Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, védekeztünk (310 db)

Lehetek így terhes? 7 napig véreztem, nagyon erősen. De azt tudni kell. hogy előtte kb.1 hónappal esemény utánit vettem be. De azóta is csak megszakítással védekeztünk. Így lehetek terhes? Ha megjött akkor 100%, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára,és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..

Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára, és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..
Elõször is az esemény utána nagyon sok hormont tartalmaz oylan annyira sokat hogy féléven belül nem szabad bevenni csak egyet, rendesen felborítja az ember hormonrendszerét, ha megjött azért nem 100%, javaslom amúgy hogy másképp védekezzetek, mert a 72órás tönkreteszed a szervezeted, a megszakítással meg teherbe eshetsz és ha nagyon fiatal vagy akkor elõbb utób abortusz lehet belõle, sztem menj el dokihoz hogy megtudd mi a helyzet, az a biztos amúgy a többi válaszolónak, mindig nagyon könnyû ítélkezni mások felett, nem is értem mindek válaszol az aki csak rossz indulatú megjegyzéseket képes írni, egyik kérdezõnek sem arra van szüksége, attól hogy leordítjátok nem oldotok meg semmit,
igen így lehetsz terhes. több esély van rá, hogy igen, mint hogy nem.
igen akkor is
Ha megjött nem vagy terhes, de én a helyedben mást is alkalmaznék. A 72 órás belekavarhatott a menstruációdba, így akár még ez is okozhatja, így nem feltétlenül zárja ki a terhességet, bár én azt mondom ez nem terhesség.
A kérdező hozzászólása: de most meg volt normálisan a menzeszem, akkor is?
Szerintem a többi válaszolót, aki "ítélkezik" az emberi hülyeség akasztja ki.Ha már egyszer be kellett vennie azt a 72 órás tabit (amirõl hamarosan megtudjuk, hogy kiszakadt a gumi, mindig ezt mondják), akkor könyörgöm legyen már annyi esze, hogy utána soha ebben az életben többet nem fekszik le a barátjával védekezés nélkül!Az okos más hibájából tanul, a hülye csak a sajátjából.De hogy valaki a sajátjából se tanuljon, az ritka!A megszakítás semmi, azt nem nevezhetjük egyáltalán védekezésnek és a 72 órást sem lehet havonta ellöni!Ha most meg is úsztad a terhességet, az nem jelenti azt, hogy ezután is meg fogod. Csinálj tesztet mindenképp!
Utána meg írass fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

A barátommal eleinte ovszer nélkül aztán, ovszerrel védekeztunk, mielöt élvezet volna huzta fel. Igy lehetek terhes?

2 hete kelet volna megjöjön,teszteltem negativ lett,nincs jele csak az,hogy hulla fàradt vagyok minden nap mèg ha 10 oràt is alszom.idegesit,hogy nem jon meg.

Legjobb válasz: 1 teszt nem teszt. vegyél még egyet. És igen te buta liba lehetsz terhes ha nem védekeztek! Felelõtlen csitrik!

