbe akkor csinálok még egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Jövõ héten csütörtökön veszek egy tesztet, ha - lesz, akkor pénteken megyek orvoshoz! Majd írok! :)
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, hétfõn megcsináltam, megint - lett ! :( Az orvos semmi okosat nem mondott !

Lehetek terhes ha szerdai napon kellett volna megjönnie és az előtt vasárnap kevéske barnás folyás kezdődött, ami kb 3napig tartott, aztán nem jött meg és már 4 napja késik?

Mindig szinte órára pontosan jött meg.Ilyet még nem tapasztaltam.Egyébként szedek fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Lehetséges :D Nem tervezett baba ? :(

Lehetséges :D Nem tervezett baba ? :(
A kérdező hozzászólása: Nem tervezett, vagyis csak majd a késõbbiekben, de most még nem szeretnénk, elõbb az anyagi hátteret akarjuk megteremteni, viszont sokszor hallottam már olyat h gyógyszer mellett teherbe esett valaki.aggódok is!
Szia! Könnyen lehet, hogy terhes vagy. Az a barnás folyás lehetett a beágyazódás jele. Szerintem vegyél egy tesztet, és ki fog derülni. -Macska-
A kérdező hozzászólása: Ja és a furcsa h menstruáció elõtt mindig fájnak a melleim, és most egyáltalán nem fájtak, azok a "tünetek" amik elõtte szoktak lenni nem voltak, de ugye nem is jött meg, szóval mostmár tényleg kezdek aggódni, minden vágyam és álmom egy baba, de most nem lenne a legszerencsésebb, ráadásul kiadom a sok pénzt a gyógyszerért s teherbeesek????
Szia! Én is szedtem fogamzásgátlót, mindig minden rendben volt. Aztán egyszer csak késett egy napot, kettõt, a harmadikon már kissé ideges voltam, a negyediken teszteltem. Pozitív lett. Szóval az az 1% bárkivel megeshet, amit a megbízhatóságnál rizikóként szoktak feltüntetni. -Macska-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!