Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, nem került belém (12 db)

Lehetek terhes, ha nem került belém a hímvessző, csak egy kis "folyadék"?

Legjobb válasz: A folyadék alatt szerintem a "vágycseppeket" érted. Amugy igen, lehetsz terhes, de nagyon kicsi rá az eséj, de ugyan ijen kérdésre már válaszoltak elötted páran, ott is lehet találsz információkat...

A folyadék alatt szerintem a "vágycseppeket" érted. Amugy igen, lehetsz terhes, de nagyon kicsi rá az eséj, de ugyan ijen kérdésre már válaszoltak elötted páran, ott is lehet találsz információkat...
Igen, már abban is lehetnek spermiumok, és elég 1 kisfickó a "sikerhez". Kicsi rá az esély, de van.

Lehetek terhes, ha gumi nélkül szexeltem, de nem került belém ondó?

Legjobb válasz: Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S

Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S
Ha nem került beléd ondó, akkor természetesen nem lehetsz terhes. Ám ezt nem tudhatod, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, amelyek közül akár egy is megtermékenyítheti a petesejtedet. A kérdésed feltevésébõl feltételezem, hogy nem szeretnétek babát, tehát azt javaslom, hogy mindenképpen találjatok egy védekezési módszert, ami mindkettõtöknek megfelel, és akkor nem kell majd találgatnotok.
Lhetsz természetesen. Én is azt hittem, hogy mi vigyáztunk..., de hát most 14. héten vagyok. Nem bánok semmit, nem terveztük, de most már nagyon szeretjük és várjuk.
Egy kicsit megnyugtatlak én is ebben a cipõben jártam pár hete...Elõsször is ne idegeskedj mert attól jobb nem lesz, 1 hetet késett nekem de utánna megjött:) szóval próbálj meg megnyugodni ha ideges vagy;)és remélem neked is olyan lecke volt ez a gumi nélküli sex mint nekem:) NEVER EVER:D puc:)

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy a barátom időben vette ki, mielőtt elment, akkor mit tegyünk? (az ondó nagy része biztosan nem került belém, csak az első cseppekről nemtudunk dönteni) Lehetek terhes? Szerezzek 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!

Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!
gumi -.-
72 órás, legközelebb meg gumi... nem tudom, még hányszor kell itt leírni...sztem ha csinálnának itt egy statisztikát a leggyakrabban leírt mondatokról, akkor a következõ vinné a prímet: AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS VANNAK HÍMIVARSEJTEK, AMITÕL SIIIIMÁN TEHERBE ESHETSZ!!!
csak tegnap regeltem, de igen szembetûnõ a kérdések egyformasága :D szerintem viszont a: Várj még vele! vinné az elsõ helyért járó trófeát :D

Mekkore az esélye, hogy terhes lehetek, ha a barátom fallosa (pénisze) nem került belém?

, de állítása szerint amikor elment az alsó nacija elcsúszott... (rajtam nem volt bugyi)...

Legjobb válasz: Szerintem elenyészõ, fõleg ha csak egymáshoz bújás volt. -ezt vettem ki az írásodból.

Szerintem elenyészõ, fõleg ha csak egymáshoz bújás volt. -ezt vettem ki az írásodból.
szerintem tutkora nem. ne idegeskedj mert akkor lehet h késni fog és még jobban enni fog a penész. nyugodj meg.
ha ennyire félsz, csináltass 1 terhességi tesztet, s akkor megtudod.

Lehetek terhes, ha a barátom nem élvezett belém, de a hüvelyembe került az ondó?

nagyon szeretnék babát!és gratulálok annak akinek már van és irigylem öket!

