Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, semmit nem (170 db)

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték!

Legjobb válasz: na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS

na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS
ha ez felmerült benned vagy én nem tudom mi az az elõjáték, vagy... ha nem hatolt be akkor nyilván nem
Épp azt akartam írni, mint az elsõ. Az elõjáték alatt te mit értesz? Mert számomra ilyenkor nincs behatolás, tehát nem igazán eshetsz teherbe így...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Akkor most volt vagy nem bármennyire minimális behatolás?
A kérdező hozzászólása: Behatolás nem volt! Elõjátéknak azt nevezem mikor kézzel kielégitjük a partnerünket! nem volt semmi más!!
Nem lehetsz terhes csak akkor ha a partnered kukija a puncidban volt! Megszüntették az általános iskolákba a felvilágosító órákat?
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem volt szex!!!

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték! És most nem tudom hogy mi lesz!

Legjobb válasz: Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!

Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!
Ha esetleg valamelyikõtök kezére került sperma és a hüvelyedhez értetek vele, akkor ugyan nagyon kicsi az esélye, de lehetsz terhes.
Ha a fiú keze spermás lett, akkor teherbe eshetsz...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt rá és megfogadom a tanácsotokat!

Lehetek terhes, csak nem mutatja ki semmi, mert nem akarom ezt a terhességet? Az agy befolyásolhat ennyi mindent?

Megjön minden hónapban rendesen,3hónapja volt fura barnázásom (azóta nem éltem szexuális életet). Gyógyszert szedek. Tesztek negatív eredményt mutatnak. Voltam fölfázás miatt hüvelyi uhn (eredmény: méh normális nagyságú, petefészekben néhány tüsz? látható), mégis úgy érzem furcsán feszül a hasam (Pilates tornára járok 3 hónapja). Szerintetek lehetek terhes? Lehet, hogy nem mutat ki az uh (ha nem ezzel megyek) egy ennyire el?rehaladott terhességet? Csak beképzelem magamnak a dolgokat?

Legjobb válasz: hülye vagy, nem terhes

hülye vagy, nem terhes
Pszichológust keress fel a félelmeiddel, mert ez már nagyon nem a normális kategória. És természetesen nem vagy terhes.
tuti nem vagy terhes, ha van érett tüszõd, meg uh kimutatta volna, én is ilyen helyzetben vagyok, mint te, ha gondolod, írj tudom, hogy szex nélkül nem lehetek terhes, de mégis azt képzelem, hogy az vagyok
újabb teszt? ha most is negatív akkor orvos!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!és ha most is negatív lesz tuti nincs bébi? de akkor mitõl van hogy nem jön meg?
A kérdező hozzászólása: amugy nagyon félek tesztelni mert nem akarok csalódni!(pedig nem tervezett baba lenne, csak valamiért felötlött bennem az érzés hogy terhes vagyok!)
Fehér folyás, az lehet gombás fertõzés is. A terhességi folyás inkább víz szerû. Mostanra azért a teszt szerintem kimutatná.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!szerintem nincs fertõzésem.nem viszketek nem ég...
Nem teszteltél újra?
A kérdező hozzászólása: holnap ellövök egy tesztet!majd írom az eredményt!
Megy a drukk!

Lehetek terhes ha nem csináltam semmit?

Most fejeztem be egy film letöltést! Ez befolyásolhatja hogy meg leszek remékenyítve? Az értelmetlen beszédem is lehet az el?jele? 16/F

Legjobb válasz: Menj inkább aludni!

Menj inkább aludni!
Az attól függ hogy milyen filmet töltöttél le :D
Nagy egy hülye vagy Árpi.
milyen filmet töltöttél le?:D
A kérdező hozzászólása: Kiss Ádám paródia összeállítását, Yamakasi meg a Bad boys 2!
ikreid lesznek mert 2filmet toltottel le. szerintem kapartasd ki!
A kérdező hozzászólása: nem 3?
nem
Szerintem te rühes vagy :p
Sztem jobb lenne ha tesztelnél!!! Aztán okvetlen ird meg mi lett! Drukk! :D
szia! Sajnos nem jo dolgokat fogok neked irni. Nekem is volt 2x inszemem, mind a 2x sikertelen sajnos. A barnázás utrogesztán mellett nem jo jel. Az utrot ne hagyd abba, de okvetlenül csinálj tesztet, vagy meg jobb ha orvoshoz mész. Ha baba van akkor ö tudja a tehendöket, és kellö kepen odafigyel, rátok nehogy vetélés legyen. Mert sajna a barnázás lehet a vetélés elöjele is. Ird meg mi a helyzet, nagyon kiváncsi vagyok. Sok sikert!
Várjj pár napig, aztán teszteljj!
Fehérfolyásom nekem volt terhesség elõtt is.De 2 nap az még igen kevés.Várj még pár napot és tesztelj!Terhes lehetsz, de a 2 nap az még késésnek is betudható.Remélem ha az vagy, akkor boldog babavárást!
Szia nekem is pont 2 napot késik és nekem is csak ez az 1 tünetem van hogy fehérfolyásom van!Nagyon remélem hogy babásak leszünk.Én szedtem clostit és ittam cickafarkfû teát meg iszom a palástfüvet bár lehet hogy a palástfûtõl késik?nem tudom remélem nem.
A palástfûtõl nem késik! Lehet baba, de azért pár napot még várnék a teszttel. Nekem az érzékenynek mondott Medi Lab is csak 6 hetes terhességet mutatott ki.

