Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ra az eselyem (21 db)

Terhes vagyok? Egy hete szombaton voltam együtt a barátommal, és belémélvezett.5éve szedek gyógyszert, csütörtökön kellett volna megjönnie. Terhes lehetek? Mennyi rá az esélyem?

Tesztet még nem csináltam, de gondolkodom rajta. Semmiféle tünetem nincs. Vasárnap de. vérezgettem egy kicsit, de semmi több. Sose maradt ki, mindig rendszeres volt a menses-em eddig.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)

Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!Én bízok a gyógyszerben, de azért a héten csinálok egy tesztet.Még csak fél éve szedem a Belara gyógyszert, elõtte Lindynette 20-at szedtem.Azért aggódom ennyire, mert még sose volt kimaradásom:(.
A nõgyógyászom szerint gyakorlatilag lehetetlen teherbeesni gyógyszer szedése esetén (megfelelõ szedése esetén), mivel ilyenkor nincs peteérés. Sõt, aki régóta szedi a gyógyszer 1-1 "elfelejtés" esetén is védett marad. Más probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: Egyre nyugodtabb vagyok!Neked is köszönöm a választ!Már mindenfélét olvasgatok!Én is úgy tudom, hogy gyógyszer mellett , , lehetetlen" teherbe esni.:)
De ha nem jön meg, és a teszt is negatív lesz, mindenféleképpen menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg, de ma csináltam egy corax tesztet, és negatív lett:) !Valószínû elmegyek dokihoz, de sokaktól hallom mostanába, hogy késik nekik.

Mennyi rá az esély hogy terhes lehetek? SOS

A barátomnak ki vertem aztán alaposan le töröltük zsepivel.aztán kb 5perc múlva szeretkeztünk kb 10percig mert mennem kellett haza.

Legjobb válasz: védekezés nélkül nagy az esély.

védekezés nélkül nagy az esély.
Na, a tizennegyedik nap. tökéletes alkalom teherbeesni!
Komolyan mondom, kéne rendezni ezen az oldalon egy szövegértési továbbképzést. Nem én nyírtam ki te agyoniskolázott, elõbb vágnám le a pöc5ömet egy filézõkéssel.
7 es te hülye állatkínzó ...
A kérdező hozzászólása: 2hete múlt el a menzeszem
Elélvezett, tehát volt egy csomó virgonc hímivarsejt a húgycsövében, és a simaizom pumpáló hatásának hála most az a sok kis fickó mind bekerült a hüvelyedbe, így a méhedbe is bejuthattak. Jó esélyed van a teherbeesésre. Természetesen ha menstruáció után vagy, vagy közvetlenül elõtte kisebb az esély, de még így is elég ahhoz, hogy félned kelljen, és eseményutániért menj a nõgyógyászhoz. Futás!
A kérdező hozzászólása: Utánna pisiltem ha ez fontos
Szeretem az ilyeneket. Amikor nõgyógyásznál a váróban zokog a kislány az anyja vállán, mert nem tudta megállni, hogy ne adja magát oda egy nála kb. 2 évvel idõsebb fiúnak. A slusszpoén meg az, hogy rá egy hónapra megint megteszi és megy a rinya a haját tépõ anyukának. Errõl a régi kutyám, Lacó jut az eszembe. Folyton lerángatta a kiteregetett ruhákat, összemocskolta õket. Amikor az orrára csaptunk akkora szemekkel nézett, hogy beleláttam a kajla kis lelkébe. Rá egy napra már ott rágta fater zokniját a gangon. Szegénykém úgy ért véget, hogy a nyaka köré tekeredett a szárítókötél és megfulladt. Remélem a párhuzam érezhetõ.
Semmilyen védekezést nem használtatok? És ha nem, akkor ciklusod közepén vagy? Ha igen akkor olyan 2-5% legrosszabb esetben, am meg kevesebb. Am teljesen mindegy h mennyire törölgetted meg, bent az ondóvezetékben egy csomó sprema bent marad ami ki jön az elõváladékkal, sõt ha nem verted volna neki ki elõtte, még akkor is jelentõs sperma lehet az elõváladékában, szal ezzel tessék vigyázni. Kifejezetten sok féle védekezési módszer létezik, valamelyik csak megfelel az igényeiteknek.
A kérdező hozzászólása: De nem élvezett belém
ha pisilt elõtte akkor nem annyira nagy az esély ha nem a farkában maradt sperma és elképzelhetõ
Elég nagy. Gratulálok.
50% vagy igen vagy nem... de babakocsi olcsón elado ha érdekel. :)
Annyira nagy rá az esély, hogy jobban tennéd, ha mennél esemény utániért... Szerinted az ondóvezetékben, meg a húgycsõben maradt ondó 10 percnyi "masszírozásra" bent fog maradni??? Persze, hogy nem, pont beléd ment mind... Mellesleg, ha ennyire vatta hülyék vagytok (te, mert hagytad magad gumi nélkül megdugni, barátocskád, mert szintén letojta a védekezést), megérdemeltek egy kaparást... (mondjuk a barátodat pont nem fogja érdekelni, nem neki kell mûtõbe mennie...)

