Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes és (1773 db)

A férjemmel szeretnénk második babát. A kislányom másfél éves, nem szedtem gyógyszert és rendesen megjött. Lehetek terhes és lehetnek már tünetek?

Utoljára augusztus 28-án jött meg.Mostanában nagyobb az étvágyam és látványosan feszül a hasam alja.

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz terhes. Most kellene megjönnie a havi vérzésednek, ha jól számolom! Várj egy pár napot és csináltass egy tesztet (lehetõleg a csepegtetõs) 3 napos tesztet. Judit

Elvileg lehetsz terhes. Most kellene megjönnie a havi vérzésednek, ha jól számolom! Várj egy pár napot és csináltass egy tesztet (lehetõleg a csepegtetõs) 3 napos tesztet. Judit

Lefeküdtem egy bulin egy fiúval. Használtunk gumit, de többx leesett, mivel a kertben vtunk, kiszúrhatta bmi. Kétszer hatolt be, fájt, és abbahagyta. Ha ondó kerül az ujjára, és aztán az ujja meg belém, lehetek terhes? És ha csak kívül leszek ondós?

Er?sebb a folyásom, és nem jött meg,kissé melegem van, és ha wc-n vagyok,vagy összegörnyedek,fáj alul a hasam,és mintha a mllem is változna.És ha a tesz pozitív,mit tegyek,mert otthonról kitagadnak,ha megtudják,ismeretlen fiútól teherbe estem.Abortusz szül?i beleegyezés nélkül nem végezhet?? már Túl vagyok 3 napon.

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV

**masodik valaszado voltam, bocsi
huuuuuuh...na legkozelebb tessek vigyazni:) udv elso valaszado
tessék! Ez is jó példa rá, hogy "mekkora felelõsségtudata" van a mai fiatalságnak. Nem akarok prédikálni neked. Az az igazság, hogy nem is akarom magam felbosszantani. Sokan írták már, hogy mindenki akkor szexel, amikor akar. És mi lesz, ha bekapják a legyet? Tönkreteszik a pici életét.
Az 15 éves bizonyára lóditott valamit. Szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, 18 alatt. Amúgy hidd el a 12 hetes magzat már nagyon is gyerekszerû, hiszen addigra már kifejlõdik a magzat szive, tehát önálló kis lénnyé válik. Lehet, hogy vaklárma az egész és nem vagy terhes, bár van rá esély. Vegyél tesztet, két hét után már kimutatja az eredményt. Vagy, ha biztosra akarsz menni kérj nõgyógyásztól vizeletvizsgálatot, az 100%. Ha terhes vagy, akkor hamar beszélj a szüleiddel, mert csak 3 hónapon belül engedélyezett az abortusz.
Mindenek elõtt nyugodj meg!A sok idegeskedés helyett pedig csinálj egy tesztet!azután majd törheted a fejed hogyan tovább
HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV
Igen lehetsz terhes! ha töbször le esset ugy is ! s ha az ujjára került sperma akkor fõleg! s ha kivülre akkor is mert ha nedves voltál a spermák imádnak a nedvben úszni!!! Irány tesztelni! Erõs folyás...ha még nem állt ba vagy .. lehet h a szex miatt (ha nem szexelsz sokszor) lehet késik csak szimplán! s peteérésed van! s a hasad lehet a szextõl fáj... ! Ha a teszt pozitiv akkor baj van :S Beszélj szüleiddel! Abortusz nem játék...lehet többet nem is lehet tõle gyereked ha egyszer már volt abortuszod.. s az lekki problémákkal s 12heted van rá! s sijjes ha terhes vagy mert az hosszu procedúrával jár papir intézés...az elötte lévõ napok stb! szoritok!
Hány éves vagy?
hm...hányinger? azért az kicsit durva...van olyan ismerõsöm akinek hányingere van mikor megjön, de ha Neked eddig nem akkor azért tessék egy tesztet csinálni!!!!!! egyrészt hogy megnyugodj... továbbra is szoritok Üdv a második:)
A kérdező hozzászólása: Van valami köze ennek a történteknek ahhoz, hogy annyira fáj az egész alhasam, hogy 3 gyógyszert kellett bevennem, és végig sírtam az órákat? Reggelente elviselhetetlen hányingerem van. Ilyen elõtte még sosem fordult elõ..mi ez?
a mázlista:Dszorítottam!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére ma reggelre megjött a menzeszem:)
A kérdező hozzászólása: Jesszus! De megnyugtattatok. Tudom, hogy hülyeség amit tettem, és meg is bántam, de ha otthon megtudják, azt hiszem mehetek a híd alá, de könyörtelenül. aMúgy meg ráadásul 16 vagyok. Ez volt az elsõ. Teljesen jól csináltam volna mindent, ha nem lettem volna részeg. Szörnyû... bánom is nagyon. És nézhettek hülyének, de a Bodieson is voltam, láttam az embriókat. Én egy 12 hetes embrióban semmi gyerekszerût nem találok, akárhonnan is nézem. Van öcsém, és ha 18 lennék, megtartanám habozás nélkül, de 16 VAGYOK!!!!!!Sok 15 éves írta, hogy nekik nem kellett az abortusznál semmi, nem is szólt a barátnõjén kívül senkinek....most mi van..annyira furán érzem magam. minden leírható rám.jesszus ha megtudják...végem:(:s
Ennek lehet lelki oka. Például visszavezethetõ arra, hogy éretlen voltál az eseményre. Nem a megfelelõ emberrel történt, nem a megfelelõ emberrel, nem megfelelõ körülmények között. Végül is, mégiscsak a szüzességed vesztetted el, ami egyszeri és különleges alkalom lenne. De nem akarok okoskodni, de szerintem ha van minimális lelkiismeretfurdalásod, akkor ez lazán belekalkulálható. A másik dolog az idegesség, hogy emiatt csúszott a vérzés. Szerintem az idegességtõl, meg a késéstõl is fájhat. Nálam legalábbis ez szokott lenni.

