Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, védekeztünk gumival, de az (10 db)

Lehetek terhes, ha védekeztünk gumival, de az időközben kicsit lecsúszott (nem teljesen), aztán rögtön kimostam a hüvelyemet meleg vízzel, majd pár óra múlva szintén kimostam?

sokat eszem, (hizni nem hizok töle) most is, bár ezelött is sokat ettem de....

Legjobb válasz: Ha nem csúszott le annyira, hogy az "anyag" kiolyjon belõle- a gumiból- akkor nem kell félned, nem lehetsz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyedbe. A vízzel való kimosással viszont vigyázz, mert megjárhatod vele, kiöli a jó baktériumokat és felborítja a hüvely normális flóráját. Használj inkább tejsavbaktériumos zuhanyt helyette. Szeintem.

Ha nem csúszott le annyira, hogy az "anyag" kiolyjon belõle- a gumiból- akkor nem kell félned, nem lehetsz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyedbe. A vízzel való kimosással viszont vigyázz, mert megjárhatod vele, kiöli a jó baktériumokat és felborítja a hüvely normális flóráját. Használj inkább tejsavbaktériumos zuhanyt helyette. Szeintem.
Mi is így védekezünk. Eddig sikerült! :)
Nem akarlak idegesíteni, de ellent kell mondanom az elõttem válaszolóknak. Én ugyanis - a családi legendárium szerint - pontosan így fogantam 12 évvel a nõvérem után.
Én pontosan így lettem terhes! Vegyél egy tesztet, attól nyugodtabb leszel. Tescoban, vagy akár benzinkúton is lehet kapni.

Lehetek terhes, ha gumival védekeztünk és mikor kihúzta (de még nem ment el) bennem maradt az óvszer?

végül is a gumi "szája" kívül volt...de nem tudom:S

Legjobb válasz: Ha kívül volt, akkor elméletileg nem. De gondolom tisztában vagy vele, hogy nem csak a spermától kell tartani, hanem az elõváladéktól is.

Ha kívül volt, akkor elméletileg nem. De gondolom tisztában vagy vele, hogy nem csak a spermától kell tartani, hanem az elõváladéktól is.
Szija! Januárba nálunk is szó szerint ugyan ez történt hogy szeretkeztünk és lecsúszott a gumi(és teljesen bennem maradt, de rögtön kihúztam) de nem ment el mert akkor rögtön abba is hagytuk. Aztán utána 1hetet késett a mensim mert halálra idegeskedtem magam h most terhes vagyok meg minden...csináltam egy tesztet...(ami pozitívat mutatott) de a tesztre rá 2 órával megjött...amikor elmúlt a havim utána mentünk nõgyógyászhoz(merthát mégis az a biztos) és a doki kivizsgált és mondtam neki h mi történt és mondta h ez miatt nem kell aggódni ettõl nem leszek terhes, és azt is hogy ezek a tesztek nem megbízhatók...
Az elõváladékban is lehet életképes spermiium, így megvan az esélye, bár nem nagy. Használjatok tablettát, sokkal megbízhatóbb! üdv
fuh nem irigyellek voltam hasonló helyzetben...de mégis h. szakadhatott el az a gumi?van esély rá h. terhes vagy...de ha elõsször csináltátok a szexet akk. szok késni a havibaj akár 1hetet is...nah mind1 én szorítok h. ne ess teherbe írta :jb

A barátommal az ovulációm napján voltunk együtt. Természetesen védekeztünk, de az együttlét előtt gumi nélkül csináltunk max 5percig, és nem ment el. Lehetek emiatt terhes?

Legjobb válasz: "Természetesen védekeztünk, de az együttlét elõtt gumi nélkül csináltunk max 5percig" Erõs ellentmondást vélek felfedezni ebben a mondatban... Igen, lehetsz.:)

"Természetesen védekeztünk, de az együttlét elõtt gumi nélkül csináltunk max 5percig" Erõs ellentmondást vélek felfedezni ebben a mondatban... Igen, lehetsz.:)
csak akkor lehetsz terhes ha gumi nélkül benned ment volna el nem lehetsz terhes attól h nem volt rajta csak akkor ha beléd engedi :D
Utolso, elonedvrol hallottal-e?
igen, jó esély van rá. irány a doki eseményutánit iratni. és bioszkönyvet gyorsan kikölcsönözni a könyvtárból, vagy felvilágosítást kérni édesanyádtól, hogy mégis mi a jó fenéért kell a gumióvszer.
"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka"

A férjemmel védekeztünk, de kiszakadt a gumi, nem vettük észre csak akkor már amikor késö volt. De közben megjött a menstruációm is. Lehetek terhes? Kb mennyi az esélye? Van egy 6hós kisfiunk, nem szeretnénk egyenlöre még egy gyereket!

