Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes ra (163 db)

Azok alapján amit leírtál nem valószínû....
A barátodat meg rúgd ki, mert marhára nincs tekintettel rád.
Akkor már csak az a kérdésem miért vagy együtt egy ilyen önzõ felelõtlen gyerekkel?
Nem vagy normális. A tabletta felesleges volt. Nem láttad a mellékelt betegtájékoztatón, hogy menses esetén nem szabad bevenni? Elolvastad egyáltalán? Bioszból gondolom nem voltál 5-ös... Tudod egyáltalán, mi az a menstruáció? A megtermékenyítetlen petesejt vérzés kírésetében távozik a méh belsõ nyálkahártyájának felületi rétegével együtt. Tehát petesejt hiányában nem tudsz teherbe esni amikor menstruáció alatt szeretkezel. Viszont elég egészségtelen. Menstruáció alatt is lehet szexelni, de ajánlott az óvszer használata, tudod ilyenkor (menses alatt) a méhszáj nyitva van... Ha a fiú nem mossa rendesen magát...? :-/
Egyébként azt tudtad, hogy menses alatt nem tanácsos közösülni, mert érzékenyebb a nyálkahártya, a méhszáj kicsit nyitott, és így aztán olyan gyulladást be lehet szerezni, hogy akár a méhed is rámehet.
A kérdező hozzászólása: nem tudtam h eseményutánit fogok venni!!!Azt se tudtam h belém fog élvezni! utána vettem észre azt modnta erre h ugyse lessz gyerek d eén a biztosnág kedvéért vettem.Az orvosság neve escapelle 1 szemes
Itt az a kérdés, hogy miért nem védekeztetek, ha tudtad hogy utána esemény utániért fogsz futkosni?
Mi a neve a tablettának, amit bevettél?
A kérdező hozzászólása: Én nemtudtam h nem lehet bevenni menses alatt:S elemntem a nögyogyásztra az az emebr meg aztmondta h vegyem be felirta minden:S pedig modntam neki h megvan.
OMG!
igen ha nem védekeztetek szerintem igen
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat szeretem volna kapni. !
Van 1 jó tipp ha nem akarod hogy terhes legyél, bár elég nehéz:S : 1. Öld meg a szomszéd kecskéjét 2. Belezd ki 3. Öltözz be Lady Gaganak 4. Forduly hármat 5. És ugorj ki az ablakon Ha nem sikerült akkor kezd elõröl egy másik kecskével.
És ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Ha ilyen baromira tudatlan vagy, miért nem elõbb kérdezel?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Szóval igen gond lenne ha terhes lennék.
Nem vagy terhes ne agódj. Ha mégis terhes vagy akkor vedd ugy hogy hazudtam.
Lehetsz. Viszonylag kicsi az esélye, de közel sem lehetetlen. Ha nem akarsz gyereket, akkor MINDIG védekezni kell.
Sajnos nem kizárt. Gond lenne a baba egyébként? Egyébként fura ez a mostani hónap. Április 4-5re vártam a vérzésem és még mindig sehol.Pedig én biztosan nem lehetek terhes és sosem késett még ennyit, szóval passz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. És nem védekeztünk..://
lehetsz, még akár mensi közben is, csak kisebb az esélye
én meg nem normális választ akartam írni!...

A barátommal, lefeküdtem és a mestruációm után 4 napra rá közösültünk. És egyszer úgy "tette be" h nem volt rajta óvszer de még jóval előtte kihúzta mielőtt elment volna. Lehetek terhes?

