Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes után (424 db)

Lehetek terhes ha, már január 9 után nem szedtem a fogamzásgátlót, és tegnapelőtt voltunk együtt a barátommal, elment de félek h spermiumos maradt a pénisze mert utána újra voltunk együtt. Terhes lehetek ettől?

na most nekem febr.9én kéne h megjöjjön, mennyi az esély h terhes vagyok, lehetek? :S:// ha beveszek egy 72 órás tabit az gáz? Utána még tudok szedni fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.

Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.
bocs.. terhes:) ja a 72 órás meg még gázabb!!!! teljesen tönkre fogja vágni a hormonjaidat! valószínû hogy nemvagy terhes, de ha az lennél akkor íy jrtál:) )
ez a lehetõ lerosszabb döntés volt!!! ha tablettát szedsz és 1 hónapig nincs szex de tudod hoy utána lesz és folytatni akarod a szedését akkor nagyon nagy hülyeség abbahayni!!! ennél már csak az rosszabbha " ma nem szexelünk ezért nem vettem be tabit , ugye nem leszek terges?? " , szerencsétlen.
Tudod mi kell a terhességhez? Hogy élõ spermiumok jussanak a hüvelyedbe. Tehát az elsõ kérdést te is meg tudod válaszolni, ha már a szexhez ilyen érett vagy. Az, hogy mennyi az esélye ennyire nem könnyû kérdés. Szerintem 28, 3%, biztos van aki ennél többet fog mondani, mások pedig kevesebbet. Nyilván szex közben eszedbe se jutott, hogy mibõl lesz a gyerek, ugye?
Használtatok gumit, vagy hogyan védekeztetek?
1 hónap kiesés miatt mi a jó francért hagytad abba? amúgy meg, ha nem szeded, nyilván teherbe eshetsz. Komolyan, nem tudok veled mit kezdeni, annyira hülye a fajtád.
A 72 órástól meg majd jó eséllyel szõr nõ a hasadon és a melleden... számolj azzal, hogy annak vannak mellékhatásai rendesen.
Ha nem védekeztetek, nagy eséllyel lehetsz terhes. Én azt mondom, hogy inkább most egy 72 órás tabletta, mint késõbb egy abortusz. De az eseményutáni tabi után szerintem várj 2-3 hónapot a fogamzásgátló tablettával, addig is védekezzetek gumival!
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy azért hagytam abba mert neki közben volt egy vakbélmûtéte és konkrétan a doki mondta h legalább 1 hónapig nem kéne, hogy szexeljünk, de hát tudjátok... és lényeg a lényeg h egy hülye vagyok, mert lehetett volna annyi eszem h azt mondom h húzzon fel gumit:( ebben én is hunyó voltam... na mindegy, hát akkor mit csináljak? tabi vagy nem tabi?még mindenképpen szeretnék ezek után ha együtt maradunk fogamzásgátlót szedni és ezért félek, ha most beveszek egy 72 órásat akkor sanszos h nem tudok madj tabit szedni:S ötlet???
72 órás tabi minden esetben gáz. A hatása is, meg az oka is, amiért be kéne venned. Amúgy nem értem miért hagytad abba a fogamzásgátló szedését, ha még szedni akarod késõbb? Amúgy ha rajtad kívül ment el, akkor nem hiszem, hogy az "ottmaradt" spermiumoktól lehet bármi zûr.
Nos... Lehetsz terhes, hiszen nem védekeztetek. Viszont tabletta abbahagyása után három lehetõség van: - Vagy azonnal visszaáll a peteérés, és normális idõben megjön a menzesz. Ebben az esetben ti pont a várható peteérés közelében voltatok együtt (hát ehhez aztán külön csak gratulálni tudok). - Vagy könnyebben teherbe esik a nõ, mert a hormonok felszabadulnak a gátlás alól. - Vagy jó pár hónapig nincs is menzesz, olyan jól összekavarja a dolgokat. Szerintem fogamzásgátló után nem szabadna bevenni a 72 órást, és 72 órás után egy jó darabig nem szabadna újrakezdeni a fogamzásgátlót. A legjobb amit tehetsz, hogy elhúzol orvoshoz, megkérdezed, hogy mi legyen.
ha 1 nap kimarad, már akkoris lehetsz terhes... nemhogy 3 hét kihagyás után
Lehetsz terhes! A megszakításos módszer nem igazi védekezés. A fogamzásgátló meg csak addig véd, még szeded.
A fogamzásgátló csak adig véd, amíg szeded. Az abbahagyás után pedig a felszabaduló hormonok miatt megnõ az esély a teherbeesésre, ezért szoktak régóta próbálkozó pároknál a nõnek 1-2 hónapra fogamzásgátlót íratni, hogy az abbahagyás után nagyobb esély legyen a babára. Amúgy egyik barátnõm pont így lett terhes: a tabletta abbahagyása után megszakítással védekeztek + a lány pajzsmirigyproblémás is (tehát nála alapból elég kicsi esély volt a babára), mégis az elsõ rendes mensije már meg sem jött, mert babás volt :)
Szerinted miért nem szabad EGY darabot se kihagyni a tabiból? Mert csökken a hatása. Ha három hete nem szeded már nulla hatása van a tablettáknak. A megszakításos módszer pedig NEM védekezés, miért olyan nehéz ezt megérteni?

