Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes április (17 db)

Ha febr 18 felé voltam együtt valakivel, rá két hétre megjött. és msot április elején kellett volna, de két hetet már késett, mellfeszülés, hasfájás megvan, amikorra megkelett volna jönnie, akkor nem lehetek terhes ugye?

Nekem mindig rendszertelen ..nagy ritkán jött emg pontosan, általában 2-3 hetet csúszik...de valamikor csak 5 napot, legutóbb úgy volt..

Legjobb válasz: Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.

Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
én azért helyedben vennék egy terhességi tesztet!!!!!! Van amikor még egy két alkalommal kevés vérzéssel megjön! és mégis terhes!!!!!! Fogamzásgátlás?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, de már bevagyok parázva, mert nem jól számoltam, most pénteken már harmadik hete..bár nekem sokszor késett ennyit..de akkor is:( Nem védekeztünk , de nem élvezett belém, remélem nem lett bajom, többször biztos nem csinálok ilyet:(
Ha netán újra "bûnbe esel" lehet kapni esemény utáni tablettát a gyógyszertárban. De vigyázz ez olyan dúrva szer, hogy könnyen felborítja a hormon háztartást és nem fogod tudni miért van annyi problémád. Tehát csak óvatosan az alkalmi partnerekkel. Ráadásul, ugyan csak sok nemi betegséget, fertõzést lehet összeszedni

Nem védekeztünk. Februárban és áprilisban pontos volt a havim, de márciusban 9 napot késett. Két tesztet is csináltam. Negativak. Egy csík volt rajta. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ket tesztet is csinaltal, negativak lettek, haromszor megjott a havid. Vond le a kovetkeztetest. Ha terhes lennel, eleg valoszinu lenne, hogy pozitiv a teszt, es nem jon meg a havid...

