Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes héttel ezelőtt (9 db)

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

Lehetek terhes, ha két héttel ezelőtt voltunk együtt és rá 5 napra meg is jött, de most folyamatos hányinger, szédülés fejfájás van? Lehetséges?

a szédülés alacsony vérnyomás miatt van az orvos szerint, de a hányinger?? lehetséges hogy mégis terhes vagyok? voltam vérvételen az ienkor kimutatja már?

Legjobb válasz: Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.

Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.
Szerintem csinálj egy tesztet! Ha ugyanis a baba uh szerinti korát nézem nálunk, akkor bizony õ is kiböjtölt egy mensit valahogy... Mivel 2 hete volt az az együttlét, már akár a normál teszt is kimutatja!

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka
Kupakjáról....Jó isten -.-"
Bizony lehetsz :/ 2hét múlva terhességi teszt kimutatja, hogy igen vagy nem.
Ha bedugta a farkát, akkor már nem vagy szûz. A kupak elnevezés pedig nevetséges... kérlek, ha már hülye vagy a dologhoz, legalább védekezzetek, ne szüljél gyereket!
Hány éves vagy 11 ?
ja, de köszönettel is tartozom egyébként a lecseszés mellett, ezen a kupak dolgon besírtam
mit dugott be??
mit dugott be a hüvelyedbe? a spermáját? vagy a kékeres lóf*szát?akkor hogy is vagy Te szûz? vagy a horoszkópodról beszélgetünk? vagy csak hülye vagy és jobb lenne, ha felakasztanád magad, de legalábbis beülnél egy biosz órára, mielõtt az ellenkezõ nem nemi szervével (gondolok itt a f*szra ami a hüvelyedben járt és amitõl még mindig szûz vagy) kezdesz el foglalkozni? igen?aha? nem ártana néha használni a csökött kis agyadat neked is, meg a hozzád hasonlóknak is. cc.
Igen lehetsz. Máskor ne utólag kérdezz, ha hülye vagy a szexhez.
Dehát te tetted fel a kérdést, ha mi azt mondjuk, hogy terhes vagy, akkor minek ellenkezel. minek írsz ide? Egyáltalán miért kellett neked szexuális kapcsolatot létesítened? Elég ha csak az utolsóra válaszolsz, többet nem is várhatok el..
utsó (Y)
Nem is írunk, mert extrém sötét vagy. Nem is érsz annyit, hogy koptassam a billentyûzetet... szerinted ha 20-an írják, hogy már nem vagy szûz, és lehetsz terhes, akkor neked, tudatlan kis hülyének van igaza, vagy nekünk, akik tanultak biológiát, és tudják mi az a szexualitás, mi a szüzesség és annak elvesztése?!
Te rohadt sötét vagy.
A kérdező hozzászólása: nem tetézek semmit se.. ink ne is irjatok ..
nem azt hogy? azt még megis mértétek ugye? amúgy hány éves vagy? ha 12 akkor nem szólok mert én is annyi voltam mikor elveszettem de ha fiatalabb akkor menj vissza babázni ha idõsebb meg szégyeld összemagad hogy ilyen tudatlan vagy. b+++
Az ilyen ostobák miatt tart itt ez a világ!
Csak 2 mm-es a "kupakja"? Szegény.. :) )
istenem, ne tetézd már, hülye p*csa :D
A kérdező hozzászólása: 2 mm-re tette be..
oké h nem benned ment el de mi nem errõl beszélünk.
amúgy még mindig nem tudjuk hány éves vagy dark princess
Váááárjatok!!!Lehet, hogy a mini-pasi tette fel a kérdést, mert õ jobban parázik, mint a pici lány :) )
Valaki nagyon sötét vagy épp kommenthuszárra igyekszik... :DDDDDD
jó kétrdés szerintem ottkéne lennie XD
egyébként meg, nem iskolában kéne lenned??!!!!
mentségemre legyen, hogy eszkortként dolgozom és szex mániás vagyok.
