Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, szedem a lindynette20at és (2 db)

Lehetek terhes, ha szedem a lindynette20at és védekeztünk?

el?ször is egy 18éves lány vagyok,elkezdtem szedni a lindynette20-at és már a második levélnél járok,még 10szem van vissza.a barátommal a menzeszem végén volt egy együttlétünk amikor bennem ment el,és volt elötte is egy ilyen,bár akkor már gumit is használtunk.szerinte mindent megtettünk hogy ne legyen baj,de én mégis aggódom!!

Legjobb válasz: Teljesen feleslegesen aggódsz! A tablettád véd, nem kell védekezni óvszerrel mellette! Biztos, hogy nem vagy terhes!!! Bízz meg a tablettában! De ha ilyen tüneteid vannak, akkor lehet egy másikra kellene váltani, amitõl nem szédülsz és nincs hányingered. Felesleges terhességi tesztet venned, mert: --nem vagy terhes --csak az elmaradt mensi után érdemes

Teljesen feleslegesen aggódsz! A tablettád véd, nem kell védekezni óvszerrel mellette! Biztos, hogy nem vagy terhes!!! Bízz meg a tablettában! De ha ilyen tüneteid vannak, akkor lehet egy másikra kellene váltani, amitõl nem szédülsz és nincs hányingered. Felesleges terhességi tesztet venned, mert: --nem vagy terhes --csak az elmaradt mensi után érdemes

Második levél Lindynette20 tablettát szedem. Mellette antibiotikumot szedtem. Tegnap múlt el a menzeszem és ma voltam együtt a barátommal. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Mindennek megvan a lehetõsége, mivel az antibiotikum gyengíti a tabletta hatását. De szerintem nem.

Mindennek megvan a lehetõsége, mivel az antibiotikum gyengíti a tabletta hatását. De szerintem nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!