Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes 36-5 és (3 db)

Lehetek terhes ha 36-5 és 36-9 között mozog a hőmérő?

Legjobb válasz: Szia! Általában az , aki teherbe esett a ciklusa során a peteérést követõen emelkedik a hõmérséklete, és mivel nem jön meg a menszi, ezért azon a magasabb hõmérsékleten is marad,ami általában 36.9 - 37.3 . De ez lehet változó... nagyon egyénfüggõ.

Szia! Általában az , aki teherbe esett a ciklusa során a peteérést követõen emelkedik a hõmérséklete, és mivel nem jön meg a menszi, ezért azon a magasabb hõmérsékleten is marad, ami általában 36.9 - 37.3 . De ez lehet változó... nagyon egyénfüggõ.
Ha az alaphõdhöz képest magasabb a testhõmérsékleted(de nem vagy beteg!), akkor lehetséges hogy a terhesség miatt van.
szerintem lehetsz...nekem nem ment fel 37 fole s ma teszteltem egy ketcsikosat.
ugyanigy voltam en is.meg is szultem:D
a lényeg, hogy az alaphõd felett legyen és ott is maradjon!

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.
hát akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet, Gábrilet, de nem szeretnék csalódni. Máskor is késett már 3-4 napot, de nem fájt 10 napot elõtte a cicim. Viszont a hõm nem emelkedik :(
Szia! A teszt mond biztosat, sõt még az sem. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj nyugodtan, és ne foglalkozz a hõddel. Hõemelkedés nem úgy jelentkezik terhesség esetén, hogy mindenképp 37 felett van, ami orvosilag már hõemelkedésnek minõsül, hanem ha például 35, 4 az alaphõd, akkor egy 36-36, 6-ra felmegy terhesség esetén. Persze vannak kirívó példák, ahol nem emelkedik a testhõmérséklet. A testhõ napi pontos méréséhez nagy önfegyelem és türelem szükséges, ezért is csalóka. Szurkolok és várom az eredményed :) :)
Tesztelj nyugodtan, bármi is legyen úgy is kiderül. Egy tesztel semmit se veszítesz. Remélem babás vagy! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, várok egy-két napot és megcsinálom a tesztet :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!