Ha megjött attól még lehetek terhes úgy tudom. Mennyi rá az esélye?

Legjobb válasz: Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D

Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat szeretnék. esemény utánit vettem be azóta már 2szer megjött. Mégis mennyi az esélye h terhes legyek?
Azért nem kaptál normális választ, mert a kérdés is hülyeség! 1. Ha terhesnek érzed magad, hányingered van, kívánósnak érzed magad, akkor már 9 hét után menni kellett volna ultrahangra és nõgyógyászhoz 2. Hogy lennél már terhes, ha rendesen megjön és ráadásul eseményutánit is vettél be akkor???
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. Létezik álmenstruáció, nem is ritka, általában a terhesség 1-2. hónapjában gyakoribb, de 6. hónapig is lehetséges. Ha vettél be gyógyszert és kétszer már rendesen megjött, akkor nem nagyon kell aggódnod.

Mennyi rá az esély arra, hogy ha a gumi elszakadt mielőtt a párommal elélveztünk és kb fél percig ugy csináltuk, hogy terhes lehetek első szexnél?

ha esetleg eseményutánit szeretnék venni 15 évesen kapok anyum beleegyezése nélkül?és n?orvos felirása nélkül is kapok?

Legjobb válasz: Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.

Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.
Az én válaszomat nem olvastad??? Van rajta spermicid anyag. KINYÍRJA szó szerint a katonákat! Ne aggódj! Meg ha aggódsz, akkor késni fog!!! Vegyél Magne B6-ot és napi 4-et nygodtan megehetsz belõle nem árt, akkor megnyugszol és meglátod nem lesz semmi baj! ;o)
16, háát, belefér mondjuk. Én még mindig azt mondom, ha nem ment el akkor megnyugodhatsz. A tabi már a te dolgod.
Eseményutánit nem csak 18 év felett adnak, elmész egy tiniambulanciára (minden nagyobb városban van) és feliratsz.nem vizsgál meg , meg semmi, csak felírja. Elég drága dolog , egy ilyen tabi 5 000 ft körül van.
Nem minden óvszeren van spermicid anyag, szóval nincs igaza az utolsó válaszolónak.
Hát...ha a gumi elszakadt akkor az a biztos, ha eseményutánit iratsz, mivel hihetetlenül nagy hormontartalmú, nem gyerekjáték ezért csak orvos irhatja fel. Az h anyukád beleegyezése kell-e...hát azt passzolom tovább. Vagy 14 a határ vagy 16:S Amúgy nem tudom hogy 15 éves létedre karácsony elõtt h állsz anyagilag de ezek nem olcsó gyógyszerek:D (mármint ha a szüleidet ki akarod és ki tudod hagyni ebbõl a dologból) Azért sok sikert:)
18 a korhatár, azalatt nem adják ki az eseményutánit, ne parázz elõre, majd csak akkor ha esetleg nem jön meg.
Ne aggódj!!!! Ezeken a gumikon van egy úgynevezett spermicid anyag, a mi megöli a spermiumokat. ha nem ment el benned, nem kell aggódnod. Ha kiszakadt, s utána újjat húztatok, s úgy ment el, nincs gond. Egyébként ahhoz képest elsõ volt neki :o) Egész jól bírta :o) Általában pasiknál az elsõ megáll 3 ki-be huziban :o) Figyeljetek arra is, hogy rakjátok fel a gumit! Sisak összeszoríííííít! De nem kell aggódj!!!
(1. válaszoló) Nyugi tényleg nem para ha nem ment el mielõtt kivette volna! Abszolút nyugi! Nem tudom, hogy hány éves a barátod, de ráadásul az elsõ pár évben a spermák nagy % még csak nem is képes a megtermékenyítésre, nem tudom ezzel mennyire nyugtattalak meg mert nem milyen idõs a pasid. De tény, hogy no para :)
A kérdező hozzászólása: csak akkor ment el miután uj gumit huztunk fel..hát ez már szerencsére nem szakadt el...szoval nagyon reménykedek:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) ...hát kicsit parázok tõle, mert jövõhétvégén kéne h megjöjjön és addig meg félek..:S
Esemény utánit.. Barátnõmnek úgy adtak, hogy elvitte magával a 18 éves ismijét. Szóval szerintem tedd te is ezt. Bár kétlem, hogy terhes lennél.. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát már kezdtem megnyugodni de észrevettem h a guminak ami elszakat egy nagyon pici része bennem maradt:S:S:S...igy lehetek már terhes?:Sléccii segitsetek:Sköszi
A kérdező hozzászólása: köszi:) ..16 éves és ez volt neki is az elsõ..:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem télleg nem lesz semmi baj:) köszi:) ..párom is tök aranyos velem meg mindig nyugtat szoval..kezdek télleg megnyugodni:) de csak akkor fogok teljesen majd ha megjön

