Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes csak (532 db)

Együtt voltam a párommal de azóta egyszer megjött normálisan most meg csak barnás folyásom van lehetek terhes? Csak pettingeltünk

Legjobb válasz: Szerintem ha azóta már megjött 1x, akkor nem vagy terhes. Petting közben lehetséges, hogy sperma jutott beléd? Pl. olyan volt a keze és megujjazott? Mert ha nem volt ilyen akkor tuti, hogy nem vagy terhes.

Szerintem ha azóta már megjött 1x, akkor nem vagy terhes. Petting közben lehetséges, hogy sperma jutott beléd? Pl. olyan volt a keze és megujjazott? Mert ha nem volt ilyen akkor tuti, hogy nem vagy terhes.

Mikor lehetek terhes? Csak akkor mikor menstruálok? 12/L

Legjobb válasz: Akkor lehetsz terhes, ha védekezés nélkül (óvszer, tabletta) nemi életet élsz. A megszakított közösülés és naptár módszer NEM védekezés! 12 évesen inkább játék babázz!

12 évesen nagyon nem ezzel kéne foglalkozni. Pontosabban az ismeretek megszerzése nem árt, csak az a baj, h ez a korosztály akkor szokott kérdezni, ha már baj van.... Tehát, az elsõ mondat helyesen: 12 évesen nagyon nem kellene szexelni.
Akkor lehetsz terhes, ha védekezés nélkül (óvszer, tabletta) nemi életet élsz. A megszakított közösülés és naptár módszer NEM védekezés! 12 évesen inkább játék babázz!
Megkérdezték az örmény rádiót, hogy mi a legjobb fogamzásgátló. - Az aszpirin. Csak szorítsa jól a térde közé!
Remélem, hogy ezt csak a késõbbi (min. 6-7 év múlva) problémák megelõzése érdekében kérdezed. 12 évesen ezzel ne foglalkozzon egy gyerek. Egyébként akkor is lehetsz terhes, ha még nem volt menstruációd. A petesejt lehet, hogy már elsõ menstruáció elõtt évekkel ott várja a "párját" a helyén, csak az a folyamat még nem indult el, hogy egy idõ után megunja a várakozást és távozzon, ha nem találkozik senkivel.
12 évesen a legjobb fogamzásgátló a Kalmopyrin!
A kérdező hozzászólása: nem azért kérdeztem, mert terhes lennék vagy sexeltem volna hanem azért mert nincs kit megkérdezzek a témáról kapcsolatban..sajnos
Halgattassék meg a másik fél is! Megkérdezték az azeri rádiót is: - Mi a legjobb fogamzásgátló? - A tea. - Elõtte vagy utána? - Helyette.
az elõttem szolok jól irták. HA 12 évesen szexel, legalább védekezz normálisan.Menstruáció nélkül is lehetsz terhes
Ne haragudj de szerintem 12 évesen nem kellene még szexelned. Inkább játssz játékokkal és foglalkozz a tanulással. A szexel pedig rá érsz késõbb foglalkozni kb 5 év múlva.
Pont amikor menstruálsz, akkor a legkisebb az esély a terhességre. A legtöbb pedig elõtte 2 héttel, a peteérés idején. De bármikor lehetsz terhes, mert elõfordulhat rendkívüli peteérés, pl. az orgazmus hatására is. Ezen kívül 12 évesen még nem nagyon áll be a ciklusod, szóval össze-vissza lesz minden. Ha nem akarsz terhes lenni, akkor minden egyes alkalommal védekezni kell, az elejétõl a végéig. Még akkor is, ha csak egy kicsit nyomja be, pár másodpercre.
Világos. Apámmal minden magasröptû témáról lehetett beszélni, csak a szexrõl nem.

Lehetek terhes, csak nem mutatja ki semmi, mert nem akarom ezt a terhességet? Az agy befolyásolhat ennyi mindent?

Megjön minden hónapban rendesen,3hónapja volt fura barnázásom (azóta nem éltem szexuális életet). Gyógyszert szedek. Tesztek negatív eredményt mutatnak. Voltam fölfázás miatt hüvelyi uhn (eredmény: méh normális nagyságú, petefészekben néhány tüsz? látható), mégis úgy érzem furcsán feszül a hasam (Pilates tornára járok 3 hónapja). Szerintetek lehetek terhes? Lehet, hogy nem mutat ki az uh (ha nem ezzel megyek) egy ennyire el?rehaladott terhességet? Csak beképzelem magamnak a dolgokat?

