Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, nem használtunk gumit, (20 db)

A barátommal ma délután együtt voltunk, használtunk gumit, de mivel az kiszakadt ezért levettük. Pár percre később ismét együtt voltunk, de már nem használtunk gumit mert nem volt. Lehetek terhes v bármilyen problémám lehet ebből?

pár perc volt gumi nélkül, és az is megszakítva. gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!

Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!
Szerintem nagyon gyorsan vedd be a tablettát, ráadásul gondolom nem tudod, de közel sem biztos h ha beveszed nem leszel terhes, én ismerek olyat akinél bevették a tablettát, mégis megfogant és megszületett :) . Mindenesetre ha nem veszed be sokkal nagyobb az esély a terhességre.
Nem, nem feltétlenül lehetsz terhes, de inkább ne sajnáld a pénzt a 72 órásra, mint hogy terhes legyél. Ha már egyszer nem gondolkoztatok, most tedd meg!
Valahogy úgy. De inkább boruljon fel a hormonháztartásom pár hónapra (bár ez sem igaz mindenkinél), minthogy az egész életem egy nem várt gyerektõl. Aztán utat engedni egyfajta fogamzásgátló módszernek (tabletta, hüvelygyûrû, stb..)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem feltétlenül eshetek teherbe, de jobb ha beveszem a tablettát?
Irány az ügyelet vagy a sürgõsségi ambulancia a 72 órás tablettáért, idõben bent vagy még bõven. Bár az is igaz, hogy a védekezés nélküli szex esetén 20-25% a teherbeesés lehetõsége. (Zárójelben megjegyezve:ez sem megy olyan könnyen.)
Mivel elõtte már elment, így a vezetékben maradhattak spermiumok, ami a következõ menet során távozhattak az elõváladékkal. Ha elsõre csináltátok volna gumi nélkül kisebb lenne az esélye, de így... hát megvan
Szerintem meg menj a nogyogyaszhoz es kerj surgossegi tablettat. Ha 72 oran belul beveszed akkor ved, de jobb ha 12 oran belul.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Az oké, hogy ha a pasinak felál ész megáll de akkor nektek nõknek lehetne annyi eszetek h ilyen helyzetekbe nemmentek bele. Nemvolt gumi??? Akkor elmegy és vesz van benzinkuton vagy akkor aznap nincs szex ennyire egyszerü. És szerintem vegyél terhességi tesztet.
lehet persze nemibetegség terhesség
A barátnõm úgy lett terhes, hogy nem használtunk gumit, mondjuk 4-5 alkalommal de egyszer sem élveztem belé, viszont keményen beleült a farkamba azt mondta h "a nyakán jött ki", és így elõváladéktól teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! ha a menstruációm megjött akkor is van még esély a terhességre?

A barátommal szexeltünk és kétszer nem használtunk gumit, de mielőtt elélvezett volna, kivette. Lehetek terhes így?

Legjobb válasz: ismét ez a kérde´s.Sokadszorra i´rjuk,hogy gumi,vagy gyógyszer nélkül a megszakításos közösülés nem véd a terhességtöl.Igen lehetsz terhes.50-50%az esélyed ra´.

ismét ez a kérde´s.Sokadszorra i´rjuk, hogy gumi, vagy gyógyszer nélkül a megszakításos közösülés nem véd a terhességtöl.Igen lehetsz terhes.50-50%az esélyed ra´.
Sajnos igen!Ez a fajta védekezés picit sem bizonságos!Vannak elõnedvek, amit nem is éreztek!Az már meg tud termékenyíteni!
Miért ne kérdezhetnél, ha problémád, kérdésed van, és biztos lesz olyan ember aki 20 szor is leirja a választ.megjegyzés nélkül.Igen sajna tényleg lehetsz terhes.nekem elsõkézbõl van rá tapasztalatom.kérj tanácsot a dokitól, mert vannak nagyon jó védekezési módok.
Remélhetõleg a párod olyan apuka-tipusú pasi. Abból gondolom, hogy nnyire nem vigyáz rád, meg ennyire szeret rizikót vállalni.
Sajnos van rá esély, bár tény hogy kisebb, de van, mert az elõváladék, amit nem is éreztek mikor jön, az is tartalmaz spermiumot, ami képes a megtermékenyítésre, bár volt olyan ismerõsöm aki évekig védekezett így, de nem esett teherbe, de nem érdemes ezzel játszani, meg próbálkozni.

