Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, szedem a (233 db)

Nem rég óta szedek fog. Gátlót. A 7 napos szünet alatt lehetek terhes? Mikor elfogy a 21 tebim akkor csak a 4. naptól jön meg! Szval az a 4 nap alatt lehetek terhes, v a tabletta arra az idöre is hat?

Legjobb válasz: Szia!Ez miatt a legelején én is izgultam(a barátnõm szed ablettát).De megnyugtatott,hogy a nõgyógyász aki feliirta neki a tablettát közölte,hogy a tabletta azalatt a napok alatt is véd a terhesség ellen mig nemszeded mensi közben.És ha jólemlékszem a betegtájékoztatóban is levan iirva ugyanez.

Szia!Ez miatt a legelején én is izgultam(a barátnõm szed ablettát).De megnyugtatott, hogy a nõgyógyász aki feliirta neki a tablettát közölte, hogy a tabletta azalatt a napok alatt is véd a terhesség ellen mig nemszeded mensi közben.És ha jólemlékszem a betegtájékoztatóban is levan iirva ugyanez.
A 7 napos szünetben is véd!
VÉD, ha NORMÁLISAN szeded, ELÕÍRÁS szerint, ami benne van a BETEGTÁJÉKOZTATÓBAN. Gondolom olvasni megtanultál már... Még jó, hogy úgy szeded a gyógyszert, hogy azt sem tudod, hogyan hat...Benne van a betegtájékoztatóban. Ha nem, illene a dokit megkérdezned, mielõtt felírja! Hogy lehet így gyógyszert szedni????? Gondolom te is érettnek vallod magad a szexhez.... :S Ilyen alapvetõ dologgal tisztában kéne lenned, ha a válaszod igen volt.
És akkor meg mivan ha nincsen benne? az én betegtájékoztatómba se volt benne hogy véd... De nyugodj meg a fog.gátló szünetbe is véd:) )

Lehetek terhes? Elszakadt a gumi (az aktus végén vettük észre), bár egy hónapja szedem a gyógyszert.

3 évig szedtem a Loette fogamzásgátlót és 4 hónapra abbahagytam, de újra elkezdtem szedni már 1 hónapja. Párommal együtt voltam, de elszakadt a gumi és csak az aktus vége után vettem észre. Pont aznap vettem be a fogamzásgátlóm 2. havi els? szemét. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit :D Ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? :) Inkább dobjátok ki a gumikat :P

Semmit :D Ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? :) Inkább dobjátok ki a gumikat :P
ha már egy hónapja szeded akkor nincs szükség a gumira, csak ha parázósak vagytok:)
csak egyetérteni tudok az elöttem szólókkal! ha már 1hónapja szeded a tabit minek gumi?:D
Semmi szükség óvszerre
Mit szedsz amúgy? Még ha nem is a mensi 1. napján kezdted szedni, elvileg akkor is védett kell már legyél, szal szerintem nem lehet gond. Persze csak ha nem szedtél egyéb gyógyszereket, nem volt hányás/hasmenés. Ha nagyon parázol, kérdezz rá a dokidnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, így már nyugodtabb vagyok!!
A kérdező hozzászólása: Loette-t szedek, ezt írtam is. Amúgy nem volt semmi baj a szedés közben..köszi a választ!
Várjál már, úgy szexeltetek, hogy benned volt a tampon? Azt a cifraragyásat. Hány éves vagy 14?
A kérdező hozzászólása: Nem 14 vagyok. És nem vagyok gyökér csak nem bírtunk magunkkal. Nem szexeltünk csak betette a végét utána ki is vette .
Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy, de az áruld már el, miért lett volna olyan nehéz kihúzni a tampont mielõtt beteszi? Én akármennyire nem bírok magammal, azért egy tampont nem akarok töfködni, azt az 5 másodpercet kibírom, amíg kiveszi magának, vagy végszükség esetén (ilyen még nem volt) én is ki tudom szedni.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon egyszerû. Mert nem bírja a vért. Igen tudom h ez hülyén hangzik de nem ez volt a lényeg. De köszönöm h te értelmes választ adtál.
Azt elárulod, ha nem bízol a gyógyszeredben, akkor miért tömöd magadba azokat a hormonokat?
Fogamzásgátló mellett 12 napja megvan?! Az bizony gond!

5 hónapja szedek fogamzásgátlót (Tri-regol és pontosan szedem) és lefeküdtem a barátommal először, kb. Félidőben, de elötte egy nappal fehér nyák szerű folyást észleltem. Ilyenkor lehetek terhes?

Azt szokták mondani, hogy ilyenkor van peteérés, de a gyógyszernek ezt meg kellene akadályoznia. 8 nap múlva várom a menstruációm, de az együttlét óta elég furán érzem magam(hasszúrka)ma pedig pisilni járok egész nap, de nem hiszem hogy felfáztam, mert nem csak pár csepp.)De lehet hogy az idegt?l produkálom ezeket.Még nem szeretnék babát!

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!

Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: 8 nap telt el az együttlét óta.
8 nap alatt sem jelentkeznek!

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...

Ha fogamzásgátlót szedek és a gyógyszerszünetben megjön biztosan biztos nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: ha fogamzasgatlot szedsz, eleve nehezen lehetsz terhes, fõleg ha normálisan szeded......

ha fogamzasgatlot szedsz, eleve nehezen lehetsz terhes, fõleg ha normálisan szeded......
Megjöhet, hiszen az nem természetes menstruáció, csak megvonásos vérzés.