Szeretném meg tudni hogy elvetélés után mikor lehetek terhes? Sajnos meg halt a kisbabám a vércsoport összeférhetetlenség miatt, a párommal szeretnénk, egy közös babát. Az orvos szerint 4hét után lehet nemi életet élni.4hét után terhes is lehetek?

Legjobb válasz: Mûszeres befejezés esetén nem 4 hanem 6 hét a javasolt várakozás, mint az ülõ fürdõt , mind nemi életet beleértve! Az orvosom szerint nem szükséges hónapokat várni ha minden rendben van és a mûtétet is kellõ odafigyeléssel végezték el, nem megsértve bent a dolgokat. Mi olyan jó 2 és fél hónapot vártunk, mégsem maradt meg a baba. Nálad mûszeresen kellett befejezni vagy természetesen zajlott le minden?

Mûszeres befejezés esetén nem 4 hanem 6 hét a javasolt várakozás, mint az ülõ fürdõt , mind nemi életet beleértve! Az orvosom szerint nem szükséges hónapokat várni ha minden rendben van és a mûtétet is kellõ odafigyeléssel végezték el, nem megsértve bent a dolgokat. Mi olyan jó 2 és fél hónapot vártunk, mégsem maradt meg a baba. Nálad mûszeresen kellett befejezni vagy természetesen zajlott le minden?
7es vagyok, Gratulalok!:)
A kérdező hozzászólása: már 2hete kellet volna megjönnie. De már mind1 : ) ma csináltam tesztet : ) pozitiv
A kérdező hozzászólása: Állítólag vércsoport össze férhetetlenség esetén az elsõ injekció után meg marad a következõ. Az elsõ menstruációs ciklus körülbelül mikorra várható?
Pont ma olvastam, hogy veteles utan azonnali teherbeesest javasolnak az orvosok. http://gondoskodo.hu/magazin/read/3381/veteles-utan-erdemes-..
En is elveteltem mar ketszer, de nem lettem terhes utana rogton(1, 5 ev volt mire sikerult ujra, o is elment..).En is azt gondoltam hogy konnyen osszejon utana..Nekem 2 evembe telett mire feldolgoztam, es 2, 5 evbe hogy vegre terhes lettem mert akkor mar nem gorcsoltem ra.Sok sikert nektek!31hkm
A kérdező hozzászólása: Értem. És az elsõ ciklus kb. mikor jön meg a vetélés után???
Ilyenkor az elõ ciklust meg kell várni... minimum! Nekem azt mondta a dokim, hogy vetélés után a szervezet fogékonyabb a terhességre, így nagy valószínûséggel hamar teherbe lehet esni!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem lehetne, de mi élünk nemi életet, de 2hetet azért vártunk minden esetre. hisz vérzés se volt már a mûtét után. És ezért gondolunk arra, hogy babánk lesz. Reggelenkénti hányinger meg van, de a teszt negatív. Akkor esetleg terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: Mûszeres be fejezés volt. és 3hónapos voltam.
Attól is függ, hogy hány hetesen ment el a baba. - elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Menstruacio utan egy nappal nem vigyaztunk kb. otszor egymas utan. Lehetek terhes? Mekkora az esely erre?

Legjobb válasz: 5x-ör beléd ment???? Ugyan annyi az esélye,ugyan is sose tudhatod mikor lehet peteérésed! Miért nem lehet védekezni???Komolyan ilyenkor úgy fel tudom magam húzni.Mikor kéne akk bezzeg egyik kérdezõ se aggódik,csak utána jut eszükbe,h hopika lehetek terhes???

