Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, nem használtunk gumit, de (12 db)

A barátommal szexeltünk és kétszer nem használtunk gumit, de mielőtt elélvezett volna, kivette. Lehetek terhes így?

Legjobb válasz: ismét ez a kérde´s.Sokadszorra i´rjuk,hogy gumi,vagy gyógyszer nélkül a megszakításos közösülés nem véd a terhességtöl.Igen lehetsz terhes.50-50%az esélyed ra´.

ismét ez a kérde´s.Sokadszorra i´rjuk, hogy gumi, vagy gyógyszer nélkül a megszakításos közösülés nem véd a terhességtöl.Igen lehetsz terhes.50-50%az esélyed ra´.
Sajnos igen!Ez a fajta védekezés picit sem bizonságos!Vannak elõnedvek, amit nem is éreztek!Az már meg tud termékenyíteni!
Miért ne kérdezhetnél, ha problémád, kérdésed van, és biztos lesz olyan ember aki 20 szor is leirja a választ.megjegyzés nélkül.Igen sajna tényleg lehetsz terhes.nekem elsõkézbõl van rá tapasztalatom.kérj tanácsot a dokitól, mert vannak nagyon jó védekezési módok.
Remélhetõleg a párod olyan apuka-tipusú pasi. Abból gondolom, hogy nnyire nem vigyáz rád, meg ennyire szeret rizikót vállalni.
Sajnos van rá esély, bár tény hogy kisebb, de van, mert az elõváladék, amit nem is éreztek mikor jön, az is tartalmaz spermiumot, ami képes a megtermékenyítésre, bár volt olyan ismerõsöm aki évekig védekezett így, de nem esett teherbe, de nem érdemes ezzel játszani, meg próbálkozni.

Pár nappal ezelőtt lefeküdtem egy sráccal. Nem használtunk gumit. De mielött el ment volna az pár perc volt kivette vártunk 5 percet kb és megint lefeküdtünk persze gumi nélkül megint. De most 10. -ére vártam de nem jött meg. Terhes lehetek?

hozzáteszem februárba 2x volt meg. hónap elején és hónap közepén majdnem a végén.késhet ennyit vagy be zavart neki hogy 2x volt meg?

Legjobb válasz: Vegyél tesztet,mi nem tudunk biztosat mondani.

Vegyél tesztet, mi nem tudunk biztosat mondani.
te hulye vagy.. ez meg milyen mondat, h " persze, gumi nelkul "? védekezni kell, ha nem akarsz terhes lenni. ha meg nem védekeztek, akkor ne csodálkozz.
Hát ha nem mosta vagy minimum törölte meg a farkát akkor bizony, terhes vagy. 8) Kár is mellébeszélni. Vegyél tesztet, vagy ami még jobb, húzz nõgyógyászhoz és ha mégse csúszott be gyerek, irass magadnak gyógyszert...
Bármelyik gyógyszertárban, vagy akár tescóban is vehetsz terhességi tesztet. Szorítok, hogy megúszd, bár vésd az eszedbe, hogy ez csak K.URVA NAGY MÁK, ha nem vagy terhes!!! Az elõnedvtõl is teherbe lehet esni, ezt nem tudtad?! Ha megúszod, ezentúl mindig legyen Nálad óvszer, és igenis húzd fel a pasid farkára, csak azzal történjen a behatolás! Kicsit se engedd óvszer nélkül betenni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: örülök hogy azért páran válaszoltatok a kérdésemre de volt ott lejjebb is hogy februárba 2x volt meg nem zavarhat ez be?de amúgy meg néztem már minden olyan oldalt ahol a terhesség jelei vannak de egyet sem tapasztalok belõle...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a vállaszokat de azóta megjött hála istennek szóval nem vagyok terhes...

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték!

Legjobb válasz: na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS

na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS
ha ez felmerült benned vagy én nem tudom mi az az elõjáték, vagy... ha nem hatolt be akkor nyilván nem
Épp azt akartam írni, mint az elsõ. Az elõjáték alatt te mit értesz? Mert számomra ilyenkor nincs behatolás, tehát nem igazán eshetsz teherbe így...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Akkor most volt vagy nem bármennyire minimális behatolás?
A kérdező hozzászólása: Behatolás nem volt! Elõjátéknak azt nevezem mikor kézzel kielégitjük a partnerünket! nem volt semmi más!!
Nem lehetsz terhes csak akkor ha a partnered kukija a puncidban volt! Megszüntették az általános iskolákba a felvilágosító órákat?
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem volt szex!!!

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték! És most nem tudom hogy mi lesz!

Legjobb válasz: Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!

Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!
Ha esetleg valamelyikõtök kezére került sperma és a hüvelyedhez értetek vele, akkor ugyan nagyon kicsi az esélye, de lehetsz terhes.
Ha a fiú keze spermás lett, akkor teherbe eshetsz...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt rá és megfogadom a tanácsotokat!
Nem valószínû.
Nem hiszem, de ha téged ez megnyugtat, csinálj egy tesztet!
Lehetetlen... bár az ördög nem alszik ;-)
Barmikor teherbe eshetsz ha nem vedekezel.Meg a menzesz alatt is, mert elteroen minden "szabalytol" a petesejt beerhet es bekerulhet a mehbe barmikor, csak eppen kisebb a valoszinusege , hogy eltert a normaltol.

A barátommal ma délután együtt voltunk, használtunk gumit, de mivel az kiszakadt ezért levettük. Pár percre később ismét együtt voltunk, de már nem használtunk gumit mert nem volt. Lehetek terhes v bármilyen problémám lehet ebből?

pár perc volt gumi nélkül, és az is megszakítva. gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!

Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!
Szerintem nagyon gyorsan vedd be a tablettát, ráadásul gondolom nem tudod, de közel sem biztos h ha beveszed nem leszel terhes, én ismerek olyat akinél bevették a tablettát, mégis megfogant és megszületett :) . Mindenesetre ha nem veszed be sokkal nagyobb az esély a terhességre.
Nem, nem feltétlenül lehetsz terhes, de inkább ne sajnáld a pénzt a 72 órásra, mint hogy terhes legyél. Ha már egyszer nem gondolkoztatok, most tedd meg!
Valahogy úgy. De inkább boruljon fel a hormonháztartásom pár hónapra (bár ez sem igaz mindenkinél), minthogy az egész életem egy nem várt gyerektõl. Aztán utat engedni egyfajta fogamzásgátló módszernek (tabletta, hüvelygyûrû, stb..)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem feltétlenül eshetek teherbe, de jobb ha beveszem a tablettát?
Irány az ügyelet vagy a sürgõsségi ambulancia a 72 órás tablettáért, idõben bent vagy még bõven. Bár az is igaz, hogy a védekezés nélküli szex esetén 20-25% a teherbeesés lehetõsége. (Zárójelben megjegyezve:ez sem megy olyan könnyen.)
Mivel elõtte már elment, így a vezetékben maradhattak spermiumok, ami a következõ menet során távozhattak az elõváladékkal. Ha elsõre csináltátok volna gumi nélkül kisebb lenne az esélye, de így... hát megvan
Szerintem meg menj a nogyogyaszhoz es kerj surgossegi tablettat. Ha 72 oran belul beveszed akkor ved, de jobb ha 12 oran belul.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Az oké, hogy ha a pasinak felál ész megáll de akkor nektek nõknek lehetne annyi eszetek h ilyen helyzetekbe nemmentek bele. Nemvolt gumi??? Akkor elmegy és vesz van benzinkuton vagy akkor aznap nincs szex ennyire egyszerü. És szerintem vegyél terhességi tesztet.
lehet persze nemibetegség terhesség
A barátnõm úgy lett terhes, hogy nem használtunk gumit, mondjuk 4-5 alkalommal de egyszer sem élveztem belé, viszont keményen beleült a farkamba azt mondta h "a nyakán jött ki", és így elõváladéktól teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! ha a menstruációm megjött akkor is van még esély a terhességre?
szerintem biztos, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elõváladék vagy bármi került is belém tuti h így már nem lehetek terhes?elõfordulhat h következõ hónapban kimarad is kiderül h még is terhes vagyok?
sztem 0 az esély rá. nem vagy terhes.

A barátom elélvezett miközben orálisan kényeztettem, és pár perccel később szeretkeztünk, de nem használtunk gumit!Lehetek terhes? Van okom félni?

De akkor nem élvezett el!Van okom félni?Lehetek terhes?A spermiumok akkor is képesek megtermékenyíteni,ha a péniszén volt és utánna került belém,azaz hogy leveg? érte,nem rögtön bennem volt?

Legjobb válasz: Igen ez ebben az esetben is elõfordulhat, bár jóval kisebb eséllyel, mintha benned élvezett volna el.

Igen ez ebben az esetben is elõfordulhat, bár jóval kisebb eséllyel, mintha benned élvezett volna el.
ha levegõt ért akkor is ugyanúgy tud hatni a sperma mintha nem ért volna levegõt..lekellett volna magát törölni;fürdenie esetleg egy óvszer??
van okod félni, az elõváladék is tud annyi spermiumot tartalmazni, hogy teherbe ess tõle. szerintem vegyél eseményutánit. biztos ami biztos.
az emberiség nevében remélem h nem vagy az.....
aha tök terhes vagy, tiszta tercsi, ennyi idõsen minek próbálkoztok ilyennel?? nem vagy egy IQ fighter..
Kérlek, ha egyszer már írásban kérsz segítséget, figyelj már oda, amikor gépelsz! Egyébként nem tartom valószínûnek. Ha nem mentetek el, és a gumi rajtamaradt, valószínûleg nem történt baj. De ha ettõl tartasz, legközelebb olyan óvszert vegyetek, ami spermicid, az megöli az ondósejteket, így még kevesebb az esély a "balesetre". Sh.
72 órás tabi!!!
mondhatnám h a mai fiatalok.....de én se vagyok öreg.... lányom!!!!nem voltunk ott nem tudjuk, h ki és hova dugta még....a szex okozhat terhességet, mivel arra van...... ne haragudj, de jó lenne, ha utánaolvasnál, ennek a témának mielõtt belekezdesz gyakorolni......valószínûleg nem vagy terhes, de ha mégis, akkor meg az itt irkálók egyike sem fogja eltartani!!!!
Igen, terhes vagy!
Biztos hogy terhes vagy. Mond el a szüleidnek minél elõbb, hogy fel tudjanak készülni!
nem vagy terhes. de azt áruld már el h minek szexeltek, ha egyikõtök sem megy el? ez nem szex.
Szia! Nem, nem leszel terhes, gondolom a másik kérdést is te írtad. Ha csak kicsit lejjebb csúszott az óvszer, akkor nincs baj, a másik kérdésnél is leírtam, hogy amennyiben azon a helyen, ahol az elõváladék távozik még ott az óvszer, akkor semmi gond sincsen. Valószínû egyébként, hogy azért nem mentek el, mert észrevették, hogy lejjebb csúszott és megijedtek és utána már nem azon agyaltak, hogy mindketten elmenjenek, hanem, hogy nehogy baj legyen. Ez pusztán csak az én feltételezésem, de szerintem egy kis logikával bárki rájöhetett volna...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!