Ket tesztet is csinaltal, negativak lettek, haromszor megjott a havid. Vond le a kovetkeztetest. Ha terhes lennel, eleg valoszinu lenne, hogy pozitiv a teszt, es nem jon meg a havid...
A kérdező hozzászólása: De hallottam már olyat hogy terhes volt, és meg is jött neki. De remélem nem vagyok terhes.
De ha úgy jön meg neki, akkor rövidebb ideig tart, más az állaga... és akkor valami gáz van a babával.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam. Nekem szinte minden addig tart ameddig szokott, a hasm is eléggé görcsöl, ahogy szokott, meg az állag is többé kevésbé olyan. Köszi a válaszokat.
Hagyjátok, úgyis még 9 hónapig meg lesz gyõzõdve, hogy terhes.
Én úgy tudtam, hogy vannak olyan nõk akiknél terhesség idején is van mensi, de ez nem jelenti azt, hogy a babával gond lenne. na mindegy... Szerintem nem vagy terhes, de ha nem hiszed el menj el nõdokihoz és vizsgáltasd meg magad. Vagy vegyél mér egy tesztet (másik márkát) pár nap múlva és nézd meg azzal is.
istenem miért??
Ur isten ennek soha nem lessz vége ??? komolyan ilyen buták vagytok ??? Szerinted mi a francit kell csinálni mennyél NÕGYOGYÁSZATRA
Elõfordulhat olyan, hogy a terhesség után még van egy vérzés. Nah, most mit kell csinálni? Aki szexel, annak ezt is tudni kéne. Tesztelni. Ha negatív, akkor pár nap múlva megint tesztelni. Ha még mindig semmi, akkor nõgyógyászhoz menni. 21 L
Semelyik védekezés nem nyújt 100%-os biztonságot, úgyhogy ha élsz/éltél nemi életet, akkor a terhesség lehetõsége fennáll. Az is igaz, hogy vannak nõk, akik a terhességük alatt végig menstruációszerûen véreznek, DE ennyi idõ elteltével már lenne más tüneted is azon kívül, hogy nem jött meg. Miért nem slattyogsz el egy dm-be, Rossmann-ba és veszel egy tesztet? Hmm?
Hát, te nem lehetsz, de anyudék tuti azok...gondterhesek miattad! :(
Nem vagy terhes. Ezért nem kellene 16 évesen még szexelni.
A hasad megnõtt? A melled fáj? :D
hogy lehetnek a lányok ilyen hülyék?4 hónapos lenne már a gyerek...szerinted?omg gondolkozz már!és ha védekeztél akkor mit parázol?
-és hogyan védekeztettk? -megszakítással -az nem védekezés... menj el nõ gyogyászhoz mert ez így nem normális hogy két havonta jön meg
Lehet kimarad 1 hónapot mert a párnanaci pinakobold most fészkelt be :D de ne félj a következõ meg fog jönni
És te csak most kérdezed meg :D XDXDXDXD
A kérdező hozzászólása: igen
A legnagyobb kérdés: VÉDEKEZTETEK???
Mi lett végül?
Akár azonnal! :) Drukkolok!
nem írtad el azt az áprilist? egyébként akár most is. (akár ápr 6ról, akár máj 6-ról van is szó)
A kérdező hozzászólása: Bocsanat, elirtam majus 6 ... az is lehet hogy 4 azt nem tudom biztosan ...
Szia! Nekem tegnap kellett volna megjönnie, éjjel nekem is fájt a hasam, és ma két egyértelmû poz. teszt! Úgyhogy hajrá.
A kérdező hozzászólása: Ma delutan akartam venni tesztet de szerencsere megjott. :)
miért nem védekeztetek?? akkor nem kellene izgulni, meg hülyeségeket kérdezni...
Igen, lehetsz. Miért hagytátok abba a védekezést? Ha gyereket akarsz, akkor menj át a teherbeesés rovatba. Ha meg nem, akkor meg védekezés nélkül minek szexeltek? Nem volt pénzed kiváltani a gyógyszert? Akkor venni kell egy doboz gumit, ötszáz forintot csak össze tudtok kaparni, ha rátok tör a vágy...
Gratulálok. Valszeg terhes vagy. De szerintem elsõ lépésként meg kéne kérdezni egy terhességi tesztet, és ha az is ezt mondja, akkor a nõgyógyászt. Ugyebár csak akkor tuti, ha a nõgyógyász azt mondja.
Congratulation ;) talán védekezni kellet volna ha már egy hete nem szeded a f.gátlót
Nem tudom miért kell lehurrogni alapból a kérdezõt.Lehet , hogy szeretné a babát nem? Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy a gyógyszer miatt még nem állt vissza a menstruációd rendesen. Hat hónapot is szoktak mondani néha, azoknak akik babát terveznek gyógyszer után. De a legegyszerûbb egy teszt.Ebben nincs biztos dolog.
hát sajnos itt szerintem is terhesség van. Még ilyen pechet, hogy tabi abbahagyása után egybõl kismama lettél. Valószínûleg nem akar terhes lenni, mert akkor nem ide írta volna. Hány éves vagy amugy?
Szerintem is lehetséges, hogy terhes vagy! Azt szokták mondani az orvosok, hogy a gyógyszer abbahagyása után a legnagyobb a teherbeesés valószínûsége.
Tényleg csinálj tesztet! Én egyszer tartottam két hónap tabi szünetet (3-at akartam, de közbejött a nagy szerelem), mi megszakítással, meg gumival csináltuk, és nekem se jött meg elsõ hónapban. Akkor még nem izgultam, a tabi szünetnek tudtam be. Mikor a második hónapban se jött meg, elmentem dokihoz, egyrészt tabit iratni, másrészt biztosra menni. Az ultrahang nem látott semmit, de az orvos azt mondta, hogy azért reggel mielõtt elkezdeném a gyógyszert, csináljak egy tesztet. Megcsináltam a tesztet, negatív lett, és még aznap megjött :) Nem ritka, hogy a gyógyszer hiánytól megborul a hormonháztartásod, és nem jön meg egy ideig, és az is gyakran elõfordul, hogyha már parázol, hogy terhes vagy a stressztõl nem jön meg, csak miután megnyugtatott a tesz. Úgyhogy nyomás reggel a gyógyszertárba tesztet venni, ezentúl meg védekezzetek ha nem akartok babát!
Szia! Simán lehet, csinálj tesztet!
Lehet baba tesztelj:) ) Drukk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mi is azt szeretnénk.
Nagyon babásnak tûnik! Tesztelj!! :-)
A kérdező hozzászólása: A hasam is feszül hétfõ óta. Ma csináltam tesztet, de negatív volt! Még várnom kell?

Április 10-re nem várom a mensit, de nagyon lent van a méhem. Már nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: De lehetsz. Ebben az idõben még változhat a helyzete. Inkább mensi elõtt 1-2 nappal érdemes megnézni, mert elvileg ha baba van középen vagy fenn van, hogy megvédje a fertõzésektõl. Ja és csak este!