5x-ör beléd ment???? Ugyan annyi az esélye, ugyan is sose tudhatod mikor lehet peteérésed! Miért nem lehet védekezni???Komolyan ilyenkor úgy fel tudom magam húzni.Mikor kéne akk bezzeg egyik kérdezõ se aggódik, csak utána jut eszükbe, h hopika lehetek terhes???
Gratulálok, hogy fogják hívni a picit?
Az sz*pás =D
Nincs kizárva, fõleg ha 5x! nem védekeztetek! Felelõtlen dolog volt ez, hiszen attól, h havi után 1nappal vagy nem azt jelenti h kevesebb az esély, mert így is van, de akár szex közben is lehet peteérésed! Ha okos vagy akkor veszel egy terhességi tesztet, v a tutibb ha elmész orvoshoz, mert a teszt nem 100%os! Legközelebb vigyázni és szurkolok, h ne legyen semmi! :)
Ez nem csak attól függ hogy mikor, hanem hogy hogyan csináltátok 5X. A pózok nagyban befolyásolják hogy lesz e gyerek vagy sem, mint az is hogy mikor csináljátok.
Ez a kérdés mért nem az elõtt fordult meg a fejedbe mielõtt 5x elment beléd???? Istenem....
3-as, pont ez az, hogy NEM sz*pás volt. :D Jó esélyekkel indulsz. Most két hét imádkozás, aztán aktus után 14 nappal reggeli vizeletbõl teszt.
mensi utan 1 nappal, az pont h nem esélyes. mondjuk, kérdés h meddig tartott a mensi. de ha nem akartok babát, miért ment beléd? vagy akartál is terhes lenni? nem derül ki:(

Gyógyszer abbahagyása után csak a következő menstruáció után lehetek terhes? Márcis 15-én hagytam abba, Ha nem jön meg jövő héten (amikor kellene) lehetek terhes? Tünet nincs, csak kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Igen, lehetsz, persze. Kívánom, hogy az legyél, de nekem így derült ki a pco-m. Abbahagytam a bogyót, és 3.hónapban már nem jött meg. A doki szerint addig tartott a mesterséges hormonhatás. Magától lecsökkent és látszottak a pco-s tünetek. Remélem nálad baba lesz! Sok szerencsét!

Szia! Igen, lehetsz, persze. Kívánom, hogy az legyél, de nekem így derült ki a pco-m. Abbahagytam a bogyót, és 3.hónapban már nem jött meg. A doki szerint addig tartott a mesterséges hormonhatás. Magától lecsökkent és látszottak a pco-s tünetek. Remélem nálad baba lesz! Sok szerencsét!
Nekünk az elsõ hónapban összejött mindkét gyerkõc:) )39+6hkm
Amint abbahagyod a gyógyszer szedését, terhes lehetsz (ezért is gond, ha szedés közben akár 1-et is elfelejtesz bevenni).

3 nap keses utan megjott a mensim. Viszont en terhesnek erzem a magam, 4 nap mensi utan teszteltem, es halvanyan pozitiv lett. Lehetek terhes?

Hallottam mar olyanrol,hogy mensi mellett is van baba.Hogy lehetseges?

Legjobb válasz: több oka lehet, tényleg terhes vagy, amit innentöl kb 3-4 nap elteltével a tesztnek már rendesen kell mutatnia. vagy terhes voltál és most elvetélsz vagy is nem rendesen tapadt meg és most leválik akkor volt hcg szinted de most vissza esik. vagy állterhes vagy amit bemagyarázol magadnak és a teszt vagy rossz volt vagy csak oda láttad a csíkot. szóval várj pár napot, attol nem döl össze a világ és tesztelj megint, ha lehet reggeli pisiböl, mert abban sürübben van a hcg.

több oka lehet, tényleg terhes vagy, amit innentöl kb 3-4 nap elteltével a tesztnek már rendesen kell mutatnia. vagy terhes voltál és most elvetélsz vagy is nem rendesen tapadt meg és most leválik akkor volt hcg szinted de most vissza esik. vagy állterhes vagy amit bemagyarázol magadnak és a teszt vagy rossz volt vagy csak oda láttad a csíkot. szóval várj pár napot, attol nem döl össze a világ és tesztelj megint, ha lehet reggeli pisiböl, mert abban sürübben van a hcg.
Nekem mensi elött voltak pozitív tesztjeim aztán megjött és akkor is teszteltem ami halvány második csíkot mutatott...Ez volt kb. egy hete azóta nem teszteltem nem voltam orvosnál!

Terhes lehetek? Szex utan 5 nappal mar lehetne erezni valamit, ha terhes lennek? Csak elonedv volt bennem.15 eves vagyok.

Legjobb válasz: Ha nem védekeztél, lehetsz terhes, fogd már fel! De nem 5 nap után érzed.

Ha nem védekeztél, lehetsz terhes, fogd már fel! De nem 5 nap után érzed.
Olcsó r* banc, remélem nem leszel terhes, hogy a koszos környezetedbe fialj... És azt is ilyen k*vának neveld fel. Szánalom... Milyen színû a bõröd? Ja, ilyet nem szabad kérdezni, mert megyek Strasbourgba...

