Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes csak késik a (48 db)

Lehetek e terhes mind ezek mellett? Vagy csak késik a felfázás miatt? Mit tegyek?

Én egy 16 éves lány vagyok. Mindig pontosan késve (2 napot) jön meg a menstruációm, de most már 4 napja késik. Még nem volt szexuális kapcsolatom, de félek, hogy belém kerülhetett a dolog a barátom kezér?l. Tudom, hogy sz?zen is lehetek terhes. És úgy érzem fel vagyok fázva mert sokszor van vizelési ingerem és fáj is miközben pisilek. Plusz ebben a hónapban történt egy olyan, hogy beütöttem a nemiszervem és vérzett egy kicsit.

Legjobb válasz: Semmi mást nem tehetsz, csak a teszt marad. vegyél egyet a boltban és csináld meg. Kicsi a valószinüsége, de a baba nem oda érkezik, ahova várják...

Semmi mást nem tehetsz, csak a teszt marad. vegyél egyet a boltban és csináld meg. Kicsi a valószinüsége, de a baba nem oda érkezik, ahova várják...
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nõgyógyásznál. Van vmi fertõzésem írt fel hüvelytabit. Meg a kezelõorvosom írt fel vmilyen gyógyszert a vizeletemre. Ja és még mindig nem jött meg....
A felfázástól is késhet. De azért csinálj majd egy tesztet. Nyugodj meg, nem lesz baj.
Nem akarlak megijeszteni, de nekem az elsõ terhességi tünetem az volt, hogy úgy éreztem, mintha felfáztam volna. Irány a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ha hétfõre nem jön meg akkor tesztelek mert ennyi idõs korba még természetes ha késik, nem? Annyira félek. :(:(:(
De te irtad h mindig rendesen jön meg. Szerintem most csináld meg a tesztet, ne hétfõn. Nyugodj meg.
valaki segítsen azt szeretném megtudni h szûzen lehetek-e terhes?? barátommal aktusoztunk és elment de nem került be a hüvelybe.. nagyon félek.:S ez volt az elsõ ilyen és nem tudom h lehetek-e az nagyon ideges vagyok már elég régotta-e miatt kérlek valaki válaszoljon nekem.
Szerintem megnyugodhatsz, de ha nem jön meg továbbra sem, mondjuk egy két napig, akk megint tesztelj. ird meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet és negatív lett. Megnyugodhatok, vagy egy hét múlva ismételjem meg?
Nekem 7 éve napra pontosan jön meg, viszont volt egy nagyon csúnya hólyaghurutom, és késett a mensim 2 hetet múlt hónapban..szóval nem kell idegeskedni, elõfordul az iylesmi.4 nap késés még nem ad okot aggodalomra..de csinálhatsz tesztet a saját megnyugtatásodra!
Szerintem nincs semmi baj, ne idegeskedj. Ettõl nem valószínû, hogy terhes vagy, szerintem felfáztál, hiszen mondod, hogy fáj a pisilés. Késni meg valszeg a félelem miatt késik. Legközelebb légy óvatosabb!
A kérdező hozzászólása: A baj csak az, hogy kisvárosban lakom és lehetõségem sincs tesztet venni hétvégén. De már nagyon idegesít a dolog. :S
ja és azt elfelejtettem oda írni h de rögtön letöröltem mert belülröl lett olyan a nemi szervem de közel sem volt a hüvelyemhez. remélem így érti valaki mert másképp nemtudom magam megfogalmazni. anyuméknak nem merem mondani meg semmi...ezért szeretném a ti segítségeteket tudni szeretném h most mivan

Már több mint 2 hete késik. A tesztek negatívak. Tudom, menjek dokihoz. Megyek is csütörtökön. Mi bajom lehet? Lehetek terhes, csak a tesztek nem mutatják ki?

Legjobb válasz: igen van olyan. vagy elküld egy uh-ra ha a manuális vizsgálat nem utal megnagyobbodott méh-re. vagy vérvételre és laboros terhességi teszttel állapitják meg hogy mi is a helyzet.

igen van olyan. vagy elküld egy uh-ra ha a manuális vizsgálat nem utal megnagyobbodott méh-re. vagy vérvételre és laboros terhességi teszttel állapitják meg hogy mi is a helyzet.
elõfordult már másnál is hogy jóval késõbb mutatott pozitívat a teszt! nyugodj meg és csüt.-kön okosabb leszel! várjuk az eredményt és veled vagyunk!
Azért ha már 2 hete késik és még mindig nem + a teszt, én kizárnám a terhességet. Egyébként 1000 dolog miatt késhet... Valóban a doki fogja megmondani, de ha kiderült hogy mi van, kérlek írd meg!
Tán csinálj egy tesztet. Mik vagyunk mi, jósok?
igen
A kérdező hozzászólása: csinálok, de lehetséges?
Szerintem nincs baj, ne aggódj. A spermák a levegõn meghalnak.

Lehetek terhes? Vagy csak késik a menzim?

