Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes 2 (530 db)

Nem, de máskor több eszetek legyen!
most nem, de ha sûrûn csináljátok, elõbb-utóbb összejön
Nem tudhatod biztosra, hogy az elõváladék "beléd ment-e". És egyébként igen, lehetsz terhes, teherbeesés után is jelentkezhet még vérzés, általában tévesen menstruációnak hiszik a nõk.
Miért nem veszel egy tesztet? Néha elgondolkodom, hogy ezek a kérdések komolyak-e. No comment.

Lehetek terhes, 2 tabletta miatt?

Már egy éve vagy több ideje szedek rendszeresen fogamzásgátlót, de egyszer 2 éjsakát hagytam ki. Volt szexuális kapcsolat mind a 2 napon. Lehet ebb?l baj? félek, hogy talán egy év még kevés ahhoz, hogy hasson iylen esetben.

Legjobb válasz: Tökmindegy hány éve szeded, ezt folyamatosan kell szedni, mert akkor hat. Nem tudhatja pontosan senki, hogy terhes lettél-e, de az esélyed megvan rá. Egyik ismerõsöm úgy lett terhes, hogy csak egy szemet ahgyott ki. Menj el orvoshoz.

Tökmindegy hány éve szeded, ezt folyamatosan kell szedni, mert akkor hat. Nem tudhatja pontosan senki, hogy terhes lettél-e, de az esélyed megvan rá. Egyik ismerõsöm úgy lett terhes, hogy csak egy szemet ahgyott ki. Menj el orvoshoz.
Akármennyi év kevés ehhez. Ugyanis nem számít mióta szeded. Igen lehetsz terhes, még ha pici is az esélye. Kiegészítõ védekezést kellett volna alkalmazni egy hétig. Ha szünetben nem jön meg, csinálj tesztet.
Igen. Kihagyott tabiknál hirtelen több pete érhet meg.
Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!

Lehetek terhes? 2 napja volt pé. -m de az előző hónapban 1 napig volt barnázás de az ovu teszt pé. -t jelez

Legjobb válasz: Szia! Én is használtam ovu tesztet egyszer 5 napig, és amikor a legerõsebben jelezte szexeltem. Most 11 hetes vagyok a 2. babámmal. Simán lehetsz terhes, nem kell, hogy barnázz minden pé-kor, nálam ilyen sose volt.

Szia! Én is használtam ovu tesztet egyszer 5 napig, és amikor a legerõsebben jelezte szexeltem. Most 11 hetes vagyok a 2. babámmal. Simán lehetsz terhes, nem kell, hogy barnázz minden pé-kor, nálam ilyen sose volt.
Szia! Elõzõ mensid 1 napos barnázás volt úgy hogy volt pé-d! És most két napja volt pé-d? Azt hogy két napja volt pé-d mibõl gondolod?
A kérdező hozzászólása: Igen volt pé-m együtt voltunk aztán volt egy egy napos barnázás most megint volt pé.m 2 napja onnan tudom, hogy hazsnálok ovu tesztet.

Lehetek terhes 2 negatív teszt után is?

nov 17 megjott!utánna csináltam egy tesztet ami negativ lett!tegnap megismételtem és szintén negativ lett!nov 11 voltam a párommal!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött,meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra,h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!

Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött, meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra, h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!
Bocsi, de nem igazán értem, mibõl gondolod, hogy terhes vagy, ha egyszer meg is jött és negatív is lett a teszt. Nézd reálisan a dolgokat, talán akkor nem fogsz csalódni!
Nagyon úgy tûnik, hogy nincs baba. Ne keseregj, legközelebb összejön!

Így is lehetek terhes? 2 hét késéssel megjött a menstruációm, de iszónyú fájdalmakkal, az első nap csak barnázodás, 2. 3. nap vérzés, de kevesebb mint általában, a hasam alja szurkál.

3 hete voltam együtt valakivel védekezés nélkül(tudom hülye és felelötlen dolog volt)de sajnos megtörtént!

