Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes 36-5 (14 db)

Lehetek terhes? Szeptember 1-jén megjött, 20-án volt pecsételő vérzésem, aztán 1 nap késéssel "jött meg" 30-án. Azóta emelkedett az alaphőm, eddig 36, 4-36, 5 volt, most 36, 6-36, 8.

Az utolsó menstruációm 1. nap er?s, de barnás vérzés, 2. nap kb. feleannyi bordó vérzés, a többi nap csak kitörlésnél volt nagyon halványan véres a wc papír. Eddig 7 napos volt a menstruációm, most csak 6 napig tartott. Néha szédülök, gyakrabban járok pisilni. Minden nap hányingerem van, émelygek. Tegnap volt szagundorom is, fáradékonyabb vagyok. Pár napja viszket a mellem, és a hasam. Csináltam már teszteket az els? negatív lett (09.30.), a másik kett?n (10.05.,07.)a második csík eleje halványan rózsaszín, de nem megy tovább.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Tesztelj késõbb is!

Lehetsz terhes.Tesztelj késõbb is!
csinálj holnap tesztet már elvileg teljesen ki kéne rajzolódni a 2 csíknak. megírod majd az eredményt?:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet elsõ vizeletbõl. Nagyon-nagyon halványan látszódik a második csík. A párom is látta. De tényleg nagyon halvány, így lehet pozitív?
Igen, lehetsz terhes, nekem is nagyon halvány volt amikor elõször teszteltem. Aztán egyre erõsebb lett, 4 tesztet lõttem el:) Csinálj a napokban még egyet, ha az is ilyen menj el dokihoz, engem a barnázás aggasztana. Lehet ír fel neked vmit. Írd majd meg mi lett veled! Egyelõre gratulálni nem akarok, majd ha tuti:) Második voltam
Szia! Utolsó vagyok, hogy vagy? Csináltál tesztet? Vagy voltál dokinál?

Mindjárt megjön érzésem van 2 napja. Ma nem kellene megjönnie de egész este hányingerem volt de még semmi. ébredési hőm 5 napja 36.8. lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.

Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.
A kérdező hozzászólása: 5 napja ez az érték. elõtte 1-2 tizeddel kevesebb volt.
Akkor kb 6 napja volt csak peteérésed. Szóval egyáltalán nem ma van a nem várt napja, hanem a pé tõl számított 14 nap után. Türelem. Ezekbõl az adatokból ilyen korán még semmire sem lehet következtetni.Még ha sikerült is, valószínûleg most ér a megtermékenyített petesejt a méhedbe. Mérd a hõdet folyamatosan, és ha azt tapasztalod, hogy kezd a görbéd háromfázisú lenni ( vagyis még fentebb megy 1-2 tizedet, és úgy is marad) plusz még ezen felül 15-16 nap után is magasabb tartományban van, elõ a terhességi teszttel. Addig semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: febr. 3án volt az utolsó menszim. a ciklusaim pedig 25-26 naposak.
Akkor tényleg nem értem, miért mára számoltad a nem várt napját ......
A kérdező hozzászólása: jan.30án megjött és február 3-ig tartott.azért a köv. febr.24. de még azóta sem jött meg..
szia, nah baba lett?:)

Ma volna esedékes a mensis. A hőm 36, 8, ovulációkor 36, 5 volt az alap hőm 36, 2. Terhesség esetén muszáj bár 37-nek lenni vagy 36, 8-al is lehetek terhes?

Legjobb válasz: Muszájnak éppen nem muszáj, de általában menzesz elõtt visszaesik a hõ. Azért még ne csüggedj, ha késik, még van remény!

Muszájnak éppen nem muszáj, de általában menzesz elõtt visszaesik a hõ. Azért még ne csüggedj, ha késik, még van remény!
Szia! Na lett belõle baba? Tudom, hogy régen volt, de most én is pont így vagyok.

Ma reggel még mindig nagyon fájnak a melleim. A hőm hajnalban 36.5 volt, most amikor mértem pedig 37. 00. Ma nem kellene megjönnie. Tünetem nincs, csak a mellfájdalom. Folyásom egyáltalán nincs. Lehetek terhes?

Ezen a héten beteg voltam. Több napon keresztül voltam lázas, és lázcsillapítót kellett szednem. Okozhat ez bármilyen jelleg? problémát a babával kapcsolatosan?

Legjobb válasz: Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36,5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!

Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36, 5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!
Mivel lázas voltál nincs mihez hasonlitani a 36, 5-t. Nekem is úgy mondta a dokim, hogy az elsõ hetekben még nem okoz gondot, ha gyógyszert szedtél. Szerintem 50 % az esélye, hogy baba. Várj még pár napot és ha nem jön meg tesztelj.

Lehetek terhes ha 36-5 és 36-9 között mozog a hőmérő?

Legjobb válasz: Szia! Általában az , aki teherbe esett a ciklusa során a peteérést követõen emelkedik a hõmérséklete, és mivel nem jön meg a menszi, ezért azon a magasabb hõmérsékleten is marad,ami általában 36.9 - 37.3 . De ez lehet változó... nagyon egyénfüggõ.

Szia! Általában az , aki teherbe esett a ciklusa során a peteérést követõen emelkedik a hõmérséklete, és mivel nem jön meg a menszi, ezért azon a magasabb hõmérsékleten is marad, ami általában 36.9 - 37.3 . De ez lehet változó... nagyon egyénfüggõ.
Ha az alaphõdhöz képest magasabb a testhõmérsékleted(de nem vagy beteg!), akkor lehetséges hogy a terhesség miatt van.
szerintem lehetsz...nekem nem ment fel 37 fole s ma teszteltem egy ketcsikosat.
ugyanigy voltam en is.meg is szultem:D
a lényeg, hogy az alaphõd felett legyen és ott is maradjon!

