Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, védekeztünk gumival, (47 db)

Lehetek terhes, ha gumival védekeztünk és mikor kihúzta (de még nem ment el) bennem maradt az óvszer?

végül is a gumi "szája" kívül volt...de nem tudom:S

Legjobb válasz: Ha kívül volt, akkor elméletileg nem. De gondolom tisztában vagy vele, hogy nem csak a spermától kell tartani, hanem az elõváladéktól is.

Ha kívül volt, akkor elméletileg nem. De gondolom tisztában vagy vele, hogy nem csak a spermától kell tartani, hanem az elõváladéktól is.
Szija! Januárba nálunk is szó szerint ugyan ez történt hogy szeretkeztünk és lecsúszott a gumi(és teljesen bennem maradt, de rögtön kihúztam) de nem ment el mert akkor rögtön abba is hagytuk. Aztán utána 1hetet késett a mensim mert halálra idegeskedtem magam h most terhes vagyok meg minden...csináltam egy tesztet...(ami pozitívat mutatott) de a tesztre rá 2 órával megjött...amikor elmúlt a havim utána mentünk nõgyógyászhoz(merthát mégis az a biztos) és a doki kivizsgált és mondtam neki h mi történt és mondta h ez miatt nem kell aggódni ettõl nem leszek terhes, és azt is hogy ezek a tesztek nem megbízhatók...
Lehetsz terhes. Bár a mellfájásra nem "építenék" ez ügyben. A következõ esedékes menstruáció idején csinálj tesztet.

4hete volt terhesség megszakításom.3hétig véreztem azóta minimális barnázás. A párommal akkor együtt szoktunk lenni amikor nincs vérzés aztán a szex után mindig visszajön picit. Gumival és megszakítással védekeztünk. Lehetek terhes?

Vagy ez még nagyon korai mivel a méhfal nem gyógyult még meg és ezért van a vérzés is?

Legjobb válasz: Szia! Nekem missed ab. mûtétem volt 6 hete. Mi nem vártuk ki a 6 hetet, 3 hét után együtt voltunk, nem védekeztünk. Most pozitív a tesztem, hétfõn megyek a nõgyógyimhoz. Mi akarjuk a babát! Tehát a kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Legalábbis úgy néz ki én igen!

Szia! Nekem missed ab. mûtétem volt 6 hete. Mi nem vártuk ki a 6 hetet, 3 hét után együtt voltunk, nem védekeztünk. Most pozitív a tesztem, hétfõn megyek a nõgyógyimhoz. Mi akarjuk a babát! Tehát a kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Legalábbis úgy néz ki én igen!
hát nekem missed ab-om volt.A dokim azt mondta, hogy 6 hétig lehetõleg ne legyünk együtt, mert annyi idõ biztosan kell, hogy meggyógyuljon a méhem.És ráadaásul elég nagy a fertõzésveszély is.Gondod csak el, ez egy nagy seb. Szerintem még nem gyógyult meg.Mi kiváruk a 6 hetet, én nem véreztemés nem is volt barnázásom sem.
A kérdező hozzászólása: mi se voltunk egybõl együtt hanem az én dokim azt mondta hogy két hét! Én nem lettem elötte terhes megszakításnál csak mégis aggódom azért. köszönöm a választ!

Lehetek terhes? 2hete is és rá egy hétre is lefeküdtem a barátommal. Gumival védekeztünk mind a 2x. Nem ment el bennem egyszer se de elöször nem néztük át olyan alaposan a gumit. Tök parás vagyok, nem akarok terhes lenni. Beképzelem magamnak?

szokott feszíteni úgy a hasam ott lenn mint amikor megvan a mensim. tegnap h?emelkedésem is volt (de azis lehet hogy elkaptam az influenzát). mensimnek 2.án kell megjönnie. addig izgulhatok.. melleim nem érzékenyek, nem fájnak.

