Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ra az (54 db)

Terhes vagyok? Egy hete szombaton voltam együtt a barátommal, és belémélvezett.5éve szedek gyógyszert, csütörtökön kellett volna megjönnie. Terhes lehetek? Mennyi rá az esélyem?

Tesztet még nem csináltam, de gondolkodom rajta. Semmiféle tünetem nincs. Vasárnap de. vérezgettem egy kicsit, de semmi több. Sose maradt ki, mindig rendszeres volt a menses-em eddig.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)

Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!Én bízok a gyógyszerben, de azért a héten csinálok egy tesztet.Még csak fél éve szedem a Belara gyógyszert, elõtte Lindynette 20-at szedtem.Azért aggódom ennyire, mert még sose volt kimaradásom:(.
A nõgyógyászom szerint gyakorlatilag lehetetlen teherbeesni gyógyszer szedése esetén (megfelelõ szedése esetén), mivel ilyenkor nincs peteérés. Sõt, aki régóta szedi a gyógyszer 1-1 "elfelejtés" esetén is védett marad. Más probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: Egyre nyugodtabb vagyok!Neked is köszönöm a választ!Már mindenfélét olvasgatok!Én is úgy tudom, hogy gyógyszer mellett , , lehetetlen" teherbe esni.:)
De ha nem jön meg, és a teszt is negatív lesz, mindenféleképpen menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg, de ma csináltam egy corax tesztet, és negatív lett:) !Valószínû elmegyek dokihoz, de sokaktól hallom mostanába, hogy késik nekik.

Körülbelül 16. án múlt el a havim és rá 3 napra lefeküdtunk egymással de nem sikerült óvszerrel és óvszer nélkül csináltuk de 5-6 percnél nem volt tovább bennem. Még a közelébe se volt hogy elmenjen. Nem lehetek terhes ugye? Az elovaladek miatt.

Legjobb válasz: De igen, lehetsz. A havid elsõ napja a ciklusod elsõ napja, tehát nagyjából a középidõben voltatok együtt, pont peteéréskor. Az elõváladéknak meg édesmindegy, hogy 1-2 percig vagy 5-6 percig volt benned... De nyilván olvasott, felelõs, a témához értõ fiatal vagy és pontosan ismered a ciklusod, ismered a külsõ jegyeit, hogy mikor van peteérésed. Ugye?

De igen, lehetsz. A havid elsõ napja a ciklusod elsõ napja, tehát nagyjából a középidõben voltatok együtt, pont peteéréskor. Az elõváladéknak meg édesmindegy, hogy 1-2 percig vagy 5-6 percig volt benned... De nyilván olvasott, felelõs, a témához értõ fiatal vagy és pontosan ismered a ciklusod, ismered a külsõ jegyeit, hogy mikor van peteérésed. Ugye?
A kérdező hozzászólása: De nem lehet rá sok esély. amikor csináltuk nem voltam a termékeny idõszakban. De pénteken csinálok tesztet akkor lesz 13. nap.
Ugyanígy voltunk együtt, 20 hetes kismama vagyok! Bár nálunk nem jelentett gondot, tisztában voltunk az esélyekkel. Sajnállak, hogy amiatt az 5-6 perc miatt napokat kell végig stresszelned, amíg kiderül. :(
A kérdező hozzászólása: Az idegességtõl is fájhat a köldököm környéke ? vagy felfázhattam ? már befeküdtem forró kád vízbe is, de valahogy nem akar elmúlni a köldök környéki fájdalom. Mit tehetek ez ellen ?
Valószínû a stressztõl van, a felfázásnak mások a tünetei.
Azok alapján amit leírtál nem valószínû....
A barátodat meg rúgd ki, mert marhára nincs tekintettel rád.
Akkor már csak az a kérdésem miért vagy együtt egy ilyen önzõ felelõtlen gyerekkel?
Nem vagy normális. A tabletta felesleges volt. Nem láttad a mellékelt betegtájékoztatón, hogy menses esetén nem szabad bevenni? Elolvastad egyáltalán? Bioszból gondolom nem voltál 5-ös... Tudod egyáltalán, mi az a menstruáció? A megtermékenyítetlen petesejt vérzés kírésetében távozik a méh belsõ nyálkahártyájának felületi rétegével együtt. Tehát petesejt hiányában nem tudsz teherbe esni amikor menstruáció alatt szeretkezel. Viszont elég egészségtelen. Menstruáció alatt is lehet szexelni, de ajánlott az óvszer használata, tudod ilyenkor (menses alatt) a méhszáj nyitva van... Ha a fiú nem mossa rendesen magát...? :-/
Egyébként azt tudtad, hogy menses alatt nem tanácsos közösülni, mert érzékenyebb a nyálkahártya, a méhszáj kicsit nyitott, és így aztán olyan gyulladást be lehet szerezni, hogy akár a méhed is rámehet.
A kérdező hozzászólása: nem tudtam h eseményutánit fogok venni!!!Azt se tudtam h belém fog élvezni! utána vettem észre azt modnta erre h ugyse lessz gyerek d eén a biztosnág kedvéért vettem.Az orvosság neve escapelle 1 szemes
Itt az a kérdés, hogy miért nem védekeztetek, ha tudtad hogy utána esemény utániért fogsz futkosni?
Mi a neve a tablettának, amit bevettél?
A kérdező hozzászólása: Én nemtudtam h nem lehet bevenni menses alatt:S elemntem a nögyogyásztra az az emebr meg aztmondta h vegyem be felirta minden:S pedig modntam neki h megvan.
OMG!