Legjobb válasz: Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél,elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama

Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél, elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama
Elõzõ válaszoló vagyok, rosszul fogalmaztam meg.Mikkor kiszakadt a gumi nem maradtam énsem terhes.Most 5 éves a kisfiam, és a másik babát várom.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjött a menstruációm közben, azóta is tart.Ez tegnap elött volt.Akkor nem nagy az esélye annak hogy terhes lettem?Vagy azért csináljak majd tesztet?Nagyon köszönöm a választ.
Elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem megnyugothatsz mert nem vagy terhes.De ha annyirra idegesít mi van csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Tuti nem vagy terhes, ha rendesen megjött! Akkor lenne gyanús, ha csak pecsételnél vagy kicsit más lenne.

8. -án lefeküdtünk a barátommal, védekeztünk nemis szakadt el a gumi, de most késik, de semmilyen tünetet nemérzek max a hányingert de azt az idegesség miatt, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nyugi! Nem vagy terhes. Az ilyen melegben megesik hogy kesik vagy 1-2 alkalommal kimarad. Velem is megesett már. Ne izgulj!

Nyugi! Nem vagy terhes. Az ilyen melegben megesik hogy kesik vagy 1-2 alkalommal kimarad. Velem is megesett már. Ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! máskor is szokott késni, de volt most vmi barna de csak egynap és azis szinte semennyi..és leginkább ezért vagyok ideges..
A barnázás beágyazódás jele is lehet, ha nem jön meg mindenképp csinálj tesztet ne várd meg a következõ hónapot!..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! de remélem hogy ez már csak a stressz miatt van, mert teljesen olyan érzésem van mintha megjönne de mégse, de próbálok nyugodt lenni!
Azért figyelj ám oda:) Tényleg nem akarok vészmadár lenni, de megint csak a terheseknél szokott lenni ez a "mindjárt megjön érzés", aztán semmi mivel baba van:) Azért csak kéne egy teszt nem?legalábbis ha holnap sem jön meg akkor vegyél mindenképp szerintem már a délutániból is kimutatná ha sokáig tartogatod...
A kérdező hozzászólása: fogok venni, de azért még reménykedek kicsit, mert ez a késés már sokszor elõfordult, sõt egyik hónapban se pontos..

Hétfőn szeretkeztem barátommal, és csütörtökön megjött a havim, (aminek 2 hét múlva kellett vlna megjönnie)! Védekeztünk, de lecsúszott a gumi, azt nem tudom hogy elment e akkor. Nem kérdeztem. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb

hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb
A kérdező hozzászólása: Hát végül is bennem maradt az óvszer ! 18 éves vagyok, a havim már beállt normálisan!
Kicsi az esélye ..azt írtad megjött?? akk meg nincs gond figyi ha nagyon félsz menny el nõgyógyászhoz remélem kapcsolatba vagy a sráccal hogy tudjon támogatni ha esetleg jön a baba
am katka vagyok és eddig mind a 2-õt én írtam..L/16 azért merek Ilyen bátran írni mert a volt barátom anya Ápolónõ volt.Nagyon sokat parázok én is van hogy védekezésnél hogy kiszakad stb... volt egy olyan hogy pont elment kihúzta de azért na .. ahogy lehetett...:S Akkora elmagyarázott mindent azóta számolok és vigyázok jaa és védekezek arra is nagyon figyelek közbe közbe te is nézz oda a kotonra és úgy nem lesz baj a mostani barátoméra nem találok rendeset és van hogy oylat veszek ami kicsi és alig marad meg... Persze nekem most áll be 2 hónapja napra pontosan jön meg ..Fõ a biztonság azért kÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT!:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál, rendes vagy! Valamilyen szintem megnyugtattál, de azért veszek egy tesztet :)

A barátommal szexeltünk és védekeztünk óvszerrel. "elment" de nem bennem de én láttam a kezén fehér váladékot. ő azt mondja h tőlem származik. Megnéztük a gumit és az is teljesen ép volt. A menszeszem mégis késik 1 hete. Lehetek terhes?

nagyon sokat idegeskedtem az eset óta.mert én még csak 16 vagyok a barátom pedig 17.

