Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes (6807 db)

Lehetek így terhes? 7 napig véreztem, nagyon erősen. De azt tudni kell. hogy előtte kb.1 hónappal esemény utánit vettem be. De azóta is csak megszakítással védekeztünk. Így lehetek terhes? Ha megjött akkor 100%, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára,és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..

Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára, és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..
Elõször is az esemény utána nagyon sok hormont tartalmaz oylan annyira sokat hogy féléven belül nem szabad bevenni csak egyet, rendesen felborítja az ember hormonrendszerét, ha megjött azért nem 100%, javaslom amúgy hogy másképp védekezzetek, mert a 72órás tönkreteszed a szervezeted, a megszakítással meg teherbe eshetsz és ha nagyon fiatal vagy akkor elõbb utób abortusz lehet belõle, sztem menj el dokihoz hogy megtudd mi a helyzet, az a biztos amúgy a többi válaszolónak, mindig nagyon könnyû ítélkezni mások felett, nem is értem mindek válaszol az aki csak rossz indulatú megjegyzéseket képes írni, egyik kérdezõnek sem arra van szüksége, attól hogy leordítjátok nem oldotok meg semmit,
igen így lehetsz terhes. több esély van rá, hogy igen, mint hogy nem.
igen akkor is
Ha megjött nem vagy terhes, de én a helyedben mást is alkalmaznék. A 72 órás belekavarhatott a menstruációdba, így akár még ez is okozhatja, így nem feltétlenül zárja ki a terhességet, bár én azt mondom ez nem terhesség.
A kérdező hozzászólása: de most meg volt normálisan a menzeszem, akkor is?
Szerintem a többi válaszolót, aki "ítélkezik" az emberi hülyeség akasztja ki.Ha már egyszer be kellett vennie azt a 72 órás tabit (amirõl hamarosan megtudjuk, hogy kiszakadt a gumi, mindig ezt mondják), akkor könyörgöm legyen már annyi esze, hogy utána soha ebben az életben többet nem fekszik le a barátjával védekezés nélkül!Az okos más hibájából tanul, a hülye csak a sajátjából.De hogy valaki a sajátjából se tanuljon, az ritka!A megszakítás semmi, azt nem nevezhetjük egyáltalán védekezésnek és a 72 órást sem lehet havonta ellöni!Ha most meg is úsztad a terhességet, az nem jelenti azt, hogy ezután is meg fogod. Csinálj tesztet mindenképp!
Utána meg írass fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

Lehetek terhes?

A menstruációm utolsó napján együtt voltunk a barátommal, az utolsó két napon már nagyon gyenge volt a vérzésem -elnézést a hülye érzékeltetésért- de tényleg csak 2 csepp/24 óra. A gumink valahogy kiszakadt, nem teljesen de oldalt volt rajta egy kis szakadás... mensi utolsó napján még nincs peteérés ugye? lehetek így terhes? 18/L

Legjobb válasz: A peteérés általában a ciklus fele táján szokott bekövetkezni. De spontán peteérés bármikor bekövetkezhet. A "lehetek terhes" kérdésre pedig az alap válasz: ha volt védekezés nélküli (vagy jelen esetben nem megfelelõ védekezéssel) szex, akkor lehetsz terhes.

A peteérés általában a ciklus fele táján szokott bekövetkezni. De spontán peteérés bármikor bekövetkezhet. A "lehetek terhes" kérdésre pedig az alap válasz: ha volt védekezés nélküli (vagy jelen esetben nem megfelelõ védekezéssel) szex, akkor lehetsz terhes.
"mensi utolsó napján még nincs peteérés ugye?" Az attól függ, hogy hány napos a ciklusod. Rövid ciklusnál akár a menstruáció utolsó napjaira is eshet az ovuláció. A saját várható, valószínûsíthetõ ovudat így tudod kiszámítani: átlagos ciklushossz - 14 nap +/- a szórás Pl.: átlag 27-30 napra menstruálsz, akkor a 13.-16. ciklusnapra várható az ovud. Persze spontán (elõrehozott) ovuláció bármikor, akár egy orgazmustól is bekövetkezhet. "gumink valahogy kiszakadt" Nem valahogy, hanem a valószínûleg a ti hibátokból. 99%-ban a felhasználó a hibás. A ti esetetekben gyanítom, hogy nem volt elégséges a síkosítás. Közvetlenül a menzesz után ugyanis nagyon száraz a hüvely.