NAGYON SZÉPEN KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!NAGYON NAGYON FÉLEK...:'(

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)

Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)
Nagobb az esély hogy nem, de tudod az ördög sosem alszik! Van rendkivüli peteérés is ami nagyon ritka, de ha van, akkor elég az is ha"kicsit beteszi"és az elõváladékból simán lehet baba!
Azt írtad a menstruáció után 4 nappal. Szerintem bõven lehetséges a peteérés. Viszont az esély tényleg nagyon kicsi. Ha ennyire aggaszt a dolog, akkor jó lenne, ha jobban odafigyelnél hogyan is szeretkezel.
A 72 órás tabletta még mindig rendelkezésedre áll, ha biztos akarsz lenni. Egyetértek az elõttem szólókkal, lehetsz terhes, még ha kicsi eséllyel is. Ha nem akarsz babát, tessék 100%-osan védekezni!! És ha tartós kapcsolatban élsz szedj fogamzásgátlót, az biztosabb.

Ettõl lehetek terhes? Sok rá az esély?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Már fel lett téve ez a kérdés. Amúgy nem sok rá az esély, de lehetsz terhes.

Már fel lett téve ez a kérdés. Amúgy nem sok rá az esély, de lehetsz terhes.
eszed alapján 12nél több nem lehetsz
ilyet minek kell csinálni, mi értelme volt hogy odaérintette. vagy keféltek vagy nem! ennyi
nem, nem lehetsz.
Aki ennyire hülye ne kufircoljon
egy terhességi teszt mindenre válaszol.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.ezert kérdeztem hogy nagy e rá az esely
Elõváladék még lehettett, de ha külsejéhez ért, akkpr hogy lehetnél már terhes?
De lehet az elõváladék miatt. És te tényleg az a 17 éves csaj vagy
Vesszek meg, ha te nem az a 17 éves lány vagy, aki napok óta huszadjára írja ezt ki......de mindegy, van akinek nem jutnak el a dolgok a tudatáig. Szóval, nem lehetsz terhes, jegyezd már meg, oké?????
A kérdező hozzászólása: 18vagyok..
Kevesebb rá az esély, de nem biztos, hogy nem lettél terhes
a ciklusod jó lenen tudni, ebbõl tudod mikor volt a peteérés, hozzá számolod a sperma meddig él, innen ahogy én számolom, nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. Fõleg aki értelmeset szólt hozzá!!!!
én értelmeset szóltam hozzá. de hát amilyen a kérdés, olyan a válasz. amúgy a 3. válaszoló "ciklusod" szavát elsõre úgy olvastam, hogy "cicusod". Nem inkább kandúrod?
Még elmehetsz 72 órás tablettáért. Azt tudom, hogy én így 19 évesen, egyetem elõtt állva tutira elmennék, mert semmi alap nem lenne a gyerekvállaláshoz, abortuszra meg ki akar menni... Szóval ha hozzám hasonlóan nagyon nem alkalmas a baba, akkor irány a doki. Ezért is találták ki ezt a dolgot, hogyha valami balul sülne el, akkor még meg tudd akadályozni a terhességet. Kicsi rá az esély, de tudod, hogy menzesz alatt is teherbe leeht esni. Én nem kockáztatnék! :)
A kérdező hozzászólása: Hát 17 éves vagyok. És még nem nagyon szeretnénk babát. De köszönöm a válaszodat. :)
A kérdező hozzászólása: Hány százalék esélyem lehet a terhességre amúgy? ( csak kiváncsiságból)
én úgy tudom hogy menszesz elsõ napjától számolva 10. napján van peteérésed akkor vagy a legtermékenyebb durván egy hétig, spermiumok meg napokig elvannak benned szóval elég nagy az esély rá hogy terhes legyél

4 hete a barátom megujjazott, én meg kivertem neki. és rá két napra hamarabb megjött a menstruációm. és rá két hétre megint megjött. Ugye nem lehetek terhes? Félek:$. Ja és még szüz vagyok csak nem tudom h átszakadt. -ea szűzhártyám. :$:S

