Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, semmit (267 db)

Lehetek terhes? Semmi tünetem nincs.

vasárnap kellett volna megjönnie. de semmit nem érzek. igaz 2 hete megvagyok fázva,lehet hogy ez befolyásolja? csinálhatok már tesztet? höm 36.8 nem csökkent... 10 hónapja próbálkozunk..

Legjobb válasz: szia,én is vasárnapra nem vártem,és nem is jött.Tüneteid vannak??

szia, én is vasárnapra nem vártem, és nem is jött.Tüneteid vannak??
nagyon sajnálom, de amig nem jön meg addig ne keseredj!!Én holnap tesztelek.
A kérdező hozzászólása: sajna a teszt negatív... de már érzem meg fog jönni.... sajna megint nem jön össze, csak tudnám miért.
várjuk az eredményt???Én aki szerdán tesztel én is megirom, de lehet nekem korai lesz, mert késõbb volt pé em. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..
Na mi lett a teszt eredménye?
Szia.Nálam ugyan ez a helyzet.En szombatra nemvartam, en is egy hétig beteg voltam megfáztam, de eddig meg nekem se jött meg, tegnap ota itt ott erzek kis szurikat, de en se merek tesztelni, mert félek a csalodastol...
A kérdező hozzászólása: bocs elírtam.. nem ég a gyomrom...
A kérdező hozzászólása: egy kicsit szúrkál néha a hasam bal oldalt... de a hasam nem megy..
szia én szerdán fogok tesztelni, megkérdezném nekem ég a gyomrom nagyon, neked nem????
A kérdező hozzászólása: és te teszteltél már? én megvárom a holnapot úgy döntöttem...
Pedig a teszt okosabb, mint mi, akik írunk neked!!! TESZTELJ!!!
A kérdező hozzászólása: semmi tünetem nincs.a menszi elött már 2 nappal görcsölök de most semmi.. nagyon szeretnénk már babót! és nem merek tesztelni sem mert nem akarok megint csalódni.
A kérdező hozzászólása: drukkolok! hátha neked sikerült!!

Lehetek terhes ha semmi tünetem nincs és két nap múlva meg kellene jönnie? Illetve már peteérés előtt nagyon érzékeny volt a mellem, most meg hol az hol nem.

De hasi, deréktáji fájdalmam nincs, pedig az már ilyenkor b?ven szokott lenni.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, én sem éreztem semmit és tünetem sem volt. Csak a teszt mutatta ki hogy terhes vagyok .

Lehetsz terhes, én sem éreztem semmit és tünetem sem volt. Csak a teszt mutatta ki hogy terhes vagyok .
Tünet ide vagy oda, csak a teszt mutatja ki biztosan sajnos.
ennyibõl nem derül ki, mikor voltatok együtt? védekeztetek e vagy nem? stb..de amugy lehetsz is meg nem is, tünetek ilyenkor még nincsennek, általában a kimaradt után vannak.
Nem valószínû, hacsak nem tettél a terhességért valamit. Várd meg, míg megjön, ha már 1-2 hetet késik, vegyél egy tesztet. A korai terhességnek van egy gyakori tünete, a mellett, hogy elmarad a menses. Az pedig a délután rád törõ eszméletlen álmosság. Lehet persze hányinger, undor is. Nekem nem volt. Szóval várj türelmesen, és ne gondolj rá annyit, mert a gondolataiddal irányítod a tested, és aztán az történik, ami a félelmed. Légy türelmes, 1-2 hét... :)
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk. Tettünk is érte. De mióta rajta vagyunk minden hónapban más tüneteket produkálok. Ilyen sem volt még. Csütörtökön tesztelek.

Általábam 35. napra jön meg a menzeszem. Most a 38. napon vagyok, és semmi. Az ovulációm lejárta után csináltam tesztet, de negatívat mutatott. Lehetek ettől még terhes? Semmi jelét nem érzem sem a terhességnek, sem a menzesz közeledtének...

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz terhes..En azt tudnam ajanlani ami mar masnak is bejott hogy szedj mindennap egy E vitamint attol megjon a mensid ,ha nem akkor terhes vagy.Bar eloszor jo lenne most pl reggel ujbol egy tesztel inditani..sok sikert!