Legjobb válasz: A leírtak alapján nincs sok valószínûsége a terhességnek. Teljesen feleslegesen parázol, ha túl pörgeted magad, akkor elõbb utóbb még tüneteket is fogsz produkálni.

A leírtak alapján nincs sok valószínûsége a terhességnek. Teljesen feleslegesen parázol, ha túl pörgeted magad, akkor elõbb utóbb még tüneteket is fogsz produkálni.
Ne stresszeld magad hiába.Nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. megnyugodtam.. (:

A férjemmel védekeztünk, de kiszakadt a gumi, nem vettük észre csak akkor már amikor késö volt. De közben megjött a menstruációm is. Lehetek terhes? Kb mennyi az esélye? Van egy 6hós kisfiunk, nem szeretnénk egyenlöre még egy gyereket!

Legjobb válasz: Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél,elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama

Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél, elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama
Elõzõ válaszoló vagyok, rosszul fogalmaztam meg.Mikkor kiszakadt a gumi nem maradtam énsem terhes.Most 5 éves a kisfiam, és a másik babát várom.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjött a menstruációm közben, azóta is tart.Ez tegnap elött volt.Akkor nem nagy az esélye annak hogy terhes lettem?Vagy azért csináljak majd tesztet?Nagyon köszönöm a választ.
Elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem megnyugothatsz mert nem vagy terhes.De ha annyirra idegesít mi van csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Tuti nem vagy terhes, ha rendesen megjött! Akkor lenne gyanús, ha csak pecsételnél vagy kicsit más lenne.

16vagyok védekeztünk gumival meg nem is bennem ment el lehetek terhes?

a menszeszem kb 5 nap szokott lenni és ez a vége után 2 nappal volt akkor ugye nem nagyon vagyok az mivel ez volt a második alkalom még nagyon félek és megpróbálok jól védekezni nem lenne jó ha baba lenne a dologban

Legjobb válasz: Terhes nem vagy, de más bajok még lehetnek nálad (nyaktól felfelé)