Legjobb válasz: ha a huvelyedbe kerult lehetsz,de sokkal kissebb az esely ra,mintha tenylegesen oda elvezett volna.hiszen a penisze pont addig er amig szukseges, es a nagyobb mennyisegu ondo kevesebb uttat kell hogy megtegyen.te is es o is nagyon szeretne,vagy csak te?mert kozosen kellene osszehozni,es ehhez az kell hogy oda menjem az anyag.az hogy lehetsz e terhes egy ilyen szitutol,sok mindentol fugg,tobbek kozt attol is hogy fertilis voltal e adott idoszakban.probaljatok a rendes utat jarni es amikor ugyerzi az az ondo hogy megakarja talalni a petesejted meg is fogja.sok sikert es minden anyuka neveben koszi a gratut.es neked is osszejon meglatod!indulj jobb eselyekkel.

ha a huvelyedbe kerult lehetsz, de sokkal kissebb az esely ra, mintha tenylegesen oda elvezett volna.hiszen a penisze pont addig er amig szukseges, es a nagyobb mennyisegu ondo kevesebb uttat kell hogy megtegyen.te is es o is nagyon szeretne, vagy csak te?mert kozosen kellene osszehozni, es ehhez az kell hogy oda menjem az anyag.az hogy lehetsz e terhes egy ilyen szitutol, sok mindentol fugg, tobbek kozt attol is hogy fertilis voltal e adott idoszakban.probaljatok a rendes utat jarni es amikor ugyerzi az az ondo hogy megakarja talalni a petesejted meg is fogja.sok sikert es minden anyuka neveben koszi a gratut.es neked is osszejon meglatod!indulj jobb eselyekkel.
Megvan rá az esélyed, nekem is igy született a középsõ gyerkõcöm! Drukkolok neked!
Elõvadék is létezik ám!!szóval ha betette akkor lehetsz terhes!!nem értem mért nem lehet védekezni!!!!!
Attól, hogy a combodra élvezet még nem elég a terhességhez. A hátad közepére élvezett volna, na akkor aggódhatnál! Komolyan, viccet félretéve.. Te nem jártál biológia órára?? Szerinted bõrön keresztül esünk teherbe???
Ha a combodra is jutott vagina, a térdkalács felett 1cm-vel található a méhed, akkor lehetsz terhes! Lehet, mint a testápoló beszívódik a bõrõdbe, majd utat tör a véráramba és a megfelelõ állomásnál kiszáll és megtermékenyül. Fejezzük már be! Következõ kérdésedre is válaszolok: nem, az orális/anális szextõl sem lehetsz terhes! Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Nem tette be. Stresszelek emiatt, habár lehet nem kellene :(
Akkor stresszeljél! tudod, hogy csökkentheted a stresszt? Ha VÉDEKEZEL! pl. gumi, tabletta...stb. huh, most lehet új dolgot mondtam neked. Ha nem tette be, csak ráverte a combodra(???), nem vagy terhes!
Komolyan, nem tudsz ALAPVETÕ dolgokat, de kefélni azt tudsz!? Nem láthattalak a Mónika-showban?
Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak rákontrázol???
Csak akkor nem eshetsz teherbe, ha nem szexelsz.... védekezzetek, és akkor nem stresszelsz rá. Valószínûleg a stressz miatt is késhet a mensid...

Barátommal együtt voltunk úgy, hogy nem került semmiféle módon belém a pénisze, tehát sem előváladék, ondó nem érintkezett velem, most mégis késik a menzeszem. Logikusan végiggondolva nem lehetek terhes, de aggódok. Előfordulhat, hogy terhes vagyok?

Normális szexnek indult az egész,óvszerrel szoktunk védekezni,de végül vmi oknál fogva nem engedtem,h belém hatoljon,más módon jutottunk el a dolog végére.Normális ésszel végiggondolva nem sok esélye van,h terhes lehetek,aki járt már ilyen cip?ben,kérem adjon tanácsot.

Legjobb válasz: Ha tényleg nem kerülhetett egy darab ondósejt sem a hüvelyedbe, akkor egyáltalán nem lehetsz terhes. A menstruáció egy rakás dologtól késhet (idegesség, fertõzés, stb.), ne aggódj.