Ettõl lehetek terhes? Sok rá az esély?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Már fel lett téve ez a kérdés. Amúgy nem sok rá az esély, de lehetsz terhes.

Már fel lett téve ez a kérdés. Amúgy nem sok rá az esély, de lehetsz terhes.
eszed alapján 12nél több nem lehetsz
ilyet minek kell csinálni, mi értelme volt hogy odaérintette. vagy keféltek vagy nem! ennyi
nem, nem lehetsz.
Aki ennyire hülye ne kufircoljon
egy terhességi teszt mindenre válaszol.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.ezert kérdeztem hogy nagy e rá az esely
Elõváladék még lehettett, de ha külsejéhez ért, akkpr hogy lehetnél már terhes?
De lehet az elõváladék miatt. És te tényleg az a 17 éves csaj vagy
Vesszek meg, ha te nem az a 17 éves lány vagy, aki napok óta huszadjára írja ezt ki......de mindegy, van akinek nem jutnak el a dolgok a tudatáig. Szóval, nem lehetsz terhes, jegyezd már meg, oké?????
A kérdező hozzászólása: 18vagyok..

Lehetek terhes ha belém se hatolt csak elélvezett a hasamra de az lefolyt? Azt mondta, hogy nem ment bele, de ha belement, akkor van rá esély?

Nagyon aggódom, mert meg kellene jönnie...a szokásos görcsöm megvan...de a vér nincs:( ez volt tegnap...ma felkeltem és úgy görcsöltem mint még soha...mintha ki akarna szakadni a hasam:( (és ez tényleg er?s volt...tudom,mert nagyon szoktam görcsölni és a gyógyszerek se használnak...az orvos se tudja h miért van ez) és mikor reggel kimentem wc-re nagyon sok vér volt...de azóta nem jön egy csepp sem...bár igaz nem mászkálok...de akkor is...félek h terhes vagyok...bár lehet csak beképzelem magamnak.Tegnap a biztonság kedvéért jó meleg vízben fürödtem, elvileg ett?l megjöhet:S

Legjobb válasz: A tesztet az aktus, illetve a vélt fogantatás után 14 nappal érdemes elõször használni. Ha az eset veled pár napja történt, akkor még biztos nem vagy terhes, és a teszt nemmutat meg semmit. De szerintem egyébként se vagy terhes. Ahhoz, hogy teherbe ess, spermának kell kerülnie a hüvelyedbe.

