Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes csak késik (59 db)

Terhes lehetek vagy csak késik?

Fogamzásgátlót szedek, minden nap cirka ugyanakkor, ugyanabban a percben (szó szerint értve!) szedtem be, de most, hogy a második levél végére értem, a menzeszem már második napja késik. Lehetek terhes vagy a tabletta a hibás? Esetleg a szervezetemmel lehet valami?

Legjobb válasz: Ha szedted rendesen és nem hagytál ki egyet sem, akkor nem lehetsz terhes. Lehet felfázástól van. Ha aggódsz, menj el dokihoz.

Ha szedted rendesen és nem hagytál ki egyet sem, akkor nem lehetsz terhes. Lehet felfázástól van. Ha aggódsz, menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen, nos én voltam az, akinek rá kellett kérdeznie, hogy akkor most hogyan és mint kezdjem el. Azt a választ kaptam, hogy a menzesz elsõ napja, de minden rá van írva a tájékozatóra. Rendes egy ember az, aki ennyire törõdik az emberrel, mikor az egy rendelés alkalmával 8000 Ftot fizet neki, de én sem tudtam, hogy ilyen lesz... Sajnos. De tényleg nagyon köszönöm, hogy segítettél. :) Nem is tudod, mennyit jelent ez nekem:)
Igen, mert ha a menstruációd elsú napján kezded szedni a gyógyszeredet(most a legelsõ levélre gondolok), akkor nagyon sokáig tart a vérzés. Ezért szokták javasolni a dokik(legalábbis néhányan), hogy a menstruáció 4. vagy 5. napján kezdjék szedni és akkor normálisan fog megjönni. Ne aggódj, ha megjön. Kezd szedni idõben a gyógyszert függetlenül attól, hogy elmúlt e már a vérzésed vagy sem, másodjára nem szabadna sokáig tartani, csak pár napig. Ez az egy hónapos vérzés, csak a legelsõ levélnél van(amennyiben az elsp naptól szeded). És nem hülyeség amit írok, direkt rákérdeztem anno a dokimnál, hogy hallottam ilyet és erre javasolta, hogy ne az elsõ nap, hanema 4.-5. napon kezdjen és akkor jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Teljes hónapot, utána mihelyst a 2. levelet elkezdtem, már semmi nem volt és most meg késik... Az orvossal beszéltem, teljes nyugalommal állította, hogy normális. (Magánrendelésre járok.)
A teljes hónapot végigvérezted? Akkor ott valami nagyon nem jó. Én biztos nõgyógyászhoz mentem volna, lehet másik gyógyszer kéne neked.
A kérdező hozzászólása: #5: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Jó tudom, lehet, hogy nagyon hülye kérdés volt, bocs. De azért egyet remélek, hogy nem fogom végigvérezni azt az egy hónapot, mint az elsõ levélnél, mert az borzalom volt.
Ugyanakkor kell folytatni a tabletta szedést, amikor szoktad, független attól, mikor jön meg. Most nekem is 5. napon érkezett és eltart kb. 5 napig.
Miért lenne 2 napos?? Attól, hogy elkezded, még nem fog abbamaradni a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Felfázni nem valószínû, hogy felfáztam, de #2: Ha mégis megjönne és mondjuk az 5. napon, akkor 2 napig hagyjam normálisan és utána rögtön kezdjem el a 3. levelet? Akkor csak 2 napos a menzeszem?
Nekem mindig összevissza jön meg a tablettamentes 7 napon. 2-6 -ig már minden volt. Ha mindent jól csináltál, akkor nagyon valószínû, hogy csak késik. 7 nap utolsó napján is normális még, ha megjön.
Örülök neki. :) Aztán ne aggódj, helyre fog az állni rendesen. És ne parázz, ha rendesen szedted, akkor nem lesz semmi bajod.

Már több mint 2 hete késik. A tesztek negatívak. Tudom, menjek dokihoz. Megyek is csütörtökön. Mi bajom lehet? Lehetek terhes, csak a tesztek nem mutatják ki?