De lehetsz. Ebben az idõben még változhat a helyzete. Inkább mensi elõtt 1-2 nappal érdemes megnézni, mert elvileg ha baba van középen vagy fenn van, hogy megvédje a fertõzésektõl. Ja és csak este!
Bizony, az elõzõ válaszoló jól írta! Én pár napja teszteltem pozitívat és a mensi elõtti napokban könnyen elértem a méhszájam és puha volt, biztos voltam benne, hogy mensi jön. Olyan volt mint máskor. A nemvárt napján este már nem értem csak a szélét és olyan mintha be lenne dagadva. Addig még simán változni fog, majd 9-én okosabb leszel. Addig ne is nézd, mert jobban meg tudod állapítani a különbséget a mostanihoz. Én legalábbis féltem is minden nap nézni, nehogy baba legyen és bevigyek valami fertõzést alapos kézmosás ide vagy oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyon reménykedem. Csak egy kicsit elkeseredtem, mert most is zuhanyzásnál néztem és teljesen lent van, simán elérem :(( De ezek szerint van egy kis remény:) )
A kérdező hozzászólása: Most nagyon izgulok, tegnap már feljebb vándorolt a méhem és mára nem várom. :) )

Nem szedem a gyógyszeremet április 18. -a óta, voltam a párommal azóta már egy párszor 1 -ütt. Utána volt barnázásom most meg fehér átlátszó fojásom van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ja és azt olvastam épp ma hogy a gyógyszer kiürülésére nem kell várni szinte azonnal az elsõ menzivel kiürül. Én szeretném a babyt csak félek, hogy nem jön össze most aggódom, meg szurál néha a jobb oldalam alul.

A kérdező hozzászólása: Ja és azt olvastam épp ma hogy a gyógyszer kiürülésére nem kell várni szinte azonnal az elsõ menzivel kiürül. Én szeretném a babyt csak félek, hogy nem jön össze most aggódom, meg szurál néha a jobb oldalam alul.
szia, én március 16 óta nem szedem a gyógyszert, sajna múlt hónapban megjött, ez most a második gyógyszermentes hónapom, és most a napokban volt peteérésem. "akcióztunk" is, és remélem, hogy összejön a baba minél hamarabb. De nekem nincs semmi folyásom, sosem szokott lenni. Ha kimarad a menzid, akkor tesztelj.

Április 10-én volt meg a mensim de csak 1 napig tarott elmentem nögyógyászhoz és azt mondta hogy várjuk meg a következö mensit és utána csinál uh-ot! Lehetek terhes?

Nagyon kiváncsi vagyok várjam meg mig megjön a következö amit nem várok vagy a teszt már kimutatná? Május 7re (nem várom)!

Legjobb válasz: Én tesztelnék.

Én tesztelnék.
Én is tesztelnék a helyedben.
A kérdező hozzászólása: De nagyon félek hogy negativ lesz:((! Használtam ezt a canesten kombi hüvelykupot attol nem lehet véres a bugyim, nem? És ha terhes vagyok akkor nem lesz baja a babynek töle ugye?
Ha van teszted, csináld most!(és persze írd meg az eredményt) Ha terhes vagy, ki kell hogy mutassa már! De ha bírsz, akkor legyél még türelmes az uh-ig. Lehet be fog indulni a vérzésed, és nem vagy terhes, de az is lehet, hogy ezen a pár cseppen kívül nem lesz több, ami normálisnak számít terhesség esetén. Te döntesz!
A kérdező hozzászólása: Még korai lenne ha megjönne mert csak 7re (nem várom)! Nagyon izgulok már!! De a negativ tesztöl viszont nagyon félek:((! Reggel csináljak az elsö vizeetböl vagy az mindegy?? Persze ha csinálok mindenképpen megirom:DD!
Szrítok, hogy baba legyen! De nem baj, ha még nem mutatja ki a tesz, ne féljj tõle. Csináld meg nyugodtan!
Szerintem még túl korai lenne az a teszt. Csak egy hét múlva esedékes a menzeszed, abból még bármi lehet. Én 9-re nem várom, és tegnap nekem barnás volt a nyákom, nem tudom mi lehet, csak reménykedem, h. esetleg beágyazódás? De a teszttel várj még.
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még de nagyon nehezen birom ki majd megprobálom lefogalni magam!!! De mindenképpen irok majd hogy mi lett:DD!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!