A tesztet az aktus, illetve a vélt fogantatás után 14 nappal érdemes elõször használni. Ha az eset veled pár napja történt, akkor még biztos nem vagy terhes, és a teszt nemmutat meg semmit. De szerintem egyébként se vagy terhes. Ahhoz, hogy teherbe ess, spermának kell kerülnie a hüvelyedbe.
Biztos nem vagy terhes! De ha ennyire félsz tõle, akkor miért nem szedsz fogamzásgátlót, és akkor nem kellene messzebb elélveznie a párodnak.
Szerintem tutira nem vagy terhes!Nem benned élvezett el a párod, nem került sperma a hüvelyedbe, így semmi esélyed.Ha a hasadról le is is folyt a hüvelyed környékére, az kevés, nekik onnan fel kellene küzdeni magukat, ami azért nem könnyû.
Szerintem sem lehetsz terhes. Egyszerûen túl nagy a távolság... a hüvely teljes hosszán végig kellene menniük a szokásos úton felül.. túl sok a 'ha'. Ha mégis odafolyt, ha mégis egy elért oda, ha épp akkor és ott.. szerintem ez nem ennyire egyszerû. Szerintem se a párod büntesd ezért, inkább használj tabit és akkor úgy élvezhetitek, ahogy jólesik!

Az utolsó mensim dec. 18-a körül volt meg. Előtte egy héttel együtt voltunk a párommal, mikor elindult a vérzés, utána napokig csak barnás folyásom volt, mire 18-ra megjött rendesen. Szeritetek attól még lehetek terhes?

Sziasztok! Én még új vagyok itt, és szeretném a segítségeteket kérni! Az utolsó mensim dec. 18-a körül volt meg. El?tte egy héttel együtt voltunk a párommal, mikor elindult a vérzés, utána napokig csak barnás folyásom volt, mire 18-ra megjött rendesen. Egyébként elég rendszertelen a havim, így sose tudom mikor kéne igazán megjönnie,de szeritem már rég meg kellett volna hogy jöjjön. Vettem egy tesztet negatív lett :(

Legjobb válasz: Szia! Ha a teszt negatív akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu/ -ra, itt tudsz naptárat vezetni magadnak.

Szia! Ha a teszt negatív akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu/ -ra, itt tudsz naptárat vezetni magadnak.

Párommal eddig óvszerrel védekeztünk, az kiszakadt. Bevettem egy sürgősségi fogamzásgátlót, rá 1 héttel megjött. És menzesz első napján vettem be az első fogamzásgátló tablettát. 6 nap helyett 3 napig véreztem, ez miért van? lehetek terhes?

és az miért van, hogy egy id? után ugyan jó a szex, de utánna fáj a behatolás illetve csíp :S aggódom a fogamzásgátló miatt.. 28 naponta szokott megjönni. most a menzesz után 28 nappal jön meg normálisan?

Legjobb válasz: Lehet hogy az esemény utáni tabletta kicsit összekeverte a hormonháztartásod. Szerintem terhes nem lehetsz.

Lehet hogy az esemény utáni tabletta kicsit összekeverte a hormonháztartásod. Szerintem terhes nem lehetsz.
Biztosan nem vagy terhes. Azért ilyen rövid, mert ez a rengeteg hormon teljesen összezavarta a szervezetedet. Az orvos nem normális, hogy sürgõsségi után engedte rögtön elkezdeni a fogamzásgátlót. Ha az elsõ napon kezdted szedni, akkor 21 napig szeded, majd hét nap szünet. A szünet valamelyik (ált. 3-4.) napján fog megjönni. Akár elmúlik addigra a menzesz, akár nem, a 8. napon kezded szedni a következõ levelet. De ez mind benne van a tájékoztatóban. Ha csíp és fáj az aktus, akkor lehet valamilyen fertõzésed. Alapos lehetett az orvos, akinél jártál...
Én sem hiszem, hogy terhes lennél. Valóban arról lehet szó, hogy a sürgõsségi fogamzásgátló megzavarta a hormonháztartásod. Ha jól értettem most áttértetek az óvszerról fogamzásgátló tablettáról. Ha igen, akkor teljesen normális, hogy rövidebb lett a menszeszed. Miért fáj a behatolás egy idõ után? Lehet, hogy nem vagy elég nedves, vagy valami fertõzésed van.
Meg ha rendes fog.gátlót szedsz, akkor az is összekavarja a hormonháztartásod. Lehet így egyszerre sok volt neki a kettõ.
3. válaszoló vagyok: óvszerrõl fogamzásgátló tablettára (ezt akartam írni, és hiába olvastam át, nem vettem észre)
Máskor kérdezd meg a nõgyógyászt... amúgy nem. Kivéve ha a 2. Jézussal cvagy várandós.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :$ megnyugodtam. szerintem is valami fertõzés lehet .. tényleg sok volt nekem a sürgõsségi meg a fogamzásgátló így egyszerre.. nem tudok vele már mit csinálni :D köszi :)