Alhasi fájdalmak (nem görcsös, hanem rendszeres fájás), derékfájdalom, állandó wc-re menős kényszer lehetnek a szülés jelei? 36, 5 hetes terhes vagyok.

Ja és volt egy kis fehéres folyásom, az lehet a fellazult nyákdugó?

Legjobb válasz: Akár lehetnek az elõjelek is, de mondjuk nekem is voltak hasonló tüneteim, de aztán elmúltak és a baba nem akart jönni...Ha nagyon nem múlik el, akkor viszont hamarosan szülni fogsz. Szerintem csak folyásod van, nem nyákdugó, az nem tisztán fehér. De persze nem mondok semmit biztosra.

Akár lehetnek az elõjelek is, de mondjuk nekem is voltak hasonló tüneteim, de aztán elmúltak és a baba nem akart jönni...Ha nagyon nem múlik el, akkor viszont hamarosan szülni fogsz. Szerintem csak folyásod van, nem nyákdugó, az nem tisztán fehér. De persze nem mondok semmit biztosra.
Lehetnek, de nem biztos, hogy a szülés elõjelei.Nekem ilyenek kõkeményen a 34.héttõl vannak, mégsem szültem még meg.A folyásom pedig egyre erõsebb lett, amire a doki azt mondta, h normális.Szóval még mindig azon izgulok, mikor megyünk, de eddig még semmi...:( Könnyû szülést kívánok neked:) 39 hetes kismami
Nekem is volt ilyen a vége felé, amire azt hittem, hogy lassan mehetünk, aztán semmi.Amikor tényleg elindult, na arra mondtam, hogy ejjjhaaa...ez komoly, ilyen még nem volt.4 fél órás fájásom volt, 4 húsz perces, aztán pár öt perces, majd 3 perces, aztán hipp-hopp egybõl már a szülõágyon voltam. Szóval csak azt akarom írni, hogy egybõl tudni fogod hogy mikor közeleg, mert az egy kicsit keményebb a jóslóknál. Ne izgulj, és sok sikert.8 hetes baba anyukája

Peteérés utáni 5. napon vagyok. A hőm ma reggel 36, 5 volt. Akkor nem is lehetek terhes ha ilyen "alacsony"?

Legjobb válasz: szia!! szerintem nem repedt meg a tüszõ! azért ilyen alacsony a hõd vagy azért mert még nem volt ovud!!van görbéd?

szia!! szerintem nem repedt meg a tüszõ! azért ilyen alacsony a hõd vagy azért mert még nem volt ovud!!van görbéd?
Szerintem ennyire ne figyeld magad peteérés után mert ha csak ezen kattog az agyad akkor ha lenne baba, neki sem tesz jót a sok agyalás. Tudom, évekig ezt játszottam és mikor elegem lett és "leszarom az egészet" gondolattal már nem érdekelt a teherbeesés, az elsõ ciklusban megfogant a babánk!!! Igen, hiábavaló több éves próbálkozás után az ember eljut erre a szintre hogy elég volt.
A kérdező hozzászólása: Nincs görbém. Tehàt akkor nem is volt peteérésem 27-én?
Ilyenkor még nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem, a hõgörbe nem is erre való, hanem ovuláció meghatározására. Ez tényleg alacsony, én is arra tippelnék, hogy nem volt (még) ovud. Rendszeresen mindig ugyanakkor méred? És mibõl gondolod, hogy 27-én volt?
A kérdező hozzászólása: Ovulàciòs kalkulàtorral szàmoltam.
A kérdező hozzászólása: Ùgy nem lehet h vszìnûleg 27-én csak fennt a hõm? Vagy peteérés utàn ùgy is kellene maradnia?
Fenn kell maradnia, attól függetlenül, hogy teherbe estél vagy sem. Rendesen vezesd a hõdet görbén, és úgy azért ki lehet venni, hogy mikor lehetett ovud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
fent kell maradnia DE van egy olyan jelenség is hogy a beágyazódáskor egy picit leeshet. Ha peteéréskor szépen felment, ott is maradt és most leesett, majd holnapra megint felmegy akkor lehet hogy beágyazódás! De ha nem tudod hogy fent volt-e, mert nem mérted rendesen, akkor inkább ne reménykedj...

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.

36, 5 hővel lehetek terhes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/a76a358faceff4bd12bb95cebe..

Legjobb válasz: Lehet a 16-17. napon volt a péd, így még korán teszteltél. Amíg nem jön meg addig reménykedni kell.

Lehet a 16-17. napon volt a péd, így még korán teszteltél. Amíg nem jön meg addig reménykedni kell.
A kérdező hozzászólása: viszonyt akkor már nem nagyon voltunk együtt

Szerintetek terhes lehetek? 32napra kellet volna megjonnie, de6napja barnas jon, nem faj a hasam, a mellem feszul, teszteljek vagy meg varjak? A hom alacsony 36.5.

2eve probalkozunk,van mar egy nagy fiam.

Legjobb válasz: Én mindenképp tesztelnék, mert ha baba van a dologban, akkor minél elõbb menj orvoshoz, mert a barnázás nem biztos, hogy jót jelent!

Én mindenképp tesztelnék, mert ha baba van a dologban, akkor minél elõbb menj orvoshoz, mert a barnázás nem biztos, hogy jót jelent!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod.Ma teszteltem de negativ lett.Egy honapja voltam dokinal, clostit irt fel, most kellene szednem mensi utan, de igy hogy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!