Terhes lehetek ha a barátom rám élvezett? De az anyag lefolyt és véletlenül beletöröltem. Nagyon kicsi ment bele ettől még lehetek terhes? 1 hete történt a dolog és nagyon félek nem akarok még terhes lenni.

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)

Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)
Beletörölted?
Beletörölted? :s Uhh..hát akkor lehetséges hogy lehetsz. Menj váltass ki esemény utáni tablettát, a segít hogy nem legyél az. :)
A kérdező hozzászólása: de mi a neve ??? mármint na igen beletöröltem és nagyon félek .:/ még nem telt le a két hét.. és ha letelik utána 3 nappal szeretném megnézni de ha azlehetek vhogyan kilehet ölni a szervezetembõl ???
A kérdező hozzászólása: ja plusz ez nemtudom hogy még lehetne e olyan tablettát venni mert ez már többmint egyhete történt
A kérdező hozzászólása: De nemúgyvan hogy ahhoz hogy teherbe essek bele kell spriccelnie ? Ha csak egy pici belefojt az nemlehet baj vagy igen?

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.
Na jó, hagyjuk. Inkább legózz tovább, neked még az való.
terhes vagy, ikreket vársz
Hát igen, vagy tényleg tágulhat a világegyetem. Cipõfûzõvel kötnétek el.
korod?
Mi az a megb* ? Megbánt? Megbabonáz? Megbocsát? Megbilincsel? Megbotlik? Megbont?
Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire hülye vagy.
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegû, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
Az 1972-ben felbocsátott Pioneer–10 mozgását több, mint huszonöt éven át követték nyomon. A Földrõl utánaküldött, majd az ûrszondáról visszaverõdõ rádiójelek Doppler-jelenség miatti vöröseltolódásából a NASA kutatói folyamatosan meghatározták a szonda sebességét. Az adatok már régóta arra mutattak, hogy a Pioneer–10 a vártnál erõsebben lassul, jóllehet a kutatók igyekeztek számításba venni minden lehetséges zavaró tényezõt: például a Föld Nap körüli keringése periodikusan hol összenyomja, hol megnyújtja a hullámokat, a szonda útjába esõ bolygók tömegvonzása pedig módosítja a mozgást. Bár a kisebb eltéréseket már régóta észlelték, csak mostanra készült el az a tanulmány, amely az utóbbi 10 év adatainak az elemzése alapján szisztematikus eltérést mutat ki az elméletileg kiszámított és a valóságos mozgás között. John Anderson, a pasadenai Jet Propulsion Laboratory kutatója szerint bár számtalan feltételezéssel próbálkoztak, mostanra már nemigen maradt más magyarázat, mint az, hogy a Nap tömegvonzása a vártnál erõsebb. Igaz, az eltérés a lassulás mértékében csekély, másodpercenként mindössze 80 milliárdod centiméter – ez egy óránként 60 kilométeres sebességgel haladó autót 650 év alatt állítana meg. Ám a számítások olyan pontosak, hogy a hibahatárba még ez a piciny eltérés sem fér bele.
NEM
psziiiiii.....
De komolyan. Az egész szóhasználatodról, az abból sütõ végtelen ostobaságról nekem az jön le, jobb lenne, ha te is, meg a kisbarátod is, meg a családjaitok is jól lepusztulnátok errõl a bolygóról.
Minket 13 évesen 1990-ben az iskolában felvilágosítottak. Minden értelemben. Ma már nem csinálnak ilyet a suliban?
Terhes vagy! A világegyetem számára...
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Add meg címed majd eljövök megvizsgálni.
Ez borzasztó...én is voltam tini de annyi eszem mindig volt hogy tiszteltem a saját testem. Ebben az esetben az az érzésem mintha csak hagytad volna hogy veled és körülötted olyan dolgok történjenek amiröl gözöd sincs!!! Lehet nem is akartad a dolgot csak- ahogy az egyik elöttem szóló írta- a barátnöid elött akartál a "tapasztalataidról" dicsekedni. Inkább hagytad volna ki ezt az egészet és vártál volna még egypár évet egy olyan fiúra akinek nemcsak a tested hanem a lelked is kell és felelösséget vállal érted.