Pár nappal ezelőtt lefeküdtem egy sráccal. Nem használtunk gumit. De mielött el ment volna az pár perc volt kivette vártunk 5 percet kb és megint lefeküdtünk persze gumi nélkül megint. De most 10. -ére vártam de nem jött meg. Terhes lehetek?

hozzáteszem februárba 2x volt meg. hónap elején és hónap közepén majdnem a végén.késhet ennyit vagy be zavart neki hogy 2x volt meg?

Legjobb válasz: Vegyél tesztet,mi nem tudunk biztosat mondani.

Vegyél tesztet, mi nem tudunk biztosat mondani.
te hulye vagy.. ez meg milyen mondat, h " persze, gumi nelkul "? védekezni kell, ha nem akarsz terhes lenni. ha meg nem védekeztek, akkor ne csodálkozz.
Hát ha nem mosta vagy minimum törölte meg a farkát akkor bizony, terhes vagy. 8) Kár is mellébeszélni. Vegyél tesztet, vagy ami még jobb, húzz nõgyógyászhoz és ha mégse csúszott be gyerek, irass magadnak gyógyszert...
Bármelyik gyógyszertárban, vagy akár tescóban is vehetsz terhességi tesztet. Szorítok, hogy megúszd, bár vésd az eszedbe, hogy ez csak K.URVA NAGY MÁK, ha nem vagy terhes!!! Az elõnedvtõl is teherbe lehet esni, ezt nem tudtad?! Ha megúszod, ezentúl mindig legyen Nálad óvszer, és igenis húzd fel a pasid farkára, csak azzal történjen a behatolás! Kicsit se engedd óvszer nélkül betenni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: örülök hogy azért páran válaszoltatok a kérdésemre de volt ott lejjebb is hogy februárba 2x volt meg nem zavarhat ez be?de amúgy meg néztem már minden olyan oldalt ahol a terhesség jelei vannak de egyet sem tapasztalok belõle...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a vállaszokat de azóta megjött hála istennek szóval nem vagyok terhes...

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték!

Legjobb válasz: na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS

na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS
ha ez felmerült benned vagy én nem tudom mi az az elõjáték, vagy... ha nem hatolt be akkor nyilván nem
Épp azt akartam írni, mint az elsõ. Az elõjáték alatt te mit értesz? Mert számomra ilyenkor nincs behatolás, tehát nem igazán eshetsz teherbe így...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Akkor most volt vagy nem bármennyire minimális behatolás?
A kérdező hozzászólása: Behatolás nem volt! Elõjátéknak azt nevezem mikor kézzel kielégitjük a partnerünket! nem volt semmi más!!
Nem lehetsz terhes csak akkor ha a partnered kukija a puncidban volt! Megszüntették az általános iskolákba a felvilágosító órákat?
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem volt szex!!!

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték! És most nem tudom hogy mi lesz!

Legjobb válasz: Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!

Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!
Ha esetleg valamelyikõtök kezére került sperma és a hüvelyedhez értetek vele, akkor ugyan nagyon kicsi az esélye, de lehetsz terhes.
Ha a fiú keze spermás lett, akkor teherbe eshetsz...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt rá és megfogadom a tanácsotokat!
1. Tanulj meg helyesen írni, és fogalmazni! 2. Igen, lehetsz terhes. 3. Vegyél egy tesztet!
Igen, lehetsz.
ezt így nem lehet megmondani, hogy az vagy-e. vegyél tesztet és kiderül.