Lehetek terhes attól, hogy a barátom berakta 2-3 percig a péniszét és addig nem védekeztünk? Ez a menszeszem után két nappal volt. Menni rá az esély?

Legjobb válasz: :D lehetsz,miért ne lehetnél?Ha szerencsés ember vagy,nem lesz baj,ha nem akkor 9 hónap múlva írd le a nemét/nevét/súlyát/haj-és bõrszínét;) 20l

ha a szádba rakta nem, ha a s*ggedbe akkor sem, ha a s*ggedbe lõtte akkor sem, h a puncidba lõtte akkor talán 5% eséllyel kb.
:D lehetsz, miért ne lehetnél?Ha szerencsés ember vagy, nem lesz baj, ha nem akkor 9 hónap múlva írd le a nemét/nevét/súlyát/haj-és bõrszínét;) 20l
Utolsó ha ilyen idióta vagy legalább ne okoskodj! Lehet terhes az elõváladéktól, mert van benne sperma. Olvass témához kapcsolódó könyvet vagy kérdezd meg bármelyik orvost, ha nekem nem hiszel. 26F
Lehetsz. De a hatos lottó esélyesebb. Viszont nem éri meg ilyet játszani, mert bár a teherbe esés esélye roppant csekély, de az idegeskedés miatta az nagy...
ha lenne annyi eszed, akk nem irtkédezõdkönél, hanem a biztonság kedvéért vennél egy eseményutánit..igaz, jol felboritja a hormonrendszeredet, de ha ilyen buta p*csa vagy. meg érdemeled..:// pff BETETTE, igen..lehetsz terhes..nem sok esély van rá, de lehetsz az.
attól hogy belédrakta nem leszel terhes! ahhoz ondó is kell! ha elélvezett a srác akkor van esély rá hogy terhes vagy. nem élvezett el, akkor biztos nem lehetsz terhes. és még mielõtt vki felhozná, nem eshet teherbe az elõváladéktól sem!
Terhes? Lehetsz....
Mindenre megvan az esély! Inkább védekezzél, és ne próbálkozz, nem hiszem, hogy megér ennyit az egész. Ha babát szeretnél, akkor meg ne használj óvszert! Nagy felelõtlenség!
MIÉRT, miért nem a fogamzásgátlás témakörbe teszitek fel ezeket a kérdéseket?!
De elõváladéktól bizony teherbe lehet esni bár nem sok esélyvan rá de azért teherbe lehet tõle esni
Lehetsz. Orgazmusod volt-e? Mondjuk 2-3 perc alatt nem hiszem, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy Neked megérte kockáztatni!!! Ne vidd a vásárra a bõrödet a semmiért! Ha mégis volt, és a barátod elõtt volt, akkor az összehúzódás egy kicsit csökkenti az esélyeket - de nem a nullára! Máskor ilyet ne csinálj, használjatok óvszert.
persze hogy lehetsz
nem !!
lehetsz. okos már nem.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`

Lehetek terhes? Mennyi rá az esély? 17L

5hónapja voltam utoljára pasival, és mostanában észrevettem, hogy nagyobb a hasam . Ezenkívül semmi, rendesen megjött a menzeszem is, legközelebb 28-án fog. Ezért is nem csináltam terhességi tesztet, de kíváncsi lennék, hogy van-e esély rá? Megszakítással "védekeztünk" akkor, tudom felel?tlen dolog volt, de ezért izgulok....