Angyalom! A szóhasználatodból ítélve olyan körben lehetsz, hogy minden meg fog veled történni úgy, hogy fogalmad sem lesz semmirõl, és félõ, hogy beleszólásod se sok. Sürgõsen keresd meg a körzeti nõvért vagy egy jó fej felnõtt nõt, és kérj tanácsot, illetve meséljen neked a dolgokról. Egyébként ha ezt csinálta, és te megfelelõen távol voltál tõle, akkor nem. Hány éves is vagy?
Igen, lehetsz terhes. Még lehetsz. Csak találkozzunk egyszer!!!
szo*pd is le!!! az a biztos
Csatlakozok az elõttem szólókhoz... A kérdésedbõl kiindulva körülbelül 13-14 évesnek tituállak.És tudod anyaként elszomorit, hogy ti fiatalok ilyen korán ennyire élni akarjátok az életeteket, nem azt mondom ezzel, hogy aggszûzként kell élni, de igenis megkell várni az idejét, amikor eléggé érett vagy már ahhoz hogy bárkivel nemi kapcsolatot létesits.Mert lásd be, ha ilyeneket kérdezel, akkor jogosan lehet rád mondani, hogy csak egy fiatal kis csitri vagy aki próbálja a felnõttek életét élni, de fingja nincs alap dolgokról. Gondolom azt hiszed, attól hogy ilyenféle dolgokat teszel, csinálsz a barátoddal, és a megfogalmazásod alapján, ''a fiú'' valszeg nem is a barátod, csak egy fiú, azt hiszed ettõl menõ csajszi vagy, mert most tudsz ezzel dicsekedni a barcsinõid elõtt, aztán miután kibeszéltétek magatokat, elmentek a legközelebbi kocsmába és rendeltek, egy olcsó fröccsöt, mert másra úgysincs pénzed, mert nem tudtál többet lenyúlni anyádéktól.Ezek vagytok ti ÁTLAG fiatalok, és ti lesztek azok akik semmire nem viszik az életben, ott fogsz gürcölni életed végéig egy pénztáros pult mögött, vagy egy füstös kocsmának a pultja mögött, mert máshova nem fognak felvenni. Pedig ha kicsit foglalkoznátok a világgal, akkor már most nagyon keményen kéne gyúrnotok, hogy talpon maradhassatok, mivel ti felnõttök ez az ország teljesen gallyra megy, már ma nincs esélyük a fiataloknak elhelyezkedi itthon, hát még késõbb. Tudod az én lányom 12 éves, bulis életrevaló kiscsajszi, eljár a barátaival, moziba, kajálni, esetenként házibuliba, bizonyos feltételek mellett, de ezmellett kitünõ tanuló, és két éve már ösztöndijas ami egészen az egyetemig tart neki, ha nem romlik az átlaga.Keményen tanul, mert azt lebegtetem a feje felett, hogyha valami lenni akar ahhoz elõbb teljesiteni kell, és keményen megdolgozni érte, és miután elérte azt hogy biztos jó fizetõ állása van, és nem a csekkek tumultusa lebeg a feje felett, igen nyugodtan hátra dõlhet, és élvezheti az életet. Te viszont csak foglalkozz a saját magad meg****atásával, mert másra úgysincs gondod, de ha legközelebb a fiú megujazz, ne felejts el kotont húzni a kezére.Szánalmas és röhejes vagy, azt hiszed mindent tudsz, de közben egy ovodás kis feje van a nyakadon, aki még annyira sem tiszteli a szüleit, hogy esetleg kérdezzen tõlük, ha pl ilyen kérdései vannak, hiszen mire vannak a szülök, de tudjuk neked ott vannak a barcsinõid, akik gondolom pont olyan IQ harcosok mint Te!
nem hiszem el hogy anyádék nem világosítanak fel! ha meg nem akkor miért nem jársz utána a dolognak, mert talán még nem vagy 15 sem? Én nem irkálnék ilyet a helyedben, hanem inkább kussolnék!
Te mekkora hülye vagy!!!!
Embere válogatja, nekem pl. terhes vagy. Az ujjazást még érteném, a megújazást nem egészen értem, de mivel öreg vagyok, egy megújazásra befizetnék - ha ez valami megújító kozmetika.
Szép kulturált a kérdésed. Ha nem tudsz ilyen alapvetõ dolgokat, inkább ne SZERETKEZZ...
Akkor b* tovább és le se szard. Anyádék majd felnevelik.
Ha ebben a sorrendben történt a dolog, akkor szerinted juthatott bármi a f*szából a p*nádba?
Semmiképpen nem lehetsz terhes. És ne is foglalkozz szerintem még a szexxel, mert ha ilyen dolgokkal nem vagy tisztában, az elsõ alkalommal tuti az leszel.
Jobb lenne, ha szex helyett a Helyesírási kéziszótárt forgatnád.