Legjobb válasz: hülye vagy, nem terhes

hülye vagy, nem terhes
Pszichológust keress fel a félelmeiddel, mert ez már nagyon nem a normális kategória. És természetesen nem vagy terhes.
tuti nem vagy terhes, ha van érett tüszõd, meg uh kimutatta volna, én is ilyen helyzetben vagyok, mint te, ha gondolod, írj tudom, hogy szex nélkül nem lehetek terhes, de mégis azt képzelem, hogy az vagyok

Lehetek terhes? (Csak értelmes válaszokat! )

A barátommal 3 napja szeretkeztünk, az előtt egy nappal jött meg. Menstruáció alatt lehetek terhes, ha nem védekeztünk? Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehetsz de ezt csak egy terhességi tesztel lehet megállapítani

Lehetsz de ezt csak egy terhességi tesztel lehet megállapítani
Igen teherbe eshetsz menstruáció alatt is+menstruáció alatt nagyobb az esélye fertõzésre hisz olyankor minden "nyitottabb"! Figyeljetek jobban mert egy nem kívánt terhesség kellemetlenebb mint az óvszer!;-)
igen lehetsz, sok nõ a menzesz alatt esik teherbe. Bármikor lehet extra peteérés.
Én mensi alatt estem teherbe!Ez biztos, ugyanis a férjem csak akkor volt itthon, külföldön dolgozott, így pontosan tudtuk, hogy melyik együttlétbõl fogant.Az orvosom szerint az orgazmus váltotta ki.Hisz, olyan boldogok voltunk, hogy újra együtt lehettünk.Hónapokig dolgozott külföldön. :(
Ige, menstruáció alatt is teherbe eshetsz.
kicsi az esélye. de van rá esély.
Igen, képzeld, lehetsz..
Az elovaladektol esetleg, de nem nagy az esely ra.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek . Megy a zoldkez:)
Én sokat csináltam a volt barátnõmmel gumi meg minden nélkül de szerencsére nem lett belõle baj:) de azért van rá esély hogy terhes legyél így is, szerintem inkább használjatok gumit vagy valamit
A kérdező hozzászólása: Koszonom:*
nm:) amúgy még annyi hogy én utálom a gumit , fogamzás gátlót meg nem akart szedni a volt bnõm mert ellehet tõle hízni , és mi kúpot használtunk és nekünk bejött:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom:*
Igen.

Lehetek terhes csak ennyitől?

A barátommal lefeküdtünk, de mielőtt még felhúzta volna a gumit a hegyét alig pár másodpercre (condom nélkül) belém csúsztatta, hogy megnézze elég tág vagyok-e a behatolásoz. tényleg csak nagyon kicsit volt bennem,azt is csak egy nagyon rövid időre. Ennyitől lehetek terhes vagy fent áll a lehetősége? Én mindenesetre vásároltam egy "escapelle" fogamzásgátló tablettátt biztos-ami biztos alapon.

Legjobb válasz: Hát most õszintén... nagyon-nagyon csekély rá az esély!