1 teszt nem teszt. vegyél még egyet. És igen te buta liba lehetsz terhes ha nem védekeztek! Felelõtlen csitrik!
1.Azt csinál a kėrdezö amit akar!
Igen, lehetsz terhes, és ez érvényes mindazon alkalmakra, amikor védekezés nélkül szexelsz, teljesen mindegy az, hogy az aktus melyik szakaszában történik, mert létezik az úgynevezett elõnedv, amelyet a pénisz még a sperma elõtt bocsájt ki és sajnos ezt sokan nem tudják, akár férfiak, akár nõk.
igen lehetsz mivel volt bent gumi nélkül. tesztelj ujra. Ha nagyon nem idöszerû a baba akkkor ne legyetek ilyen felelötlenek. A megszakitás legfeljebb annak ajánlott akinél nem gond ha becsuszik a baba. sok baba fogan megszakités mellett.
Ha negatív a teszt akkor valószínûleg nincs probléma....sok front van mostanság....lehet tavaszi fáradság. A megszakításos védekezésnek vannak szabályai...és nem csak attól lehetsz terhes, ha elmegy benned a Párod, hanem az elõzõ ejakuláció során a húgycsõben marad spermiumoktól. Ha a barátod önkielégítést végzett az együttlét elõtti órákban, akkor csak gumival csináljátok!!! Maga az elõváladék nem tartalmaz spermát!!! Ezt nagyon sok mindenki keveri....
igen, lehetsz terhes védekezés nélkül volt benned - nemcsak akkor kerülhet beléd spermium, ha elélvez..ott van az elõváladék... mikor történt az eset? vagy rendszeres? teszt két hét után mutat eredményt 2 hete késik, nõgyógyászhoz kellene menned
Tudtommal a pont az 5. válaszadónál, az elõváladék minimális mennyiségben tartalmazhat spermiumot, ha egyáltalán, viszont ha elõtte már elélvezett a srác, más a helyzet, még ha meg is mosakodott, mert a húgycsõben maradt még ondó. Persze ha pisilni is volt, változik a helyzet. De nem érdemes rászokni erre a fajta védekezésre, mert 1. minden nõ más mértékben termékeny, 2. mindenkit érhet baleset, 3. addig nem kockáztatunk, amíg kb. nem vagyunk készen egy gyerekre. Én 8 év alatt nem estem így teherbe (nem egy férfitól), de tudom is, hogy anatómiai okokból eleve nehezebben fogok teherbe esni. Ismerek párt, akik egy évig védekeztek megszakítással gond nélkül, aztán csak baba lett a vége...

Lehetek terhes? Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. Vasárnap kellet volna megjönnie vagy hétfőn és még nem jött meg. :/ nagyon félek hogy terhes lehetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember,mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?

Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember, mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?
Most tudom hogy le fogtok pontozni: tessék, rajta, lehet kezdeni!!! De akkor is elmondom a véleményem: Mi a fa..ommért nem lehet védekezni ha nem akarsz tizen x évesen egy kölköt magad mellé akinek az édesanyád lesz az anyja. Hát sok sikert elõre is annak az "ebihalnak" ami a hasadban növekszik a túléléshez az életben! Amúgy a születendõ gyermeked érdekében REMÉLEM nem vagy terhes... Ja és egy-két [email protected] jó tanács, amit neked és a korodbeli(gondolom) [email protected]'knak nem ártana megfogadni: 1. HASZNÁLJATOK GUMIT!!!! 2. HA AZ ELSÕ ELMARAD RENDSZERESEN AKKOR SZEDJ TABIT!!! 3. HA VÉLETLEN BALESET MIATT NEM VOLT VÉDEKEZÉS AKKOR ESEMÉNY UTÁNI!!! 4. ÉS HA MINDEZEK EGYIKÉT SEM FOGADOD MEG ÉS MÉG A MENZID SEM JÖN MEG AKKOR NE ITT ÍROGASSÁTOK KI [email protected] KÉRDÉSEKBE HOGY: "terhes vagyok?", MERT MI NEM TUDHATJUK, HA KIMARADT A MENZID HÚZZ EL PATIKÁBA VAGY DROGÉRIÁBA TERHESSÉGI TESZTÉR!!!! [A megjegyzés egy 17 éves szexuálisan NEM aktív(és eddig nem is volt aktív) lánytól származnak]
lehetsz terhes simán. hisz nem védekeztetek.
Ha mindig szokott késni, akkor még azt javaslom ne pánikolj. Majd ha 1 hét múlva sem jön meg akkor kezdhetsz aggódni és további 1 hét után terhességi teszt. Azért sokat jelent, hogy volt megszakítás, így sokkal kevesebb az esélye a dolognak. Persze most sem esélytelen, de a 99% amit fentebb rebesgettek, egyértelmû baromság.
Az 50 is baromság.
Ha stresszelsz, attól is késhet a menstruációd... Ítélkezni nem ítélkezek, mivel én is voltam hasonló helyzetben, sõt. Lehet, hogy majd én is kapom a kommenteket, hogy milyen felelõtlen voltam, de leírom, hátha kicsit megnyugtat: az exemmel mi több, mint egy hónapig védekezés nélkül (megszakítással) szeretkeztünk, és nem estem teherbe, pedig néha nagyon közel volt ahhoz, hogy belém élvezzen. Ezt persze nem azért írtam le, hogy rólam vegyél példát, tényleg csak megnyugtatásképp. És legközelebb tessék védekezni! :P 23L
A sok okos, aki azt mondja, hogy nem mutat ki a teszt semmit két héten belül, az téved. Pár napja még én is ebben a tudatban éltem, de a gyógyszertárban felvilágosítottak, hogy van olyan teszt is, ami pár nap után már végezhetõ. Nem akarok hülyeséget mondani, h hány nap, de talán 2? volt. Nem tudom pontosan.
Utolsónak: A teszt a HCG hormonra reagál, a 2 napos tesztek pedig BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 2-3 nappal mutatnak eredményt. Az aktus utáni 3 napban még meg lehet elõzni a terhességet esemény utáni tablettával. Ja és beágyazódás kb. 8 nap. 8+3=11 Ekkor fog legkorábban mutatni valamit egy érzékeny teszt, de még az is könnyen lehet fals negatív.
nyugi nem vagy terhes.
Pár nap után vegyél egy terheségi tesztet...... Ha kiderül hogy terhes vagy és nem szeretnél még babát akkor vetesd el.
Én menstruáció alatt lettem terhes, na ehez mit szólsz aranyom? Védekezz!
A kérdező hozzászólása: 20.35: én is 17 vagyok és nem rég kezdtem el szexuális életet élni.
A kérdező hozzászólása: 20.33: mindig 2-3 napot késik havonta. és volt megszakitás.
17 évesen neked itt sem kellene lenned, a terhességi teszt pedig nem mutat ki egy pár napja történt aktust. Errõl ennyit, a többiben igazad van, de ezt meg lehet fogalmazni úgy is, ahogyan az egy embertõl (fõleg lánytól) elvárható.
Szerintem is terhes vagy! Szedsz tablettát vagy ilyesmit?
Nem védekeztetek, tehát igen, lehetsz terhes. Esetleg vegyél terhességi tesztet, mert az, hogy itt mit írnak teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit
akkor 99 százalék...
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már van valami jelei?
Ilyenkor még semmi jele nincs, és a legérzékenyebb tesztek se mutatják ki, ha tényleg terhes vagy. Várj pár napot a teszteléssel, de inkább egy hetet, és ha terhes vagy, kimutatja, ha nem, addig meg is jöhet.
utolsó vagyok: kedves kérdés író! Amennyiben Te nem tartozol a fent említettek közé elnézést, ez nem (csak) Rád vonatkozik, csak most lett elegem az ilyen kérdésekbõl. Üdv. :)
Én megszakítással lettem terhes:)

4 napja kellett volna hogy megjöjjön. Azóta fája a hasam, ma meg már görcsölt is. Meg egy két csepp vér meg vmi barnás valami már van. Közben egyszer csak megszakitással védekeztünk barátommal. :S Meg fog jönni vagy lehetek terhes?

Legjobb válasz: "Megszakítással védekeztünk" --- ez nem védekezés! Igen,lehetsz terhes,vegyél tesztet és az aktustól számitva 2 hét után csináld meg.Akkor már lehet eredmény,de legjobb lenne dokihoz menni.