Amúgy 55%-os, nem kötekedésbõl, de 13 évesen akartad csinálni, és 20 éven felüli pasijaid voltak, az sem sokkal jobb!
nem feltétlen fake, sok ilyen van sajnos.
Fake, ilyen h*lye kis csaj nem létezhet. :D Ha meg igaz, akkor vetesd el a gyereket. Hozzád hasonlóknak megkéne tiltani a szaporodást. :D
mini pasi XD annyira imádom mikor 2 10-14 éves kis izé össze áll és kefél... ni próbál... oké énis 13 voltam mikor már akartam is csinálni de én tisztában voltam mindennel + a pasijaim többsége 20 fölött volt. Meg amúgy is ha valaki nem tud semmi ne csinálja mert csak ilyen retardált kérdéseket fog felrakni hetekig.
Te leszel a 2. Szûz Mária :D
Remélem tényleg nem is leszel, mert ilyen lényekbõl nem kell több, vagytok már elegen.
A kérdező hozzászólása: nem vok terhes sziasztok..
ja és ha csak 2-3 cmt is tettbe a farkából szólok h a szûz hártya 1 cm magasan van a hüvelyedbe zsenikém.
A kérdező hozzászólása: de nem bennem ment el ....
"nem volt nemi életünk szüz vagyok és nem lehetek igy terhes .." "15 perc múlva bedugta a hüvelyembe" Úristen akkor mit dugott be?????? Definiáld kérlek a hüvely a kupak és a bedugni szót!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok idióta
Te nem szûz van b+, hanem egy IDIÓTA!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem biztos hogy lehetek mert csak az elejét dugta bee ennyit errõl .... Akkor mit parázol, ha ilyen intelligensnek képzeled magad?
A kérdező hozzászólása: nem volt nemi életünk szüz vagyok és nem lehetek igy terhes ..
ez a kérdés nagyon komoly menjél gyónni
Úristen neee neeee én ezt nem hiszem el... Mindják sírok komolyan mondom. Ha terhes leszel, legalább vetesd el, hogy ne szórjátok szét ebben a világban a génállományaitokat...
Szerinted a sperma honnan jön ki?A seggébõl?
A kérdező hozzászólása: nem biztos hogy lehetek mert csak az elejét dugta bee ennyit errõl ....
A kérdező hozzászólása: jaj remélem hogy csak késik
A kérdező hozzászólása: a farkát..
Ha bedugta a farkát a hüvelyedbe, akkor hogy lehetsz szûz?
Sírtam a röhögéstõl. Tiéd a nap kérdése díj.Egyébként terhes vagy. Nézhetitek a babakelengyét.
*szûz voltam
Te kezdesz idegesíteni! Nem érted meg, hogy pont onnan jön ki a sperma?
Nem kell átszakadnia a szûzhártyának ahhoz, hogy elvegyék a szüzességed. A másik, hogy ha át is szakítják, nem biztos, hogy fájni fog, és nem biztos, hogy vérezni fog. NEM VAGY MÁR SZÛZ, tudatlan kis liba vagy, és még nekünk okoskodsz! és még Te küldözgeted a privátokat, és engem hülyézel le!
na ez akkor felvilágosítalak kicsi lány! 12 éves voltam megerõszakolt szûz volt ÉS NEM FAJT pedig +ba még erõszakból történt. Nem volt kellemes de nem is fájt. 18/L
Valaki moderálja már ki ezt a hülye pi*sát! na ide figyelj te papucsállatka, ha bedugta a farkát akkor már nem vagy szûz!világos???egyébként meg nem törvényszerû, h fájnia kell!
és akkor mi van??
A kérdező hozzászólása: de mondom hogy nem tette be az egész farkát csak az elejét és ki is húzta egybõl ....
Hány éves vagy?
Nem mindenkinek fájt. Nekem abszolút nem fájt, sõt nem is vérzett.
A kérdező hozzászólása: ha nem lennék szüz fájt volna mikor átszakitja értelmetlenek ...
Ha le is torolte utana johetett ki valamennyi. Megtortenhet de keves az eselye. Elso aktus utan szokott kesni vagy sietni a havi. Ha nem jon meg terhessegi teszt az aktust koveto 2 het 20 nap utan