Általábam 35. napra jön meg a menzeszem. Most a 38. napon vagyok, és semmi. Az ovulációm lejárta után csináltam tesztet, de negatívat mutatott. Lehetek ettől még terhes? Semmi jelét nem érzem sem a terhességnek, sem a menzesz közeledtének...

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz terhes..En azt tudnam ajanlani ami mar masnak is bejott hogy szedj mindennap egy E vitamint attol megjon a mensid ,ha nem akkor terhes vagy.Bar eloszor jo lenne most pl reggel ujbol egy tesztel inditani..sok sikert!

Lehetni lehetsz terhes..En azt tudnam ajanlani ami mar masnak is bejott hogy szedj mindennap egy E vitamint attol megjon a mensid , ha nem akkor terhes vagy.Bar eloszor jo lenne most pl reggel ujbol egy tesztel inditani..sok sikert!
De a tünetek alapján volt peteérésed? És az mikor volt ha volt, vagyis tojásfehérje szerû folyás vagy kis hasfájás? Ezek mikor voltak?
A kérdező hozzászólása: Kb 1 hete van folyásom, és a hasamban a szúrás olyan volt, mintha kést döftek volna a petefészkembe. Külön- külön éreztem õket. Olyan érzés, mint amikor felfázik az ember.
Nekem is 35 napos ciklusaim vannak, jelenleg a 39. napon vagyok, és van 3 pozitív tesztem. :) Szabályosan, a 21. napon volt ovulációm, majd rá úgy 6 napra éreztem elõször a kis szorkálásokat, amik beágyazódásra utalhattak. Ahhoz, hogy halványan, de poz. legyen a teszted, be kell ágyazódnia a kicsinek, hisz utána kezdõdik a HCG termelés. Szóval a megtermékenyítés utáni 12. napon halványan, de poz. mutathat a teszt. Nekem a 13 DPO-n halványan, de poz. volt már. A 17 DPO-n pedig már erõs volt a másik csík is.

Ha gumi nélkül dugtunk de nem élvezett el meg semmi akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: " Elõváladéktól lehetek-e terhes? A megszakításos közösülés veszélyei Szerzõ: WEBBeteg - Cs. K. fordító Az elõváladéktól történõ teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élõ spermiumokat. Az elõváladék az a folyadék, amit a férfi teste termel szexuális érintkezés során. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Cikkünk a hirdetés után folytatódik Az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer, a megszakításos közösülés Fogamzásgátlás A férfi fogamzásgátlás lehetséges módszereirõl számos fórumon kaphatunk információt. Azonban még ezek olvasása után is felmerülnek kérdések az alkalmazás, biztonságosság és a várható költségek tekintetében. Mi a helyzet a férfiakkal? >> A megszakításos közösülés, vagy más néven coitus interruptus során a férfi még ejakuláció elõtt kiveszi péniszét a vaginából, így próbálva megakadályozni a spermiumok hüvelybe jutását, és a nem kívánt terhességet. Ez az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer. A megszakításos módszer alkalmazásához nagymértékû önkontroll szükséges, és még így sem hatékony formája a születésszabályozásnak! Spermiumok kerülhetnek ugyanis a hüvelybe, ha a megszakítás nem megfelelõ idõben történik, vagy ha az elõváladék spermiumokat tartalmaz. Mindemellett a megszakításos módszer nem véd a szexuális úton terjedõ nemi betegségektõl sem!"