Ma (nem) kellene megjönni-e,de eddig nem is érzem,hogy meg fog jönni. A mult héten voltak olyan tümeteim,hogy hányinger szédülés mindjárt megjön érzés. Ami megmaradt az hogy állandoan aludnék a h?m 36.8. Lehetek terhes? Szeretnénk már. És mindig 28 napos ciklusaim vannak. Meg még annyi,hogy a melbimbom teteje fehér meg jobban látszanak rajta az erek.

Legjobb válasz: lehetsz és holnap reggeli vizelettel már tesztelhetsz is.A jelek arra utalnak, de várd ki a holnap reggelt és ha negatív , de továbbra sem jönne meg akkor pár nap múlva ismét tesztelj, aztán irány a doki.

lehetsz és holnap reggeli vizelettel már tesztelhetsz is.A jelek arra utalnak, de várd ki a holnap reggelt és ha negatív , de továbbra sem jönne meg akkor pár nap múlva ismét tesztelj, aztán irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ meg még annyi, hogy keményebb a hasam is
a hasad és a melled lehet a mindjárt menzesztöl. a höd jó ezért lehet baba. ahogy írták elöttem úgy csináld.

4 napja késik a mensesem, érzékenyek a melleim, kicsit feszül a hasam. Nem vagyok rosszul, nem émelygek csak néha hasogat a hasamba. Szerintetek terhes lehetek?

Legjobb válasz: A mellérzéskenység és a hasfeszülés lehet a menzesz jele is. Ha terhes is lennél ennyi idõsen nem valószínû, hogy rosszul lennél vagy émelyegnél. 4nap késés bármitõl lehet. Mennyire szabályosak a ciklusaid? Voltál-e együtt a pároddal ovuláció környékén? Védekezéssel hogy álltok? Esetleg baba van tervben? :) Ha ez megnyugtat holnap csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl, majd a hétvégén még egyet. Ha mindkettõ negatív és még utána sem akar megjönni, akkor doki. "Szerintetek terhes lehetek?" Erre egy enyhe nemet mondanék, de sosem lehet tudni.

A mellérzéskenység és a hasfeszülés lehet a menzesz jele is. Ha terhes is lennél ennyi idõsen nem valószínû, hogy rosszul lennél vagy émelyegnél. 4nap késés bármitõl lehet. Mennyire szabályosak a ciklusaid? Voltál-e együtt a pároddal ovuláció környékén? Védekezéssel hogy álltok? Esetleg baba van tervben? :) Ha ez megnyugtat holnap csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl, majd a hétvégén még egyet. Ha mindkettõ negatív és még utána sem akar megjönni, akkor doki. "Szerintetek terhes lehetek?" Erre egy enyhe nemet mondanék, de sosem lehet tudni.

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?
Csinálj egy tesztet! Ha 4 napja késik, akkor már kimutatja a teszt.
Ha nem akarod, és + lesz a teszt, akkor csak orvos segíthet abban, hogy "ne legyen".
Én is így lettem terhes...
A kérdező hozzászólása: megvettem a tesztet, reggel megcsinálom. A doki meg tudja majd mondani, ha az vagyok, hogy mikor estem teherbe?
A doki az utolsó mensid elsõ napjától fogja számolni a terhességet, ha pozitív lesz a teszt.
Szia! Ha négy napja késik , nem kell megvárnod a reggelt már ki kell mutatnia, nekem is kimutatta délután 5-kor is.

18 napja késik, a tesztek a nemvárt elsõ és harmadik napján negatívak voltak. Orvos 8 napos késénél látott (külföldön élek, csak háziorvoshoz jutottam el, de hasi ultrahangot csinált) Csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Lehetek terhes?

Szerinte napokon belül meg kellett volna jönnie. Nem jött. Március 9-én volt az utolsó mensi elsõ napja, és valószínûleg 15-én (Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!) volt a megtermékenyülés, ha volt. Igen, 1 nappal a mensi vége után- tudom, elvileg korai. Március 23-30-ig barnás pecsételõ vérzésem volt (beágyazódási?), április 7-én kellett volna megjönnie. Pajzsmirigy alul mûködésem van, de az orvos (azon a bizonyos 8.-dik késési napon) megvizsgált, és a gyógyszer mellett, amit 1.5 éve szedek, teljesen normális értéket produkáltam, tehát a hormonjaim elvileg nem okozhatják.(Hcg-re nem vizsgált, nekem meg nem jutott eszembe kérni, annyira letört, hogy semmit nem látott az uh-n) Azért vagyok bizonytalan, mert óramû pontossággal mûködik (eddig úgy mûködött) a szervezetem, nem szokott késni, soha nem volt még köztes vérzésem sem. Most álmos vagyok, nyûgös, felpuffadt, hangulatingadozásos, és tegnap ölni tudtam volna egy hamburgerért. Tanácstalan vagyok, és nõgyógyászhoz leghamarabb csak jövõ héten jutok el. Bocsánat a kimerítõ, és hosszú kérdésért, próbáltam átfogó képet festeni a helyzetrõl. Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, sztem tesztelj! És írd meg :)