Szerintetek lehetek terhes? És vajon valami fertőzést vagy gyulladást okozhatott az óvszer?

Kb.2 hete voltam együtt a párommal, és az óvszer bent maradt, amit nem vettem észre, és a barátom valami oknál fogva nem szólt róla. Most harmadik napja, hogy megjött a menstruációm és a tegnap este kijött magától az óvszer. Sokkot kaptam amikor megláttam, hiszen nem tudtam semmiről semmit!

Legjobb válasz: Ha megjött a menstruációd hogy a jó büdös ***-ba lehetnél terhes?????? Bakker kijött a nem megtermékenyült petesejt...Hogy lehetsz ennyire sötét? Najó, szóval, nyugi, nem lehetsz terhes, és ha a barátod nem feküdt össze a fél várossal valószínû fertõzést se kaptál el, de azért megkérdezhetnéd tõle esetleg, hogy miért nem szólt.

Ha megjött a menstruációd hogy a jó büdös ***-ba lehetnél terhes?????? Bakker kijött a nem megtermékenyült petesejt...Hogy lehetsz ennyire sötét? Najó, szóval, nyugi, nem lehetsz terhes, és ha a barátod nem feküdt össze a fél várossal valószínû fertõzést se kaptál el, de azért megkérdezhetnéd tõle esetleg, hogy miért nem szólt.
# Igen. :) )))))
Lehetsz de szerintem nem
A 2. válaszoló bár durván válaszol, elég hülyeséget beszél. Van, hogy megjön állapotosan, de az nem ugyanolyan, sokkal kisebb a mennyisége, viszont a kis mennyiséget bármi okozhatja. Az viszont kemény, hogy a barátod nem szólt-ezért kaphat egy gyökér jelzõt!!! Ha elmúlt a menzid, várj egy pár napot, figyeld magd és ha látsz valamilyen színes folyást, akkor doki. Még mindig azon jár az agyam, hogy nem szólt....
A kérdező hozzászólása: Már megvolt! ...
Egy kis kíváncsiság...ugye a párodhoz is lesz egy két keresetlen szavad?
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen köszönöm a válaszokat, nagyon sokkos állapotban voltam, alig tudtam megnyugodni, és persze, minél elõbb nõgyógyászhoz fogok menni, de szerettem volna tudni, hogy mi lesz mások véleménye!
Idióták a válaszolók, de rendesen... Tényleg van olyan, hogy valaki menstruál a terhesség elsõ pár hónapjában. Legalább néznétek utána, mielõtt kreténségeket írtok... VALÓSZÍNÛLEG terhes nem vagy, de a nõdokihoz tényleg el kéne menned. Még a 6-8 órás 'tamponbennlétet' sem javasolják, nem még így, hogy gumi meg vérzés is... A pasidat meg úgy tarkón b*sznám a helyedben, hogy lefejelné az asztalt.
Ha rám hallgatsz, akkor elmész mihamarabb nõgyógyászhoz!Tényleg ezt tudom tanácsolni, puszta jószándékkal!Nem tudom, hogy gyulladást okozhatott-e az óvszer, de fertõzést simán!Gondolj bele egy idegen test ott volt benned két egész hétig.Ez rengeteg idõ!Semmiképpen sem egészséges!
Rendkívül érdekes sztori. Álló farokról nem esik le az óvszer. (Velem legalábbis nem fordult még elõ.) Hogyan csinálta a fickó? Nagy volt rá? Vagy lankadt farokkal töcskölt meg? Ezen a "valami oknál fogva nem szólt"-on behugyoztam a röhögéstõl. A barátod egy talpig úriember lehet. Szívesen fizetnék neki pár sört, ha elmesélné ezt a sztorit õ is. Szóval köszönöm neked a rendkívül vidám perceket, amiket okoztál! Ja és nem valószínû, hogy terhes lennél, ha menstruálsz. (Megnézted a gumit? Volt benne valami?) :) )))))
A kérdező hozzászólása: Vagy tényleg ennyire sötét vagyok?
A kérdező hozzászólása: Még hallottam olyant, hogy menstruáció volt, és közben terhes!...viszont az óvszer egy idegen test odabent, és ha 2 hétig volt bent, akkor okozhatott valamiféle gyulladást!
úristenem :O:O már bocsi, de a barátod akkor egy tahó mert nem szólt, nem lehetsz hisz meg jött... de akkor is :/
Én csak azt nem tudom h a jó kva életbe nem vetted észre h bent van? Else tom képzelni hogy hogy a pba esett le róla. A másik meg h nem lógott ki a vége? Már bocsi de te nagyon sötét vagy! És igen megjöhet valakinek attól hogy terhes de az egyáltalán nem olyan mint a menstruáció sokkal sokkal gyengébb!!!!!! és nincs benne nyálkahártya! Hogy lehetnek ennyire sötét emberek?!

Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)

Tegnap nálam aludt a barátom. Szerintetek lehetek terhes és ezt miért csinálhatta?

én 16 vagyok, õ 17. 2 hónapja járunk és most aludt nálam elõször. A szexet még korainak tartjuk, ezért azt csináltam hogy ruhában ( én tangában voltam, õ boxerben) ráültem és meglovagoltam. aztán pedig õ gyorsan valamiért kirohant a fürdõszobába

Legjobb válasz: mitõl lennél terhes? felizgattad és kiment kiverni:)

mitõl lennél terhes? felizgattad és kiment kiverni:)
kiverte magának... te vegyél egy tesztet, de ne terhességit hanem egy IQ tesztet inkább ;) :D
Mert biztos befolyt volna a gatyájába azért ment ki. De amúgy rendeb van az nem kell elsietni semmit.
Gondterhes lettél, azt látom. Miért ment ki? Gondolom felizgattad, és elintézte a dolgait.
lehet besült a patron a gatyâjàba!
direkt nem jöttem fel 2 hétig gykra de látom itt semmi nem változik én terhes lennék a helyedbe komolyan gondterhes hogy 16 évesen egy 6 éves intelligenciájával rendelkezel

3 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. De nem élvezett. Még egyáltalán nem jött meg nekem. Lehetek terhes? És mennyi idő múlva jönnének elő a jelek? És nem 12-13 éves vagyok csak későnérő de azt mondták hogy ettől még szexelhetek.

Legjobb válasz: még is hány éves vagy? voltál már nõgyógyásznál, hogy miért nem jött meg? emigy, ha nem vérzel, nincs peteérés, elméletben nem lehetsz terhes....

még is hány éves vagy? voltál már nõgyógyásznál, hogy miért nem jött meg? emigy, ha nem vérzel, nincs peteérés, elméletben nem lehetsz terhes....
hanem 14, értem én
akkor 14-15 vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok 17 leszek októberben de azt mondták hogy ez normális hogy még nem jött meg csak késõn érõ vagyok..Van olyan ismerõsöm akinek 19 éves korában jött meg..
oké, de attól még ideje elmenned az orvoshoz, hogy még miért nem jött meg, mert az 16-17 éves korodban legkésõbb meg kell, hogy jöjjön....attól még, hogy egy ismerõsödnek 19 éves korában jött meg nem biztos, hogy ez nálad normális!!! De te tudod...
Lehetsz terhes attól még hogy nem menstruálsz. Hogy miért? Mert az ELSÕ peteérés (értelemszerûen) megelõzi az ELSÕ menstruációt. És mivel fogalmad se lehet, hogy mikorra várhatod... érdemes lenne minden alkalommal védekeznetek, ha nem akarsz "meglepetés" babát! A megszakítás (=az ha nem benned megy el vagy egyáltalán nem megy el) NEM védekezés! Az elõváladék ugyanis tartalmazhat spermiumokat + még az óriási gyakorlattal rendelkezõ férfiakkal is bármikor elõfordulhat, hogy adott esetben nem tudja idõben kirántani. Terhesség jelei? Változó. Ha láttál már valaha egy részt a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. mûsorból, akkor tudhatod, hogy létezik, hogy valaki egyáltalán észre se veszi a terhességet, csak már akkor, mikor szülni viszik. Tesztelni minimum 2 héttel az aktus után lehet!
Igazuk van az elottem szoloknak. Menj el kerlek orvoshoz, s ha szexualis eletet elsz, ismerd meg a szervezeted mukodeset. Akkor tudsz vigyazni magadra. :-)