Lehetek Terhes? A párommal 3x voltunk együtt megszakításosan.20. -án késve megjött.5 perc után el is múlt.

Legjobb válasz: Az a bizonyos 5 perces vérzés lehett a petesejt (ill. zigóta) bemaródása. Csinálj tesztet, de van esély rá, hogy terhes vagy. Gratulálok.

Az a bizonyos 5 perces vérzés lehett a petesejt (ill. zigóta) bemaródása. Csinálj tesztet, de van esély rá, hogy terhes vagy. Gratulálok.
nem lehetsz. Az vagy!
Ha te ész nélkül kufircolsz, nekünk miért kéne ésszel válaszolni? :DD
tesztelj!
A kérdező hozzászólása: de de ésszel is lehet válaszolni ..
#8 : komolyan nem hiszem el, hogy ennyire nem fogják fel... Ráadásul naponta 500 kérdés van, hogy "a barátom idõben kivette, mégse jön meg, lehetek terhes?" Mindenhol leírják többen, hogy A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS, de lesz.rják... 7-es voltam...
7-es, igen ez a gond, hogy a fiatalok szexelnek össze-vissza, de abszolút fogalmuk sincs, mit is csinálnak. Félelmetes.
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki elhiszi, hogy ha nem benne megy el a pasi, nem lehet terhes... Mikor fogjátok már fel, hogy nem csak attól kerülhet beléd a "cucc", hogy elélvez? Elõtte is jó esély van rá...
Pont errõl beszélek....tévhit!!!! Már amikor beteszi, akkor lehet egy csepp váladék a péniszén, tele hímivarsejtekkel!!!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig kiveszi mikor érzi .. és nem értem hogy akkor miért jött meg?. ilyen nincs..megjön aztán elmúlik..O.o
A kérdező hozzászólása: :( de nem ment belém..
Megszakítás...drága jó ég! Valahogy el kellene oszlatni már ezt a tévhitet!
A kérdező hozzászólása: :(
Azt hiszem itt mindenki ésszel válaszolt neked. Azt nem írhatjuk, hogy "neeeem, nem is vagy terhes", bármennyire is ezt szeretnéd hallani, mert nagy az esély rá, hogy igen.
igen ha nem védekeztetek szerintem igen
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat szeretem volna kapni. !
Van 1 jó tipp ha nem akarod hogy terhes legyél, bár elég nehéz:S : 1. Öld meg a szomszéd kecskéjét 2. Belezd ki 3. Öltözz be Lady Gaganak 4. Forduly hármat 5. És ugorj ki az ablakon Ha nem sikerült akkor kezd elõröl egy másik kecskével.
És ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Ha ilyen baromira tudatlan vagy, miért nem elõbb kérdezel?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Szóval igen gond lenne ha terhes lennék.
Nem vagy terhes ne agódj. Ha mégis terhes vagy akkor vedd ugy hogy hazudtam.
Lehetsz. Viszonylag kicsi az esélye, de közel sem lehetetlen. Ha nem akarsz gyereket, akkor MINDIG védekezni kell.
Sajnos nem kizárt. Gond lenne a baba egyébként? Egyébként fura ez a mostani hónap. Április 4-5re vártam a vérzésem és még mindig sehol.Pedig én biztosan nem lehetek terhes és sosem késett még ennyit, szóval passz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. És nem védekeztünk..://
lehetsz, még akár mensi közben is, csak kisebb az esélye
én meg nem normális választ akartam írni!...

Lehetek terhes, ha az együttlét után 30 nappal kezdett feszülni a mellem?

Legjobb válasz: Tesztelj. Ha a mellfeszülés egyértelmû jel lenne, akkor minden hónapban terhes lehetnék a vérzésem elõtt.

Tesztelj. Ha a mellfeszülés egyértelmû jel lenne, akkor minden hónapban terhes lehetnék a vérzésem elõtt.
Lehetsz. Az 6 hetes terhességnek fele(ne) meg. De biztosat a teszt mond. Önmagában a mellfeszülés nem jelent semmit.
A terhesség esetében a mellfeszülés önmagában nem elegendö bizonyíték! Természetesen azért lehetsz, de hányinger, és egyéb tünetek is társulnak hozzá!
Nem feltétlenül kell ilyenkor hányinger, van akinek van, van akinek nincs. Tesztelj, már kimutatja a teszt. De a mellfeszülés nem mindenkinél terhességet jelent. Mikor volt a menzid utoljára?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!