Gestomix tablettát szedek 1.5 hete! Párommal a megszokott módon gumi nélkül csináltuk és kiszállt ahogy szokott! Lehetek terhes? Nagyobb lehet-e az esélye hogy tablettát szedek? Vis hogy még csak 1 hete?

Legjobb válasz: Vagy én vagyok a hülye vagy nem tudom...a tabletta tudtommal arra való, hogy MEGAKADÁLYOZZA a teherbeesést...nem az, hogy fokozza az esélyt...istenem...Egyébként én is szedek. És nem vagyok 14 éves... És míg nem szedted a gyógyszert addig megszakításosan csináltátok? Mert akkor ha szedsz tabit, ha nem, elég nagy az esélye, hogy terhes vagy... 20/L

Vagy én vagyok a hülye vagy nem tudom...a tabletta tudtommal arra való, hogy MEGAKADÁLYOZZA a teherbeesést...nem az, hogy fokozza az esélyt...istenem...Egyébként én is szedek. És nem vagyok 14 éves... És míg nem szedted a gyógyszert addig megszakításosan csináltátok? Mert akkor ha szedsz tabit, ha nem, elég nagy az esélye, hogy terhes vagy... 20/L
Istenem!Ez nem komoly kérdés ugye?Mi az h nagyobb-e az esélye a terhességnek ha gyógyszert szedsz?Hol voltál mikor a nõgyógyász felírta a gyógyszert és elmondott mindent?????Hogy lenne nagyobb az esélye?
én is gestomixet szedek és már nem használtunk gumit elsõ levél alatt sem.NEM nem lehetsz terhes, kivéve ha hánytál vagy hasmenésed vt
nem lehetsz terhes, ha rendesen szeded
Ha rendben beszedtél minden bogyót, nem volt hányás, hasmenés, akkor a tabi megakadályozta a peteérést, tehát a terhes sem lehetsz, sem a szedés alatt, sem a 7 napos szünetben.

Terhes lehetek? Fogamzásgátlót szedek (Dienille), mindig pontosan bevettem, a terhesség majdnem összes jelét mégis észlelem magamon, kivéve a menstruáció elmaradását, de kis mennyiségben jött csak meg.

Legjobb válasz: Esetleg nem ment a hasad, vagy hánytál?? sosem csúsztál ki a 12 órából? Ha ezekre a válasz mind nem akkor esélytelen, hogy terhes legyél. Én is Dienillét szedek már kb 1 éve és egyszer már kimaradt, de mégsem voltam terhes! Nem kell egybõl megijedni. Cinálj tesztet!!!! Az idegességtõl is produkálhatsz terhességi tüneteket!Nyugodj meg kicsit, hátha jobban leszel!

Esetleg nem ment a hasad, vagy hánytál?? sosem csúsztál ki a 12 órából? Ha ezekre a válasz mind nem akkor esélytelen, hogy terhes legyél. Én is Dienillét szedek már kb 1 éve és egyszer már kimaradt, de mégsem voltam terhes! Nem kell egybõl megijedni. Cinálj tesztet!!!! Az idegességtõl is produkálhatsz terhességi tüneteket!Nyugodj meg kicsit, hátha jobban leszel!
elõfordulhat! Az osztálytársam is pont ezt szedte és most született neki meg a babája pár napja! MENJ el orvoshoz! Ez nem vicc! Egy idõ után a szervezet immunis lesz ezekre a cuccokra... hozzászokik!! De azér vegyél egy terhességi tesztet is, nem drága 1000ft körül van!
Talán ha vennél egy tesztet vagy elmennél dokihoz nem kéne találgatni
Álterhesség. Irány a pszichiátria. Nem vicc.

Ha 4 éve szedek fogamzásgátlót és rendszeresen mindig ugyan ugy beveszem és belém élvez a barátom lehetek terhes? :S Jangee-t szedek!

Legjobb válasz: Tudod a fogamzásgátlónak van egy ilyen k*rva jó tulajdonsága, hogy nem leszel terhes. Vagy eddig azt hitted hogy D-vitamin ? :O

Tudod a fogamzásgátlónak van egy ilyen k*rva jó tulajdonsága, hogy nem leszel terhes. Vagy eddig azt hitted hogy D-vitamin ? :O
hmmm?? Azért van a fogamzásgátló, hogy ne legyél terhes.
Nyugodtan beléd élvezhet...
Lehetsz, de ennek az esélye még ezrelékben is alig kifejezhetõ. A fogamzásgátló hatékonysága nagyon közel van a 100%-hoz függetlenül attól, mióta szeded (leszámítva az elsõ 1-2 hetet a szedés kezdetén).
Ez most kamukérdés, vagy mi? Egyébként lehetsz terhes, minden fogamzásgátlónak van egy számértéke, a Pearl-index, ami azt mondja, hogy 100 nõbõl 1 év alatt hány esik teherbe az adott fogamzásgátló módszer ellenére. Tabinál ez 0, 1-0, 5, vagyis ezer nõbõl 1-5 esik teherbe egy év alatt tablettaszedés mellett.
Ezektõl a kérdésektõl az agyam lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat!
a 0, 5-0, 7 nem h 100 nõbõl 5-7 lesz terhes hanem csak 0, 5...hülyén hangzik de a lényeg h kicsi rá az esély, de persze ez embertõl függ mert valaki az elsõ alkalommal ha beleélveznek terhes lesz mert õ is elég termékeny meg a partnere is. De ehhez is azétr elég nagy termékenységnek kéne lennie. Én is sok embert ismerek aki tabit szed és beleélvez a csávó, és nem lett terhes. Mondjuk én azért nem szoktam engedni, tabletta mellett se

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!