Terhes nem vagy, de más bajok még lehetnek nálad (nyaktól felfelé)
Nem nagyon vagy az?Valaki vagy az, vagy nem az.Te nem vagy az.
aki szexuális életet él az lehet terhes, függetlenül bármilyen védekezési formától a védekezés lényege, hogy csökkentik ezt az esélyt az óvszer helyes használata 1% alá csökkenti ezt, de akkor is valamennyi százalék megmarad szóval a kérdésedre igen a válasz, de én azt mondom rá, hogy nagyon kevés rá az esély, csak sajnos megvan nekem is van barátnõm akinek érettségi elõtt abortuszra kellett mennie, hiába használta az óvszert felelõsségteljesen a barátjával az egyetlen 100%-os mód a terhesség elkerülésére önmegtartóztatás nélkül az az, hogy legalább az egyik fél sterilizáltatva van de nem hinném, hogy ezt sokan választanák :P
Ha a "meg nem is" nem lenne, akkor nem lehetnél terhes. De igy? Van rá esély.
Húsvéti locsolkodás kölni helyett?:)
Ha az elsõ behatoláskor fent volt a gumi és nem csúszott le, nem szakadt ki akkor mégis hogy lehetnél terhes?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:42 utálom, amikor ilyeneket írnak. ha NEM szakadt ki az óvszer és NEM csúszott le akkor NEM vagy terhes. ilyen egyszerû. (amúgy én is nagyon parás vagyok ilyen téren)
Én is parás vagyok, de ahogy elõttem is írták, ha nem csúszott le, nem szakadt ki, idõben feltettétek akkor nem lehet gond:) Az az 1% arra vonatkozik, hogy pl. ha levegõ megy alá akkor kiszakadhat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz
:) )
Meg azért az sem mindegy, hogy hol állsz a ciklusodban. Most tényleg te is a peteérésed környékén tartottál? Mert azt én írtam, de a te eredeti kérdésedbõl ez nem derül ki.
Igen, de ezt mind tudhattátok volna (és gondolom tudtátok is) elõre. Biztos nem gond, ha becsúszik a baba, ha kockáztattatok.
A kérdező hozzászólása: Nem problema ha lesz gyerek, orulnek neki, csak nem tudom mennyi eselye!
Teherbeesés esélye 33% az ovuláció napján lévõ együttlétnek, egészséges pároknál.
Nagy az esélye! Ha nem bánjátok, hogy lesz, akkor ne rohanj esemény utániért, de ezt beszéld meg a pároddal!
Az esély minden hónapban egészséges pároknál védekezés nélkül 30%.
Elfelejtette kivenni? Ejha....Érdekes. Irány a doki, írass 72 órás tablettát, ha nem akarsz gyereket/abortuszt/örökbeadást.
hát I J :D:D Igy jártál akár sikerülhetett is
A második menet miatt már eleve nagy az esély, hogy az elsö pillanatban, ahogy betette, tehres lettél. Az meg, hogy "elfelejtette kivenni", mindezt a peteérés idején garancia arra, hogy sikerült. Az óvszer CSAK akkor hatásos, ha alkalmazzák. A megszakitás meg NEM védekezés.
Így szoktak terhesek lenni az emberek. Védekezés nélküli nemi élettel. Nagyon gyorsan írass 72 órás esemény utáni tablettát.
Gratulálok, terhes vagy! Sok boldogságot!
Másik kérdezõ? Itt csak 1 kérdezõ van.
A másik kérdezõ a skizo, akinek a kérdését másolta a mostani :D
:D Jót mulatok, köszönöm....
Lehetsz!
Emberek, itt pár hónap alatt az a tapasztalatom, hogy a "lehetek-e terhes" kérdéseket tök felesleges kiírni, kivétel nélkül az mindegyikre a válasz, hogy IGEN. Ugyanis, ha egy nemileg érett férfi és nõ szexuális életet él, akkor lehet terhes. Legfeljebb az esélyek különböznek, védekezés mellett kicsi, annak hiányában nagy... de érdekes módon senki sem ezt kérdezi:) )
A kérdező hozzászólása: Peteeres elott kb 2 nappal volt!
Nem haragszom, tudom, hogy nem rossz szándékból tetted, de jobb ékezetek nélkül, mint más válaszát így felhasználni. Vagy akkor emeld ki az eredeti kérdésed. Amúgy szerintem annyiból lényeges, hogy a 2. adag ment be, hogy az már kevésbé "tartalmasabb", mint az elsõ, így esetleg kevesebb az esélye a terhességnek.
Igen, teherbeeshetsz.Csak azt nem értem a történet szempontjából miért érdekes az, hogy elõtte óvszerrel csináltátok, amikor utána telibe beléd ment? Teljesen lényegtelen, hogy múltkor, meg két hete is volt óvszer. Egyszer nincs, ráadásul ovu idõben, akkor lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, kerlek! De tenyleg nagyon rossz ekezetek nelkul irni!
Jaj Istenem!... :(, de gáz. Jó, nem kapott sok választ, de tényleg vehetné a fáradtságot az újrafogalmazásra.
egyébként lehet, hogy az ékezetek miatt másolta, de jó lett volna az ékezet nélkül is, csak ez így olyan kellemetlen mindkettõtöknek.

Elmúlt a mensim. Rá 1 napjára egyutt voltunk a párommal, és védekeztunk de elszakadt a gumi, és belém élvezett el. Rögtön kimostam magam tűzforró vízzel. és ma pedig barnás folyásom volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ez butaság volt. Ilyen esetekre találták ki a 72 órás tablettát. Igaz lenne a forróvizes cucc, akkor nem kéne tabit fejleszteni. Legközelebb figyeljetek jobban és álljatok le ha nincs gumi!