Legjobb válasz: igen van olyan. vagy elküld egy uh-ra ha a manuális vizsgálat nem utal megnagyobbodott méh-re. vagy vérvételre és laboros terhességi teszttel állapitják meg hogy mi is a helyzet.

igen van olyan. vagy elküld egy uh-ra ha a manuális vizsgálat nem utal megnagyobbodott méh-re. vagy vérvételre és laboros terhességi teszttel állapitják meg hogy mi is a helyzet.
elõfordult már másnál is hogy jóval késõbb mutatott pozitívat a teszt! nyugodj meg és csüt.-kön okosabb leszel! várjuk az eredményt és veled vagyunk!
Azért ha már 2 hete késik és még mindig nem + a teszt, én kizárnám a terhességet. Egyébként 1000 dolog miatt késhet... Valóban a doki fogja megmondani, de ha kiderült hogy mi van, kérlek írd meg!
Csinálj egy tesztet! Ha 4 napja késik, akkor már kimutatja a teszt.
Ha nem akarod, és + lesz a teszt, akkor csak orvos segíthet abban, hogy "ne legyen".
Én is így lettem terhes...
A kérdező hozzászólása: megvettem a tesztet, reggel megcsinálom. A doki meg tudja majd mondani, ha az vagyok, hogy mikor estem teherbe?
A doki az utolsó mensid elsõ napjától fogja számolni a terhességet, ha pozitív lesz a teszt.
Szia! Ha négy napja késik , nem kell megvárnod a reggelt már ki kell mutatnia, nekem is kimutatta délután 5-kor is.

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?

Nem voltam még fiúval de késik és kicsit beparáztam. Csak önkielégítést végeztem (nem az ujjammal legyen elég ennyi, hanem egy tárggyal) de tudom h attól nem lehetk terhes. Tényleg terhes vagyok vagy csak beképzelem?

De én mégis félek!!!!!

Legjobb válasz: A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.