Legjobb válasz: de, terhes lehetsz, mert a pasid egy ufo, akinek a kis ufó spermiái az ujján keresztül, közlekednek és kis ufó-ember mutánsocskáid lesznek...jobban játfál volna, ha az ufó-fütykösét mártja meg benned, mert akkor legfeljebb beléd izzad...(-.-")

de, terhes lehetsz, mert a pasid egy ufo, akinek a kis ufó spermiái az ujján keresztül, közlekednek és kis ufó-ember mutánsocskáid lesznek...jobban játfál volna, ha az ufó-fütykösét mártja meg benned, mert akkor legfeljebb beléd izzad...(-.-")
látom téged sem világosítottak fel rendesen... terhes akkor lehet az ember ha egy csávó fogja a péniszét belenyomja a punidba és beleélvez... ujjazástól igen nehezen...
Meg azóta kétszer menstruáltál...... Gondolkodj el ezen... :DDD
Mondd, mitõl lennél terhes? ha nem az ujján át közlekednek a kis spermiumok, akkor csekély rá az esély. A menstruációd meg azért borult fel, mert a testi örömöktõl kicsit megbolondultak a hormonjaid. ne gondold, hogy itt valaki is kitalálja, mi a bajod, menj orvoshoz, nem harap.
felborult a hormonháztartásod(: ez lesz akkor is ha elveszted(: nyugi nincs semi baj.
szerintem is felborult a hormonháztartásood :) bár nekem nem volt ilyenem, de az lesz. Tuti nem vagy terhes:)

Az utolsó mensim dec. 18-a körül volt meg. Előtte egy héttel együtt voltunk a párommal, mikor elindult a vérzés, utána napokig csak barnás folyásom volt, mire 18-ra megjött rendesen. Szeritetek attól még lehetek terhes?

Sziasztok! Én még új vagyok itt, és szeretném a segítségeteket kérni! Az utolsó mensim dec. 18-a körül volt meg. El?tte egy héttel együtt voltunk a párommal, mikor elindult a vérzés, utána napokig csak barnás folyásom volt, mire 18-ra megjött rendesen. Egyébként elég rendszertelen a havim, így sose tudom mikor kéne igazán megjönnie,de szeritem már rég meg kellett volna hogy jöjjön. Vettem egy tesztet negatív lett :(

Legjobb válasz: Szia! Ha a teszt negatív akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu/ -ra, itt tudsz naptárat vezetni magadnak.

Szia! Ha a teszt negatív akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu/ -ra, itt tudsz naptárat vezetni magadnak.

Lehetek terhes? Én nem látok rá esélyt, de akkor sem tudok megnyugodni.

Utoljára a barátommal június 23.-a körül voltunk együtt, meg el?tte 1-2 héttel, VÉDEKEZTÜNK, min?ségi óvszerrel, ráadásul olyannal ami spermaöl? anyagot "tartalmaz", tehát figyeltünk mindenre.. nem szakadt ki, utána még ellen?riztük is, de én ennek ellenére félek ... utoljára május 28.-án jött meg, de nekem sose jön meg napra pontosan, mindig csúszhat pár napot... csináljak tesztet h megnyugodjak? Egyáltalán ilyenkor jelentkezhetnek már a tünetek? Lehet bemesélek magamnak 1-2 dolgot.. 16/L

Legjobb válasz: hát eléggé bemesélted nem vagy terhes ne aggódj ha védekeztetek nem szakadt ki meg is jött nincs baj ne beszéld be ezt magadnak ! de hogy megnyugodj leírom hogyha terhes volnál most éppen a május 28 án volt meg utoljára akkor most 4 hetes lehetsz de ha semmi tüneted sincsen akkor nem vagy az nyugi a teszt vszínû már kimutatná de tuti negatív ne rinyálj !!! :)