Legjobb válasz: csinálj egy tesztet!

csinálj egy tesztet!
Ha megjött, akkor tuti nincs baba! Fõleg ha a teszt is neg. A fájdalom mástól is lehetett, pl. dysmenorrhea
Nos most itt parázol, h nehogy baba legyen pedig csak gondolkozni kellett volna amúgy szerintem nem vagy terhes és nem hinném, h a tampontól kevesebb a vérzésed ez hülyeség!
A kérdező hozzászólása: azt csináltam mikor késet 1 hetett és elötte is, de negatív lett, de azért kicsit parázok hogy nehogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Na remélem is hogy nincs baba, hát igen sok mindnetõl lehet!de már attól félek h a tampontól is lehet hogy kevés a vérzés, és sokkal fájdalmasabb!mint régebben.
A kérdező hozzászólása: Hát ja jó lett volna gondolkodni, de tudod nem mindig lehet a pillanat hevében
Nem vagy terhes de legközelebb nem lesz ilyen szerencséd. Ja egyébként 28000 ft az a abortusz, kb. Csak gondoltam a késõbbiekbe érdekelni fog ha ilyen felelõtlen maradsz.
A kérdező hozzászólása: nem ilyen többet nem lesz, ez nekem nem hiányzik, vagyis a para meg ami vele jár!1* bõven elég volt hülyének lenni!többet nem szeretnék az lenni!

Vajon lehetek terhes? 2 napja kesik, de a teszt nem mutat semmit?

Ma csinaltam tesztet es neg. lett, erzem mintha megakarna jonni es nehany napja a mellem is faj, jo lenne ha baba lenne, kb. 1 hete voltunk utoljara eggyutt a ferjemmel.

Legjobb válasz: Lehetsz, de nagyon korai terhességnél nem mutat semmit a teszt. Nekem 1-1,5 hetes késés után lett pozitív a teszt, ha jól emlékszem, elõtte negatív volt. Sok sikert. :)

Lehetsz, de nagyon korai terhességnél nem mutat semmit a teszt. Nekem 1-1, 5 hetes késés után lett pozitív a teszt, ha jól emlékszem, elõtte negatív volt. Sok sikert. :)
Várj egy pár napot és ha akkor sem jön meg akkor tesztelj. "1 hete voltunk utoljara eggyutt a ferjemmel" Gondolom nem egy hete volt peteérésed, ha mostanra várod a mensit.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, a peteeres 31-1-2 lehetett ahogy kiszamoltam, de nem homeroztem.

Ránéztem a bátyámra. Lehetek terhes? 2 tizedmásodperce késik a mensim.

3/F

Legjobb válasz: Én pont így születtem, szal minden esélye meg van! Védekezhettél volna szemüveggel, de ez a mai fiatalság semmire sem gondol! Am én meg pénteken 20 percet késtem óráról, szal...! ;) 5/F