Legjobb válasz: nõ a hasad de van menszeszed = ne zabájjá annyit.

-.-'
nõ a hasad de van menszeszed = ne zabájjá annyit.
méhen kívüli terhesség, egyszer csak kipottyan belõled egy bébi, úgy, hogy addig azt se tudod, hogy terhes voltál. elõfordult már:)
az eselye annak, hogy terhes legy: epszilon
nincs sok esélye. a legtöbb ember hasra hízik elõször, nagy az esélye hogy igen is híztál.
figyelj, itt a tél, az emberek többsége ilyenkor átáll hörcsög üzemmódra és csak eszik, eszik, eszik.. szerintem is csak híztál egy kicsit, úgyhogy nyugi..
Csak dagadt vagy! Meg hülye!
5 hónap alatt észre vetted volna tuti nem vagy az
Bazzz!!! Ha ennyire ideges vagy, vegyél egy terhességi tesztet! Bármelyik drogériában, szupermarketben, vagy patikában kapható, durván 500 ft, és megnyugszol. Ráadásul a teszt nem fog hülyének nézni, mint itt nagyon sokan. Egyébként el kell keserítselek, de nem te lennél ez elsõ lány, aki úgy terhes, hogy közben minden hónapban menstruál. :( A megszakított közösülés nem védekezés, hanem oroszrulett. A hasad lett csak nagyobb? A derekad ugyanolyan hangsúlyos, mint volt, vagy kevesebb az eltérés a derék-csípõ aránynál?
A kérdező hozzászólása: Dagadt azért nem vagyok. Mert eddig bárkitõl kérdeztem vékonynak mondtak. Csak hasam nagyobb. Ráadásul nem eszem sokat. Mozgás hiány lehet az oka?
Rosszul tudod utolsó, olyan NINCS, hogy valaki minden hónapban menstruál, miközben terhes. Esetleg vérezget, de össze sem lehet hasonlítani mennyiségileg, és összetételileg a menstruációs vérzést, és a terhesség alatti vérezgetést. Kérdezõ, ha az elmúlt hónapok alatt a menstruációd nem változott, akkor nem vagy terhes. Viszont ha (sokkal) kevesebb volt, és megváltozott a színe/állaga, akkor van rá esély. De a terhességnek nagyon sok jele van a "hasnövésen" kívül. Ha biztos akarsz lenni benne, csinálj egy tesztet. Máskor pedig védekezz rendesen, és akkor nem kell izgulnod.
Uhhhh, hát ennyi IQ-val légyszi tedd meg, hogy soha nem szülsz gyereket. Jesszus komolyan, ez olyan szintû kérdés, mintha azt nem tudnád mennyi 2+2....
sajnos a menzesz mellett is lehetsz terhes, de nem lenne jó még egy ilyen buta ember a világra, mint az annya. ha veszel tesztet akkor is mindegy már. 5 hónapos gyereket már meg lehet menteni ha megszülöd elvenni meg már nem veszik el... csak újra nõ a gyerekotthonokban nevelkedõ szerencsétlen magányos gyerekek száma.
17.38-nak. Bocs, de sehol sem írta, hogy más lenne a menstruációja, vagy pedig változatlan. Nem tudom rosszul. Ismerek olyat, aki minden hónapban rendesen vérzett, és akkor jött rá, hogy terhes, amikor megmozdult a baba. Ha elsõ gyerek lett volna, talán rá se jön. A terhesség tünetei pedig elég változatosak lehetnek, kinek ilyen, kinek olyan, de még egy azon nõ 6 terhessége is lehet 6féle. Ezek egyike, hogy nõ a has. Aki tudja, hogy terhes, az felismeri a tüneteket, hogy ezek azért vannak, mert.... Tényleg, kérdezõ!! Gyakori vizelési inger??? Az tuti minden kismamánál van, egyszerû anatómiai okokból.
Ne haragudj, de anatómiai okokból lehetetlen, hogy valaki rendesen vérezzen a terhesség alatt. Ami esetleg vér formájában távozhat, azt mindennek lehet nevezni, csak nem menstruációnak. Ezt tanulom, úgyhogy tisztában vagyok vele. Ez a "menstruálhatsz terhesség alatt" csak felesleges pánikkeltés. Egyszerûen nem lehet annyit vérezni, hogy valaki összetévessze a két vérzésformát. Ha mégis megtörténik, akkor az illetõ nagyon figyelmetlen volt....
Szolj anyadnak h terhets vagy...meg fog orulni

Mennyi rá az esély hogy terhes lehetek?

