Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes 2 nappal a menzesz (10 db)

Lehetek terhes ha 2 nappal a menzesz előtti napon voltam együtt a barátommal? Meg kell hogy jöjjön még ez a menzesz? Ha nem jön meg az lehet az együttlét miatt is? Vagy lehet hogy terhes vagyok?

Már 7 napja késik a menzeszem! 9 nappal ezel?tt voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk! Er?s folyásom van és tegnap óta sokat járok wc-re! Mikortól jelentkeznek a terhesség els? jelei???

Legjobb válasz: ha már 7napja késik, miért nem csinálsz tesztet???

ha már 7napja késik, miért nem csinálsz tesztet???
elvileg mensi elött és után nem lehetsz terhes
Elvileg! Csinálj tesztet!
Hello! én úgy tudom h a menstruáció nem negatív teszt....
Bizony, attól, hogy megjött, még lehetsz terhes, bár kicsi az esély. Inkább csinálj egy tesztet. Talán nem így kellene védekezni, már ha ezt annak lehet nevezni.
Volt egy pasi akivel csak szexeltünk, és sose volt hajlandó gumit felvenni, ugyh mindig hamarabb kivett. Nekem szerencsém volt mindig:) Sztem nm vagy terhes, de ha nyugodtam leszel akkor inkább csinálj egy tesztet.
az én anyukámnak is megvolt a menstruációja, amikor már ott növekedtem a pocakjában.
Tényleg nem 100%, hogy nem vagy terhes. Mielõtt összehoztuk volna a bébinket(akartuk), azelõtt másfél évvel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Nekünk bejött:)

Másfél hete voltam együtt a barátommal belém hatol óvszer nélkül, de nem élvezet belém. A menzeszem előtt 2 nappal történt ez. Azóta nem jött meg és pár napja állandóan vizelési ingerem van lehetek terhes?

Legjobb válasz: Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.

Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.
Szerintem is lehetsz terhes! A közösülés során teherbe lehet esni, akkor is ha nem volt "végkifejlet"! Ha nem akartok babát legyetek óvatosabbak! Mensi elõtt kisebb az esélye, de bármikor összejöhet a baba, erre nincsenek törvények, a természet az úr!

Lehetek terhes, ha a menzesz utáni 2. napon voltunk együtt a párommal és nem élvezett belém?

egy kicsit félek, h egyáltalán lehetségese ha 19 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....

Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....
Azt mégis h csinálod, hogy ha a végétõl számolod, akkor 19 nap jön ki, amúgy meg 42? Ez alapján te 23 napig menstruálsz!!???
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: de ha mindig ]gz szamoltam volna akkor 42 nap jonne ki, ay meg tul sok, nem?
A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig, ami egyben egy új ciklus kezdete is. :)
még mindig 2-es vagyok. A peteérés is megindul már az elsõ nap után a petefészkekben. Tehát a mentruációs ciklus elsõ szakaszában még vérzel, de már a folliculáris fázis elindult, aminek a vége a tüszõ repedés. Ezt követi a második szakasz. Ez minden egyes ciklus alatt lezajlik a nõ szervezetében. Itt jól le van írva: http://www.babatakarok.hu/node/23
2-es vagyok. A menstruációs ciklus elsõ napját a menzesz elsõ napjától számítjuk a következõ menzesz elsõ napjáig. Így már a tiéd sem rövid. Azért van így mert az elsõ nap az mindig biztos. Az utolsó pedig nem. Van hogy 5 napig menstruálunk van , hogy 7 napig, tehát a vége változó lehet, nem ehhez kell viszonyítani a ciklus hosszát.
1. Igen, lehetsz. 2. Talán meg kellene tanulni, hogy honnan számolják a ciklust.
A kérdező hozzászólása: a 19 napot onnan számolom amikor már befejezõdött a havim, és nem mond rá semmit sem...felírt egy gyógyszert de nem vehetem be, mert allergiás vagyok rá:(
Elõször is nagyon rövidek a ciklusaid, írtad 19 naposak. Mit mond a nõgyógyász erre? Hogy számolod a ciklust? Melyik az elsõ nap? Sajna lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: régebben 35. nap után jött meg és most csökkennek a napok..:(

Fogamzásgátlot szedek. A menzeszem idôre megjôtt, viszont csak 2 napig volt pecsételô vérzésem. Azota nagyon fáj a mellem és a hasam. Nincs hányingerem viszont nagyon égetnek. Terhes lehetek-e?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy terhes vagy. Nálam ugyan ez volt, a melleim fájtak mint állat, de a menszeszem még meg jött. Bár nem volt olyan erõs mint elõtte. Hányingerem csak a 8-9. héttõl volt kb. Ja azt elfelejtettem írni hogy viszont én nem szedtem fogamzásgátlót.