Ez butaság volt. Ilyen esetekre találták ki a 72 órás tablettát. Igaz lenne a forróvizes cucc, akkor nem kéne tabit fejleszteni. Legközelebb figyeljetek jobban és álljatok le ha nincs gumi!
Szerintem nem lehetsz terhes, menstruáció után 1 nappal nagyon kevés az esély! Szerintem! Olyan érthetetlen, ha arról van szó hogy valaki nem akar még gyereket, mindenki azt írja, hogy bármelyik nap terherbe lehet esni, ha pedig arról hogy gyereket szeretnék, mindenki azt írja hogy csak ciklus közepén lesz sikeres. Szerintem ne aggódj, de ha te attól jobban érzed magad, vegyél egy 72 órásat!
Én ugy tudom ilyenkor nem szabad kimosni magát az embernek mert feljebb kerülhetnek a spermiumok. ha folyásod van sztem nem, mivel kimossa a folyás a spermát.de ha nagyon aggodsz vegyél be esemény utanit.
A kérdező hozzászólása: ezaz h most mindenki tanácsot ad.csak nemtudom eldönteni, h melyiõlüknek higyjek..ha már jártam volna ilyen cipõben, akk tudnám mitévõ legyek, de még nem voltam ilyenben soha, és nemis akarok..mindenki jót akar, és ezt köszönöm, de akk is parázok...de nagyon bízom benne, h nem lesz belõle semmi...jól kimostam magam, és még nemis volt peteérésem, és nemis lehetett a mensim után 1 nappal még soha nem volt..:)
honnan tudod, hogy nem volt peteérésed, már bocs? és igen, mensi után egy nappal is lehet. de mindegy, ez is egy teljesen fölösleges kérdés volt, mert úgyis csak az a vélemény a jó számodra, amit már te magadban eldöntöttél és kigondoltál. aki mást mond, az mind hülye, és úgysem hiszel neki. tehát tök fölösleges volt feltenned a kérdést, ha úgyis csak a saját fejed után mész. mindenesetre szerintem nõj föl a szexhez, és használj valami jóval biztosabb módszert, mint a naptáras. ez azoknak jó, akiknél nem baj, ha becsúszik egy baba. ott az óvszer, ott a fogamzásgátló, spermicidek, miegyéb. olvass utána. csomó aggódást meg lehet vele spórolni.
A kérdező hozzászólása: nem megyek a saját fejem után, mert meghallgatom azoknak a tanácsát, akik már jártak majdnem ebben a cipõben, és mindig pozitivan állok ilyen dolgokhoz...csak megemlitettem, h nem volt még peteérésem ilyen hamar...csakk agggódom...
Miért kell mindíg ijesztgetni az embereket. Egy "normális" nõnek nincs a menstruáció után 1 nappal peteérése, ha csak nem nagyon rövid a ciklusa, de a kérdezõnek 28 napos, és peteérés mindíg a menstruáció elõtt 14. napon történik. Vannak kivételek, az esetek 5% esetleg.
és honnan tudod, hogy nem volt még peteérésed ilyen hamar?? azt ne mondd nekem, hogy ovulációs mikroszkópot használsz -.-" mert ezt másképp bizony nem lehet kideríteni. utolsónak: normális nõnek egy petesejtje érik meg egy ciklus alatt. akkor ilyen sok NEM NORMÁLIS nõ lenne a világon, amennyiben a kétpetéjû ikreket nézzük? mert a kétpetéjû ikerség bizony elég gyakori. (gyengébbek kedvéért: a kétpetéjû ikrek úgy születnek, hogy egy ciklus alatt két pete érik meg. holott csak 1-nek kellett volna. sõõõt, lehet, hogy nem egyszerre termékenyülnek meg, hanem a ciklus különbözõ szakaszaiban.) miért nem lehet védekezni rendesen? nem olyan drága az a gumi. vagy a gyógyszer sem. 2000-2500 ft havonta még mindig olcsóbb, mint egy abortusz, vagy felnevelni egy gyereket.
A kérdező hozzászólása: azthiszem, te nem olvastad el rendesen..védekeztunk, de elszakadt a gumi, és nem vettük észre..tehetek én róla h selejtes volt???
kedves kérdezõ elötti itt felettem!!! kicsit elnézted, használt gumit de elszakadt tehát az sem teljesen 100 % védele, a tabletta véd de csak gyerek ellen, ráadásul van olyan is mint pl én 3ik fajtát szedem mert egy sem jó, kivonták a havi kiszerelést csak 3 havi van az meg 6700ft. olcsó???? egy szart inkább abba is hagytam, legyen egy harmadik aztán rakatok be spirált vagy hurkot. ennyi a biztos, ja és tabletta melett is teherbe lehet esni. kérdezõnek meg annyit tanácsolnék: Ha nem akarsz még babát, és nagyon félsz írass esemény utáni tablettát, igaz megzavar majd téged , de jobb mint egy nem várt baba, vagy abortusz.