A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.
Ha ennyire bizonytalan vagy most egy tárgy miatt, és idegeskedsz egy kis késés miatt, mi lesz veled, ha szexelni fogsz, és akkor késik.Nem vagy terhes, és szerintem egyelõre hagyj fel ezekkel a játékokkal is, mert ha ennyire idegeskedsz, egyrészt nem éri meg, meg nem is vagy elég érett.Vagy csak maradj az újjadnál, és a csiklódnál, tényleg jóindulatból írom.
valamit nagyon nem értek :) ha tudod, hogy nem lehetsz terhes, akkor mitõl paráztál be?
A szüleid nem világosítottak fel annak idején, hogy gyerek csak szexuális kapcsolattól lehet?! vagyis, ha jártál biológia órákra akkor ott a tanárnõ elmesélte, hogy a gyerek attól lesz, ha a férfi és a nõ KÖZÖSÜL. Tehát, önkielégítéstõl nem lehet teherbe esni!!!!!! A menzid azért késik, mert stresszelsz, mert nem jön meg vagy betegség lappang benned, számos oka lehet még...Ajánlok figyelmedbe egy szexuális felvilágosító könyvet!!!!!!
úristen, te terhes vagy!!!!gratulálok!mi lesz, kis répa, vagy esetleg kigyóubi? sok boldogságot!
szia!Az tuti nem vagy terhes!De a menstruációd az sok minden miatt késhet leginkább stressze életmód vagy egyébb dolgok miatt!Ugyhogy nyugi 18 hetes kismami
ha ez téged megnyugtat - én is biztosítalak!
A kérdező hozzászólása: De felvilágosítottak csak szeretném ha többen is biztosítanának róla!!!!
Olvasd el a kérdést figyelmesen... aztán gondoldd végig, hogy melyik lehet a helyes válasz...
Persze igaz, csak a gyerekem nem áll ilyen hülyeségekkel elém: - Anyúú tudom hogy NEM LEHETEK TERHES, tisztába vagyok a dolgokkal, nem kell engem már felvilágosítani, tudok mindent, de félek hogy mégis az uborkátol lesz gyerkem....
Nem lehetsz terhes. Lehet még fiatal vagy és nem állt be a ciklusod, de sokmindentõl késhet. Stressz, megfázás, de akár az idétlen idõ is kihathat rá. A kisbabához kell majd egy fiú is. A hülyeségeket íróknak meg csak annyit, hogy szerintem nem kéne kinevetni az embert, még akkor sem ha teljesen evidens amit kérdez és képtelenség. Egyszer a gyereked is eléd állhat ezzela kérdéssel akkor õt is kineveted? Lehet vannak olyan emberek akik a szüleiktõl nem mernek ilyen dolgokat kérdezni és úgy tudom ezekért is vannak az ilyen oldalak.
ez az utolsó válasz éredekes..... nem is kell férfi a teherbeeséshez?! nyugi szerintem nem vagy tehes, csak ideges vagy és ez tolja el a menszeszedet. minden jót. 6 hetes kisbaba anyukája
Csak szólok, hogy simán teherbe eshetsz!!!!!! Amerikai kutatók kisérletei alapján kimutatták, hogy létezik nemi izgalom hatására történõ önmegtermékenyítés. Ha a tárgytól orgazmusod is volt, ez még növeli az esélyt a terhességre, mivel a méhed összehûzó mozgást végez. Szerintem csinálj tesztet!!! Vagy menj el gyorsan orvoshoz.! Ez komoly!
Ha azt írod hogy tudod hogy nem lehetsz terhes, akkor miért kérdezted meg????? Idegen tárgyak egyéb helyre helyezése miatt egyébként kaphatsz egy jó kis fertõzést is.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé ideges vook e miatt lehet h csak azért késik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sztem nem olvassátok el figyelmesen a kérdéstírtam h tudom h nem lehetk terhes csak beparáztakicsit!!!!!! Csak leírtam a körülményeket!!!!!! ENNYI
Csak hogy meg jobban megnyugtassalak: bizony az is elofordul, hogy kimarad egy-egy havi verzes, nalam is volt ilyen. Vagy csak a periodus tolodik el, es ezert kesik (ez is volt nalam). Sz'al no para...

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?

Késik a menstruációm másfél honapja! (bár szokott kimaradni) állandóan pisilnem kell, és hányingerem is szokott lenni! Nem sokáig és csak inger! Szex közben pedig mostanában fáj. Van összefüggés? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, persze, de akár terhes vagy, akár nem, meg kéne nézetned magad dokival. Ha baba van a dologban, akkor azért, ha nincs baba, akkor pedig egyáltalán nem normális a késés és a fájdalom.

Lehetsz terhes, persze, de akár terhes vagy, akár nem, meg kéne nézetned magad dokival. Ha baba van a dologban, akkor azért, ha nincs baba, akkor pedig egyáltalán nem normális a késés és a fájdalom.
Minden terhesség más, nem minden terhességi tünet fog nálad sem megjelenni. Nekem pl. nem volt hányingerem, viszont rém fáradékony voltam, egy-két ételtõl, italtól undorodtam, édességet egyáltalán nem kívántam, sûrûn pisiltem.
2. válaszoló vagyok, ha mindenképp megtartod, akkor is fontos elmenned nõgyógyászhoz, mert nemsokára a 12. héten fontos ultrahangvizsgálat van, amiben genetikai rendellenességeket, anatómiát néznek. Azonkívül fontos, hogy a védõnõhöz is eljuss.
Uh, hát figyelj ez elég babás tünetek. Nem értem én sem eddig miért nem teszteltél??? Már rég kimutatná.
Szia! 1.5 hót késik és még nem teszteltél???? Azonnal tesztelj egyet! VAgy nem terveztek babát? Írj majd mizu?
A tünetek utalhatnak terhességre. De miért nem mentél még orvoshoz vagy csináltál tesztet? Ha akarod, ha nem a babát, fontos, hogy mielõbb lásson orvos. 10 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam tesztet, ami negatív lett, ma pedig megjött
A kérdező hozzászólása: nem tervezünk babát... ha jön jön...!nem szeretném semmi képpen elvetetni!
Szerintem, ez baba! A szex közbeni fájdalom is ismerõds, nekem a 7. héttõl minidg fájt utána, nyilallt és hasonlók... Tesztelj, aztán dokizz! :)
A kérdező hozzászólása: de ilyen , hogy szag érzékenység meg ilyenek nincsenek...!szokott görcsölni a hasam...meg a hányinger is olyan, h kb 3-5 percig tart kicsit émelygek és elmulik...kívánós se nagyon vagyok!?

