Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, nem használtunk (43 db)

Ha nem szedek semilyen fogamzás gátlót, csak óvszert használtunk, akkor lehetek terhes?

Még szűz voltam,két hete történt az első. Nincs semmi jele annak hogy terhes lennék,csak úgy tudom az óvszer önmagába nem olyan biztonságos.Csak úgy véd 100%osan ha fogamzásgátlót is szedek.Igaz ez?17l

Legjobb válasz: Nem. Az óvszer a lehetõ legjobb megoldás - feltéve, ha rendesen és szakszerûen alkalmazzák - mert nem csak a nem kívánt terhességtõl, de a fertõzésektõl, betegségektõl is véd. Biztos, hogy nem vagy terhes, ne aggódj.

Nem. Az óvszer a lehetõ legjobb megoldás - feltéve, ha rendesen és szakszerûen alkalmazzák - mert nem csak a nem kívánt terhességtõl, de a fertõzésektõl, betegségektõl is véd. Biztos, hogy nem vagy terhes, ne aggódj.
Neked minek vannak szüleid? Inkább megkérdezed 1 millió embertõl neten mintsem anyud vagy apud akiknek 100%-ban hihetsz. Ne csináljátok már ezt gyerekek.
Baromság mindaz amit az osztálytársaid illetve a veled egykorúak mondanak. Õk sem értenek hozzá jobban mint te. A gumi elég, ha már ismeritek egymást és kezd kényelmetlen lenni akkor a tabi is elég önállóan is. De a bogyeszt neked még nagyon nem ajánlom, fiatal vagy még hozzá...

A barátommal ma délután együtt voltunk, használtunk gumit, de mivel az kiszakadt ezért levettük. Pár percre később ismét együtt voltunk, de már nem használtunk gumit mert nem volt. Lehetek terhes v bármilyen problémám lehet ebből?

pár perc volt gumi nélkül, és az is megszakítva. gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!

Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!
Szerintem nagyon gyorsan vedd be a tablettát, ráadásul gondolom nem tudod, de közel sem biztos h ha beveszed nem leszel terhes, én ismerek olyat akinél bevették a tablettát, mégis megfogant és megszületett :) . Mindenesetre ha nem veszed be sokkal nagyobb az esély a terhességre.
Nem, nem feltétlenül lehetsz terhes, de inkább ne sajnáld a pénzt a 72 órásra, mint hogy terhes legyél. Ha már egyszer nem gondolkoztatok, most tedd meg!
Valahogy úgy. De inkább boruljon fel a hormonháztartásom pár hónapra (bár ez sem igaz mindenkinél), minthogy az egész életem egy nem várt gyerektõl. Aztán utat engedni egyfajta fogamzásgátló módszernek (tabletta, hüvelygyûrû, stb..)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem feltétlenül eshetek teherbe, de jobb ha beveszem a tablettát?
Irány az ügyelet vagy a sürgõsségi ambulancia a 72 órás tablettáért, idõben bent vagy még bõven. Bár az is igaz, hogy a védekezés nélküli szex esetén 20-25% a teherbeesés lehetõsége. (Zárójelben megjegyezve:ez sem megy olyan könnyen.)
Mivel elõtte már elment, így a vezetékben maradhattak spermiumok, ami a következõ menet során távozhattak az elõváladékkal. Ha elsõre csináltátok volna gumi nélkül kisebb lenne az esélye, de így... hát megvan
Szerintem meg menj a nogyogyaszhoz es kerj surgossegi tablettat. Ha 72 oran belul beveszed akkor ved, de jobb ha 12 oran belul.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Az oké, hogy ha a pasinak felál ész megáll de akkor nektek nõknek lehetne annyi eszetek h ilyen helyzetekbe nemmentek bele. Nemvolt gumi??? Akkor elmegy és vesz van benzinkuton vagy akkor aznap nincs szex ennyire egyszerü. És szerintem vegyél terhességi tesztet.
lehet persze nemibetegség terhesség
A barátnõm úgy lett terhes, hogy nem használtunk gumit, mondjuk 4-5 alkalommal de egyszer sem élveztem belé, viszont keményen beleült a farkamba azt mondta h "a nyakán jött ki", és így elõváladéktól teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! ha a menstruációm megjött akkor is van még esély a terhességre?

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték!

Legjobb válasz: na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS

na de azt mond meg, hogy ha nem szexeltetek, csak elõjáték volt, csak a kezetekkel értetek egymáshoz akkor hogy a fenébe vagy lennél terhes??? vagy mihez kéne óvszer??? gondolod, hogy a spermák bakancsot húznak és elmennek kirándulni, egészen a puncidig??? na ezért kérdezték, hogy nem volt felvilágosítás általánosban? de ezek szerint nem :( vagy még nem tartotok ott :SSSS
ha ez felmerült benned vagy én nem tudom mi az az elõjáték, vagy... ha nem hatolt be akkor nyilván nem
Épp azt akartam írni, mint az elsõ. Az elõjáték alatt te mit értesz? Mert számomra ilyenkor nincs behatolás, tehát nem igazán eshetsz teherbe így...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Akkor most volt vagy nem bármennyire minimális behatolás?
A kérdező hozzászólása: Behatolás nem volt! Elõjátéknak azt nevezem mikor kézzel kielégitjük a partnerünket! nem volt semmi más!!
Nem lehetsz terhes csak akkor ha a partnered kukija a puncidban volt! Megszüntették az általános iskolákba a felvilágosító órákat?
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem volt szex!!!