"Megszakítással védekeztünk" --- ez nem védekezés! Igen, lehetsz terhes, vegyél tesztet és az aktustól számitva 2 hét után csináld meg.Akkor már lehet eredmény, de legjobb lenne dokihoz menni.
Nekem is nagyon görcsizik a pocim..de már 2 napja csak barnás szerü folyásom van (kevés) igaz 10.én kellene megjönnie..de már2napja görcsizek..3.hónapja hagytam abba a fogamzás gátló szedését..lehet hogy az kavar be?ma reggel annyira görcsiztem mint mensi1. napján szoktam..de sehol semmi...(ja és mi Pharmatex-el védekeztünk..csak éppen nem vártuk meg a hatási idõt...10perc lettvolna..3-5 perc után történt meg a dolog)Akkor lehet terhes vagyok??????
A kérdező hozzászólása: Nekem szerencsére megjött. :) Sztem te se aggodj biztos csak késik kicsit.. De am nekem se volt még iylen h késett vagy 4 napot :S meg hogy egész héten fájt meg görcsölt a hasam..
19:49 vagyok!köszi hogy írtál!háát nem toom hogy mi lessz..remélem megfog jönni...

4hete volt terhesség megszakításom.3hétig véreztem azóta minimális barnázás. A párommal akkor együtt szoktunk lenni amikor nincs vérzés aztán a szex után mindig visszajön picit. Gumival és megszakítással védekeztünk. Lehetek terhes?

Vagy ez még nagyon korai mivel a méhfal nem gyógyult még meg és ezért van a vérzés is?

Legjobb válasz: Szia! Nekem missed ab. mûtétem volt 6 hete. Mi nem vártuk ki a 6 hetet, 3 hét után együtt voltunk, nem védekeztünk. Most pozitív a tesztem, hétfõn megyek a nõgyógyimhoz. Mi akarjuk a babát! Tehát a kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Legalábbis úgy néz ki én igen!

Szia! Nekem missed ab. mûtétem volt 6 hete. Mi nem vártuk ki a 6 hetet, 3 hét után együtt voltunk, nem védekeztünk. Most pozitív a tesztem, hétfõn megyek a nõgyógyimhoz. Mi akarjuk a babát! Tehát a kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Legalábbis úgy néz ki én igen!
hát nekem missed ab-om volt.A dokim azt mondta, hogy 6 hétig lehetõleg ne legyünk együtt, mert annyi idõ biztosan kell, hogy meggyógyuljon a méhem.És ráadaásul elég nagy a fertõzésveszély is.Gondod csak el, ez egy nagy seb. Szerintem még nem gyógyult meg.Mi kiváruk a 6 hetet, én nem véreztemés nem is volt barnázásom sem.
A kérdező hozzászólása: mi se voltunk egybõl együtt hanem az én dokim azt mondta hogy két hét! Én nem lettem elötte terhes megszakításnál csak mégis aggódom azért. köszönöm a választ!

16vagyok védekeztünk gumival meg nem is bennem ment el lehetek terhes?

a menszeszem kb 5 nap szokott lenni és ez a vége után 2 nappal volt akkor ugye nem nagyon vagyok az mivel ez volt a második alkalom még nagyon félek és megpróbálok jól védekezni nem lenne jó ha baba lenne a dologban

Legjobb válasz: Terhes nem vagy, de más bajok még lehetnek nálad (nyaktól felfelé)