Ha tényleg nem kerülhetett egy darab ondósejt sem a hüvelyedbe, akkor egyáltalán nem lehetsz terhes. A menstruáció egy rakás dologtól késhet (idegesség, fertõzés, stb.), ne aggódj.
Ha nem került a hüvelyed közelébe sperma, akkor nem vagy terhes... Más oka lehet a késésnek!
A kérdesedbol itelve inkabb meg sem kerdezem a korodat!100%, hogy NEM! neizgulj...
NEM. 99%ba nem. En is voltam igy es egy egesz hetet kesett, de aztan minden helyre jott. Ne aggodj!

Szombaton lefeküdtem barátommal óveszer nélkül! Nem ment el bennem de előváladék került belém. Lehetek terhes? ! és ennyi idő után lehetnek tüneteim? !

Köszi szépen!:)

Legjobb válasz: Te vagy az 1000. h*lye pic*a aki ezt kérdezi. A válasz a 1000. alkalommal is az, hogy igen lehetséges. Kicsi az esélye, de megtörténhet.

Te vagy az 1000. h*lye pic*a aki ezt kérdezi. A válasz a 1000. alkalommal is az, hogy igen lehetséges. Kicsi az esélye, de megtörténhet.
Dugni már tudsz, de a biosz 6.-os anyagot még nem?
Igen lehetsz terhes az elõváladéktól.És a tünetek 2 hét után szoktak jelentkezni.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
az elõváladék elég a szaporodashoz. nem kell 1 egész adag sperma.
Igen lehetsz terhes, a barátnõm így lett terhes. De elvetélt.
lehetsz terhes. tod, ha nem védekeztek, akkor ennek mindenképpen fennáll a lehetõsége. még akkor is, ha védekeztek. tovabbi kérdés?
Ha szombaton feküdtetek le akkor nem. Szombaton senki sem védekezik.
Kis hülye ! azt mondtam nem lehet terhes akkor nem lehet terhes ! a 2 barátnõd meg valószinü nem elõváladéktól eset teherbe hanem a párja nem huzta ki idõben .. meg elég értelmesek ha abortuszra mentek.. annyi eszük van mintt neked.
A kérdező hozzászólása: az igen..fajin ez a kis összecsapás ! csak így tovább értelmesek(Y)!
nem tom, h ki a kis hülye :) vicces vagy ám :DD te csak csinald, felelõtlenül. gratulalok. a barátnõimet meg ne oszd. tuti, h vmi kis 15 éves vagy, aki pornón nõtt fel. nos, csak elárulom, a pornósok is tabit szednek. de azt nem mutathatja a kamera.
Lehetsz terhes , mivel én 100% -ig biztos vagyok abban , hogy így lettem terhes. 10 éve csináltuk így a férjemmel és láss csodát besikerült. A sok tini és néhány okoskodó nagyon tud itt mindent. Csak arra nem gondolnak míg õk meguszták addig a másiknak nem biztos , hogy sikerül. Nagyon fontos a védekezés fõleg akik nem biztos párkapcsolatban élnek. Nekem ez a babám szíve elsem kezdett dobogni, így egy missed lett a vége. Higyjétek el nem szabad tiniként felelõtlennek lenni, mert egy életre elvághatjátok magatokat. Itt én senkit sem akarok meggyõzni vagy kioktatni , de itt vagyok én példának, hogy igenis van életképes sperma az elõváladékban.Legetek nagyon óvatosak és akkor nem kell félnetek egy nemkívánt terhességtõl.Remélem senkit sem bántottam meg.
utolsó, én amellett " okoskodok " mindig, h ez nem védekezés. és mindig leszolnak. pedig tuti, h igy is teherbe lehet esni. :S