Ha a baratom megtorulte a nemi szervet papirzsepivel es utanna az enyemet lehetek terhes? Es nem vedekeztunk!

Legjobb válasz: A kérdés elsõ fele lényegtelen, ha nem védekeztetek és szexeltetek akkor lehetsz terhes.

A kérdés elsõ fele lényegtelen, ha nem védekeztetek és szexeltetek akkor lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: hat nem vedekeztunk csak ugy hogy kikapja es metorulte az o nemi szervet es utana az enyemet de nem akaratbol hanem veletlenul es nem erzem jol magam es ezen ragodok hogy leheteke terhes?
Ugye tudod hogyan lesz a baba? Akkor rakd össze a dolgot és latolgasd az esélyeidet. A természet arra teremtette a nõt, hogy teherbe essen szex során. Ez ellen lehet védekezni, ha nem teszitek akkor nyilván igen, lehetsz terhes. Nem kell ehhez sok ész, hogy belássuk.
Véletlenül törölte meg? Lehetsz
Lehetsz terhes, de ha az vagy, az nem attól a törléstõl van, hanem hogy nem használtatok gumit. Ez így elég kockázatos hadmûvelet.
Valoban lehetsz. De azert az nagyon rosszul hangzik, hogy megtorulte magat aztan meg ugyanazzal teged..mar csak azert is, mert a papirzsepi kozben atazott(elvileg)...na ennyit erol:)

Szombaton lefeküdtem barátommal óveszer nélkül! Nem ment el bennem de előváladék került belém. Lehetek terhes? ! és ennyi idő után lehetnek tüneteim? !

Köszi szépen!:)

Legjobb válasz: Te vagy az 1000. h*lye pic*a aki ezt kérdezi. A válasz a 1000. alkalommal is az, hogy igen lehetséges. Kicsi az esélye, de megtörténhet.