08:21-es: igen, tényleg 3 havit kell kifizetni egyszerre, de ha összeveted, az is havi 2000 forint, ami szerintem nem sok. foggátlót úgysem kezd el szedni az ember csak úgy durrbele 2 nap együttlét után, vagy egy egy hónapig tartó kapcsolatban. tehát összegyûjtöd. én is ezt csináltam. úgy tettem félre, hogy kényelmesen kijöjjek belõle minden hónapban. mellesleg meg lehet csinálni azt, hogy felesben fizetitek. és akkor azért 3 hónapra 3000 forint hagy ne jelentsen már akkora megterhelést, ha egy hónapra ki tudtál fizetni te is 2000-2500 ft-ot. nekem a biztonság ennyit megér. ja, és azt ne felejtsük ki, hogy olcsóbb, mint az esemény utáni;) a partneredben, akinek a kedvéért fogamzásgátlót szedsz, és szereted, meg csak megbízol annyira, hogy nincsen semmi nemi betegsége, vagy ha van, akkor bevallja, és elmentek orvoshoz, vagy megoldjátok valahogy-.- nyilván a kérdezõ sem minden nap másik pasival fekszik össze. kérdezõ: ne haragudj, elsiklottam felette, hogy kiszakadt a gumi, elnézést! errõl tényleg nem tehetsz.
a felesben fizetés persze azoknak jó megoldás, akik nem közös kasszán vannak.
Sok marha okosnak üzenem, hogy menstruáció után voltunk együtt. Jelen pillanatban itt püföli az asztalt, és csak 1x voltunk együtt. Szoptatás alatt is van aki teherbe esik. Ennyit a nem szokottról. Azért írtam ha késõbb akar gyereke akkor esemény utáni. Spermium elég sokáig elvan a petevezetékben, hiszen erre találták ki. (akár 5 napig)
Egy kicsit tényleg túl reagálja szinte mindenki ezt a témát, vannak nyílván kivételek, de a nagy átlag ugyanúgy mûködik. Tehát, ha valóban 28 naposak a ciklusaid, akkor szerintem ne aggódj. Van olyan barátnõm, aki a párjával minden alakalommal menstruáció után 2-3 napig nem védekeznek, és még nem lett baleset. Persze jobb, mindíg a legrosszabb esetet nézni, de szerintem ne parázz. Legközelebb, hogy ne legyen ilyen aggodalmad, ha mással nem is, de legalább megszakításossal védekezzetek! Egyébként én is hasonló szituban vagyok, csak annyi különbséggel, hogy menstruáció után 2 nappal megszakításossal védekeztünk, de a 14. napon is együtt voltunk akkor már egyántalán nem védekeztünk, és most terhes vagyok. :) De persze szinte számomra egyértelmû, hogy félidõben estem teherbe, mivel kb.mi is 4 évig megszakításossal védekeztünk, és soha nem volt "baleset".
A kérdező hozzászólása: szóval mindenképpen esemény utáni?!....
a barna folyás az valszeg a mensid. de én a helyedben nem amiatt aggódnék, hanem azért, mert beléd élvezett... tehát hogy teherbe eshetsz. és a naptár módszer az van, akinél bejön, van, akinél nem. JÓ VÉDEKEZÉS: a fogamzásgátló és az óvszer.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ..igaz h feljebb tolja a spermiumokat, de én azt hallottam, h a forró víz azonnal megöli a spermiumokat, azért is csináltam, és az az egy nap még benne is van a naptár módszerban..nemde??? :O
Ha késõbb szeretnél gyereket, akkor esemény utána tabletta. Sokkal egyszerûbb mint egy csemete.
A kérdező hozzászólása: oké megfogadom a tanácsokat, de ezt mondahtjuk akkor naptármodszernek vagy nem? :S :S
Hát végülis igen, persze nem mindenkinek ciklus közepén van peteérése. Neked hány naposak a ciklusaid?
ha aggódsz, menj el esemény utáni tablettáért. naptár módszerben ne bízz. melegvizes kimosást hanyagold, már fentebb leírták, hogy miért. barnás folyásod nem emiatt van, egy nap után semmilyen tünet nincsen, még ha volt petesejt megtermékenyítés, akkor sem.
A kérdező hozzászólása: eddig nekem mindig normális volt 28-29 napos.. és olyan 4-5 napig szokott meglenni van hogy 6ig is...
Lehet, hogy a barnás folyás a peteérésed jelzi.
Én pl a menzeszem környékén lettem terhes. Szóval ne bízz ebben!!! A legtutibb, hogy elmész, és íratsz fel esemény utáni tablettát.
nekem a keresztanyám elég felelõtlen volt fiatalkorában, ezért 20 évesen esett teherbe. azt mondta, õ menstruáció KÖZBEN nem védekezett, és abban a hónapban csak akkor volt együtt a pasijával, azzal az egy alkalommal, mert utána a pasi kiment külföldre dolgozni egy ideig. szóval õ a vérzés közben esett teherbe. alkati kérdés.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válszokat..van aki megnyugtatott, de vannak oylanok akik mégjobban megilyesztettek (de jobb félni, mint megijedni)..de ezt nem értem naptármódszert mondják jó védekezésnek, de tudom h a fogamzásgátló a legjobb..de akk is, nemlehet h a mensim még nem folyt ki belõlem teljesen?..és most az csöpög?.mert én erre is gondoltam..??..
Együttlétünk gyümölcse püföli az asztalt. http://www.szexualpszichologia.hu/reprodukcio.htm