10.19 vagyok. Bocs ha félreértettem. Mindenhova leírom a történetemet , de többször is csak kifiguráztak , de nem értik meg a dolog lényegét. Ez már egy rendes kampányolás, de lehet , hogy felesleges, mert süket fülekre talál.Mi azért remélem van akit meggyõzünk. Kitartás és remélem meghallja valaki amit mondunk.
IGEN! terhes lehetsz.. és mit örülsz magadnak? védekezzél....
IGEN! terhes lehetsz.. és mit örülsz magadnak? védezzél....
ja, és tod mit? nem is akarok " ügyeskedni ", ez nem olyan dolog, h aki nem ügyes, az teherbeesik. te meg olyan ügyetlen vagy, h még védekezni se tudsz.
marpedig de. nem is tom, ki a nagyokos. figyeld csak ezt, ha nekem nem hiszel. :) http://www.hazipatika.com/services/faq/question_view/299GqsW.. sõt, linkelhetek még 1 csomó oldalt. amugy nekem 2 baratnomnek elõváladék miatt kellett abortuszra mennie. te csak kockáztass. én nem fogok.
Lehetsz. Ha máod van akkor nem de ha nincs akkor orvos abortusz(bocs ha rosszul írtam le). De szentem nem de lehet igen de ha nem jön meg akkor...
Kicsi az esélye, mivel ha az elõváladék elég lenne a szaporodáshoz, nem kellene a többi.
Igen!Mi lesz a neve a babának?
most komolyan, hány pontosan ugyanilyen kérdést dobott fel a rendszer mikor te feltetted ezt?
Tüneteid nem lehetnek és mindig felhozom példának hogy egy ismerõsömnek pasija csak betette majd a lány kiparancsolta magából, és rögtön gumiztak. De a bekerült elõváladék kikerült, csak épp 9 hónap késéssel, mára már öt éves a kis elõváladék és nagyon virgonc. Szerinted van okod félni???
Nem lehetsz! a többi elõttem válaszolóval ne foglakozz! Nem lehetsz és pontt! Kérdezd meg orvost õ is ezt fogja miondani!
utolsó, na ne mondd? mitõl szoktak terhesek lenni, ha nem védekezés nélküli szextõl? ekkora baromságot már ne mondj. ja, amugy orvos mondta, még mielõtt össze - vissza elkezdenél filozofálni.
megszólalt egy nagyokos!! a védekezés nélküli szex azt takarja , foglaja magába hogy : védekezés nélül 40% ateherbe esés ez magyarra forditva 100 ból 40 pár olyan hülye mintt te és nem elég ügyesek ahoz hogty idõben kihuzza vagy nem ügyel oda és sperma kerül be de a ELÕVÁLADÁLKTÓL NEM LESZEL TERHES!!!!!!
Az elõváladék is tartalmazhat hímivarsejteket.Ne aggódj!Nincs min!50-50%csak az esély rá.:) ))
szerintem biztos, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elõváladék vagy bármi került is belém tuti h így már nem lehetek terhes?elõfordulhat h következõ hónapban kimarad is kiderül h még is terhes vagyok?
sztem 0 az esély rá. nem vagy terhes.
Aha, ezer százalék h van benned petesejt. Menj el az orvoshoz, ha mást mond kapsz tõlem 20ezret
XD Ha ezt se tudod ne szexelj
Max [email protected] ment beléd!!! !!
Nyugi, egész biztos, hogy nem került beléd petesejt... -.-'
Petesejted csak neked van, anyuci
fogalom zavaros kérdésedre válaszolva: nem lehetsz terhes
Milyen fajba tartozik a barátod, hogy petesejteket élvez?
Gondolom téged sem az eszedért szeretnek.
Elõször tájékozódni kéne a témában, nem szexelni....
Bioszbol 2-es leulhetsz! -.-
"Milyen fajba tartozik a barátod, hogy petesejteket élvez?" :) ))) Ritka az ilyen kérdés, amin ekkorát lehet szórakozni.....:DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!