Kézzel elégitettem ki a barátom és közben a sperma ráment a bugyimra. Később az is lekerült, mikor felvettem, nemvettem észre és kiforditva vettem vissza, így az a rész került belülre, de akkor már rá volt száradva. A szárad spermától lehetek terhes?

Egyébként még szüz vagyok, így kevesebb az esélye?

Legjobb válasz: szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem,ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:)nem letolás csk ugy megemlítettem..:)

szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem, ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:) nem letolás csk ugy megemlítettem..:)
A kérdező hozzászólása: ajjj nagyonszépen köszönöm a válaszokat:) sokat segitenek(:
te is elöbb értél be testileg mint agyilag
Semmiképp! Ne parázz, a teherbeesés azért ennyire nem egyszerû.
hüle k urva dugás elõbb kérdezted volna meg anyád bas zod

Ha megjött attól még lehetek terhes úgy tudom. Mennyi rá az esélye?

Legjobb válasz: Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D

Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat szeretnék. esemény utánit vettem be azóta már 2szer megjött. Mégis mennyi az esélye h terhes legyek?
Azért nem kaptál normális választ, mert a kérdés is hülyeség! 1. Ha terhesnek érzed magad, hányingered van, kívánósnak érzed magad, akkor már 9 hét után menni kellett volna ultrahangra és nõgyógyászhoz 2. Hogy lennél már terhes, ha rendesen megjön és ráadásul eseményutánit is vettél be akkor???
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. Létezik álmenstruáció, nem is ritka, általában a terhesség 1-2. hónapjában gyakoribb, de 6. hónapig is lehetséges. Ha vettél be gyógyszert és kétszer már rendesen megjött, akkor nem nagyon kell aggódnod.

Nem védekezünk megszakítással csináljuk. Volt olyan alkalom mikor megvolt a menszeszem utána 1 vagy 2 napra rá együtt voltunk és elment bennem, de nem estem teherbe. Ez nem azt jelenti hogy soha nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: Hát nemfeltétlenül jelenti azt függ atol is hogy mennyire van még meg a menszeszed.. de egyébként ha megvan akkor nagyon nagyon kicsi az esély rá hogy teherbe esik az ember.

Hát nemfeltétlenül jelenti azt függ atol is hogy mennyire van még meg a menszeszed.. de egyébként ha megvan akkor nagyon nagyon kicsi az esély rá hogy teherbe esik az ember.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék majd kisbabát csak félek tõle hogyha ugye védekezés nélkül csináljuk megszakítással de ugye az az elõváladék azért van rá esély és egyszer se sikerült még...Félek hogy lehet h velem van a baj és nem lehet majd a késõbbiekben kisbabánk...
Ez teljesen normális. Egészséges párok is sokszor hónapokig próbálkoznak. Bár szerintem ha most nem akartok babát akkor buta dolog ilyesmin kísérletezni: "Most nem akarok, de miért nem jön össze?" És utána elveteted vagy mi? Volt értelme?
A kérdező hozzászólása: Igen igazad van...Majd eljön az ideje...Csak ugye amit az elõbbiekben leírtam attól félek...
Ne félj. Vannak olyan párok, akiknek évekig kell próbálkozniuk. Csak türelmesen.
A kérdező hozzászólása: Rendben nagyon szépen köszönöm!
Jelezném, hogy nálunk ugyanilyen helyzet volt, és teherbe is estem. Most 5 hónapos a kisfiam :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!