Lehetni lehetsz terhes..En azt tudnam ajanlani ami mar masnak is bejott hogy szedj mindennap egy E vitamint attol megjon a mensid , ha nem akkor terhes vagy.Bar eloszor jo lenne most pl reggel ujbol egy tesztel inditani..sok sikert!
De a tünetek alapján volt peteérésed? És az mikor volt ha volt, vagyis tojásfehérje szerû folyás vagy kis hasfájás? Ezek mikor voltak?
A kérdező hozzászólása: Kb 1 hete van folyásom, és a hasamban a szúrás olyan volt, mintha kést döftek volna a petefészkembe. Külön- külön éreztem õket. Olyan érzés, mint amikor felfázik az ember.
Nekem is 35 napos ciklusaim vannak, jelenleg a 39. napon vagyok, és van 3 pozitív tesztem. :) Szabályosan, a 21. napon volt ovulációm, majd rá úgy 6 napra éreztem elõször a kis szorkálásokat, amik beágyazódásra utalhattak. Ahhoz, hogy halványan, de poz. legyen a teszted, be kell ágyazódnia a kicsinek, hisz utána kezdõdik a HCG termelés. Szóval a megtermékenyítés utáni 12. napon halványan, de poz. mutathat a teszt. Nekem a 13 DPO-n halványan, de poz. volt már. A 17 DPO-n pedig már erõs volt a másik csík is.

Ha gumi nélkül dugtunk de nem élvezett el meg semmi akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: " Elõváladéktól lehetek-e terhes? A megszakításos közösülés veszélyei Szerzõ: WEBBeteg - Cs. K. fordító Az elõváladéktól történõ teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élõ spermiumokat. Az elõváladék az a folyadék, amit a férfi teste termel szexuális érintkezés során. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Cikkünk a hirdetés után folytatódik Az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer, a megszakításos közösülés Fogamzásgátlás A férfi fogamzásgátlás lehetséges módszereirõl számos fórumon kaphatunk információt. Azonban még ezek olvasása után is felmerülnek kérdések az alkalmazás, biztonságosság és a várható költségek tekintetében. Mi a helyzet a férfiakkal? >> A megszakításos közösülés, vagy más néven coitus interruptus során a férfi még ejakuláció elõtt kiveszi péniszét a vaginából, így próbálva megakadályozni a spermiumok hüvelybe jutását, és a nem kívánt terhességet. Ez az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer. A megszakításos módszer alkalmazásához nagymértékû önkontroll szükséges, és még így sem hatékony formája a születésszabályozásnak! Spermiumok kerülhetnek ugyanis a hüvelybe, ha a megszakítás nem megfelelõ idõben történik, vagy ha az elõváladék spermiumokat tartalmaz. Mindemellett a megszakításos módszer nem véd a szexuális úton terjedõ nemi betegségektõl sem!"