Lehetek terhes? Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. Vasárnap kellet volna megjönnie vagy hétfőn és még nem jött meg. :/ nagyon félek hogy terhes lehetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember,mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?

Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember, mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?
Most tudom hogy le fogtok pontozni: tessék, rajta, lehet kezdeni!!! De akkor is elmondom a véleményem: Mi a fa..ommért nem lehet védekezni ha nem akarsz tizen x évesen egy kölköt magad mellé akinek az édesanyád lesz az anyja. Hát sok sikert elõre is annak az "ebihalnak" ami a hasadban növekszik a túléléshez az életben! Amúgy a születendõ gyermeked érdekében REMÉLEM nem vagy terhes... Ja és egy-két [email protected] jó tanács, amit neked és a korodbeli(gondolom) [email protected]'knak nem ártana megfogadni: 1. HASZNÁLJATOK GUMIT!!!! 2. HA AZ ELSÕ ELMARAD RENDSZERESEN AKKOR SZEDJ TABIT!!! 3. HA VÉLETLEN BALESET MIATT NEM VOLT VÉDEKEZÉS AKKOR ESEMÉNY UTÁNI!!! 4. ÉS HA MINDEZEK EGYIKÉT SEM FOGADOD MEG ÉS MÉG A MENZID SEM JÖN MEG AKKOR NE ITT ÍROGASSÁTOK KI [email protected] KÉRDÉSEKBE HOGY: "terhes vagyok?", MERT MI NEM TUDHATJUK, HA KIMARADT A MENZID HÚZZ EL PATIKÁBA VAGY DROGÉRIÁBA TERHESSÉGI TESZTÉR!!!! [A megjegyzés egy 17 éves szexuálisan NEM aktív(és eddig nem is volt aktív) lánytól származnak]
lehetsz terhes simán. hisz nem védekeztetek.
Ha mindig szokott késni, akkor még azt javaslom ne pánikolj. Majd ha 1 hét múlva sem jön meg akkor kezdhetsz aggódni és további 1 hét után terhességi teszt. Azért sokat jelent, hogy volt megszakítás, így sokkal kevesebb az esélye a dolognak. Persze most sem esélytelen, de a 99% amit fentebb rebesgettek, egyértelmû baromság.
Az 50 is baromság.
Ha stresszelsz, attól is késhet a menstruációd... Ítélkezni nem ítélkezek, mivel én is voltam hasonló helyzetben, sõt. Lehet, hogy majd én is kapom a kommenteket, hogy milyen felelõtlen voltam, de leírom, hátha kicsit megnyugtat: az exemmel mi több, mint egy hónapig védekezés nélkül (megszakítással) szeretkeztünk, és nem estem teherbe, pedig néha nagyon közel volt ahhoz, hogy belém élvezzen. Ezt persze nem azért írtam le, hogy rólam vegyél példát, tényleg csak megnyugtatásképp. És legközelebb tessék védekezni! :P 23L
A sok okos, aki azt mondja, hogy nem mutat ki a teszt semmit két héten belül, az téved. Pár napja még én is ebben a tudatban éltem, de a gyógyszertárban felvilágosítottak, hogy van olyan teszt is, ami pár nap után már végezhetõ. Nem akarok hülyeséget mondani, h hány nap, de talán 2? volt. Nem tudom pontosan.
Utolsónak: A teszt a HCG hormonra reagál, a 2 napos tesztek pedig BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 2-3 nappal mutatnak eredményt. Az aktus utáni 3 napban még meg lehet elõzni a terhességet esemény utáni tablettával. Ja és beágyazódás kb. 8 nap. 8+3=11 Ekkor fog legkorábban mutatni valamit egy érzékeny teszt, de még az is könnyen lehet fals negatív.