Te vagy az 1000. h*lye pic*a aki ezt kérdezi. A válasz a 1000. alkalommal is az, hogy igen lehetséges. Kicsi az esélye, de megtörténhet.
Dugni már tudsz, de a biosz 6.-os anyagot még nem?
Igen lehetsz terhes az elõváladéktól.És a tünetek 2 hét után szoktak jelentkezni.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
az elõváladék elég a szaporodashoz. nem kell 1 egész adag sperma.
Igen lehetsz terhes, a barátnõm így lett terhes. De elvetélt.
lehetsz terhes. tod, ha nem védekeztek, akkor ennek mindenképpen fennáll a lehetõsége. még akkor is, ha védekeztek. tovabbi kérdés?
Ha szombaton feküdtetek le akkor nem. Szombaton senki sem védekezik.
Kis hülye ! azt mondtam nem lehet terhes akkor nem lehet terhes ! a 2 barátnõd meg valószinü nem elõváladéktól eset teherbe hanem a párja nem huzta ki idõben .. meg elég értelmesek ha abortuszra mentek.. annyi eszük van mintt neked.
A kérdező hozzászólása: az igen..fajin ez a kis összecsapás ! csak így tovább értelmesek(Y)!
nem tom, h ki a kis hülye :) vicces vagy ám :DD te csak csinald, felelõtlenül. gratulalok. a barátnõimet meg ne oszd. tuti, h vmi kis 15 éves vagy, aki pornón nõtt fel. nos, csak elárulom, a pornósok is tabit szednek. de azt nem mutathatja a kamera.
Lehetsz terhes , mivel én 100% -ig biztos vagyok abban , hogy így lettem terhes. 10 éve csináltuk így a férjemmel és láss csodát besikerült. A sok tini és néhány okoskodó nagyon tud itt mindent. Csak arra nem gondolnak míg õk meguszták addig a másiknak nem biztos , hogy sikerül. Nagyon fontos a védekezés fõleg akik nem biztos párkapcsolatban élnek. Nekem ez a babám szíve elsem kezdett dobogni, így egy missed lett a vége. Higyjétek el nem szabad tiniként felelõtlennek lenni, mert egy életre elvághatjátok magatokat. Itt én senkit sem akarok meggyõzni vagy kioktatni , de itt vagyok én példának, hogy igenis van életképes sperma az elõváladékban.Legetek nagyon óvatosak és akkor nem kell félnetek egy nemkívánt terhességtõl.Remélem senkit sem bántottam meg.
utolsó, én amellett " okoskodok " mindig, h ez nem védekezés. és mindig leszolnak. pedig tuti, h igy is teherbe lehet esni. :S
10.19 vagyok. Bocs ha félreértettem. Mindenhova leírom a történetemet , de többször is csak kifiguráztak , de nem értik meg a dolog lényegét. Ez már egy rendes kampányolás, de lehet , hogy felesleges, mert süket fülekre talál.Mi azért remélem van akit meggyõzünk. Kitartás és remélem meghallja valaki amit mondunk.
IGEN! terhes lehetsz.. és mit örülsz magadnak? védekezzél....
IGEN! terhes lehetsz.. és mit örülsz magadnak? védezzél....
ja, és tod mit? nem is akarok " ügyeskedni ", ez nem olyan dolog, h aki nem ügyes, az teherbeesik. te meg olyan ügyetlen vagy, h még védekezni se tudsz.
marpedig de. nem is tom, ki a nagyokos. figyeld csak ezt, ha nekem nem hiszel. :) http://www.hazipatika.com/services/faq/question_view/299GqsW.. sõt, linkelhetek még 1 csomó oldalt. amugy nekem 2 baratnomnek elõváladék miatt kellett abortuszra mennie. te csak kockáztass. én nem fogok.
Lehetsz. Ha máod van akkor nem de ha nincs akkor orvos abortusz(bocs ha rosszul írtam le). De szentem nem de lehet igen de ha nem jön meg akkor...
Kicsi az esélye, mivel ha az elõváladék elég lenne a szaporodáshoz, nem kellene a többi.
Igen!Mi lesz a neve a babának?
most komolyan, hány pontosan ugyanilyen kérdést dobott fel a rendszer mikor te feltetted ezt?
Tüneteid nem lehetnek és mindig felhozom példának hogy egy ismerõsömnek pasija csak betette majd a lány kiparancsolta magából, és rögtön gumiztak. De a bekerült elõváladék kikerült, csak épp 9 hónap késéssel, mára már öt éves a kis elõváladék és nagyon virgonc. Szerinted van okod félni???
Nem lehetsz! a többi elõttem válaszolóval ne foglakozz! Nem lehetsz és pontt! Kérdezd meg orvost õ is ezt fogja miondani!
utolsó, na ne mondd? mitõl szoktak terhesek lenni, ha nem védekezés nélküli szextõl? ekkora baromságot már ne mondj. ja, amugy orvos mondta, még mielõtt össze - vissza elkezdenél filozofálni.
megszólalt egy nagyokos!! a védekezés nélküli szex azt takarja , foglaja magába hogy : védekezés nélül 40% ateherbe esés ez magyarra forditva 100 ból 40 pár olyan hülye mintt te és nem elég ügyesek ahoz hogty idõben kihuzza vagy nem ügyel oda és sperma kerül be de a ELÕVÁLADÁLKTÓL NEM LESZEL TERHES!!!!!!
Az elõváladék is tartalmazhat hímivarsejteket.Ne aggódj!Nincs min!50-50%csak az esély rá.:) ))
persze hogy terhes vagy! Gratulálok!
Két pozitív teszted van, nem menstruálsz. Mi a kérdés?
Tuti babás vagy:) )!!Gratula!!!
szívbõl gratulálok! Jó egészséget és örömteli babavárást! Kócos Barby - egy 9 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: ennek nagyon örülök
szia!tuti terhes vagy!gratula!megkérdezhetem mikor teszteltél?a késés után hány napra?köszi
Helló garatula, de most már a terhesség témakörben a helyed... :) 14 hetes km
A kérdező hozzászólása: szia a kérdésedre 12 nappal utána 1-et és azután 3 nappal utána a 2-kat
Nem lehetsz terhes, mert mert ez mar a 2. level.
Amennyiben rendesen szedted és odafigyeltél a gyógyszerkölcsönhatásokra, nem hánytál, nem volt hasmenésed, akkor hatott, nem lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!