Kérdésre kérdéssel: Ha beírtad ezt a kérdést, nem adott ki vagy több százezer javaslatot?????? Komolyan sok a szabadidõtök, vagy mi? Google, anyuci, apuci, akár itt is, de már annyiszor fel lett téve, hogy most lehet bunkó vagyok, de unalmas már napjában 1000000x ez a kérdés...
" Elõváladéktól lehetek-e terhes? A megszakításos közösülés veszélyei Szerzõ: WEBBeteg - Cs. K. fordító Az elõváladéktól történõ teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élõ spermiumokat. Az elõváladék az a folyadék, amit a férfi teste termel szexuális érintkezés során. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Cikkünk a hirdetés után folytatódik Az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer, a megszakításos közösülés Fogamzásgátlás A férfi fogamzásgátlás lehetséges módszereirõl számos fórumon kaphatunk információt. Azonban még ezek olvasása után is felmerülnek kérdések az alkalmazás, biztonságosság és a várható költségek tekintetében. Mi a helyzet a férfiakkal? >> A megszakításos közösülés, vagy más néven coitus interruptus során a férfi még ejakuláció elõtt kiveszi péniszét a vaginából, így próbálva megakadályozni a spermiumok hüvelybe jutását, és a nem kívánt terhességet. Ez az egyik legrégebbi fogamzásgátló módszer. A megszakításos módszer alkalmazásához nagymértékû önkontroll szükséges, és még így sem hatékony formája a születésszabályozásnak! Spermiumok kerülhetnek ugyanis a hüvelybe, ha a megszakítás nem megfelelõ idõben történik, vagy ha az elõváladék spermiumokat tartalmaz. Mindemellett a megszakításos módszer nem véd a szexuális úton terjedõ nemi betegségektõl sem!"
Igen.
Ha az vagyok, augusztus 23-óta gondolom kiderült, de amúgy lehetsz/lehettél volna. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat.
Igen lehetsz, de legközelebb azért figyeljetek jobban oda!
Elõzõnek: mindjárt kezdõdik a suli :-) Amúgy igen, lehetsz és mivel sok ilyen kérdés volt már, megnéztem és neked is ideírom, hogy 35% esélyed van rá, hogy terhes vagy. Minek kell 4-5 lökésre betenni. Ha simán akarjátok, akkor szedj gyógyszert és mehet gumi nélkül!
*módszer = tabletta késõ van már...
Hát ha elõtte sem élvezett el, akkor nagyon kicsi az esélye. Kövezzetek meg, de én már 2 éve ezt csinálom. Elõször próbáltam gumival, második alkalommal elszakadt, azóta félek a gumitól is. (Véletlenül vettük csak észre, hogy baj van...) Fogamzásgátló módszer sem életbiztosítás, mert ott meg ha baj van, nehezen veszed észre... Szóval maradt ez. Eddig nem volt baj, de már van gumi megint, vegyetek ti is. Sokkal nyugisabb így élni. (Persze, ha nem szakad el...)
Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire fontos a szexuális felvilágosítás... de az ilyen kérdések miatt már elhiszem. Lehetsz terhes.
terhes vagy, ikreket vársz
"de nem csináltuk sokáig max 4-5 lökött és ennyi." Ne haragudj a kíváncsiságomért, de akkor miajóbüdösfrancért csináltátok???
elég egyszer is..ha pénisz jár benned, már van esélyed
A kérdező hozzászólása: de nem csináltuk sokáig max 4-5 lökött és ennyi.
Az elsõ vagyok: elõbb-utóbb így is-úgy is kiderül. ;)
lehetsz
Van rá egy minimális esély.
*Ha az vagy
Szerintem nem vagy terhes, de máskor még csak ne is kockáztassatok- mert látod, hogy ment a para....
A kérdező hozzászólása: rendben nagyon köszönöm a válaszokat és 15 éves koromig nemfogok..:/
megnyugodhatsz, de 13 évesen tényleg nem a szexen kellene, hogy járjon az eszed!
A kérdező hozzászólása: köszi puszi akkor megnyugodhatok?
nem
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönömm, de lehetek az?
lehet másként is örömet szerezni, nem kell rögtön lefeküdni egymással.13 évesen meg pláne.
A kérdező hozzászólása: ömm igen tom hülyékvoltunk ésmivan ha nagyon kívánjuk egymást???:/:(
Legközelebb a barátod nemi szerve helyett, egy biológia tankönyvet vegyetek elõ inkább, amibõl megtudhatod, hogyan készül a gyerek, és azt is hogy mit neveznek FOGAMZÁSGÁTLÁSNAK. Ha a nickneved mellett a 13 a korodat jelzi, akkor külön gratulálok...
Az elkövetkezõ 2 évet, ami a 15-ig hátra van, mondjuk egy kis "felvilágosodással" is tölthetnéd. Hidd el jobban jársz, ha elõbb tisztán látsz, és aztán szexelsz! Az azért durva, h 13 évesen annyira kívánod a palidat. Még eszedbe sem szabadna jutni ilyennek. Keress valami hobby-t, vagy bármi hasznos elfoglaltságot, mert így akár komoly bajba is kerülhetsz! Csak okosan! :-)

Mar 19 napja fennt van a hom(37)a mensim kesik egyertelmuen de semmi terhessegre utalo jel. Lehetek terhes?

Tesztelni nem merek meg mert egy hete teszteltem negativat a nem vart mensi elott egy nappal.Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehetsz terhes,nekem is 37 volt a hõm,és semmi tünet. aztán a 3.ik nap után csináltam tesztet és pozitiv lett. vegyél nyugodtan tesztet,így legalább elmulnak a kételyeid. Amugy nem mindenkinek jár tünettel,nekem 7 hetes koromig semmi bajom nem volt,de sajna utánna már kezdõttek a tipikus tünetek. De szerencsére már tul vagyok rajta,észre sem veném hogy babás vagyok ha nem lenne a pocakom. :-) szurkolok neked,és légy bátor 16 hetes kismami

Szia! Szerintem lehetsz terhes, nekem is 37 volt a hõm, és semmi tünet. aztán a 3.ik nap után csináltam tesztet és pozitiv lett. vegyél nyugodtan tesztet, így legalább elmulnak a kételyeid. Amugy nem mindenkinek jár tünettel, nekem 7 hetes koromig semmi bajom nem volt, de sajna utánna már kezdõttek a tipikus tünetek. De szerencsére már tul vagyok rajta, észre sem veném hogy babás vagyok ha nem lenne a pocakom. :-) szurkolok neked, és légy bátor 16 hetes kismami
Akkor nagyjából 5 napja késik? Egypár napot még várhatsz a teszteléssel, de még az sem biztos, hogy kimutatja. Nekem van 6 tesztem, mindegyik halvány 2. csíkkal, és ha hihetek nekik, akkor tegnap voltam 6 hetes! Ennyit a tesztekrõl... Szóval, lehetsz babás, tesztelj, ha gondolod holnap reggel, de akkor se keseredj, ha negatív, mert az igenis tévedhet gyakran!