Lehetséges hogy terhes vagy. Nálam ugyan ez volt, a melleim fájtak mint állat, de a menszeszem még meg jött. Bár nem volt olyan erõs mint elõtte. Hányingerem csak a 8-9. héttõl volt kb. Ja azt elfelejtettem írni hogy viszont én nem szedtem fogamzásgátlót.
nagyon kicsi a terhesség esélye, inkább a tabletta hormonjai okozzák ezt

Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek a menzeszem első napján kezdtem rendesen végig szedtem mindig és mikor megjött az első levél után a 8. napon kezdtem el a 2. levelet! A 3. szemnél szeretkeztünk lehetek terhes?

Legjobb válasz: http://www.pirulapatika.hu/210160008/betegtajekoztato 3. bekezdés Egyébként meg azért hívják 7napos szünetnek, mert 7 napig tart, és a következõ nap kell bevenni az elsõ szemet.

http://www.pirulapatika.hu/210160008/betegtajekoztato 3. bekezdés Egyébként meg azért hívják 7napos szünetnek, mert 7 napig tart, és a következõ nap kell bevenni az elsõ szemet.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy általában azt mondák hogy véd csak mégis izgulok azért!:S A barátom belém is élvezet!ugye nem lesz baj?:(
A kérdező hozzászólása: huhh köszönöm szépen! Csak úgy izgulok még sosem szedtem gyógyszert!Köszönöm!
Nincs gond, jól szedted. A 8. napon kell elkezdeni az új levelet. 2 hét után védett vagy. Nekem a dokim mondta. Tesóm 2 hét után gumi nélkül csinálta és nem lett terhes.
A kérdező hozzászólása: dec26.án kezdtem az elsõ levelet (az péntek volt) és jan 16.án kezdtem a 2.levelet az is péntek szóval egyezik
milyen nap kezdted el szedni legelöször? hétfõ, szerda, péntek? melyik nap? és mikor vetted be amikor a második levelet kezdted? melyik nap?
A kérdező hozzászólása: dec26.án kezdtem az péntek volt és jan 16.án kezdtem a 2.levelet az is péntek szóval egyezik
A kérdező hozzászólása: A 8. napon kell a következõ 21 drazsé szedését elkezdeni (akkor is, ha a vérzés ekkor még nem szûnt meg). A második Lindynette 20 csomagot tehát a hét ugyanazon napján kell elkezdeni, mint az elsõt. A vérzés mennyisége a megszokottnál kevesebb lehet, de ez nem káros.
A kérdező hozzászólása: Akkor most jól csaináltam hogy a 8.napon vettem be?ugye?
A kérdező hozzászólása: dehát úgy van írva a tájékoztatón hogy 7 gyógymentes nap és a 8.on kell bevenni a tablettát
a 7. nap helyett a 8. kezdted el?
Igen, jól szedted:) Én is amúgy ezt szedem, és 2 hét után már csináltuk, úgy hogy a barátom belém élvezett. Nem lett semmi gáz:) Jah és a betegtájékoztatónak meg a dokinak higgy, mert sokan vannak itt, akik nem jól tudják, hogy kell szedni. Engem is az elején kicsit megijesztettek:D

Lehetek terhes? Dec.24. én kellett volna megjönnie a menzeszemnek, ehelyett 20. -án érkezett.2 nap után szinte el is múlt, utána már csak pecsételtem, barnáztam.

24. én reggel hányingerem volt, hánytam is. Azota is fájnak a melleim, a bimbóimon fehér pöttyök vannak, kék eres az egész mellem. Néha fáj a hasam mintha megakarna jönni megint, szurkál, nyilal. Dec.19-én volt egy halvány pozitiv tesztem, de ugye mivel megjött azota nem probálkoztam.

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni... Szurkolok!

Szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni... Szurkolok!
Hát próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: POZITIV :)
Fantasztikus!!!! Gratulálok!!!!! Boldog babavárást!
Nem valószínû, de elõfordulhat, csinálj tesztet!
Minden bizonnyal nem vagy terhes, de kizárva sincs. Nem kell félni, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodhass.De mindenképp tesztelj, mert nem 100%, sosem 100%.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!