Simán lehetsz terhes, sztem tesztelj! És írd meg :)
Lehetsz terhes, de lehet, hogy nem. Egy hét múlva csinálj még egy tesztet. Remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :) Még várom az idõpontot az orvoshoz, holnap kapok, valamikor jövõ hétre. Aznap szeretnék tesztelni is. Bár már ott tartok, hogy csak bebeszélem magamnak, és más van a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Nos, a helyzet megoldotta magát, doki nélkül. Teszt újra negatív, rá egy napra megjött. :/

2 hónapja késik a menstruációm de még csak holnap megyek nődokihoz mert eddig nem volt tajkártyám. Ha 2 hónapja nincs meg akkor hány hónapos terhes lehetek? Már nem bírok holnapig várni :$

Legjobb válasz: szóval akkor nem vagy szûz... és eddig miért nem volt tajkártyád? amúgy szerintem 2,5-3 hónapos terhes lehetsz, ha az vagy.

szóval akkor nem vagy szûz... és eddig miért nem volt tajkártyád? amúgy szerintem 2, 5-3 hónapos terhes lehetsz, ha az vagy.
A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. Így ki tudod számolni hogy hány hetes kismami vagy. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen aranyos vagy :) reméljük minden rendben lesz :)
Érdemben nem tudok hozzászólni a témához, de szeretnék nektek sok boldogságot és egészséget kívánni!:) 15/L
A kérdező hozzászólása: fúúú nagyon akarom :) már 3 hónapja terveztük...és próbálkoztunk és végre meglett... :) :) :) szal azt mondjátok 2, 5-3?? jaj de jó hallottam hogy az elsõ 3 hónap a legveszélyesebb..de én nekem nincs se cigi, se pia se kávé semmi olyan ami ártalmas lenne a babának :)
na végre nem egy felelõtlen kamasz. köszönöm. (igen ezért kellett a korod XD) hú remélem akarod a babátés be van tervezve :D
A kérdező hozzászólása: 21 de miért is? ja a párom 27 de szerintem ennek nem sok köze van ahhoz hogy babát várok...vagy igen??????
Szerintem akarta a gyereket. Amugy szerintem olyan 2, 5 hónapos lehetsz.
amúgy hány éves is vagy?
fake
A kérdező hozzászólása: Van baba mert már csináltam 3 tesztet és pozitív lett. Tajkártyám meg nem volt mert ellopták a táskám és abban volt minden iratom.
Nézz körül a lakásban Ennyi késés után, kell ott már lenni egy gyereknek valahol.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam UH-n. 7 hetes vagyok :) Köszönöm a gratulációt:)

Késik a menstruációm másfél honapja! (bár szokott kimaradni) állandóan pisilnem kell, és hányingerem is szokott lenni! Nem sokáig és csak inger! Szex közben pedig mostanában fáj. Van összefüggés? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, persze, de akár terhes vagy, akár nem, meg kéne nézetned magad dokival. Ha baba van a dologban, akkor azért, ha nincs baba, akkor pedig egyáltalán nem normális a késés és a fájdalom.

Lehetsz terhes, persze, de akár terhes vagy, akár nem, meg kéne nézetned magad dokival. Ha baba van a dologban, akkor azért, ha nincs baba, akkor pedig egyáltalán nem normális a késés és a fájdalom.
Minden terhesség más, nem minden terhességi tünet fog nálad sem megjelenni. Nekem pl. nem volt hányingerem, viszont rém fáradékony voltam, egy-két ételtõl, italtól undorodtam, édességet egyáltalán nem kívántam, sûrûn pisiltem.
2. válaszoló vagyok, ha mindenképp megtartod, akkor is fontos elmenned nõgyógyászhoz, mert nemsokára a 12. héten fontos ultrahangvizsgálat van, amiben genetikai rendellenességeket, anatómiát néznek. Azonkívül fontos, hogy a védõnõhöz is eljuss.
Uh, hát figyelj ez elég babás tünetek. Nem értem én sem eddig miért nem teszteltél??? Már rég kimutatná.
Szia! 1.5 hót késik és még nem teszteltél???? Azonnal tesztelj egyet! VAgy nem terveztek babát? Írj majd mizu?
A tünetek utalhatnak terhességre. De miért nem mentél még orvoshoz vagy csináltál tesztet? Ha akarod, ha nem a babát, fontos, hogy mielõbb lásson orvos. 10 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam tesztet, ami negatív lett, ma pedig megjött
A kérdező hozzászólása: nem tervezünk babát... ha jön jön...!nem szeretném semmi képpen elvetetni!
Szerintem, ez baba! A szex közbeni fájdalom is ismerõds, nekem a 7. héttõl minidg fájt utána, nyilallt és hasonlók... Tesztelj, aztán dokizz! :)
A kérdező hozzászólása: de ilyen , hogy szag érzékenység meg ilyenek nincsenek...!szokott görcsölni a hasam...meg a hányinger is olyan, h kb 3-5 percig tart kicsit émelygek és elmulik...kívánós se nagyon vagyok!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!