Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes órás (35 db)

72 órás tabletta után lehetek terhes?

KB ugy egy 2-3 hete vettem be a 72 órás tabit tegnap hányatam reggel és nagyon görcsölök és szédülük és ma kellet volna h megjöjön és nem jött meg:'(

Legjobb válasz: Igen, elõfordult már olyan, hogy valaki terhes maradt a 72 órás tabletta ellenére is. Elég ritkán, de elõfordul. KC

Igen, elõfordult már olyan, hogy valaki terhes maradt a 72 órás tabletta ellenére is. Elég ritkán, de elõfordul. KC
Várj még pár napot, ha nem jön meg, és továbbra is rosszul vagy, vegyél tesztet, vagy menj nõgyógyászhoz. Anne
A kérdező hozzászólása: Márt csináltam 1 hete tesztet és nem vagyok terhes álitólag
Igen, mert nem 100%-os, sõt minél késõbb veszed be, annál kisebb az esélye. Csinálj egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: rá 2 órára vettem be
Akkor próbálj meg megnyugodni, bár a teszt is tévedhet. Én a helyedben megcsinálnék még egyet. Ha az is negatív, és napok múlva se jön meg, fordulj orvoshoz.
Nyugi, a 72 órás olyan sok hormont tartalmaz, hogy felborítja az egész tested rendszerét! SOk embernek ezután kimarad a menzesze, össze-vissza jön meg, stb. Menyj el a dokidhoz.
72 órás után született az unokatesóm is, szóval nem 100%-os az sem. Szegény a fél kezére béna, valószínûleg a 72 órás miatt :(

A hétvégén pettingeltem egy sráccal aki 2x is elment aztán megujjazott, lehet került a kezére ondó de előtte benyálazta az ujját abban elpusztul az ondó? Bevettem a biztonság kedvéért egy 72 órásat. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Annak is kicsi az esélye, hogy a spermájába belenyúlt. Ha még be is nyálazta az ujját, akkor még kevesebb az esélye, hogy sperma volt rajta. A 72 órás tabi bevételével pedig tuti, hogy nem lehetsz már terhes, mert még idõben vetted be.

Annak is kicsi az esélye, hogy a spermájába belenyúlt. Ha még be is nyálazta az ujját, akkor még kevesebb az esélye, hogy sperma volt rajta. A 72 órás tabi bevételével pedig tuti, hogy nem lehetsz már terhes, mert még idõben vetted be.
Attól függ! Ha nem idõben vetted be akkor igen mert a nyálban semmi sem pusztícsa õket.
Ha estig megtermékenyült a petesejt, lehetsz terhes, mert a tabletta csak a megtermékenyülést akadályozza meg. Persze a körülményeket nézve kicsi az esély. Én azért szurkolok neked, hogy ne legyen baj :)
Így már szinte biztos hogy nem lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: hajnali 5kor történt a dolog és este 10 körül vettem be, de a levegõn ugytudom a spermák nem életképesek, .és ovuláció után vagyok ráadásul nem bizti h ment a hüvelyembe estleg az ujjazáskor...de nem rakta be nekem...
Okos döntés volt, dehát Te is tudhatnád, hogy így már teljesen kizárt a terhesség :) Én mondjuk még kicsit agyaltam volna rajta.. nektek pedig akkor kellett volna gondolkozni.
A kérdező hozzászólása: Jól van igaz megbántam de akkor végülis kizárt a terhesség...ezekszerint:) nagyon örülök neki és többet nem teszek ilyen felelõtlen dolgot
:)
A kérdező hozzászólása: kösz szépen a segítséget......
Azok alapján amit leírtál nem valószínû....
A barátodat meg rúgd ki, mert marhára nincs tekintettel rád.
Akkor már csak az a kérdésem miért vagy együtt egy ilyen önzõ felelõtlen gyerekkel?
Nem vagy normális. A tabletta felesleges volt. Nem láttad a mellékelt betegtájékoztatón, hogy menses esetén nem szabad bevenni? Elolvastad egyáltalán? Bioszból gondolom nem voltál 5-ös... Tudod egyáltalán, mi az a menstruáció? A megtermékenyítetlen petesejt vérzés kírésetében távozik a méh belsõ nyálkahártyájának felületi rétegével együtt. Tehát petesejt hiányában nem tudsz teherbe esni amikor menstruáció alatt szeretkezel. Viszont elég egészségtelen. Menstruáció alatt is lehet szexelni, de ajánlott az óvszer használata, tudod ilyenkor (menses alatt) a méhszáj nyitva van... Ha a fiú nem mossa rendesen magát...? :-/
Egyébként azt tudtad, hogy menses alatt nem tanácsos közösülni, mert érzékenyebb a nyálkahártya, a méhszáj kicsit nyitott, és így aztán olyan gyulladást be lehet szerezni, hogy akár a méhed is rámehet.
A kérdező hozzászólása: nem tudtam h eseményutánit fogok venni!!!Azt se tudtam h belém fog élvezni! utána vettem észre azt modnta erre h ugyse lessz gyerek d eén a biztosnág kedvéért vettem.Az orvosság neve escapelle 1 szemes
Itt az a kérdés, hogy miért nem védekeztetek, ha tudtad hogy utána esemény utániért fogsz futkosni?
Mi a neve a tablettának, amit bevettél?
A kérdező hozzászólása: Én nemtudtam h nem lehet bevenni menses alatt:S elemntem a nögyogyásztra az az emebr meg aztmondta h vegyem be felirta minden:S pedig modntam neki h megvan.
OMG!