Hát most õszintén... nagyon-nagyon csekély rá az esély!
Mikor történt? Ha 3 napon belül, vehetsz be esemény utánit. Ha több mint 3 napja, akkor nem tudsz sok mindent tenni, 10 napos terhességet mutat ki leghamarabb a teszt, akkor majd kiderül.Amúgy van rá minimális esély, az elõváladék miatt, amit írtak.
"pont elõtte fürdött."-gondolom nem is úgy gondolta az elsõ, hogy az elõzõ aktus maradék spermája volt rajta :D És ha nem is volt merev hogy a fenébe tudta meg hogy elég tág vagy e? Jesszusom nézzetek már kicsit utána dolgoknak mielõtt szexeltek.
De milyen gyógyszert vettél be? Csak nem fogamzásgátlót? Eddig nem is szedted? Csak tegnap 1-et?
Lehet nyugodtan tovább lepontozni, de ha az elõváladék bejut a hüvelybe, abból lehet gyerek, ha tetszik, ha nem. Bár Kérdezõ arra nem bír válaszolni, hogy ciklusa hányadik napján voltak együtt, pedig ebbõl lehetne következtetni az esélyekre.
Ha peteérésed volt akkoriban, akkor lehetsz. Az elõváladék tartalmaz életképes spermiumokat. Ha a barátodnak behatoláskor váladékos volt a pénisze, akkor van esély, és bér nem sok, de van. (Fõleg, ha utána Neked orgazmusod is volt)
ez tetszik.bevett egy szem fogamzásgátló tablettát :D XD Amúgy nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Lehet hogy tényleg feleslegesen paráztam, de jól estek a megnyugtató kommentek.
Kedves 12-13! Te vagy képzavarban, ugyanis a kérdezõ FOGAMZÁSGÁTLÓRÓL írt, nem esemény utániról a kérdésben.
9es vagyok! Én csak a 8as válaszán nevettem :) Írtam is a kérdezõnek, h nem lehet terhes!
Az escapelle nem fogamzásgátló hanem eseményutáni tabletta! Ha tovább lett volna gumi nélkül bent, pláne peteérés környékén azt mondom jól tetted, hogy bevetted a tabit, de így tök felesleges csak jól felborítottad vele a szervezeted mert ebbõl biztos nem lettél volna terhes még akkor is ha mindenki azt írja van rá esély. Persze van, de ennél az esetnél szerintem 0, 01 % kb..
Utolsó, jó hogy tippelsz, de a 0, 01% nagyon kevéske, a tablettával való védekezés mellett is ennél több a teherbe esés esélye (0, 5%-ig), õ meg gumi nélkül beengedte a srácot. Legalább ne mondd neki, hogy "így úgysem esel teherbe", mert legközelebb is megcsinálja...
Tabletta sem kellett volna, úgy sem estél volna teherbe. De így meg aztán 100%, hogy nem leszel terhes. Bár nem értem, hogy miért nem lehetett volna kotonnal megnézni, hogy "elég tág vagy-e".
8-asnak szintén aktuális az elõzõ válaszom... :SSS
9-es, leírta a kérdezõ, hogy Escapelle-t vett be, ami egy 72 órás esemény utáni tabletta. Azután kritizálj már, hogy végigolvastad a kérdést....
A kérdező hozzászólása: nagyjából 5 nap múlva kellene megjönnie. és esemény utáni tablettát vettem be. 72 órásit.
A kérdező hozzászólása: tegnap volt a dolog, a gógyszert már bevettem, elõváladék nem volt, nagyon száraz volt még..mondom tényleg csak pár másodpercig volt bennem.
Ciklusod hányadik napján voltál?
A kérdező hozzászólása: nem..alig volt még merev és pont elõtte fürdött. Mégis mekkora az esélye így hogy terhes vagyok?
Jó bocsánat, nyilván nem azt akartam ezzel, hogy nyugodtan csinálják így legközelebb is, de ha belegondolsz azzal, hogy két másodpercre csinálják csak így, menzesz elõtt 5-6 nappal nagyon kevéske esély van rá, szinte lehetetlen, SZinte..és egy lelkiismeretes orvos erre a szituációra nem ír fel gyógyszert mert nagyon nagyon erõs és tönkreteszi a szervezetét.

Decemberben nem volt mensim. Nov 23. -án volt utóljára. Most akkor mikor kellene megjönnie? Ja és állandóan fel vagyok puffadva (de nagyon nagyon). Lehetek terhes csak a teszt nem mutatja?

endszertelen a ciklusom de kimaradni eddig még nem maradt!(32,77,28,40,29)

Legjobb válasz: ja és 5-6napja teszteltem negatívat!akkor most mi van ilyenkor?

