Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes április 10 és (3 db)

Lehetek terhes? Ha április 10 és 15-e között szokott megjönni

de görcsölni is szoktam ma 15-e van du és se görcs semmi és hogy ?szinte legyek a mellem is fáj és nagyon sokat eszek az utóbbi 2-3 hétben. A hasamban olyan idétlen érzés kavarog éhes vagyok/ hányinger egyszerre. Nagyon szeretnék babát

Legjobb válasz: Szia. Erre sokan azt írják hogy a hányinger meg az ilyenek a menzi elmaradása után 1-2 héttel jelentkeznek. De nekem is van 1-2 furcsaságom. Remélem babásak vagyunk. Szerintem tesztelj!!

Szia. Erre sokan azt írják hogy a hányinger meg az ilyenek a menzi elmaradása után 1-2 héttel jelentkeznek. De nekem is van 1-2 furcsaságom. Remélem babásak vagyunk. Szerintem tesztelj!!
az elõzõ válaszoló vagyok, 6-tal alattad kérdeztem én is. Majd hétfõn tesztelek, addig meg nem élem bele magamat. Ha teszteltél írd meg hogy mi lett az eredmény! Drukkolok! :) :) :)
mikor volt az uccsó menszid?és hány napos a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: általában 3-4 napos a ciklusom és utoljára március 10-14 volt én is nagyon szeretném ha babás lennék drukkolok neked is
szerintem tesztelj!
A kérdező hozzászólása: holnap megyek nõ dokihoz drukkoljatok
Rendben, csak sikerüljön és kapjj nagyon jó híreket! :)
szia..nekem mult ho 13-án volt meg...most 10.-ére vártam nem jött és tegnap voltam orvosnál és babás vagyok..sok sikert neked is
Szia! Simán lehet, csinálj tesztet!
Lehet baba tesztelj:) ) Drukk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mi is azt szeretnénk.
Nagyon babásnak tûnik! Tesztelj!! :-)

Április 10-én volt meg a mensim de csak 1 napig tarott elmentem nögyógyászhoz és azt mondta hogy várjuk meg a következö mensit és utána csinál uh-ot! Lehetek terhes?

Nagyon kiváncsi vagyok várjam meg mig megjön a következö amit nem várok vagy a teszt már kimutatná? Május 7re (nem várom)!

Legjobb válasz: Én tesztelnék.

Én tesztelnék.
Én is tesztelnék a helyedben.
A kérdező hozzászólása: De nagyon félek hogy negativ lesz:((! Használtam ezt a canesten kombi hüvelykupot attol nem lehet véres a bugyim, nem? És ha terhes vagyok akkor nem lesz baja a babynek töle ugye?
Ha van teszted, csináld most!(és persze írd meg az eredményt) Ha terhes vagy, ki kell hogy mutassa már! De ha bírsz, akkor legyél még türelmes az uh-ig. Lehet be fog indulni a vérzésed, és nem vagy terhes, de az is lehet, hogy ezen a pár cseppen kívül nem lesz több, ami normálisnak számít terhesség esetén. Te döntesz!
A kérdező hozzászólása: Még korai lenne ha megjönne mert csak 7re (nem várom)! Nagyon izgulok már!! De a negativ tesztöl viszont nagyon félek:((! Reggel csináljak az elsö vizeetböl vagy az mindegy?? Persze ha csinálok mindenképpen megirom:DD!
Szrítok, hogy baba legyen! De nem baj, ha még nem mutatja ki a tesz, ne féljj tõle. Csináld meg nyugodtan!
Szerintem még túl korai lenne az a teszt. Csak egy hét múlva esedékes a menzeszed, abból még bármi lehet. Én 9-re nem várom, és tegnap nekem barnás volt a nyákom, nem tudom mi lehet, csak reménykedem, h. esetleg beágyazódás? De a teszttel várj még.
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még de nagyon nehezen birom ki majd megprobálom lefogalni magam!!! De mindenképpen irok majd hogy mi lett:DD!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!