Október 19-re vártam a mensit, de tegnap este (szeretkezés után) kicsit véreztem. Azóta semmi. Egyáltalán nem védekezünk, a terhesség ellen szól viszont, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Ennek ellenére lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.

Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.
Miért múlt idõben írsz? Holnap lesz 19-e, még megjöhet a mensid. És egyébként én is így voltam a múlt hónapban, mint most te: Szeretkezés után véreztem kicsit, nem fájtak a melleim, majd rá pár napra megjött rendesen a mensim.
lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Igaz. Azért írtam múlt idõben, mert azt gondoltam, hogy ez a vérzés már a mensi. De lehet, hogy mégsem, mert már nem is vérzek. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl.
Majd ird meg nekunk, hogy ha kesobb mas is olvassa a kerdesed meg a valaszokat, akkor tudja! :) Olyan rosszak a "befejezetlen tortenetek". :( Nem tudhatod, kinek segitenek a valaszok meg a jovoben. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, megjött:(
A kérdező hozzászólása: kedves 2.válaszoló, reméljük mindkettõnknek pozitiv és kedves utolsó utáni, neked gratula a babóhoz...
nekem semmi tünetem nem volt.Tök jól voltam
A dolog nem ezen múlik. A nem várt elõtt nincs semmi olyan tünet aminek feltétlen és biztosan meg kell lenni ahhoz, hogy valaki terhes legyen. A terhességgel összefüggõ igazi tünetek jellemzõen csak az 5-6. hét körül jelentkeznek, akkorra már van pozitív tesztje is az embernek. Teljesen egyén függõ, hogy a terhes tünetek közül kinek mi, mikor és milyen intenzitással jelentkezik.
Én az elsõ terhességemnél semmit nem éreztem, csak gyakori vizelési ingert. Most dolgozunk a kistesón és most is gyakrabban kell mennem pisilni, de lehet csak beképzelem, vagy mástól van. Mikorra nem várod? Én 27-re, de tudom, hogy még korai lenne bármit is éreznem.
nekem sem volt semmi ilyen tünetem, sõt egyáltalán nem volt hányingerem. Minden terhesség más. Természetesen ettõl még lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi csak azért kérdeztem, mert itt a lapon az esetek 90%-ban éreznek tüneteket, akkor is, amikor nem is terhesek.én erre a hétre nem várom.pontosan nem tudom melyik napra, mert múltkor késett pár napot (biztos pszihésen).csak most az émelygésen kivül semmit.csak ezért kérdeztem...
Szia! Nekem sem volt semmi jele csak az hogy nem jött meg a havim és vettem egy tesztet és pozitiv lett:) 22hetes km

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!

Május 12-től számitottan 1.1/2. -napig volt menzim, utána pár napig barna csipp-csepp. Voltam Dokinál a hét elején azt mondta nem lát semmit. Lehetek terhes?

azóta egy olyan tünet van amit észre vettem gomboc van a torkomba mindig.Melleim sem fájnak semmi.A doki azt mondta várjuk meg a következö ciklust.Lehet nem leht még sima Vizsgálattal érezni.Uh nem voltam.Ja és tesztet sem csináltam,kicsit félek.

Legjobb válasz: Szia! Én erre nem mondanám,hogy terhes vagy,de egyet kérdezek,nem vagy stresszes esetleg,vagy nincs túl sok gyomorsavad?A gombóc-érzés a torokban erre enged gondolni,mert nekem is van,de én pánikbeteg vagyok,és a savam is sok,de az is igaz,hogy a terhességem alatt jött ki mind a kettõ!De inkább várd meg a köv. ciklust,és ha az is ilyen,vagy esetleg semmi,csinálj tesztet,és azt követõen menj el a dokihoz! Sok sikert!

Szia! Én erre nem mondanám, hogy terhes vagy, de egyet kérdezek, nem vagy stresszes esetleg, vagy nincs túl sok gyomorsavad?A gombóc-érzés a torokban erre enged gondolni, mert nekem is van, de én pánikbeteg vagyok, és a savam is sok, de az is igaz, hogy a terhességem alatt jött ki mind a kettõ!De inkább várd meg a köv. ciklust, és ha az is ilyen, vagy esetleg semmi, csinálj tesztet, és azt követõen menj el a dokihoz! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!