A kérdező hozzászólása: ja és 5-6napja teszteltem negatívat!akkor most mi van ilyenkor?
Még egy teszt!
Szia. Rendszertelen ciklus mellett bármi lehet. Én a helyedben tesztelnék még egyet reggeli vizeletbõl holnap vagy holnapután és elmennék dokihoz, ha negítív. Ha meg pozitív, akkor azért. :) Nekem is ilyen ciklusaim voltak anno, amikor terhes lettem, és nem mutatta ki a teszt, amikor dokihoz mentem, hogy már másodjára kéne megjönni, már tapintással érezte a doki.
A kérdező hozzászólása: második!az izgi lehetett!és neked miért nem mutatta ki a teszt?akkor lehet nekem is baba van?
A kérdező hozzászólása: ja és akkor hány hetes voltál?
Menj orvoshoz!!
Szia. Második vagyok. 8 hetes voltam. A mensi szerint 7. héten még nem mutatta ki a teszt. Azóta sem tudom miért. Érdekes, mert másodjára, amikor terhes voltam, a nemvártkor már kimutatta halványan. Dehát, ilyen ciklusoknál nem lehet tudni, hogy van-e peteérés, és ha igen, mikor. Szóval, szerintem tesztelj újra valamelyik reggel, aztán irány a doki.
A kérdező hozzászólása: oké!köszi a válaszokat! ha volt valaki így várom a komikat!

Már több mint 2 hete késik. A tesztek negatívak. Tudom, menjek dokihoz. Megyek is csütörtökön. Mi bajom lehet? Lehetek terhes, csak a tesztek nem mutatják ki?

Legjobb válasz: igen van olyan. vagy elküld egy uh-ra ha a manuális vizsgálat nem utal megnagyobbodott méh-re. vagy vérvételre és laboros terhességi teszttel állapitják meg hogy mi is a helyzet.

igen van olyan. vagy elküld egy uh-ra ha a manuális vizsgálat nem utal megnagyobbodott méh-re. vagy vérvételre és laboros terhességi teszttel állapitják meg hogy mi is a helyzet.
elõfordult már másnál is hogy jóval késõbb mutatott pozitívat a teszt! nyugodj meg és csüt.-kön okosabb leszel! várjuk az eredményt és veled vagyunk!
Azért ha már 2 hete késik és még mindig nem + a teszt, én kizárnám a terhességet. Egyébként 1000 dolog miatt késhet... Valóban a doki fogja megmondani, de ha kiderült hogy mi van, kérlek írd meg!

Lehetek így terhes? 7 napig véreztem, nagyon erősen. De azt tudni kell. hogy előtte kb.1 hónappal esemény utánit vettem be. De azóta is csak megszakítással védekeztünk. Így lehetek terhes? Ha megjött akkor 100%, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára,és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..

Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára, és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..
Elõször is az esemény utána nagyon sok hormont tartalmaz oylan annyira sokat hogy féléven belül nem szabad bevenni csak egyet, rendesen felborítja az ember hormonrendszerét, ha megjött azért nem 100%, javaslom amúgy hogy másképp védekezzetek, mert a 72órás tönkreteszed a szervezeted, a megszakítással meg teherbe eshetsz és ha nagyon fiatal vagy akkor elõbb utób abortusz lehet belõle, sztem menj el dokihoz hogy megtudd mi a helyzet, az a biztos amúgy a többi válaszolónak, mindig nagyon könnyû ítélkezni mások felett, nem is értem mindek válaszol az aki csak rossz indulatú megjegyzéseket képes írni, egyik kérdezõnek sem arra van szüksége, attól hogy leordítjátok nem oldotok meg semmit,
igen így lehetsz terhes. több esély van rá, hogy igen, mint hogy nem.
igen akkor is
Ha megjött nem vagy terhes, de én a helyedben mást is alkalmaznék. A 72 órás belekavarhatott a menstruációdba, így akár még ez is okozhatja, így nem feltétlenül zárja ki a terhességet, bár én azt mondom ez nem terhesség.
A kérdező hozzászólása: de most meg volt normálisan a menzeszem, akkor is?
Szerintem a többi válaszolót, aki "ítélkezik" az emberi hülyeség akasztja ki.Ha már egyszer be kellett vennie azt a 72 órás tabit (amirõl hamarosan megtudjuk, hogy kiszakadt a gumi, mindig ezt mondják), akkor könyörgöm legyen már annyi esze, hogy utána soha ebben az életben többet nem fekszik le a barátjával védekezés nélkül!Az okos más hibájából tanul, a hülye csak a sajátjából.De hogy valaki a sajátjából se tanuljon, az ritka!A megszakítás semmi, azt nem nevezhetjük egyáltalán védekezésnek és a 72 órást sem lehet havonta ellöni!Ha most meg is úsztad a terhességet, az nem jelenti azt, hogy ezután is meg fogod. Csinálj tesztet mindenképp!
Utána meg írass fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Na jó, hagyjuk. Inkább legózz tovább, neked még az való.
terhes vagy, ikreket vársz
Hát igen, vagy tényleg tágulhat a világegyetem. Cipõfûzõvel kötnétek el.
korod?
Mi az a megb* ? Megbánt? Megbabonáz? Megbocsát? Megbilincsel? Megbotlik? Megbont?
Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire hülye vagy.
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegû, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
Az 1972-ben felbocsátott Pioneer–10 mozgását több, mint huszonöt éven át követték nyomon. A Földrõl utánaküldött, majd az ûrszondáról visszaverõdõ rádiójelek Doppler-jelenség miatti vöröseltolódásából a NASA kutatói folyamatosan meghatározták a szonda sebességét. Az adatok már régóta arra mutattak, hogy a Pioneer–10 a vártnál erõsebben lassul, jóllehet a kutatók igyekeztek számításba venni minden lehetséges zavaró tényezõt: például a Föld Nap körüli keringése periodikusan hol összenyomja, hol megnyújtja a hullámokat, a szonda útjába esõ bolygók tömegvonzása pedig módosítja a mozgást. Bár a kisebb eltéréseket már régóta észlelték, csak mostanra készült el az a tanulmány, amely az utóbbi 10 év adatainak az elemzése alapján szisztematikus eltérést mutat ki az elméletileg kiszámított és a valóságos mozgás között. John Anderson, a pasadenai Jet Propulsion Laboratory kutatója szerint bár számtalan feltételezéssel próbálkoztak, mostanra már nemigen maradt más magyarázat, mint az, hogy a Nap tömegvonzása a vártnál erõsebb. Igaz, az eltérés a lassulás mértékében csekély, másodpercenként mindössze 80 milliárdod centiméter – ez egy óránként 60 kilométeres sebességgel haladó autót 650 év alatt állítana meg. Ám a számítások olyan pontosak, hogy a hibahatárba még ez a piciny eltérés sem fér bele.
NEM
psziiiiii.....
De komolyan. Az egész szóhasználatodról, az abból sütõ végtelen ostobaságról nekem az jön le, jobb lenne, ha te is, meg a kisbarátod is, meg a családjaitok is jól lepusztulnátok errõl a bolygóról.
Minket 13 évesen 1990-ben az iskolában felvilágosítottak. Minden értelemben. Ma már nem csinálnak ilyet a suliban?
Terhes vagy! A világegyetem számára...
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Add meg címed majd eljövök megvizsgálni.