Legjobb válasz: vagy egy nõgyógyász, ha már sexuális életet élsz... 16 évesen nem zavar téged, hogy így-úgy jön meg a mensid? hol késik hol nem? ezek csak kérdések, remélem nem bántásnak veszed de én elmennék egy nõgyógyászhoz.

vagy egy nõgyógyász, ha már sexuális életet élsz... 16 évesen nem zavar téged, hogy így-úgy jön meg a mensid? hol késik hol nem? ezek csak kérdések, remélem nem bántásnak veszed de én elmennék egy nõgyógyászhoz.
gyógyszertárba 800 ft egy olcsóbb teszt, vegyél kettõt nyugi nem kell idegeskedni.elöbb nézd meg a tesztet 17/L :)
Szia! Csinálj egy tesztet!
Ha úgy volt ahogy írtad, akkor nem lehetsz terhes. Szinte biztos, hogy csak a rendszertelenség az oka. Az én párom is rendezett ilyen miatt néhány cirkuszt - feleslegesen (még régebben). Szerintem is a patika a "végsõ megoldás".
Teljesen elképzelhetõ, hogy tõled származik a fehér váladék. Nagy izgalom esetén a nõi mirigyek is termelnek ilyet. Ha az óvszer ép volt, kicsi az esélyed a teherbeesésre. A késés oka a stressz és az amúgy is rendszertelen mensid lesz (aminek egyébként nagyon komolyan utána kellene nézned! Nem játék!)
Drogériában (pl. Rossmann) olcsóbban tudsz tesztet venni. Az eset után két héttel már biztos eredményt kell, hogy kapj! Reggeli vizeletbõl nézd meg!

A barátommal lefeküdtem, nekem ez volt az első alkalom. Védekeztünk. De nagyon félek hogy lehetett valami baj, mondjuk kilyukadt a gumi, vagy valami ilyesmi. Ez kb 1 héttel ez előtt volt. Lehetek terhes?

nagyon félek hogy terhes leszek, de lehet hogy ezt már magamnak képzelem be de néha kicsit fáj a hasam az óta és a derekam is. és azt olvastam hogy ez a terhesség jele is lehet. kb 1 hét múlva jönne meg. lehet hogy ez már a miatt van? vagy csak az idegességtől?

Legjobb válasz: Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.

Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.
Mintha már egyszer írtam volna erre az oldalra, hogy nem ráérnél akkor idegeskedni mikor nem jön meg? De most hogy idegeskedsz lehet, hogy késni fog. Amúgy lehet ám ellenõrizni a gumit utána... Szóval ne idegeskedj, árt a szépségednek!
Ezért kell mindig szájba v fenékbe elmenni, akkor nincs ilyen para.
Kislány vagy te még a felnõtt élethez.
Ez de paranoid. Mennyi vagy, max 16? A te helyed még a könyvek felett lenne.
Olvasol, olvasgatsz, de minek?! Igazán megtalálhattad volna a nagy kutakodás közben azt a lényeges infót is a neten, hogy az aktustól számítva hányadik napon ágyazódik be a magzat és mikortól termelõdik a HCG hormon, ami a terhestüneteket okozza. Tessék, ezen rágd át magad! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Azt nem tudom, h terhes lehetsz-e de legalább volt annyi eszed, h 72H-s tabit vettél be.
Szerintem nem kéne nemi életet élni. Ilyen idióta kérdés feltevéséhez még az abortusz sem ad okot.
A gumi nem szakad csak úgy el magától.Bénán rakod fel pedig nem vagy csitri.Szedj fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: en nem csinaltam semmit ..nem is voltam gepnel ;)
Attól, hogy kimoderáltatod a számodra nemtetszõ hsz-eket, ugyanolyan buta liba maradsz. :) és szánalmas, hogy ennyire nem nézel szembe ezzel a ténnyel :)
A kérdező hozzászólása: mar hogyne vedekeztem volna ? Miert en vagyok a hibas h elszakadt ? eddig nem tortent meg megis sok ideje vagyok a baratommal ...es pedig a koromat illetoen nem vagyok egy kis csitri ...h ne tudjam a dolgokat megtortent:( pekh
ez nagyon de nagyon ritka, 0, 1 %. erre nem kell alapozni.. marmint a mensi alatti terhessegrol..
Már volt egy abortuszod és továbbra sem védekezel rendesen? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: semmit , csak mar volt egy abortuszom igy ertheto nem hogy miert vagyok ilyen ? nagyon megviselt , es nem szeretnek megegyszer atesni ilyesmin:(
2 tesztet is csináltál, ami negatív lett, mit akarsz még?
A kérdező hozzászólása: Lehet :(
Túlságosan paranoiás vagy.
A kérdező hozzászólása: csak azert parazok , mert olvastam , hogy lehet hogy van mensi es kozben terhes ?:(
nem leszel.. be is vetted és meg is jött.. no para..
Mai világba.:D
nem. de minden esetre lapozd fel az Im legfrissebb számát a 18. oldalon. ott választ találsz a kérdésedre, ha az 5. sort jobbról balra olvasod.
Van egy puncim, és két kerek, D-s mellem. Vajon lehet, hogy férfi vagyok?
hát mi nem voltunk csitrik, jól raktuk fel, se levegõ, se semmi, és mégis elszakadt.. azóta nem bizok az óvszerekben..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!