Én pont így születtem, szal minden esélye meg van! Védekezhettél volna szemüveggel, de ez a mai fiatalság semmire sem gondol! Am én meg pénteken 20 percet késtem óráról, szal...! ;) 5/F
Régen voltak, bár gondolom most is vannak ifjúsági magazinok ahol hasonló kérdéseket lehetett olvasni :) régi szép idõk :P Pl. ilyeneket hogy a tollammal birizgáltam magam lehetek terhes :) Errõl a kérdésrõl rögtön ez ugrott be :)
Ez nem vicces, hanem már inkább fárasztó...
H*lye anyád fogamzásgátlót vehetett volna számítógép helyett, mert ha így haladsz, óvodát kell építenetek.
ez azt jelenti hogy sikerult:) gratulalok!!
igen ez azt jelenti, hogy sikerült :) ))
Szerintem összejött!! Tööökkkjóóóóó! Szorítok! Biztosan nagyon boldog vagy!
Gratula a babához/bákhoz!Hányat ültettek be, ha meg szabad kérdeznem?2-3-at?Gratula még egyszer ANYUCI, és kívánom, hogy mindegyik babóca meg is maradjon!!! P.S:Priviben kérdezhetnék tõled pár dolgot róla?Én épp elõtte állok, és elég sok mindent még nem tudok.Segítenél?
sok boldogságot most aztán vigyázz magadra!
Gratulalok!Ezek szerint utban van a baba, esetleg babak.Ugy hallottam tobbet szoktak beultetni.Nagyon vigyazz magadra es jo babavarast.
Gratula, ezek szerint síkerült!!! Nekem is lombikom volt és elsõre összejött! Nagyon vigyázz "magatokra" és pihenj sokat!!! A lombik elõtt állónak üzenem, hogy én is nagyon szívesen segítek, ha van valami kérdése!
Szia!Én dettó így vagyok csak nekem 11 napja késik és volt egy halvány pozitív tesztem 1 hete!A többi negatív!Én is tanácstalan vagyok!
2. válaszoló Nem bírtam kivárni az egy hetet, de a mostani tesztem halvány pozitív! Igaz halvány, de egyértelmûen ott van, pedig már kb. 8 hetes lehetek. Már alig várom, hogy a doki megerõsítse.
sziasztok!! En 21 eves vagyo. Nekem ma késik 15 napja a menszeszem. 2 tesztet vettem a 7dik es 8adik nap kesesnel, aztan a 9 dik kesesnel vérvételt csinaltam a hazi orvosnal es vegul a 13dik kesesnel is vettem egy tesztet de mindegyik negativ lett! :( Fel hivtam a nôgyogyàszt is és azt mondta nem mindenkinek mutassa ki rogton csak 3 hét utan.. Ugyhogy most varom a randevut ami 12 nap mulva lessz.. Meg mondom az igazat nem bizok tulzottan a terhessegben de abba sem hogy bajom lenne hiszem soha nem volt semmi bajom. Hozza tenném hogy soha nem késett még ennyit, csak max 3 napot.. A menszeszem bevan àlva hiszen mar 10 eve megvan. Fogamzasgàtlot 1 évig szedtem ôsszesen es abba is hagytam 1 éve. Ugyhogy szerintem a 7 nap késés semmi ehez képest ugyhogy varjj azt javaslomm
A 2. válaszoló vagyok. Simán lehet, hogy jövõ héten már kétcsíkosat tesztelsz, szerintem egy hét múlva ismételd meg. Tudom, nehéz kivárni, az október végi rövid mensim után én is tisztára be voltam sózva, most már lassan úgy vagyok vele, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor elõbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Inkább azon izgulok nehogy valami hormonális gond legyen. Drukkolok, hogy a késésed oka baba legyen!
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már régebb óta. Október végén és most is gyanúsan enyhe és rövid mensim volt, én tettem fel azt a kérdést pár kérdéssel elõtted. Olvastam már pár helyen, hogy valakinek sokkal kisebb százalékban választódik ki a vizeletébe a HCG, ezek a nõk csak késõbb tesztelnek pozitívat. Én is ebben reménykedem fõleg mivel a görbém úgy néz ki, mintha terhes lennék, és az utóbbi 3 tesztemen is lehetett nagyon halványan látni valamit, hátha nem szellemcsíkok voltak.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak gratulálok, a halvány 2 csík már babát jelent!a második válaszolónak üzenném:szerintm csinálj tesztet, szerintem pozitv lesz!:) )remélem az enyém is!nagyon örülnék neki!majd írd meg második válszoló h mi lett a teszt eredméne!kiváncsi vagyok rá!drukkolok!
Az a jó ebben, hogy amíg nem jön meg addig lehet reménykedni, fõleg ha eddig mindenrendben volt a mensivel, rendszeres volt meg minden :) ! Remélem a következõ tesztetek pozitív lesz!!! Sok sikert nektek!!!
újra a 2. válaszoló vagyok Az utolsó szellemcsíkos tesztemet tegnap reggel csináltam, szóval csak egy hét múlva fogok újra tesztelni, hogy legyen ideje a hormonszintnek növekedni. De ígérem megírom az eredményt! De akármit is mutat a teszt, mindenképp el fogok menni nõdokihoz, már bejelentkeztem hozzá. Csak az UH a tuti, én csak annak hiszem el!
Szia! GArtulálok! Akát már holnap is mehetsz orvoshoz, mert nyolc hetesen már van szívhang, tehát valóban egyértelmûen kimutatható a szívhang :) ! És meg is kapja a kicsi a könyvét, az elsõ személyi igazolvány :) !!! Sok sikert ! Majd írj mi volt a doiknál! Itt is jó, de privátban is! CSak majd ha úgy írsz említsd meg a kérdésedet! RAmélem minden rendben zajlik majd , sok boldogságot!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!:) )))))én ma csináltam még egy tesztet, 12 nap késés után, de az is negatív!de még bizakodok mert nagyon olyan érzésem van h pár nap mulva pozitív lesz!
Szia! Kitartás!!! Addig van remény ameddig nem jön meg! És vannak akiknek tényleg nagyon soká mutatja ki a teszt! De ha esetleg nem akarsz a teszre várni, menj el orvoshoz, már õ is meg tudja állapítani mi a helyzet! Tapintással, meg uh-val! És aza biztos :) ! Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló szerintem te már reménykedj nyugodtan!a szellemcsík is csík!:) )jövõ héten már tuti ott lesz az a 2. csík erõsen!nem ártana nekem is idõpontot kérnem a dokihoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!