Kérdésre kérdéssel: Ha beírtad ezt a kérdést, nem adott ki vagy több százezer javaslatot?????? Komolyan sok a szabadidõtök, vagy mi? Google, anyuci, apuci, akár itt is, de már annyiszor fel lett téve, hogy most lehet bunkó vagyok, de unalmas már napjában 1000000x ez a kérdés...
" Elõváladéktól lehetek-e terhes? A megszakításos közösülés veszélyei Szerzõ: WEBBeteg - Cs. K. fordító Az elõváladéktól történõ teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élõ spermiumokat. Az elõváladék az a folyadék, amit a férfi teste termel szexuális érintkezés során. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Cikkünk a hirdetés után folytatódik Az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer, a megszakításos közösülés Fogamzásgátlás A férfi fogamzásgátlás lehetséges módszereirõl számos fórumon kaphatunk információt. Azonban még ezek olvasása után is felmerülnek kérdések az alkalmazás, biztonságosság és a várható költségek tekintetében. Mi a helyzet a férfiakkal? >> A megszakításos közösülés, vagy más néven coitus interruptus során a férfi még ejakuláció elõtt kiveszi péniszét a vaginából, így próbálva megakadályozni a spermiumok hüvelybe jutását, és a nem kívánt terhességet. Ez az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer. A megszakításos módszer alkalmazásához nagymértékû önkontroll szükséges, és még így sem hatékony formája a születésszabályozásnak! Spermiumok kerülhetnek ugyanis a hüvelybe, ha a megszakítás nem megfelelõ idõben történik, vagy ha az elõváladék spermiumokat tartalmaz. Mindemellett a megszakításos módszer nem véd a szexuális úton terjedõ nemi betegségektõl sem!"
Igen.
Ha az vagyok, augusztus 23-óta gondolom kiderült, de amúgy lehetsz/lehettél volna. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat.
Igen lehetsz, de legközelebb azért figyeljetek jobban oda!
Elõzõnek: mindjárt kezdõdik a suli :-) Amúgy igen, lehetsz és mivel sok ilyen kérdés volt már, megnéztem és neked is ideírom, hogy 35% esélyed van rá, hogy terhes vagy. Minek kell 4-5 lökésre betenni. Ha simán akarjátok, akkor szedj gyógyszert és mehet gumi nélkül!
*módszer = tabletta késõ van már...
Hát ha elõtte sem élvezett el, akkor nagyon kicsi az esélye. Kövezzetek meg, de én már 2 éve ezt csinálom. Elõször próbáltam gumival, második alkalommal elszakadt, azóta félek a gumitól is. (Véletlenül vettük csak észre, hogy baj van...) Fogamzásgátló módszer sem életbiztosítás, mert ott meg ha baj van, nehezen veszed észre... Szóval maradt ez. Eddig nem volt baj, de már van gumi megint, vegyetek ti is. Sokkal nyugisabb így élni. (Persze, ha nem szakad el...)
Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire fontos a szexuális felvilágosítás... de az ilyen kérdések miatt már elhiszem. Lehetsz terhes.
terhes vagy, ikreket vársz
"de nem csináltuk sokáig max 4-5 lökött és ennyi." Ne haragudj a kíváncsiságomért, de akkor miajóbüdösfrancért csináltátok???
elég egyszer is..ha pénisz jár benned, már van esélyed
A kérdező hozzászólása: de nem csináltuk sokáig max 4-5 lökött és ennyi.
Az elsõ vagyok: elõbb-utóbb így is-úgy is kiderül. ;)
lehetsz
Van rá egy minimális esély.
*Ha az vagy
Szerintem nem vagy terhes, de máskor még csak ne is kockáztassatok- mert látod, hogy ment a para....
A kérdező hozzászólása: rendben nagyon köszönöm a válaszokat és 15 éves koromig nemfogok..:/
megnyugodhatsz, de 13 évesen tényleg nem a szexen kellene, hogy járjon az eszed!
A kérdező hozzászólása: köszi puszi akkor megnyugodhatok?
nem
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönömm, de lehetek az?
lehet másként is örömet szerezni, nem kell rögtön lefeküdni egymással.13 évesen meg pláne.
A kérdező hozzászólása: ömm igen tom hülyékvoltunk ésmivan ha nagyon kívánjuk egymást???:/:(
Legközelebb a barátod nemi szerve helyett, egy biológia tankönyvet vegyetek elõ inkább, amibõl megtudhatod, hogyan készül a gyerek, és azt is hogy mit neveznek FOGAMZÁSGÁTLÁSNAK. Ha a nickneved mellett a 13 a korodat jelzi, akkor külön gratulálok...
Az elkövetkezõ 2 évet, ami a 15-ig hátra van, mondjuk egy kis "felvilágosodással" is tölthetnéd. Hidd el jobban jársz, ha elõbb tisztán látsz, és aztán szexelsz! Az azért durva, h 13 évesen annyira kívánod a palidat. Még eszedbe sem szabadna jutni ilyennek. Keress valami hobby-t, vagy bármi hasznos elfoglaltságot, mert így akár komoly bajba is kerülhetsz! Csak okosan! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!