A mensim utolsó napján lefeküdtem a barátommal, minimális volt a vérzés. Gumival védekeztünk, és nem ment el bennem. Nem tudom, hogy volt e hibája a guminak, vagy bármi, mert a végén nem néztük meg, hogy jutott e ki váladék. Lehetek terhes?

1hete történt. Szurkál a hasam alul és sokszor feszít a cicim. Nem kell hülyének nézni csak parás vagyok. Irjatok légyszi.

Legjobb válasz: és hogy lehet kiszámítani hogy mikorvagyok a legtermékenyebb?

A kérdező hozzászólása: és hogy lehet kiszámítani hogy mikorvagyok a legtermékenyebb?
A kérdező hozzászólása: ettölfüggetlenül várok további válaszokat. :)
sztem nem terhes vagy, kevés az esély, hanem most van peteérés...azért szúrkál hasad még el s tart majd néhány napig
a ciklus 14.(-dik) napján következik be a peteérés, de ez nem mindig van így(+/- 1-2nap kb.)
A kérdező hozzászólása: köszi. (:
Nem vagy terhes.A ciklus 14.napján van k.b a peteérés.Ez elött és ezután 3 nap vagy a legtermékenyebb.10 éve ezzel a módszerrel védekezünk sikerrel. Pontos 28-29 napos ciklus esetén.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Ne izgulj, nemhinném hogy terhes vagy. De máskor jobban vigyázz! Azért vannak valószínûleg ilyen tüneteid, mert meg fog jönni. nekem is mindig ilyen akkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!