nyugi nem vagy terhes.
Pár nap után vegyél egy terheségi tesztet...... Ha kiderül hogy terhes vagy és nem szeretnél még babát akkor vetesd el.
Én menstruáció alatt lettem terhes, na ehez mit szólsz aranyom? Védekezz!
A kérdező hozzászólása: 20.35: én is 17 vagyok és nem rég kezdtem el szexuális életet élni.
A kérdező hozzászólása: 20.33: mindig 2-3 napot késik havonta. és volt megszakitás.
17 évesen neked itt sem kellene lenned, a terhességi teszt pedig nem mutat ki egy pár napja történt aktust. Errõl ennyit, a többiben igazad van, de ezt meg lehet fogalmazni úgy is, ahogyan az egy embertõl (fõleg lánytól) elvárható.
Szerintem is terhes vagy! Szedsz tablettát vagy ilyesmit?
Nem védekeztetek, tehát igen, lehetsz terhes. Esetleg vegyél terhességi tesztet, mert az, hogy itt mit írnak teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit
akkor 99 százalék...
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már van valami jelei?
Ilyenkor még semmi jele nincs, és a legérzékenyebb tesztek se mutatják ki, ha tényleg terhes vagy. Várj pár napot a teszteléssel, de inkább egy hetet, és ha terhes vagy, kimutatja, ha nem, addig meg is jöhet.
utolsó vagyok: kedves kérdés író! Amennyiben Te nem tartozol a fent említettek közé elnézést, ez nem (csak) Rád vonatkozik, csak most lett elegem az ilyen kérdésekbõl. Üdv. :)
Én megszakítással lettem terhes:)
ha 1 nap kimarad, már akkoris lehetsz terhes... nemhogy 3 hét kihagyás után
Lehetsz terhes! A megszakításos módszer nem igazi védekezés. A fogamzásgátló meg csak addig véd, még szeded.
A fogamzásgátló csak adig véd, amíg szeded. Az abbahagyás után pedig a felszabaduló hormonok miatt megnõ az esély a teherbeesésre, ezért szoktak régóta próbálkozó pároknál a nõnek 1-2 hónapra fogamzásgátlót íratni, hogy az abbahagyás után nagyobb esély legyen a babára. Amúgy egyik barátnõm pont így lett terhes: a tabletta abbahagyása után megszakítással védekeztek + a lány pajzsmirigyproblémás is (tehát nála alapból elég kicsi esély volt a babára), mégis az elsõ rendes mensije már meg sem jött, mert babás volt :)
Szerinted miért nem szabad EGY darabot se kihagyni a tabiból? Mert csökken a hatása. Ha három hete nem szeded már nulla hatása van a tablettáknak. A megszakításos módszer pedig NEM védekezés, miért olyan nehéz ezt megérteni?

Lehetek terhes ha, már január 9 után nem szedtem a fogamzásgátlót, és tegnapelőtt voltunk együtt a barátommal, elment de félek h spermiumos maradt a pénisze mert utána újra voltunk együtt. Terhes lehetek ettől?

na most nekem febr.9én kéne h megjöjjön, mennyi az esély h terhes vagyok, lehetek? :S:// ha beveszek egy 72 órás tabit az gáz? Utána még tudok szedni fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.

Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.
bocs.. terhes:) ja a 72 órás meg még gázabb!!!! teljesen tönkre fogja vágni a hormonjaidat! valószínû hogy nemvagy terhes, de ha az lennél akkor íy jrtál:) )
ez a lehetõ lerosszabb döntés volt!!! ha tablettát szedsz és 1 hónapig nincs szex de tudod hoy utána lesz és folytatni akarod a szedését akkor nagyon nagy hülyeség abbahayni!!! ennél már csak az rosszabbha " ma nem szexelünk ezért nem vettem be tabit , ugye nem leszek terges?? " , szerencsétlen.
Tudod mi kell a terhességhez? Hogy élõ spermiumok jussanak a hüvelyedbe. Tehát az elsõ kérdést te is meg tudod válaszolni, ha már a szexhez ilyen érett vagy. Az, hogy mennyi az esélye ennyire nem könnyû kérdés. Szerintem 28, 3%, biztos van aki ennél többet fog mondani, mások pedig kevesebbet. Nyilván szex közben eszedbe se jutott, hogy mibõl lesz a gyerek, ugye?
Használtatok gumit, vagy hogyan védekeztetek?
1 hónap kiesés miatt mi a jó francért hagytad abba? amúgy meg, ha nem szeded, nyilván teherbe eshetsz. Komolyan, nem tudok veled mit kezdeni, annyira hülye a fajtád.
A 72 órástól meg majd jó eséllyel szõr nõ a hasadon és a melleden... számolj azzal, hogy annak vannak mellékhatásai rendesen.
Ha nem védekeztetek, nagy eséllyel lehetsz terhes. Én azt mondom, hogy inkább most egy 72 órás tabletta, mint késõbb egy abortusz. De az eseményutáni tabi után szerintem várj 2-3 hónapot a fogamzásgátló tablettával, addig is védekezzetek gumival!
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy azért hagytam abba mert neki közben volt egy vakbélmûtéte és konkrétan a doki mondta h legalább 1 hónapig nem kéne, hogy szexeljünk, de hát tudjátok... és lényeg a lényeg h egy hülye vagyok, mert lehetett volna annyi eszem h azt mondom h húzzon fel gumit:( ebben én is hunyó voltam... na mindegy, hát akkor mit csináljak? tabi vagy nem tabi?még mindenképpen szeretnék ezek után ha együtt maradunk fogamzásgátlót szedni és ezért félek, ha most beveszek egy 72 órásat akkor sanszos h nem tudok madj tabit szedni:S ötlet???
72 órás tabi minden esetben gáz. A hatása is, meg az oka is, amiért be kéne venned. Amúgy nem értem miért hagytad abba a fogamzásgátló szedését, ha még szedni akarod késõbb? Amúgy ha rajtad kívül ment el, akkor nem hiszem, hogy az "ottmaradt" spermiumoktól lehet bármi zûr.
Nos... Lehetsz terhes, hiszen nem védekeztetek. Viszont tabletta abbahagyása után három lehetõség van: - Vagy azonnal visszaáll a peteérés, és normális idõben megjön a menzesz. Ebben az esetben ti pont a várható peteérés közelében voltatok együtt (hát ehhez aztán külön csak gratulálni tudok). - Vagy könnyebben teherbe esik a nõ, mert a hormonok felszabadulnak a gátlás alól. - Vagy jó pár hónapig nincs is menzesz, olyan jól összekavarja a dolgokat. Szerintem fogamzásgátló után nem szabadna bevenni a 72 órást, és 72 órás után egy jó darabig nem szabadna újrakezdeni a fogamzásgátlót. A legjobb amit tehetsz, hogy elhúzol orvoshoz, megkérdezed, hogy mi legyen.

4 napja késik, máskor mindig percre pontosan jött meg. Lehetek terhes?