4 napja késik a menstruációm! Pharmatex hüvelytablettát használok+ még a megszakított közösülést is alkalmazzuk! Semmi terhességre utaló tünetem nincs! Lehetek terhes? Vagy csak más miatt késik?

Ugyanazok megvannak mint menszesz el?tt fáj a cicim, meg kijöttek a pattanásaim..csak épp menstruáció nincs! Ugye nem vagyok terhes...

Legjobb válasz: Elõfordul szerintem. Sok minden kiválthatja. Pl stressz, kisebb felfázás, aminek ez a tünete, esetleg a megjövetel elött feküdtél le a barátoddal. A 31.napig normális ha késik, utána orvoshoz kell menni (ezt mondják az okosok). Szerintem csinálj egy tesztet és nyugiba leszel

Elõfordul szerintem. Sok minden kiválthatja. Pl stressz, kisebb felfázás, aminek ez a tünete, esetleg a megjövetel elött feküdtél le a barátoddal. A 31.napig normális ha késik, utána orvoshoz kell menni (ezt mondják az okosok). Szerintem csinálj egy tesztet és nyugiba leszel
Valószínûnek tartom, hogy elég ideges vagy, így akár 2 hetet is csúszhat mensid, egyszer egy barátnõmnek 10 napot késett, de van akinek egy az egyben kimarad. spermaölõ+megszakítás mellett még Jézust sem szûlheted meg :)

Már 4 napot késik bár máskor is szokott 1-4 napot késni! Régebben többet is késett de mostanában csak 1-4 napot! Lehet valami baj? Lehetek terhes?

Múlt héten szerdán a barátommal kíváncsiságból kipróbáltuk hogy milyen érzés gumi nélkül!Nem voltunk így sokáig csak 1-2 percig vagy még addig se!!!Csak az a baj hogy már múlt héten vasárnap meg kellett volna jönnie!:S Már 4 napot késik bár máskor is szokott 1-4 napot késni!Régebben többet is késett de mostanában csak 1-4 napot!Holnap már az 5. nap lesz ha ma még véletlenül nem jön meg bár kétlem!A barátom azt mondta hogy nyugodjak meg mert tuti hogy nincs semmi baj csak egyszer?en többet késik!Én megbízom nagyon benne de akkor is félek!!!Mi van ha baj lett!Õ azt mondja hogy 1000% hogy nincs!Kérlek segítsetek!!Fontos lenne!!!El?re is köszi (egy 17 éves lány)

Legjobb válasz: Nyugi. Ha múlthét szerdán voltatok együtt és vasárnap kellet volna megjönnie, elvileg már nem eshettél teherbe. Biztos h.késik, csinálj egy tesztet, h.megnyugodj, az öt nap kését már ki kell mutatnia. De szerintem nem lettél az. Javaslom egyébként a pharmatex hüvelykúpot, és azzal lehet gumi nélkül (NAGYON JÓ ::)), és nagyon megbízható, 3 évig használtam. Írj,hogy mi lett. Pusza, és szurkolok, hogy megjöjjön! :)