Terhes nem vagy, de más bajok még lehetnek nálad (nyaktól felfelé)
Nem nagyon vagy az?Valaki vagy az, vagy nem az.Te nem vagy az.
aki szexuális életet él az lehet terhes, függetlenül bármilyen védekezési formától a védekezés lényege, hogy csökkentik ezt az esélyt az óvszer helyes használata 1% alá csökkenti ezt, de akkor is valamennyi százalék megmarad szóval a kérdésedre igen a válasz, de én azt mondom rá, hogy nagyon kevés rá az esély, csak sajnos megvan nekem is van barátnõm akinek érettségi elõtt abortuszra kellett mennie, hiába használta az óvszert felelõsségteljesen a barátjával az egyetlen 100%-os mód a terhesség elkerülésére önmegtartóztatás nélkül az az, hogy legalább az egyik fél sterilizáltatva van de nem hinném, hogy ezt sokan választanák :P
Ha a "meg nem is" nem lenne, akkor nem lehetnél terhes. De igy? Van rá esély.
Húsvéti locsolkodás kölni helyett?:)
Ha az elsõ behatoláskor fent volt a gumi és nem csúszott le, nem szakadt ki akkor mégis hogy lehetnél terhes?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:42 utálom, amikor ilyeneket írnak. ha NEM szakadt ki az óvszer és NEM csúszott le akkor NEM vagy terhes. ilyen egyszerû. (amúgy én is nagyon parás vagyok ilyen téren)
Én is parás vagyok, de ahogy elõttem is írták, ha nem csúszott le, nem szakadt ki, idõben feltettétek akkor nem lehet gond:) Az az 1% arra vonatkozik, hogy pl. ha levegõ megy alá akkor kiszakadhat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Október 27-én kellett volna megjönni a nemvártnak. Előtte együtt voltunk 2-3 nappal, védekeztünk Pharmatex tabival, de attól tartok nem vártuk ki a 20 percet. Lehetek terhes?

Csináltam tegnap, du X-epil tesztet, és ma reggel is. Lehetek várandós? Befolyásoló tényez? lehet a csúszásban a stressz, a magasfokú fizikai megterhelés és a rendszertelen étkezés?

Legjobb válasz: Ezt most nem értem.... Most akkor szeretnél babát vagy nem? Ha a menzeszedet nemvártnak hívod, az arra utal, hogy szeretnél babát. Viszont akkor minek védekeztek? A tesztnek amúgy mi lett az eredménye? Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Mennyi idõs vagy? Egyébként szabályos-rendszeres a menzeszed? stb. Lehetsz várandós, ha nem megfelelõen védekeztetek, és ha kitolódott a peteérésed, akkor még nem is feltétlenül mutatja ki a teszt, mert a hormonszinted még nem emelkedett meg eléggé. Csinálj mégegy tesztet a jövõ héten, ha addig sem jön meg. Illetve fordulj orvoshoz.

Ezt most nem értem.... Most akkor szeretnél babát vagy nem? Ha a menzeszedet nemvártnak hívod, az arra utal, hogy szeretnél babát. Viszont akkor minek védekeztek? A tesztnek amúgy mi lett az eredménye? Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Mennyi idõs vagy? Egyébként szabályos-rendszeres a menzeszed? stb. Lehetsz várandós, ha nem megfelelõen védekeztetek, és ha kitolódott a peteérésed, akkor még nem is feltétlenül mutatja ki a teszt, mert a hormonszinted még nem emelkedett meg eléggé. Csinálj mégegy tesztet a jövõ héten, ha addig sem jön meg. Illetve fordulj orvoshoz.
Állítólag egy orgazmus is kiválthatja a peteérést... Bár menstruáció elõtt 2-3 nappal szerintem nincs sok esélye a dolognak. Nem ismerem ezt a készítményt, de a tájékoztatójában fel kell hogy legyen tüntetve, mik azok a tényezõk, amik befolyásolják a hatását. Ha nem várod ki az idõt, mennyi esélye van, stb. A fogamzásgátlóknál legalábbis így szokott lenni. Van egy ábra, amin meg van adva, ha ekkor, ha így, ha úgy, mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: Azért hívom nemvártnak, mert szebben hangzik és mert általában nem viselem jól( migrén, intenzív hangulatváltások, erõs görcsök) Nem szeretnénk jelenleg ugyanis van már egy csemeténk és jelenleg csak neki tudunk megadni mindent amire szüksége van. Negatív lett az eredmény , rendszeresnek mondható a menses. (25-27 nap átlagosan)
Lehetsz, de azért kicsi a valószínûsége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a korrekt tisztelettudó és hozzáértõ kommikat! egyébként 28 vagyok...