hát eléggé bemesélted nem vagy terhes ne aggódj ha védekeztetek nem szakadt ki meg is jött nincs baj ne beszéld be ezt magadnak ! de hogy megnyugodj leírom hogyha terhes volnál most éppen a május 28 án volt meg utoljára akkor most 4 hetes lehetsz de ha semmi tüneted sincsen akkor nem vagy az nyugi a teszt vszínû már kimutatná de tuti negatív ne rinyálj !!! :)
Menny el orvoshoz máásikhoz és mond el hogy x hete nem jön meg és nézzen meg mert mégha semmi baj sincs akkoris megnyugszol. én kb havonta rohangáálok a nõgyógyászohoz és mondta hogy inkább fölöslegesen mindhogy baj legyen (zöldalma nagyságú cisztám volt a bal petefészkemben)
A kérdező hozzászólása: hát ma voltam vérvételen, mert felírt gyógyszert..azt mondta ha 1 héten belül nem jön meg akkor elõhozzuk. ez az elsõ orvos ahol voltam, de furcsáltam h nem vizsgált meg. a cisztára énis gyanakodtam, és megnéztem a tüneteket is, némelyik egyezik, fáj a medencém is, folyamatosan, de csak tompán... hm :\
vált orvost, meg én mikor elmentem hogy késik 2 hete engem megvizsgált pedig semmi tünetem nem volt és kiderült hogy cisztám van
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltunk orvosnál, meg se vizsgált.. kiszámolta h nem lehetek, meg ha tünetek sincsenek, eléggé valószínûtlen. De egyébként azóta se jött meg, azt mondta hogy ezzel nincs akkora baj.. hát remélem. Köszi mindenkinek!
Kedves Kérdezõ! Engem kicsit elgondolkodtatott az elõtte 1-2 héttel. Bár ez a spermaölõ óvszer meg a stb....eléggé kizáró ok. De én azt tanácsolnám hogy, megnyugtathasd magad hogy, vegyél a gyógyszertárban egy terhességi tesztet és az majd biztosra megmondja neked. Ha lehet 10-es erõsségüt vegyél. Ezt kérd. Ha babás lennél az majd megmondja neked. Bár szerintem semmi esélye. Nem tudom hogy, esetleg elõváladék juthatott e be mert az is tartalmazhat spermiumokat. De ezen így kár beszélgetni. A lényeg hogy, meg kellett volna jönnie de nem jött. Bár neked szokott késni. Ebben sem érdemes gondolkodni. CSAK AZT TEDD MEG HOGY, VEGYÉL A PATIKÁBAN EGY 10-ES TERHES TESZTET. EZT CSINÁLD MEG BIZTOS AMI BIZTOS REGGELI PISIBÕL. JÓ ÉS NYUGODJ MEG. HA LEHET MAJD ÍRD MEG AZ EREDMÉNYT.
Ne görcsölj ezen, én már túlvagyok ezen nekem olyan szépen késett 6 napot mert bebeszéltem magamnak hogy minden ksi apró jel terhesség, mikor megfogant a babuci akkor már semmi tünetem nem volt csak nem jött meg
Még a végén bele beszéled a baby-t a hasadba.
A kérdező hozzászólása: hm.. létezhet h most émelygek és megéreztem a csirke szagát és hirtelen hányingerem lett? lehet beképzelem, meg most a fejem is fáj... :O istenem
akkor ez felfázás lesz :) )
A kérdező hozzászólása: igen észrevettem hogy hosszabbak, meg hogy sose napra pontosan.. a felfázást nemtudom, kicsit gyakrabban járok wc-re, lehetséges. :S nõgyógyásznál még nem voltam, lehet ideje elmenni. egy kicsit megnyugodtam : )
a ciklusod hosszabb, mint 28 nap, ahogy számolom az elõzõ is 37 volt. sztem ne idegeskedj, nem 28 naposak a ciklusaid, de még nagyon fiatal vagy, be fog ez állni. nem fáztál fel véletlenül? amiatt is késhet. sztem 100% h nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: igen, csúszhat mer pl. májusban is ugye 28.-án jött meg, elõtte áprilisban pedig 21.-én.. próbálok nem idegeskedni, mer az is késleltetheti.. a tüneteket nem nagyon észlelem, szerencsére ...
de pont te írtad hogy nem pontos! " de nekem sose jön meg napra pontosan, mindig csúszhat pár napot. " és ha nincs semmi tûneted hányinger mellfeszülés, hüvelyi fehér folyás, émelygés (tipikus terhes tünetek) akkor nincs gond, meglátod megjön az tényleg ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: hát ebben a hónapban még nem jött meg..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma voltunk megint orvosnál, azóta se jött meg.. megvizsgált és nincsen semmi baj, ciszta sem. Felírt Norcolutot, ami meghozza elvileg, de félek, hogy milyen hatásai lehetnek.. azt olvastam hogy nem szedhetik serdülõkorúak/kamaszkorúak. Bár az orvos tudja... Valaki tud valamit errõl a gyógyszerrõl?