Külföldön voltam pár hétig és a nagy "városnézésben" néha 2-3 órával kés?bb vettem be a tabit(yasminelle)

Legjobb válasz: 0%

0%
Esély mindig van, de nem azért, mert késõbb vetted be, hanem ha vmiért gyengül a hatása.

Lehetek terhes? Nagy ra az eselyem hogy a mult honapba terherbe estem a menszim elott. Annak kb.3 hete mar tobb mint egy hete rosszul erzem magam:fej fajas, faj a hasam alja, derekam, feher suru folyas, hanyinger az valtozo..

Reggel csinaltam egy tesztet de emberi szemmel eppen hogy ki lehetett venni a + jelet.Nagyon nagyon halvany volt.Clear Blue-t hasznaltam.Meg 11 nap van a menszimig.Reggel huvelyben megmertem es 37.2 volt a hom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!

sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!
A nem várt mensi napján tesztej újra, és mérd tovább a hõdet ha fent marad az szuper. Ja, és csak nyugi!
Jah!!!.... És mensi óta méred a hõdet??? Azóta így fent van, vagy csak az elmúlt napokban?
A kérdező hozzászólása: Csak most mertem de majd nezem minden nap!!!! Koszi a valaszokat!!!
Ha csak most méred, akkor lehet hiogy pé. miatt van fent. De mérjed mensi elõtt is meg ha nem jön meg akkor is! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Ha pe lenne szerintem az nem tartana mar vagy 9 napja!!
Hát akkor türelem, lehet hogy sierült, de sztem még korai lenne. Várj és megtudod.
Jah! és majd írd meg hogy mi volt!!!!
A kérdező hozzászólása: Minden keppen irok!Ide vagy private-ba? Tenleg koszi a valaszokat!!!!Akkor meg varok!!!!!!

Ha megvan rá az esély, hogy terhes lehetek, akkor a sűrű, fehér folyás jó jel?

A (nem várt) mensimnek kedden kell megjönnie.

Legjobb válasz: Igen, remek jel, nekem is megvolt, és azóta is tart a fehér folyás. Azt azonban tudnod kell, hogy ezt nemcsak a terhesség okozhatja! Kedden már tesztelhetsz, de akkor se keseredj el, ha még csak egy csíkos: mindenkinek más ütemben növekszik a HCG-szintje! Remélem 2 csíkod lesz, szorítok!

Igen, remek jel, nekem is megvolt, és azóta is tart a fehér folyás. Azt azonban tudnod kell, hogy ezt nemcsak a terhesség okozhatja! Kedden már tesztelhetsz, de akkor se keseredj el, ha még csak egy csíkos: mindenkinek más ütemben növekszik a HCG-szintje! Remélem 2 csíkod lesz, szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem baba lesz!

Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig erősen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Terhes lehetek még, mennyi rá az esély?

Dec.10én volt az tolsó mensim els? napja. Jan11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Elég sok terhességi tünetem volt, s van is még. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig er?sen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Az már a következ? mensim lehetett? Ha a tegnap teszt negatív lett, az már tuti azt jelent, hogy nicsen most babám?? Vagy azért kérjek a dokimtól id?pontot? Mit tegyek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)

Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)
Bármi lehetséges. Én is azt mondom, hogy menj el egy dokihoz.Õ biztosat tud neked mondani.Sok sikert.
Szerintem nem vagy terhes, a menses nem egyforma, hol ilyen, hol olyan. Ha két napig volt, de erõs volt, tuti nincs babád. Csak a pecsételés, minimális mennyiség jelenthet babát! Dolgozzatok az ügyön, mert ezek szerint lassan középidõbe érsz!
szia.én csak a nõvérem példáját tudom írni.5 gyereke van.ebbõl 3-mal mensizett rendesen.az egyikkel 7 hónapon keresztül 5-6 napíg.a másikkal is pár hónapíg, a harmadikkal is, és 12 hetes koráíg negatív volt a teszt.azt mondták neki cysta, de ez a "cysta"egyszer csak negmozdult...szóval bármi lehet, egyénenként változó.ha elmennél dokihoz, õ biztosabbat tudna mondani mint egy teszt és választ tudna adni minden kérdésedre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!