72 órás tabit vettem be lehetek terhes?

evettem csütörtökön...délután meg 12 órávalutána amásikat éjjel... és rosszul is voltam az els? tabi után/szédülés, fáradtság, fejfájás/ (amire azt mondták hogy akkor lehetett volna gond..) anyu aztmondta hogy most megkellenejönnie... eltelt 3 nap lassan 4 és még nemjött meg... biztosra megkell jönnie? és ha nemjön meg akkor mivan?:S

Legjobb válasz: A 72 órás tabi kb 80%-ban hatásos, annál nagyobb a hatása, minél hamarabb vetted be a "baleset" után. A betegtájékoztatót elolvastad? Ilyenkor nem fog megjönni azonnal, sõt valószínûleg jól bekavartál a ciklusodba is.

A 72 órás tabi kb 80%-ban hatásos, annál nagyobb a hatása, minél hamarabb vetted be a "baleset" után. A betegtájékoztatót elolvastad? Ilyenkor nem fog megjönni azonnal, sõt valószínûleg jól bekavartál a ciklusodba is.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy õ késõbb vette be nem?:S kevesebb mint 24 óra alatt... hát :| csaknem:S
A kérdező hozzászólása: igen elolvastam. kevesebb mint 24 óraalatt vettem be. csak biztosra akarom tudni hogy megkell-e jönnie most a napokban. ja meg azt is megszeretném kérdezni, hogy ha fogamzásgátlót szedek akkor tuti elhízok?:S mert igazából attól félek.. meg hogy korán kezdem el 16 vagyok.. nemtul korai-e..?????
A barátnõm is bevette, ennek ellenére terhes maradt... Ha nem jön meg idõben - csinálj egy tesztet!
Igen, õ késõbb vette be, bár 72 órán belül.
Szia. Személy szerint nekem is volt dolgom ilyennel, de nálam azt hiszem 5-6 nap után jött meg, de semmi problémám nem volt tõle, azonkívül, hogy elõrehozta a menstruációmat.
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm a válaszokat. Ma reggel megjött. igen rosszul viselem:S vettem be gyógyszert mert nagyon görcsöltem.. aztán rámjött a hasmenés és a hányás (ezmár nem az elsõ alkalom hogy 1. nap hányok és hasmenésem van..) szóval kihánytam a gyógyszert... többszöris hánytam igen rosz volt.. nemtudommiért szoktam elsõ nap ilyen lenni:S

Lehetek terhes 72 órás tabletta mellett?

1 hónapja kiszakadt a gumink, de nem vettük észre:)aztán 72órás tabletta-(kb. 9 óra)múlva be is vettem, majd

Legjobb válasz: Kizárt dolognak tartom, hogy 72 órás tabletta bevétele mellett teherbe essél!!! Szerintem felborította a hormonháztartásodat és amiatt vannak ezek a tünetek!

Kizárt dolognak tartom, hogy 72 órás tabletta bevétele mellett teherbe essél!!! Szerintem felborította a hormonháztartásodat és amiatt vannak ezek a tünetek!
nem lehetsz terhes de nyugtasd meg magad és csinálj egy tesztet. de biztos lehetsz abban h vagy terhes csak h megnyudogj
Csinálj megnyugtatás képpen egy tesztet. Reggeli elsõ vizeletbõl, az biztosan kimuttaná. Az eredménytõl függetlenül mindenképp menj dokihoz. Mert bagy erhes lettél (amire kicsi az esély) Vagy pedig nagy gondokat okozott az a vacak a szervezetedben.
Elõzõ vagyok csak az utolsó linket, amint látom nem jeleníti meg, rem ez jó lesz: http://fogyasztoszer.blog.hu/2011/01/18/esemeny_utani_tablet..