16 éves lány vagyok. Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumit, vagyis ő nem akart, én bíztam benne. :/ még mielőtt kijött volna az ondó, másodpercekkel előbb kihúzta. Viszont nem nyomta mélyre, szóval szerintem még szűz vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: az csak egy dolog h kihúzta elõtte,attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy,mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!

az csak egy dolog h kihúzta elõtte, attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy, mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!
Szia!Az, h nem véreztél aktus után természetesen nem jelenti azt, h még szûz vagy!-én sem véreztem anno...tudod elõfordul, h még jóval a szexuális élet kezdete elõtt reped el a szûzhártya.pl.sportolásnál...stb Mindenképpen mej el egy tinédzser ambulanciára, és mondd el h mi történt, mert ha még benne vagy a 72 órában jobban jársz a gyogyival, mint abortusz!és ha már ott vagy beszélgess vele a védekezésrõl.Egyébként valószínû, hogyha te szeretnél írni fog neked gyógyszert, 16 évesen már nyugodtan lehet, hiszen máõr a szevezeted nem igazán fejlõdik, másrészt ezek a gyógyszerek már elég alacsony hormon tatrtalmúak!Fontos tudnod, h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!TEHÁT ha óvszerrel védekeztek, SOHA!!!!
Ha betette neked, már nem vagy szûz. És nagyon ostoba vagy, ha hagyod, hogy védekezés nélkül betegye neked akár egy másodpercre is. Bármikor elsülhet úgy, hogy nem tudja idõben kihúzni!! És akkor mit csinálsz? A 72 órás tabletta sem 100%-os, az abortusztól meddõ lehetsz egy életre, és 16 évesen gyereket szülni se jó se neked, se a babának. Miért nem adnak a szexhez is jogosítványt, mint az autóvezetéshez? A felelõtlen szexszel is épp úgy el lehet cseszni egy csomó életet, mint a felelõtlen autóvezetéssel! Ha nem akarsz gyereket, akkor VÉDEKEZNI KELL MINDEN EGYES ALKALOMMAL. A megszakítás nem védekezés, hanem hülyeség a köbön. Ha csak alkalmilag vagytok együtt, akkor gumi minden alkalommal, ha meg rendszeresen, akkor irány a nõgyógyász, aki felír valamilyen tablettát.
Nem tudom mióta vagy beregisztrálva , de láthattad hogy mennyi egy idõs korú lány járt úgy hogy abortuszra kellett mennie mert nem megfelelõen védekeztek, vagy éppen megszülte a gyermeket de onnantól kezdve felnõtté kell válni. A megbízás nem itt kezdõdik.Ha szerencséd van nem vagy terhes. Legközelebb ne legyetek felelõtlenek mert az a baba nem tehet róla hogy megszületik mert nem õ kérte az életet hanem ti adtátok meg neki. vagy te fogsz sokat szenvedni 1 abortusz után.
Szûz már biztos nem vagy. Ha pedig az elõváladék tartalmazott egy életképes spermiumot is, bizony akkor nagy esélyed van a terhességre. Nem véletlenül kell óvszert használni.
Nos, ha már egy miliméterre benned volt a barátod pénisze, hivatalosan nem vagy szûz. Lehetsz terhes, igaz minimális rá az esély, de elõfordulhat.
Szia! Igen az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes.Reméljük, hogy nem leszel!De legközelebb inkább védekezzetek, mert a "megbízásból" sok baba született már.:-)
Szia! Hát elég nagy baj, hogy nem használtatok óvszert. Az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Én biztos nem lutriznék ilyen fiatalon... Az, hogy szûz vagy e még vagy sem szerintem teljesen mindegy. Elvileg már nem számítasz szûznek, mert lefeküdtetek, de valóban elõfordulhat, hogy nem lyukadt át a szûzhártyád. Ha elfogadsz egy tanácsot: Legközelebb ne hagyd, hogy rábeszéljen a gumi nélküli szexre. A legjobb megoldás az lenne, ha elmennél egy nõgyógyászhoz megvizsgáltatnád magad és elmondanád, hogy van egy párkapcsolatod, védekezni szeretnétek, adjon tanácsot, hogy mivel és hogyan érdemes. Nem fog rögtön gyógyszert írni, mert még nagyon fiatal vagy és nem lehet tudni hogyan reagál majd a szervezeted a fogamzás gátlóra, ezért kellenek elõtte vizsgálatok. De egy orvos biztos, hogy többet tud errõl neked mondani. Úgyhogy szerintem a közeljövõben keress fel egy nõgyógyászt! Sok sikert!
Alapelv, ha nem karunk babát védekezés nélkül nem élünk nemi életet. A megszakításos közösülés pedig nem igazán védekezés. A legnagyobb veszélye nem is az a sokat emlegetett elõváladék, hanem, hogy még sem sikerül teljesen a megszakítás. A másodpercekkel elõbb való kivételben bõven benne van, hogy került a rendeltetési helyére is ondó. A szüzesség és terhesség sem igazán függ attól, hogy milyen mélyre nyomta. Tehát ha szerencséd lesz akkor megúszod ezt a kalandot, csak vond le belõle a megfelelõ tanulságot.
Az esély megvan rá.
FOLYTATOM-> Soha ne felejtsétek el megnézni, h nem-e szakadt ki a gumi, és ha igen másnap irány a doki!!!!Hidd el, ezt nem riogatásnak szánom, tapasztalatból tudom mindezt sajnos!és ha már nekem így alakult, megpróbálom a tanácsaimmal megelõzni, h tinik éljék át azt amit én!!!! Ne feledd!csak okosan!
szerintem biztos, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elõváladék vagy bármi került is belém tuti h így már nem lehetek terhes?elõfordulhat h következõ hónapban kimarad is kiderül h még is terhes vagyok?
sztem 0 az esély rá. nem vagy terhes.

Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumi. Rá 3 nappal csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek ettől függetlenül még terhes?

Legjobb válasz: Persze!A szex után 3 nappal tuti hogy negatív, hiszen még be sem ágyazódhatott!Szex után 2 héttel csinálj tesztet, az már mutatja ha bibi van!

Persze!A szex után 3 nappal tuti hogy negatív, hiszen még be sem ágyazódhatott!Szex után 2 héttel csinálj tesztet, az már mutatja ha bibi van!
Sajnos igen.A teszt ilyenkor még nem jelzi ki a terhességet, csak a menstriáció elmaradása után pár nappal (van, amelyik korábban is, de olyankor még bizonytalan a dolog). Nem olvastad a használati utasítását? Abban le van írva...
nem tesztet kellett volna csinálnod, hanem 72 órás tablettáért menni. A teszten is rajta van, a 10-14. naptól tudja kimutatni aterhességet
A teszten az van, hogy "a 3napos terhességet is kimutatja" - ez nem a szex után van 3 nappal, hanem beágyazódás után 3 nappal, ami kb. mensi idejére lesz meg. Tehát valamit félreolvastál! A válasz pedig, igen, lehetsz terhes, ha nem akarsz gyereket vagy abortuszt ennyi idõsen, VÉDEKEZZ!
Azt nem értem, hogy minek van biológia órátok? Nagyon egyszerû a képlet: a pénisze bent volt a hüvelyedben - teljesen mindegy, hogyan mozgott, mennyi ideig volt ott, sütött -e a nap, vagy szólt-e zene MINDEGY! Egy a lényeg, bent volt és nem volt rajta semmi sem, te pedig nem szedsz gyógyszert ==== ez mind azt jelenti, lehetsz terhes. Hogy mennyi a százalék esélye nem teljesen mindegy, ha ott a gyerek? Akkor majd mesélheted neki, hogy te csak 1% vagy... nem??? GONDOLKODJ MIELÕTT CSELEKSZEL!!!!!! Emberéletekkel játszol!!!
Helyesen használt óvszer és idõben használt 72 órás tabi heylett helytelenül, túl korán használt terhességi teszt, ez a tuti!
ja. legközelebb se használjatok óvszert, még véletlenül se. minek az?!
igen, úgyis.
Természetesen lehetsz terhes, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok. Nem tudom hány évesek vagytok de valószínûleg ráértetek volna még a szexszel, ha ennyire gyerekek és tudatlanok vagytok még mindketten..
A kérdező hozzászólása: De még mielött elment volna bennem kivette. És most fehér folyásom van. Úgyis?
A kérdező hozzászólása: jó! nem vok az! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!