Nyugi. Ha múlthét szerdán voltatok együtt és vasárnap kellet volna megjönnie, elvileg már nem eshettél teherbe. Biztos h.késik, csinálj egy tesztet, h.megnyugodj, az öt nap kését már ki kell mutatnia. De szerintem nem lettél az. Javaslom egyébként a pharmatex hüvelykúpot, és azzal lehet gumi nélkül (NAGYON JÓ ::) ), és nagyon megbízható, 3 évig használtam. Írj, hogy mi lett. Pusza, és szurkolok, hogy megjöjjön! :)
Gratulálok, hogy voltál olyan buta és felelõtlen, hogy gumi nélkül és bármilyen más védekezés nélkül szexeltél! Egyátalán nem lehetsz nyugodt, ugyanis a te korodban (és még felnõtt korban) is lehet rendkívüli peteérés, tehát SIMÁN TEHERBEESHETTÉL! Vegyél mihamarabb egy tesztet, ha nem jön meg! Ha pedig szerencséd lesz és nem vagy terhes, akkor máskor védekezzetek tablettával vagy krémmel, kúppal!
valoszinü nincs semmi baj. ne stresszelj mert mégtöbbet késik! Se peteérés, se sperma benned
Tényleg felelõtlen voltál és a barátod is!Üzenem neki, hogy iylenbõl teherbe is lehet esni, és egyáltalán nem 1000%!Simán lehet tényleg.De az idegességtõl még jobban csúszni fog, stzal nyugi, teszt mindenképpen!OPharmatex hövelykúpot használjatok, mert az olcsó és jó megoldás is!'356 ftért vettem Kispesten szal 1500nál gondoloms ehol sem több!...Üdv.:BEA
nemhinném hogy az vagy

18 napja késik, a tesztek a nemvárt elsõ és harmadik napján negatívak voltak. Orvos 8 napos késénél látott (külföldön élek, csak háziorvoshoz jutottam el, de hasi ultrahangot csinált) Csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Lehetek terhes?

Szerinte napokon belül meg kellett volna jönnie. Nem jött. Március 9-én volt az utolsó mensi elsõ napja, és valószínûleg 15-én (Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!) volt a megtermékenyülés, ha volt. Igen, 1 nappal a mensi vége után- tudom, elvileg korai. Március 23-30-ig barnás pecsételõ vérzésem volt (beágyazódási?), április 7-én kellett volna megjönnie. Pajzsmirigy alul mûködésem van, de az orvos (azon a bizonyos 8.-dik késési napon) megvizsgált, és a gyógyszer mellett, amit 1.5 éve szedek, teljesen normális értéket produkáltam, tehát a hormonjaim elvileg nem okozhatják.(Hcg-re nem vizsgált, nekem meg nem jutott eszembe kérni, annyira letört, hogy semmit nem látott az uh-n) Azért vagyok bizonytalan, mert óramû pontossággal mûködik (eddig úgy mûködött) a szervezetem, nem szokott késni, soha nem volt még köztes vérzésem sem. Most álmos vagyok, nyûgös, felpuffadt, hangulatingadozásos, és tegnap ölni tudtam volna egy hamburgerért. Tanácstalan vagyok, és nõgyógyászhoz leghamarabb csak jövõ héten jutok el. Bocsánat a kimerítõ, és hosszú kérdésért, próbáltam átfogó képet festeni a helyzetrõl. Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, sztem tesztelj! És írd meg :)

Simán lehetsz terhes, sztem tesztelj! És írd meg :)
Lehetsz terhes, de lehet, hogy nem. Egy hét múlva csinálj még egy tesztet. Remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :) Még várom az idõpontot az orvoshoz, holnap kapok, valamikor jövõ hétre. Aznap szeretnék tesztelni is. Bár már ott tartok, hogy csak bebeszélem magamnak, és más van a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Nos, a helyzet megoldotta magát, doki nélkül. Teszt újra negatív, rá egy napra megjött. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!