Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes csak késik a menzim (2 db)

Lehetek terhes? Vagy csak késik a menzim?

Ma (nem) kellene megjönni-e,de eddig nem is érzem,hogy meg fog jönni. A mult héten voltak olyan tümeteim,hogy hányinger szédülés mindjárt megjön érzés. Ami megmaradt az hogy állandoan aludnék a h?m 36.8. Lehetek terhes? Szeretnénk már. És mindig 28 napos ciklusaim vannak. Meg még annyi,hogy a melbimbom teteje fehér meg jobban látszanak rajta az erek.

Legjobb válasz: lehetsz és holnap reggeli vizelettel már tesztelhetsz is.A jelek arra utalnak, de várd ki a holnap reggelt és ha negatív , de továbbra sem jönne meg akkor pár nap múlva ismét tesztelj, aztán irány a doki.

lehetsz és holnap reggeli vizelettel már tesztelhetsz is.A jelek arra utalnak, de várd ki a holnap reggelt és ha negatív , de továbbra sem jönne meg akkor pár nap múlva ismét tesztelj, aztán irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ meg még annyi, hogy keményebb a hasam is
a hasad és a melled lehet a mindjárt menzesztöl. a höd jó ezért lehet baba. ahogy írták elöttem úgy csináld.

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!