72 órás tablettát bevettem 6 nap múlva megjött elég intenzíven azért 1 tesztet méég megcsináljak majd? Vagy már nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: nem kell teszte nem lehetsz terhes hisz bevetted és még meg is jött ráadásul erõs is volt

nem kell teszte nem lehetsz terhes hisz bevetted és még meg is jött ráadásul erõs is volt
ha szükségesnek érzed, csinálj, de megjött és ez emigy is egy mellékhatása a bogyónak ha hatott

Lehetek terhes így? Ajánlanátok a 72 órás tabletta bevételét?

Tegnap szeretkeztünk a barátommal óvszerrel.Miután kihúzta az óvszer bennem maradt az óvszerben is volt egy nagy kicsit sperma de a legtöbb az ágyra folyt a péniszéb?l.AZ óvszer nem volt kiszakadva.

Legjobb válasz: Ja 72 òriàs tabletta ozt nem leszel terhes

Ja 72 òriàs tabletta ozt nem leszel terhes
ne szerintem ne vedd be a 72 órás tabit . teljesen elbassza a szervezetedet hányéves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19
Nem túl jó a 72 órás, sztem tönkretesz..de ha nincs más választás.. Menj el dokihoz majd.

A 72 oras tabletta hasznalataval ugye nem lehetek terhes?

a baratommal lefekudtunk en hát nem használtunk gumit,azt modntam nem bennem ment el,de biztos ami biztos bevettem 1 72 oras tabit. Ugye a talbletta hasznalataval nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: ha 72 órán belül bevetted a gyógyszert nem vagy terhes. viszont ezt nem lehet rendszeresen használni mert hatalmas hormon adag van benne és nagyon káros . használjatok gumit máskor :)

Ha aznap veszed be, még akkoris fennállhat a probléma. Biztos benne van a betegtájékoztatóba, nézd meg jobban. Milyen 72 órás tabit írtak fel?
ha 72 órán belül bevetted a gyógyszert nem vagy terhes. viszont ezt nem lehet rendszeresen használni mert hatalmas hormon adag van benne és nagyon káros . használjatok gumit máskor :)
az elsõ kettõ rosszul tudja. lehetsz terhes a 72 órás tabletta ellenére is, sokan esnek teherbe hiába veszik be. az esély kisebb de megvan. legközelebb [email protected]ás elõtt használd az agyad!
A 72 órás tablettánál is van bizonyos hibaszázalék. Minél késõbb veszed be, annál magasabb.
Eddig 3szor kellet ilyen tabletát vásárolnom. És sosem lett baba. De 99.9%-ra biztos. Még fenn ál az a 0.1% Viszont sokkal drágább mint a fogamzásgátló, és sokkal ártalmas is tud lenni egy gyengébb szervezet számára. F/21.
És a ciklus hányadik napján történt a dolog?
ja, azt mondta nem ment el, és elõtte 4 nappal volt vége a menzeszemnek
sziasztok, nálam is ugyanez a helyzet, de 2 órán belül bevettem a tabit, nekem escapelle-t írtak fel. utána 4 nappal volt barna-véres folyásom, most meg az alhasam fáj.
A kérdező hozzászólása: Prosztinor a tabletta neve csak az nyugtat h nem bennem ment el es bevettem a taibt szoval nagyon nagyon kicsi az eselyen annak h terhes maradtam szerintem 0
nem
A kérdező hozzászólása: meg aznap bevettem
A kérdező hozzászólása: igen a 4.napon

Júni.15-én múlt el a havim, és 19-én együtt voltam a barátommal, elszakadt a gumi, deh a 35. órában bevettem a 72 órás tablettát, ezután volt émelygés stb. , deh tegnap megjött újra rendesen havim, akk. most már biztos, h nem lehetek terhes?

Az normális, h csak Júli. 13-ára kellett volna megjönnie? Ennyire összezavarja a hormonokat a taletta?

Legjobb válasz: igen, normális, és igen, ennyire összazavarja a hormonokat a tabletta! semmi gáz, nem lehetsz terhes!

igen, normális, és igen, ennyire összazavarja a hormonokat a tabletta! semmi gáz, nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: tabletta*

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!