Előjáték közben is lehetek terhes ha nem használtunk gumit? De nem volt semmi más csak előjáték! És most nem tudom hogy mi lesz!

Legjobb válasz: Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!

Szerintem mielõtt fiúzol olvass utána ennek a fogamzás és fogamzásgátlás dolognak. Nem, nem lehetsz terhes, ha nem járt benned a fiú pénisze!
Ha esetleg valamelyikõtök kezére került sperma és a hüvelyedhez értetek vele, akkor ugyan nagyon kicsi az esélye, de lehetsz terhes.
Ha a fiú keze spermás lett, akkor teherbe eshetsz...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki válaszolt rá és megfogadom a tanácsotokat!
Ha menstruáltál nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: azért aggódom mert hallottam olyat h vki még 3 hónapig menstruált és terhes volt..v az sokkal gyengébb vérzés? vagy honnan tudom megkülönböztetni?
Ha negatív lett a teszt, akkor nem vagy terhes.Szóval végezz el egy vizeletes terhességi tesztet....
Ha csak 20-at használtál volna, akkor bizony terhes lennél!
persze hogy lehetsz terhes. de most inkább gondterhes vagy.
Terhes vagy.
Terhes vagy. 3-0 rimánkodh hogy 3 nem válaszoló legyen és akko már csak 50%-50% hogy terhes vagy.
Gratulálok...
Igen, a bõrödön fog egy kinövés keletkezni, ami 9 hónap alatt gyerek méretûre nõ és kipottyan belõle a baba.
A kérdező hozzászólása: de végig fent volt az óvszer.akkor csak nem lehetek az.vagy mégis?
Ne parazz nem vagy!

Gumit hasznaltunk es a h "leszaltam" rola a gumi ajan volt a cucca szal kifojott mashol nem talalt. Szerintetek vegyek meg egy teszte vgy nem lehetek terhes? !

Csutortokon ment el a bajom. Szombaton lefekudtem a parommal!Egy hetre ra vasarnap csinaltam tesztet ami negativ lett! Ez 3 hete volt! Eros feher folyasom van.

Legjobb válasz: E szerint nem beléd ment. Nem vszinü, hogy terhes lennél. De máskor ne várd meg amig összemegy neki, hanem még elötte szálj le rola (amig még áll neki!!!).( Vagy vegyetek megfelelö méretü gumit.)

E szerint nem beléd ment. Nem vszinü, hogy terhes lennél. De máskor ne várd meg amig összemegy neki, hanem még elötte szálj le rola (amig még áll neki!!!).( Vagy vegyetek megfelelö méretü gumit.)
ha késik a mensid akkor csinálj egy tesztet reggeli elsõbõl. 1 héttel az aktus után még nem mutat semmit sem a teszt, mert még nem biztos hogy beágyazódott, mivel annak 7-12 nap kell.
A kérdező hozzászólása: Es olyat is hallotam h ha pont elment a menzesze es utana csinaljuk ak kisebb az esely h terbe esek?? Lehetseges?
nem feltétlen, nekem a mensi után 2 nappal sikerült teherbe esnem, most 27 hetes a manó a pocakban 2es voltam

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.
1. Tanulj meg helyesen írni, és fogalmazni! 2. Igen, lehetsz terhes. 3. Vegyél egy tesztet!
Igen, lehetsz.
ezt így nem lehet megmondani, hogy az vagy-e. vegyél tesztet és kiderül.
Mégis így mitõl lehetnél terhes??????
Ha émelyegsz és cukor van a vizeletedben, akkor a cukorbetegség esélyesebb...
Gondolj bele milyen az ha a lufi kilyukad. Szétreccsen egybõl (jó nem pont olyan mint az óvszer, de ez is gumiból van)! Kis lyuk max csak úgy lehet rajta, ha már gyárilag lyukas, vagy a csomagolásban érte valami baj!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaid! :)
Ezt sajnos nemtudom neked megmondani, mert nekünk mikor lyukadt akkor nagy lyuk lett rajta, amúgy szerintem nem nagyon van apró, esetleg oldalt, mivel a gumi ahogy nekem feltünt, ha már kis szakadás van akkor az nagyon könnyen szakad tovább ha aktus folytatva van és nem épp akkor van vége.
A kérdező hozzászólása: és olyan van, hogy apró?
Igen ha nagy lyuk keletkezik rajta azt nagyon könnyedén észre lehet venni, pl az is megtörténhet hogy akkora lyuk lesz rajta hogyha a fiú folytatja akkor a hímvesszõ úgymond "át is csúszik" rajta.
A kérdező hozzászólása: köszi egyébként, megnyugtattál :)
A kérdező hozzászólása: Ha elszakad az óvszer, azt mindig észre lehet venni? úgy értem, akkor nagy lyuk keletkezik rajta és nem kis apró?
Sok más dologtól lehetnek ilyen tünetek, nem kell mindjárt terhességre gyanakodni!
A kérdező hozzászólása: émelygek, szédülök és cukor van a vizeletemben :S kicsit megijedtem..
Nekünk olyan is volt amikor lecsúszott, de akkor se lett semmi baj. Nyugodj meg! Én már tabbizok, de ha idegeskedem akkor nekem is késik. És a cukornak semmit köze a terhességhez, ha terhes vagy akkor HCG hormont tartalmaz a vizelet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!