Nem voltunk együtt védekezés nélkül, nem idegeskedtem sokat, nem szedtem semmilyen gyógyszert.

Legjobb válasz: Azt írtad a kommentedbe, hogy tudod, hogy lehetsz terhes. A kérdésed pedig:lehetek terhes? Ez így oké?

Azt írtad a kommentedbe, hogy tudod, hogy lehetsz terhes. A kérdésed pedig:lehetek terhes? Ez így oké?
A kérdező hozzászólása: Abortusz fel sem merül, nem kérdés, hogy megtartjuk, ha mégis... Felhívtam dokimat, azt mondta, hogy a köv.levél kezdete elõti napon teszteljek, aztán majd kiderül.
szerintem gyógyszergond lesz... ha meg mégis baba, akkor ez már egy atomháborút is túlélne...:O tesztelj, utána menj dokihoz...
Gyógyszer és gumi? Akkor mi az istenért aggódsz? Most komolyan. Az emberek vagy sehogy nem védekeznek, vagy túlparázzák az egészet. Ha gumi meg gyógyszer mellett teherbe estél, akkor szerintem az abortusszal már meg se próbálkozz, azt is túlélné. Persze semmi sem 100%-s, de ez már több, mint túlbiztosítás.
A kérdező hozzászólása: Gyógyszer+gumi. Remélem elég alaposnak találjátok:) A megszakítás nem védekezés, azt nem sorolom ide.
Természetesen lehetsz, miért ne lehetnél?? A védekezés sem 100%-os. De ha nem jön meg és a teszt is negatív (amit meg kéne csinálnod, mert itt a válaszok nem fognak tudni biztosat adni, csak tippeket..) akkor dokihoz kéne menned hátha valami hormonális gond van.
Mi számít neked védekezésnek? Ugyanis vki még a megszakítást is oda sorolja pedig.... Szóval mivel védekeztetek?
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegû, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
igen, lehetsz terhes
Sajnos igen, lehetsz. Mindenképpen tesztelj, ha gyógyszert szedsz, akkor orvoshoz is érdemes elmenni, hogy kizárja a terhességet, mielõtt elkezded az újabb levelet! Ha elkezded, és nem jön meg, akkor is irány a doki, okozhatja ciszta és bármi más is, de ha terhesség lenne, akkor a baba+bogyó páros nagyon nem jó!
A kérdező hozzászólása: Nem baj, megszoktam a hülye válaszokat:) Tudom, hogy lehetek terhes úgy is, csak megelõztem a miért nem védekeztek kérdéseket.
Már tesztelhetsz, tévesen pozitívat nem mutat.Tévesen negatívat viszont igen. Védekezés mellett is lehetsz terhes, semmi nem tuti.
0K, de rengeteg hülye választ fogsz kapni... én szóltam :)
A kérdező hozzászólása: Mivel a fogamzásgátláshoz is kapcsolódik, ezért ide is írhatom. És nem azt kérdeztem, hogy vagyok-e, hanem, hogy lehetek-e.
A kérdező hozzászólása: Ide írtam, de nem kötelezõ válaszolni rá!
remek:) végre egy normális kérdezõ... azért megírod a teszt eredményét?:)

Terhes vagyok! Ettől lehetek terhes? Sürgős!

Legjobb válasz: elõbb telefonáltam lehetek terhes ?

elõbb telefonáltam lehetek terhes ?
én meg most sóztam meg a kajámat lehetek terhes ?
Ulok a kompi elott, ettol lehetek terhes? Azt irja, hogy error, ez a terhesseg egyik jele?404!Ettol lehetek terhes?xD
szerintem te gond terhes vagy :)
csaj vok, és lefeküdtem egy pasival védekezés nélkül, ettõl lehet terhes????
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! akkor ezek szerint terhes vagyok?
ha gólyát látsz, lõdd le!!!!!!
Segítség! Rá néztem egy pasira!! Terhes vgyok? :(
fejezzétek már be szánalmas már vagy az 1000 ilyen kérdés van tököm tele van
jjaaj irtam neked egy választ, már teljesenbiztos hogy terhes vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!