Szerintetek attol lehetek terhes, ha a baratom belemelvezett? (de a masodik aktus utan)! Szoval eloszor ovszerrel vedekeztunk, utana vagy 20 perc mulva mar nem vedekeztunk.

Nem lenne baj ha terhes maradnek,szeretnenk,csak nem tudom mennyi eselye van igy!

Legjobb válasz: Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.

Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.
Persze, hogy lehetsz így terhes, ugyanannyi az esély rá. A kisfiam pontosan így fogant meg. :) Elõször gumival védekeztünk, de aztán megint elkapott minket a hév, de már nem volt több gumink. Úgy volt, hogy a párom majd kiveszi, de elfelejtette...mindez pont peteéréses idõben történt. Mi is szerettük volna, elõtte hagytam abba a fogamzásgátlót, csak még gondoltuk várunk pár hónapot, de nem kellett, 2 hét múlva pozitívat teszteltem. Szóval ugyanúgy megvan rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Orulnek neki, ha tenyleg sikerulne!
Írta, hogy védekeztek... nem is értem éppen ezért a kérdést.
Ha megjöttt, akkor nem, de máskor védekezzetek!
Jaj gyerekek... Védekeztetek is és meg is jött... Ennyire ne legyetek már szívbajosak...
Ja bocs, már végig sem olvastam:D Ki tudja mi nekika védekezés, és hogyan?:O
pajzsal
pajzsal :'D amúgy attól még hogy valakinek megjött még LEHET TERHES. verjétek már bele a fejetekbe.. és ne a hülyeséget a másikéba. és azért véreztél, mert elvesztetted. természetes, bár nem mindenkinél jelentkezik, van akinél több/kevesebb ideig. és azért jött korábban, mert ezzel változott a hormonális rendszered. de 19évesen tényleg ennyit nem tudsz?!
téged se az eszedért szeretnek...
mindig az utolsó a jó. xDDD egyébként ha védekeztetek Én sem értem a kérdést..

Nekem szeptember 19 én volt menszeszem utana valo héten nem védekeztünk és most oktober 17 én kéne megjöjjön vagyis holnap de a mult heten se védekeztünk lehetek terhes?

terhességre gyanakszom az elöjelek miatt

Legjobb válasz: sokat eszem sokat alszom hányinger most meg bennem van az a most fog megjönni érzés de nem hiszem hogy megjön

A kérdező hozzászólása: sokat eszem sokat alszom hányinger most meg bennem van az a most fog megjönni érzés de nem hiszem hogy megjön
Köszy! ha megjön?nos nem lehetetlen dolog, de erre azért kevesebb igy az esély!!!de szerintem nemfog megjönni :-)))))) Bízz benne Te is, csak NE görcsölj rá a témára!!!!!! Várom a teszt eredményed!! Pusza: M
szia!nos, szerintem lehetséges hogy elkaptatok egy peteérést--s írod, hogy vannak tüneteid..mik ezek???de szerintem lehetséges, hogy baba van a dologban...ha két napig sem jön meg, akkor vegyél tesztet Üdv.: 13heteske M
A kérdező hozzászólása: a hõm pedig 37, 1
megint M vagyok: szerintem elég nagy az esély rá, hogy babás vagy, a megfog jönni érzés nállam is árulkodó volt.....hányinger nekem nem, de sok %-nak az is árulkodó jel!!Szerintem 2napot még bírj ki, ne izdulj, s vegyetek egy tesztet(mi 2 különbözõt vettünk, mert nemakartunk hinni a szemünknek, mikor elöjött a 2csík)majd remélem megírod miujs lett :-)) Drukkolok Nektek!!!! Üdv: M
A kérdező hozzászólása: kösz a választ nagyon sok boldogságot kivanok neked amugy majd értesitlek ja még annyit szeretnék kérdezni ha megjön a havim attól még lehetek terhes?
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat amugy kivánok is dolgokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!