2 honappal ezelott együtt voltam egy sraccal, azota rendesen ketszer is megjott, most kb 1 hete szedulok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A szédülés nem egyenlõ a terhességgel.Inkább tavaszi fáradtság.Miért nem csinálsz tesztet ha nem vagy biztos?De sztem sem vagy!

A szédülés nem egyenlõ a terhességgel.Inkább tavaszi fáradtság.Miért nem csinálsz tesztet ha nem vagy biztos?De sztem sem vagy!
nem
Szerinted mire való a terhesteszt??

Lehetek terhes? 5 héttel ezelőtt együtt voltunk a barátommal, de sajnos kiszakadt az óvszer.

szerencsére volt kéznél 72órás tabi, így az este után félórával már bevettem. rá egy hétre megjött a menzeszem (pont két hétre az el?z? vérzésem után)de teljesen más volt mint szokott, sokkal kevesebb és barna szín?.6 napig tartott, azóta viszont semmi nemvolt. el?fordulhat h mégis terhes lettem?töltsek ki tesztet?

Legjobb válasz: 72 órás tabi után szinte 0 az esélye hogy az lennél azóta azért nem volt semmi mert egy ilyen tabletta nagyon nagy hormonadagot tartalmaz ami teljesen összezavarja a szervezetet

72 órás tabi után szinte 0 az esélye hogy az lennél azóta azért nem volt semmi mert egy ilyen tabletta nagyon nagy hormonadagot tartalmaz ami teljesen összezavarja a szervezetet
Ne aggódj, a tabi teljesen felborította a hormonáztartásodat! Én már 2 éve szedtem be és még mindig rendszertelen.
szerintem jobb a biztonság! csinálj tesztet! mert pont ezen az oldalon olvashattuk h valaki 72 órás tabletta után is terhes maradt és h abortuszra volt szüksége mert nagyon fiatal!
Tesztet!Inkább tetsztet a bisztonság kedvéért.
nem vagy terhes. a tabletta felboritott a hormonhaztartasodad ezert a fura verzes. a baratnomnek fel ev kellett, hogy a szervezete visszaalljon a normalis alapjaratra a tablette utan, addig ossze-vissza jott keves-sok, egyszer harom hetre, masszor 2 es fel honapra. a tabi veszelyes dolog, ne kapkodd csak ugy esz nelkul!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat. csináltam tesztet ma reggel és negatív:)

Három héttel ezelőtt a nőgyógyászom még nem látott terhességet, de érzem a "dombocskát", olyan mint ha egy kis duzzanat lenne. Lehetek terhes?

A menstruációm késett, de megjött 7nap helyett csak 4-et tartott. Jelent ez valamit? Kicsit elvagyok keseredve!

Legjobb válasz: Tesztet csináltál? Érdekes amat írsz, igazán nem nagyon mernék én bármit mondani. Azt sem írtad milyen volt a menstruációd. Szerintem vegyél tesztet.

Tesztet csináltál? Érdekes amat írsz, igazán nem nagyon mernék én bármit mondani. Azt sem írtad milyen volt a menstruációd. Szerintem vegyél tesztet.
Nem irtál semmi konkrétumot.Lehet korán mentél vizsgálatra azért nem látta a doki.Ami nem jelenti azt hogy nincs is baba!A teszt jó ötlet.Ha van HCG a szervezetedben szinte biztos a terhesség.
Már ne is haragudj, de nem tudom, hogy milyen dombocskát érzel! Ilyen korai terhességet nem lehet érezni. Egybéként ha megjött akkor valóüszínûleg nem vagy terhes.

2 hete késik a menstruációm, szokott ilyet. élek nemi életet de védekezünk óvszerrel és úgy tűnt, h nem lukas mert ellenőriztük. Pár nappal ezelőtt véres folyás jelentkezett azt hittem meg fog jönni. De még mindig semmi. Lehetek így is terhes?

Egy ideig nem éltem nemi életet és most elég hirtelen ismét és viszonylag aktívan..úgy t?nt az óvszer sohasem lukas... de ez most megrémiszt.. lehet csak a stressz és az itthoni gondok miatt de lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Stressz, volt már ilyen, majd megjön. De hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Többnyire nem hazudik.

Stressz, volt már ilyen, majd megjön. De hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Többnyire nem hazudik.
Nem.
A kérdező hozzászólása: nem hujeseg csak felek....mert meg sose volt erzekeny a mellbimbom......es meg nem akarok gereket
Szia! Ahogy az írásodból kiveszem, valami fiatal tinédzser lehetsz. Mivel megjött a menstruációd, és ahogyan írtad normálisan 5 napig tartott nem valószínû a terhesség. De a helyedben csinálnék egy tesztet. Számold ki mikor volt az aktus és utánna 3 héttel reggeli vizeletbõl teszt. Ha negatív megnyugodhatsz! A másik: attól hogy nem élveznek beléd, még terhes lehetsz. Hiszen az úgynevezett elõnedv is tartalmazhat megtermékenyítésre képes spermiumot. Így teherbe lehet esni. De szerintem még nagyon éretlen vagy a szexre. Ha te mégis érettnek érzed magad rá, akkor védekezzetek óvszerrel. Még mindig jobb mint 13-14-15 évesen egy nem kívánt terhesség. A harmadik: a " hüjeséget " LY-al írjuk. Minden jót!
Helyes, lehet, hogy még korai is lenne. Inkább tanulj. Nyelvtan, biológia...sok szép dolog.
szia! igen fiatal vagy, és nem baj, hogy kérdezel, de ha már sexelsz felelõsséggel kéne, azaz védekezni és nem hagyni, hogy akár a puncidra fejezze be a pasid, ha még nem akarsz gyereket! a másik, hogy nem tudom hány éves vagy, de nekem 13 évesen jött meg elõször de csak egyik hónapról a másikra kb 18 évesen kezdett fájni a cicim mensi elõtt! szóval lehet most jött el neked is ez a korszak de az is lehet, hogy egy peteérést érzel... a biztonság kedvéért én ellátogatnék egy orvoshoz és õ egyben a védekezési módszerekrõl is tud felvilágosítást adni, ha a szüleidet nem mered megkérdezni, vagy nem tudnak segíteni ilyen téren...
Persze. Végül is a nyelv egy képlékeny dolog. De azért még ott tartunk, hogy a leggyengébb általánosban is hibapont. (szerencsére)
a hülyét lehet J-vel írni! aki nem hiszi járjon utána!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!