Lehetek terhes ha belém se hatolt csak elélvezett a hasamra de az lefolyt? Azt mondta, hogy nem ment bele, de ha belement, akkor van rá esély?

Nagyon aggódom, mert meg kellene jönnie...a szokásos görcsöm megvan...de a vér nincs:( ez volt tegnap...ma felkeltem és úgy görcsöltem mint még soha...mintha ki akarna szakadni a hasam:( (és ez tényleg er?s volt...tudom,mert nagyon szoktam görcsölni és a gyógyszerek se használnak...az orvos se tudja h miért van ez) és mikor reggel kimentem wc-re nagyon sok vér volt...de azóta nem jön egy csepp sem...bár igaz nem mászkálok...de akkor is...félek h terhes vagyok...bár lehet csak beképzelem magamnak.Tegnap a biztonság kedvéért jó meleg vízben fürödtem, elvileg ett?l megjöhet:S

Legjobb válasz: A tesztet az aktus, illetve a vélt fogantatás után 14 nappal érdemes elõször használni. Ha az eset veled pár napja történt, akkor még biztos nem vagy terhes, és a teszt nemmutat meg semmit. De szerintem egyébként se vagy terhes. Ahhoz, hogy teherbe ess, spermának kell kerülnie a hüvelyedbe.

A tesztet az aktus, illetve a vélt fogantatás után 14 nappal érdemes elõször használni. Ha az eset veled pár napja történt, akkor még biztos nem vagy terhes, és a teszt nemmutat meg semmit. De szerintem egyébként se vagy terhes. Ahhoz, hogy teherbe ess, spermának kell kerülnie a hüvelyedbe.
Biztos nem vagy terhes! De ha ennyire félsz tõle, akkor miért nem szedsz fogamzásgátlót, és akkor nem kellene messzebb elélveznie a párodnak.
Szerintem tutira nem vagy terhes!Nem benned élvezett el a párod, nem került sperma a hüvelyedbe, így semmi esélyed.Ha a hasadról le is is folyt a hüvelyed környékére, az kevés, nekik onnan fel kellene küzdeni magukat, ami azért nem könnyû.
Szerintem sem lehetsz terhes. Egyszerûen túl nagy a távolság... a hüvely teljes hosszán végig kellene menniük a szokásos úton felül.. túl sok a 'ha'. Ha mégis odafolyt, ha mégis egy elért oda, ha épp akkor és ott.. szerintem ez nem ennyire egyszerû. Szerintem se a párod büntesd ezért, inkább használj tabit és akkor úgy élvezhetitek, ahogy jólesik!
Ha menstruáltál nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: azért aggódom mert hallottam olyat h vki még 3 hónapig menstruált és terhes volt..v az sokkal gyengébb vérzés? vagy honnan tudom megkülönböztetni?
Ha negatív lett a teszt, akkor nem vagy terhes.Szóval végezz el egy vizeletes terhességi tesztet....
Ha csak 20-at használtál volna, akkor bizony terhes lennél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!