Ez borzasztó...én is voltam tini de annyi eszem mindig volt hogy tiszteltem a saját testem. Ebben az esetben az az érzésem mintha csak hagytad volna hogy veled és körülötted olyan dolgok történjenek amiröl gözöd sincs!!! Lehet nem is akartad a dolgot csak- ahogy az egyik elöttem szóló írta- a barátnöid elött akartál a "tapasztalataidról" dicsekedni. Inkább hagytad volna ki ezt az egészet és vártál volna még egypár évet egy olyan fiúra akinek nemcsak a tested hanem a lelked is kell és felelösséget vállal érted.
Angyalom! A szóhasználatodból ítélve olyan körben lehetsz, hogy minden meg fog veled történni úgy, hogy fogalmad sem lesz semmirõl, és félõ, hogy beleszólásod se sok. Sürgõsen keresd meg a körzeti nõvért vagy egy jó fej felnõtt nõt, és kérj tanácsot, illetve meséljen neked a dolgokról. Egyébként ha ezt csinálta, és te megfelelõen távol voltál tõle, akkor nem. Hány éves is vagy?
Igen, lehetsz terhes. Még lehetsz. Csak találkozzunk egyszer!!!
szo*pd is le!!! az a biztos
Csatlakozok az elõttem szólókhoz... A kérdésedbõl kiindulva körülbelül 13-14 évesnek tituállak.És tudod anyaként elszomorit, hogy ti fiatalok ilyen korán ennyire élni akarjátok az életeteket, nem azt mondom ezzel, hogy aggszûzként kell élni, de igenis megkell várni az idejét, amikor eléggé érett vagy már ahhoz hogy bárkivel nemi kapcsolatot létesits.Mert lásd be, ha ilyeneket kérdezel, akkor jogosan lehet rád mondani, hogy csak egy fiatal kis csitri vagy aki próbálja a felnõttek életét élni, de fingja nincs alap dolgokról. Gondolom azt hiszed, attól hogy ilyenféle dolgokat teszel, csinálsz a barátoddal, és a megfogalmazásod alapján, ''a fiú'' valszeg nem is a barátod, csak egy fiú, azt hiszed ettõl menõ csajszi vagy, mert most tudsz ezzel dicsekedni a barcsinõid elõtt, aztán miután kibeszéltétek magatokat, elmentek a legközelebbi kocsmába és rendeltek, egy olcsó fröccsöt, mert másra úgysincs pénzed, mert nem tudtál többet lenyúlni anyádéktól.Ezek vagytok ti ÁTLAG fiatalok, és ti lesztek azok akik semmire nem viszik az életben, ott fogsz gürcölni életed végéig egy pénztáros pult mögött, vagy egy füstös kocsmának a pultja mögött, mert máshova nem fognak felvenni. Pedig ha kicsit foglalkoznátok a világgal, akkor már most nagyon keményen kéne gyúrnotok, hogy talpon maradhassatok, mivel ti felnõttök ez az ország teljesen gallyra megy, már ma nincs esélyük a fiataloknak elhelyezkedi itthon, hát még késõbb. Tudod az én lányom 12 éves, bulis életrevaló kiscsajszi, eljár a barátaival, moziba, kajálni, esetenként házibuliba, bizonyos feltételek mellett, de ezmellett kitünõ tanuló, és két éve már ösztöndijas ami egészen az egyetemig tart neki, ha nem romlik az átlaga.Keményen tanul, mert azt lebegtetem a feje felett, hogyha valami lenni akar ahhoz elõbb teljesiteni kell, és keményen megdolgozni érte, és miután elérte azt hogy biztos jó fizetõ állása van, és nem a csekkek tumultusa lebeg a feje felett, igen nyugodtan hátra dõlhet, és élvezheti az életet. Te viszont csak foglalkozz a saját magad meg****atásával, mert másra úgysincs gondod, de ha legközelebb a fiú megujazz, ne felejts el kotont húzni a kezére.Szánalmas és röhejes vagy, azt hiszed mindent tudsz, de közben egy ovodás kis feje van a nyakadon, aki még annyira sem tiszteli a szüleit, hogy esetleg kérdezzen tõlük, ha pl ilyen kérdései vannak, hiszen mire vannak a szülök, de tudjuk neked ott vannak a barcsinõid, akik gondolom pont olyan IQ harcosok mint Te!
nem hiszem el hogy anyádék nem világosítanak fel! ha meg nem akkor miért nem jársz utána a dolognak, mert talán még nem vagy 15 sem? Én nem irkálnék ilyet a helyedben, hanem inkább kussolnék!
Te mekkora hülye vagy!!!!
Embere válogatja, nekem pl. terhes vagy. Az ujjazást még érteném, a megújazást nem egészen értem, de mivel öreg vagyok, egy megújazásra befizetnék - ha ez valami megújító kozmetika.
Szép kulturált a kérdésed. Ha nem tudsz ilyen alapvetõ dolgokat, inkább ne SZERETKEZZ...
Akkor b* tovább és le se szard. Anyádék majd felnevelik.
Ha ebben a sorrendben történt a dolog, akkor szerinted juthatott bármi a f*szából a p*nádba?
Semmiképpen nem lehetsz terhes. És ne is foglalkozz szerintem még a szexxel, mert ha ilyen dolgokkal nem vagy tisztában, az elsõ alkalommal tuti az leszel.
Jobb lenne, ha szex helyett a Helyesírási kéziszótárt forgatnád.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!